inzercia, predaj, predám, bazár

Postielka kinderkraft

Kategória: Ostatné

Postielka 4v1, top stav, iba male skrabanceky na jednej z noh. Malinko pouzivana, rychlo sa sklada, ma dve polohy, prikladam aj link, kde je vsetko popisane. Kupena 11/2021.
90e
Postielka kinderkraft
Podobné inzeráty
Multifunkčná detská postieľka Brotish
Táto postieľka je ideálnou nočnou postieľkou pre vaše dieťa ktoré spi vedľa vás a udržuje vaše dieťa blízko vás na posteli s bezpečnostnými prackami. Postieľka sa bezpečne zaistí k posteli pomocou silných popruhov a nezanechá žiadnu medzeru. Detská postieľka Brotish je veľká a priestranná. Spodná časť môže byť použitá na hranie. Je pre deti od 0-3 rokov. Inštalácia je veľmi jednoduchá a potrebujete nato malo času. Nevyžaduje žiadne ďalšie nástroje na inštaláciu. Odnímateľná plachta detského matraca a odnímateľná bočná tkanina sa dajú ľahko vybrať a prať v práčke. Detská postieľka je vybavená nastavením výšky 5 úrovní, čo vám umožní nastaviť otvorený priestor dieťaťa v ktorejkoľvek výške a prispôsobeniu sa výške vašej posteli, či už je vyššia alebo nižšia. Detská postieľka je vybavená dodatočnou podložkou na výmenu plienok a ďalšími vreckami na udržanie vecí vášho dieťaťa v týchto vreckách. Detská postieľka môže byť použitá ako detská hojdacia posteľ. Môžete ľahko otvoriť tyčky nôh, aby táto postieľka bola ako hojdacia posteľ. Vek: 0-36m Rozmery: 126*70*76cm Najväčšia záťaž: 40kg Vrátane matraca! Tu si môžete pozrieť video:
Detska cestovna postielka KINDERKRAFT JOY pink
Predam detsku cestovnu postielku KINDERKRAFT JOY v ruzovej farbe. postielka bola doma par krat rozlozena, prakticky nepouzivana. 100% stav predavam bez hracieho kolotoca J.
Cestovna postielka kinderkraft
Postielka 4v1, top stav, iba male skrabanceky na jednej z noh. Malinko pouzivana, rychlo sa sklada, ma dve polohy, prikladam aj link, kde je vsetko popisane. Kupena 11/2021. Cena 80e
Detské postieľky
Predám detské postieľky značky KINDERKRAFT Postieľky majú funkciu 3v1: prístelka, samostatná detská postieľka, cestovná postieľka. Nastavenie výšky v 5 úrovniach Rozmer postielok: výška 80cm, šírka 52,5cm, dĺžka 90cm Prvá postieľka je svetlo sivej farby. Druhá postieľka je tmavo sivá Cena je uvedená za kus.
Kinderkraft koliska, postieľka a kresielko v jednom
Kinderkraft 5IN1 UNIMO UP blue Ležadlo 5 v1 UNIMO UP značky Kinderkraft kombinuje hneď 5 funkcií a porastie s vaším dieťaťom. Možno ho využiť ako postieľku, kolísku, ležadlo, hojdačku a stoličku. Praktická hrazdička upúta pozornosť dieťaťa, ktoré sa na chvíľu zabaví. Je v top stave.
Detská biela drevená postieľka 120x60
Detská biela drevená postielka Detská postieľka je vyrobená z vysoko kvalitného borovicového dreva s motívom Mackovia. Vyznačuje sa svojou odolnou a pevnou konštrukciou. Postieľka je lakovaná farbami bezpečnými pre deti. Detská postieľka má tri úrovne nastavenia dna. Rozmery: 124,3 x 87,5 x 65,3 cm Rozmery matraca: 120x60 Material: borovicový masív Farba: biela Motív: mackovia Postiela nebola nikdy používaná, 1x zložená a následne poskladaná!!!! K postieľke sú aj komplet skrutky!! Matrac je dodávaný k postieľke!! Nepoškodená, úplne ako nová!!!!