inzercia, predaj, predám, bazár

Poťah na lavicu

Kategória: Ostatné

Predám obojstranné poťahy na lavicu-4 ks á 18,-EUR za 1ks. Rozmery:140x49+41x8cm.Na líci i rube má iný dizajn, ktorý možno striedať. Uchytáva sa za operadlo lavice pomocou pásu a šnúrok. Odporúča sa mechanické čistenie.Poťahy neboli na priamom slnku,ale na laviciach pod altánkom, preto nie sú vyblednuté. Dohoda je možná.
Poťah na lavicu
Podobné inzeráty
Ergonomický vankúš TEMPUR® Ombratio, 50x60 cm
Predám nový vankúš Ombracio. Prispôsobí sa každej pozícii spánku. Špeciálny dizajn s dvomi zakrivenými lalokmi po stranách tým zjednoduší dýchanie a zmierni tlak pri spánku na bruchu. Tvar vankúša pomáha v tejto polohe zdvíhať telo do priamej polohy bez deformácie krku a chrbtice. Vankúš Ombracio unikátne kombinuje 3D textil, materiál TEMPUR® Climate a tvar vankúša. Tvar, materiál a poťah boli navrhnuté tak, aby zaistili lepšie prevzdušnenie a poskytovali viac pohodlia a kľudnejší spánok. Vyrobený z materiálu TEMPUR® pre vynikajúci komfort a podporu. Vyhovuje akejkoľvek pozícii pri spánku, dokonca aj pri spánku na bruchu. Vankúš je hypoalergénny a neobsahuje žiadne všeobecne známe alergény. Je antimikrobiálne ošetrený, aby predchádzal vzniku a množeniu mikroorganizmov a udržiaval sviežosť. Poťah je jednoducho prateľný v práčke. Poťah je certifikovaný podľa Oeko-TEX 100, čo znamená, že boli vykonané testy na prítomnosť škodlivých látok a nepredstavuje žiadne zdravotné riziko. Vankúš obsahuje separačný poťah, ktorý zvyšuje životnosť vankúša. Chráni jadro pred odieraním a drolením výplne a aby sa naň lepšie dával poťah. V rámci Nitry možný osobný odber.
Matrac 90x200 GOLD F100 DREAMZONE
Matrac 90x200 GOLD F100 DREAMZONE - nový matrac aktuálne kupovaný, 3x použitý, v akcii, stál viac - 350 eur, nevhodný - tvrdý, INfo: 24 cm vysoký luxusný matrac s profilovanými ventilačnými stranami a 7 zónami komfortu, ktoré poskytujú ergonomicky správnu podporu. Jadro tvoria 4 cm pamäťovej peny, ktorá uľavuje od tlakov a presne kopíruje krivky vášho tela, 3 cm ventilačného kokosového vlákna, 4 cm studenej peny a 12 cm polyuretánovej peny. Prateľný pružný poťah so zmäkčujúcim ošetrením s aloe vera. Aloe vera ošetrenie zabezpečuje extra mäkký poťah aj po opakovanom praní. 90x200 cm Info podrobné: Penový matrac, Rozmery Šírka: 90 cm, Dĺžka: 200 cm, Výška: 24 cm, Jadro Pamäťpvá pena + kokosové vlákno + polyuretánová pena + kokosové vlákno + studená pena, Poťah 93% polyester/7% elastan, Materiál Elastický poťah, Pranie 40°C, Vlastnosti , Kvalita GOLD, Hmotnosť 17,6 kg OSOBNY ODBER V BRATISLAVE.
Matrac 90x200 GOLD F100 DREAMZONE
Matrac 90x200 GOLD F100 DREAMZONE - matrac kupovaný nový, 3x použitý, teraz v akcii, stál viac - 350 eur, nevhodný - tvrdý, INfo: 24 cm vysoký luxusný matrac s profilovanými ventilačnými stranami a 7 zónami komfortu, ktoré poskytujú ergonomicky správnu podporu. Jadro tvoria 4 cm pamäťovej peny, ktorá uľavuje od tlakov a presne kopíruje krivky vášho tela, 3 cm ventilačného kokosového vlákna, 4 cm studenej peny a 12 cm polyuretánovej peny. Prateľný pružný poťah so zmäkčujúcim ošetrením s aloe vera. Aloe vera ošetrenie zabezpečuje extra mäkký poťah aj po opakovanom praní. 90x200 cm Info podrobné: Penový matrac, Rozmery Šírka: 90 cm, Dĺžka: 200 cm, Výška: 24 cm, Jadro Pamäťpvá pena + kokosové vlákno + polyuretánová pena + kokosové vlákno + studená pena, Poťah 93% polyester/7% elastan, Materiál Elastický poťah, Pranie 40°C, Vlastnosti , Kvalita GOLD, Hmotnosť 17,6 kg OSOBNY ODBER V BRATISLAVE.
Zháňam túto rohovú lavicu s troma stoličkami
Zháňam túto rohovú lavicu s troma stoličkami
Nozicky na lavicu/sedacku 10ks
Predam 10 ks noziciek vhodnych pre lavicu / stol / ... Nozicky su z nehrdzavejuceho kovu takze vhode aj na vonkajsie pouzitie. Vyska je cca 32cm Najlepsie odber vsetkych naraz v tom pripade cena 30€ - 3€ za kus Pri samostatnom odbere 4€ kus
Sedák na lavicu, chalupa
Predám podšitý sedák na lavicu, podšité zamatom, možno vložiť molitan, rozmer na fotke, odber Bratislava alebo pošta po úhrade vopred.