inzercia, predaj, predám, bazár

Posteľ Atik 180x200, nová , nerozbalená

Kategória: Postele

Predám posteľ Atik, kupovaná v Asku. Nová, nerozbalená z krabíc, popis nižšie :) , pôvodná cena skoro 500€.


Program nábytku Atik vo vidieckom štýle si zamilujete. Dekoratívne frézované prvky, jedinečný vzhľad aj precízne spracovanie radí tento model medzi najobľúbenejšie.

posteľ z programu Atik
materiál: laminovaná drevotriesková doska, MDF, kov
použitie kvalitných konštrukčných materiálov, ktoré spĺňajú všetky kritériá nezávadnosti emisnej triedy E1
dekor korpus: biely mat
dekor predné plochy: biely mat
rozmer lôžka 180 × 200 cm
bez roštu a matraca (kombinovať s 2 ks lamelových alebo latových roštov veľkosti 90×200 a 2 ks matracov veľkosti 90×200)
výška bočného rámu (bočnice): 45 cm
hĺbka pre uloženie roštu do rámu: 15 cm
zadné vysoké čelo (robustná konštrukcia)
predné čelo (zaoblený tvar)
dekoratívne prelisy frézovania na predných plochách
jedinečný masívny vzhľad
obľúbený vidiecky štýl
kvalitná konštrukcia rámu, 2 prídavné stredové nohy uprostred konštrukcie
Posteľ Atik 180x200, nová , nerozbalená
Podobné inzeráty
Posteľ Atik 180x200 a nočný stolík Atik
Mám na predaj posteľ Atik a nočný stolík Atik , všetko zabalené v krabici , neotvorené Posteľ materiál: laminovaná drevotriesková doska, MDF, kov použitie kvalitných konštrukčných materiálov, ktoré spĺňajú všetky kritériá nezávadnosti emisnej triedy E1 dekor korpus: biely mat dekor predné plochy: biely mat rozmer lôžka 180 × 200 cm cena : 200€ Nočný stolík : materiál: laminovaná drevotriesková doska, MDF, kov použitie kvalitných konštrukčných materiálov, ktoré spĺňajú všetky kritériá nezávadnosti emisnej triedy E1 dekor korpus: biely mat dekor predné plochy: biely mat štýlové úchytky z kovu s efektom patiny (odolná voči oteru, dlhá životnosť) kovové vodiace lišty zásuviek (s integrovaným tlmením, tichý chod) zaoblene vyrezaný tvar spodného sokla dekoratívne zvislé frézovanie na prednej hornej lište cena : 65€ Dá sa kúpiť aj osobitne.
Zasuvka pod postel tmavy orech 150x57, nova, nerozbalena
Zasuvka pod postel tmavy orech 150x57, nova, nerozbalena - [6.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Zasuvka pod postel tmavy orech 150x57, nova, nerozbalena - 1 Zasuvka pod postel tmavy orech 150x57, nova, nerozbalena - 2 Predam novu, nerozbalenu zasuvku pod postel z prirodneho borovicoveho dreva vo farbe tmavy orech, rozmery v/s/h 19/150/57 cm. Osobny odber Bratislava Nove mesto. Cena 45 eur. V pripade zaujmu prosim volat
Manželská posteľ 180
Ponúkam rám manželskej postele Asko Atik 180x200 cm. Rošty a matrace sú k dispozícii za doplatok. Inzerát platí do zmazania. Stav: bez poškodenia, kupované asi pred pol rokom. Aktuálna cena v Asko 300 eur. Dôvod predaja - sťahovanie z podnájmu. Link na posteľ v Asko:
Palladio Boxspring manželská posteľ 180x200
Ponúkam na predaj manželskú posteľ Boxspring Palladio, na matrac 180x200 cm. Nohy má č.1 - farba orech. Posteľ bola používaná polroka, no z dôvodu presťahovania do iného mesta posteľ už nebudeme potrebovať a tu už máme inú posteľ. (nevyšlo nam sťahovanie do vlastného bývania v Prešove keď bola už posteľ objednaná, tak sme ju len dočasne zložili k rodičom, kým si nenájdeme niečo vlastné a tam už byť nemôže, chcú si tam dať vlastný nábytok) Posteľ je maximálne zachovalá, je ešte v záruke. Ideálna pre pružinové matrace, nakoľko má pevný rošt. Úžasný ľahkočistiaci semišový materiál postele, v krémovej farbe. Posteľ sa predáva bez matracov, tie sme si vzali. Možné pozrieť si posteľ osobne v Prešove.
Manželská posteľ kovová 180x200 cm
Manželská posteľ kovová 180x200 cm Predám kovovú posteľ ako na obrázku /bez doplnkov/. Posteľ je bez matracov a roštov. Rozmer 180x200 cm. Posteľ je nová, nepoužívaná, len rozbalená.
Manželská postel MALM 180x200 biela
Dobry den, ponukam na predaj 1rok staru postel Malm 180x200 kupenu v IKEA. Postel je s uloznym priestorom a roštom. Postel je bez poskodenia. Postel ponukam bez matraca. Postel je aktualne na polovicu demontovana. Viac informacii najdete na: Len osobny odber