inzercia, predaj, predám, bazár

Postel so smykalkou

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detskú postieľku,matrac, so smykalkou. Malý už z toho vyrástol. Je k tomu aj svojpomocne dorobene zabradlie.
Minimalne opotrebované.
Postel so smykalkou
Podobné inzeráty
Masívna detská posteľ so šmýkalkou
Detská posteľ so šmýkalkou pre Vaše ratolesti. Detská kvalitná posteľ z masívneho dreva so šmýkalkou, ktorá Vašim deťom prinesie nielen kvalitný odpočinok, ale aj vyplní čas v prípade nepriaznivých sychravých období. Vďaka neutrálnemu farebnému prevedeniu je určená nielen pre chlapcov ale aj pre dievčatá. Je konštrukčne riešená tak, aby spĺňala bezpečnostné podmienky. Materiál: bukové drevo Rozmery: Š/V/H 100/208/154 cm Plocha na spanie: Š/H 90/200 cm Výška po rošt lôžka: 115 cm S rebríkom S bezpečnostnou bariérou V prípade rýchleho odberu - dohoda možná
Vyvysena detska postel so smykalkou
Predam vyvýšenú postel so smykalkou 90x200. Je v dobrom používanom stave, bez závažnejšieho poskodenia. Súčasťou postele je aj ružovo- biela zaclonka po okraji postele. Postel predávam s roštom. Bez matraca. Posteľ bude pre nového majiteľa pripravená v demonte. V ponuke mám takú istú postel pre chlapceka (vid foto)
Detská posteľ so šmýkalkou
Predám posteľ pre dieta so šmýkalkou a plachtami na bunker. Vhodný rozmer matraca 80x180. Posteľ je masívna borovicová. Posteľ sa predáva bez matraca. volajte alebo píšte SMS. Vramci okresu Prešov viem doviezť zmontovať.
Posteľ so šmykalkou
Predám detskú posteľ so šmykalkou zn. Cilek, bez matracu. Vonkajší rozmer postele 198x97, výška 120cm v najvyššom bode, matrac vo výške 90cm. Látka na spodnej časti postele je vyblednutá. Posteľ je rozložená, dá sa previezť v osobnom aute. Priložený návod na zloženie. Montáž šmykľavky je možná z oboch strán postele. Viem priviezť do PK, SC, BA.
Vyvýšená posteľ so šmýkalkou
Predám vyvýšenú posteľ so šmýkalkou v zachovalom stave vrátane roštu, lakovaný buk. Len osobný odber.
Predám detskú posteľ s matracom 180x80 cm
Detská posteľ 180x80 cm Predám kvalitnú detskú posteľ Paul rozmer 180 x 80cm masív vo farbe prírodného borovicového dreva + matrac. Posteľ má pevný drevený rošt, výrobca udáva nosnosť 100 kg, je bezpečná a stabilná. Posteľ má zábrany z troch strán. Posteľ je univerzálna, pri montáži zábran si viete určiť, či bude posteľ pravá alebo ľavá. Posteľ je v bezchybnom stave. Cena novej postele od výrobcu je 130 eur bez matraca. Posteľ predávame spolu s kvalitným penovým matracom. Naša cena spolu za posteľ a matrac je 170 eur. Iba osobný odber Košice.