inzercia, predaj, predám, bazár

Posteľ Atik 180x200 a nočný stolík Atik

Kategória: Postele

Mám na predaj posteľ Atik a nočný stolík Atik , všetko zabalené v krabici , neotvorené

Posteľ
materiál: laminovaná drevotriesková doska, MDF, kov
použitie kvalitných konštrukčných materiálov, ktoré spĺňajú všetky kritériá nezávadnosti emisnej triedy E1
dekor korpus: biely mat
dekor predné plochy: biely mat
rozmer lôžka 180 × 200 cm
cena : 200€

Nočný stolík :
materiál: laminovaná drevotriesková doska, MDF, kov
použitie kvalitných konštrukčných materiálov, ktoré spĺňajú všetky kritériá nezávadnosti emisnej triedy E1
dekor korpus: biely mat
dekor predné plochy: biely mat
štýlové úchytky z kovu s efektom patiny (odolná voči oteru, dlhá životnosť)
kovové vodiace lišty zásuviek (s integrovaným tlmením, tichý chod)
zaoblene vyrezaný tvar spodného sokla
dekoratívne zvislé frézovanie na prednej hornej lište
cena : 65€

Dá sa kúpiť aj osobitne.




Posteľ Atik 180x200 a nočný stolík Atik
Podobné inzeráty
Posteľ Atik 180x200, nová , nerozbalená
Predám posteľ Atik, kupovaná v Asku. Nová, nerozbalená z krabíc, popis nižšie :) , pôvodná cena skoro 500€. Program nábytku Atik vo vidieckom štýle si zamilujete. Dekoratívne frézované prvky, jedinečný vzhľad aj precízne spracovanie radí tento model medzi najobľúbenejšie. posteľ z programu Atik materiál: laminovaná drevotriesková doska, MDF, kov použitie kvalitných konštrukčných materiálov, ktoré spĺňajú všetky kritériá nezávadnosti emisnej triedy E1 dekor korpus: biely mat dekor predné plochy: biely mat rozmer lôžka 180 × 200 cm bez roštu a matraca (kombinovať s 2 ks lamelových alebo latových roštov veľkosti 90×200 a 2 ks matracov veľkosti 90×200) výška bočného rámu (bočnice): 45 cm hĺbka pre uloženie roštu do rámu: 15 cm zadné vysoké čelo (robustná konštrukcia) predné čelo (zaoblený tvar) dekoratívne prelisy frézovania na predných plochách jedinečný masívny vzhľad obľúbený vidiecky štýl kvalitná konštrukcia rámu, 2 prídavné stredové nohy uprostred konštrukcie
Posteľ Isotta 180x200 cm + 2ks rošt +2ks nočný stolík
Predám posteľ Isotta 180x200 cm, dub sonoma + 2ks lamelové rošty + 2ks nočný stolík. Používaný 2 mesiace. Dôvod predaja: nevhodný rozmer Pôvodná cena v akcii BEZ roštu a nočného stolíka: 549 € Link:
Palladio Boxspring manželská posteľ 180x200
Ponúkam na predaj manželskú posteľ Boxspring Palladio, na matrac 180x200 cm. Nohy má č.1 - farba orech. Posteľ bola používaná polroka, no z dôvodu presťahovania do iného mesta posteľ už nebudeme potrebovať a tu už máme inú posteľ. (nevyšlo nam sťahovanie do vlastného bývania v Prešove keď bola už posteľ objednaná, tak sme ju len dočasne zložili k rodičom, kým si nenájdeme niečo vlastné a tam už byť nemôže, chcú si tam dať vlastný nábytok) Posteľ je maximálne zachovalá, je ešte v záruke. Ideálna pre pružinové matrace, nakoľko má pevný rošt. Úžasný ľahkočistiaci semišový materiál postele, v krémovej farbe. Posteľ sa predáva bez matracov, tie sme si vzali. Možné pozrieť si posteľ osobne v Prešove.
Posteľ z masívu + zdarma nočný stolík
Predám posteľ z masívneho dreva, s roštom aj 20cm vysokým penovým matracom. Rozmer 140x200, výška čela je 120cm. Posteľ má hnedé bočnice so zásuvkou, pri nohách je veľká zásuvka. K posteli darujem aj nočný stolík(35x30x76). Predávam aj dve skrine čo ladia k posteli, cena za 2ks 200€. Rozmer jednej skrine 85x55x185cm. Cena za celý komplet posteľ + nočný stolík + dve skrine 550€. Posteľ má drobné známky používania, inak žiadne poškodenia.
Manželská posteľ 180
Ponúkam rám manželskej postele Asko Atik 180x200 cm. Rošty a matrace sú k dispozícii za doplatok. Inzerát platí do zmazania. Stav: bez poškodenia, kupované asi pred pol rokom. Aktuálna cena v Asko 300 eur. Dôvod predaja - sťahovanie z podnájmu. Link na posteľ v Asko:
Manželská posteľ kovová 180x200 cm
Manželská posteľ kovová 180x200 cm Predám kovovú posteľ ako na obrázku /bez doplnkov/. Posteľ je bez matracov a roštov. Rozmer 180x200 cm. Posteľ je nová, nepoužívaná, len rozbalená.