inzercia, predaj, predám, bazár

Posteľ s nočným stolíkom

Kategória: Postele

Predám peknú posteľ 90x200 s úložným priestorom /šuflíkmi na kolieskach, vyrobené na mieru/s roštom aj s nočným stolíkom.
Posteľ s nočným stolíkom
Podobné inzeráty
2x posteľ s nočným stolíkom
Predám 2x posteľ s nočným stolíkom, cena za KUS je 190€, v prípade kúpy možná zľava. Posteľ obsahuje kopu úložného priestoru, nočný stolík je možné uložiť aj pod posteľ. Ostatné informácie sú na konci vo fotkách. Postele boli používané asi rok a pol, majú pár známok používania. Jedna z postelí má chybu (viď fotky) mám k dispozícii nový diel, ktorý predávam spolu s posteľou grátis. Pri odbere oboch možná zľava. JE POTREBNÉ SI ZABEZPEČIŤ ODVOZ.
Posteľ 180x200 s matracom a nočným stolíkom
Predám 3 roky používanú kvalitnú DREVENÚ posteľ s jedným nočným stolíkom. Je to trvácne borovicové drevo. V skutočnosti je viac do biela. Tie foto stmavujú. Rozmery postele : výška aj s matracom 47cm, šírka 187cm, dĺžka 216cm. Rozmery stolíka : výška 59cm, šírka 56x43cm. Matrac má dva roky, je veľmi kvalitný na 110 kg, má prateľný poťah na 60. Aj s dvoma lamelovými roštami so spevnujúcim popruhom. Posteľ má bežné známky používania. Pôvodná cena 1400,-€. Predávam z dôvodu, že sa mi nezmestí do izby. Ak vidíte inzerát, je aktuálny.
Manželská posteľ s nočným stolíkom
Predám manželskú posteľ (180x200cm) s úložným priestorom, čelom a nočným stolíkom v príjemnej imitácii bukového dreva. Posteľ je rozmontovaná a pripravená na presun v meste Malacky. Okrem hlavnej časti sa všetko zmestí do výťahu (4. posch.). Je mierne preležaná - pre čo najlepší pocit by som odporúčal použiť vrchný matrac (topper), ale vie vyhovieť aj bez neho.
Predám posteľ aj z madracom a aj z nočným stolíkom
Predám posteľ aj z madracom aj s nočným stolíkom všetko spolu za 300€
Posteľ s nočným stolíkom
Predám posteľ s roštom bez matraca v demontovanom stave spolu s nočným stolíkom, rozmery postele sú 200x90 cm. V prípade záujmu ma prosím kontaktuje na e-mailovej adrese: veronpalova@
Rastúca posteľ + matrac 70x140 alebo 90x200 2v1
Posteľ je bielej farby, menšie známky užívania, nová stála 480€. Veľký kvalitný matrac 90x200.DOHODA NA CENE MOŽNÁ cena postele 199€ cena matrac veľký 50€ Detská a juniorská posteľ v bielej farbe - pohodlné spanie s úložným priestorom S touto detskou a juniorskou posteľou v bielej farbe si môžete do domácnosti priniesť tri rôzne kusy nábytku naraz. S rozmerom cca 104,4x95x75 cm je to aj detská postieľka s prebaľovacím pultom, detská posteľ s nočným stolíkom a detská posteľ s písacím stolom. Niekoľkými jednoduchými krokmi zmeníte posteľ v závislosti od veku vášho drobca. Vaše dieťa nájde pokojný spánok na ploche s rozmermi cca 70x140 cm (Š/D) alebo cca 90x200 cm (Š/D). Obzvlášť praktické: v integrovanom nočnom stolíku s dvoma zásuvkami môžete uložiť plienky a bielizeň. Posteľ vytvára ešte viac úložného priestoru v detskej izbe vášho dieťaťa.