inzercia, predaj, predám, bazár

POTENCIOMETRE PRE ELEKTRONKOVE,TRANZIST.ZOS. A RADIA

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Ponukam uplne nove a v malom mnozstve aj pouzite potenciometre s oskami 4mm a 6mm vyrobcov TESLA, DRALOWID, PREH, PIHER, GTS a tiez aj rozne od americkych vyrobcov.
Hodnoty od 1K do 5M, linearne,logaritmicke a par kusov exponencialne, jednoduche aj tandemove, pre elektronkove zosilnovace, tranzistorove zosilnovace vyrobcov Tesla a pod. Samozrejme tieto potenciometre je mozne pouzit aj pre ine elektronicke aplikacie. Mam aj nejake kusy "starych"potenciometrov WK..
dratove potenciometre do 1K- 5Watt.
Pozrite fotografie.
Najlepsi je osobny odber (podobne ako v obchode). Pytajte sa ake hodnoty potrebujete, alebo si vyberete pri navsteve.
POZNAMKA: Mam tiez samozrejme aj rozne knoby-hmatniky pre tieto potenciometre, zial len v mensom mnozstve.
DOLEZITE upozornenie: Potenciometre ktore ponukam su tej najvyssej kvality vratane Tesla potenciometrov. To co je v sucasnej dobe mozne ziskat-prevazna miera Cina ma naozaj daleko od kvality, vynimka su potaky pouzivane naozaj v spickovych HIFI zariadeniach. Pozrite ceny v E-bay a pod. a uvidite, ze od zaciatku roku 2022 zavratne stupli ceny nielen potenciometrov. Vsetko zavisi na nasej dohode. Jedna sa asi o 800 kusov roznych potenciometrov prevazna vetsina nove. Tento komplet ponukam za 400€.
Viac info cez telefon. Ziadne SMS.
POTENCIOMETRE  PRE ELEKTRONKOVE,TRANZIST.ZOS. A RADIA
Podobné inzeráty
Predám elektrónkové rádiá zn. TESLA
Rozpredám zbierku elektrónkových rádií zn. TESLA. veľké s gramofónom: Tesla 1021A Opereta - 25€ predané Tesla 1123A Prelúdium - 75€ predané, druhý kus 70€ predané, tretí kus je rozobratý, rozpredám na diely (skriňa s nohami a policami, NF zosilňovač bez koncových elektróniek, polovodičový stereo dekóder, ostatná VF časť už nie je). Tesla 1127A Suita bez stojanu - 40€ Tesla 1121A Barytón 40€ malé: Tesla 433A Carioca - 20€ predané Tesla 335A Nabucco - 25€ predané MAJOR - Made in Yugoslavia - 15€ Tesla 541A Bohéma - 30€ Tesla 442A Spirituál - polovodiče - 20€ Tesla 605 Blaník - 30€ Predám STEREOFÓNNU HUDOBNÚ SKRIŇU PRELÚDIUM STEREO 1123A. Neúplnú, v rozobratom stave. Vzácne elektronkové stereo prevedenie viď ilustračné foto. Rádiá môžu slúžiť po pároch aj na projekt stavby elektrónkového stereo zosilňovača. gramofón, gramafón, rádio, gramorádio, elektronka, transformátor
Predám elektrónkové rádiá zn. TESLA
Rozpredám zbierku elektrónkových rádií zn. TESLA. veľké s gramofónom: Tesla 1123A Prelúdium - gramorádio je rozobraté, rozpredám na diely (skriňa s nohami a policami, zadný kryt, NF zosilňovač bez koncových elektróniek, polovodičový stereo dekóder, ostatná VF časť už nie je) - 50€ Tesla 1127A Suita bez stojanu - 35€ Tesla 1121A Barytón 35€ malé: MAJOR - Made in Yugoslavia - 10€ Tesla 541A Bohéma - 25€ Tesla 442A Spirituál - polovodiče - 15€ Tesla 605 Blaník - 25€ Predám STEREOFÓNNU HUDOBNÚ SKRIŇU PRELÚDIUM STEREO 1123A. Neúplnú, v rozobratom stave. Vzácne elektronkové stereo prevedenie viď ilustračné foto. Rádiá môžu slúžiť po pároch aj na projekt stavby elektrónkového stereo zosilňovača. gramofón, gramafón, rádio, gramorádio, elektronka, transformátor
Predám elektrónkové rádiá zn. TESLA
Rozpredám zbierku elektrónkových rádií zn. TESLA. veľké s gramofónom: Tesla 1123A Prelúdium - gramorádio je rozobraté, rozpredám na diely (skriňa s nohami a policami, zadný kryt, NF zosilňovač bez koncových elektróniek, ostatná VF časť už nie je) - 40€ Tesla 1127A Suita bez stojanu - 30€ Tesla 1121A Barytón 30€ malé: MAJOR - Made in Yugoslavia - 10€ - pri osobnom odbere darujem Tesla 541A Bohéma - 25€ Tesla 442A Spirituál - polovodiče - 15€ - pri osobnom odbere darujem Tesla 605 Blaník - 20€ Predám STEREOFÓNNU HUDOBNÚ SKRIŇU PRELÚDIUM STEREO 1123A. Neúplnú, v rozobratom stave. Vzácne elektronkové stereo prevedenie viď ilustračné foto. Rádiá môžu slúžiť po pároch aj na projekt stavby elektrónkového stereo zosilňovača. gramofón, gramafón, rádio, gramorádio, elektronka, transformátor
ELEKTRONKOVE  RADIO  TESLA  JANTAR 438A
Ponukam funkcne elektronkove radio Tesla Jantar 438A vo velmi dobrom stave. Osadenie elektronkami: ECC85, ECH81, EBF89, ECL86. Vlnove rozsahy: DV, SV, KV, VKV-FM. Viac info cez telefon, ziadne SMS. Osobny odber na Sliaci. Je moznost aj cenu ponuknut. DOLEZITE PRE RESTAURATEROV RADII. Ponukam stare typy kondenzatorov a odporov ktore mozete pouzit pri oprave a restaurovani starych elektronkovych radii alebo zosilnovacov. Ide o kondenzatory typu TC120,TC122 a TC124, odpory typov TR102,TR103,TR104,TR115,TR116 a presne odpory 1% typu WK68103 hodnot M1 a !M. Krabicovy kondenzator typu TC477 MP-metalizovany papier. Pozri fotos.
Retro radio elektronkové Tesla
Predám staršie elektrónkové rádio pre zbieratelov.V prípade záujmu pošlem aj na dobierku.Inzerat plati do zmazania.
Elektronkove radio - Goplana Lux
Ponukam toto stare elektronkove radio polskej vyroby - Goplana Lux. Rozsahy: VKV, KV, SV, DV. Vyrobne cislo: 268694. Osadenie elektronkami: ECC85, ECH81, EBF89, ECL86, EM80 Je funkcne. Vizualne - drobne vady, nic hrozne, pozrite fotky. Elektronicky bolo v nom urobenych viacero uprav. - vstavanie 24 V transformatora na znizenie napajacieho napatia z 240 na 220 V (cca) aby sa rychlo neopotrebovali elektronky, lebo radio bolo stavane na 220 V - montaz CCIR-OIRT konvertora na prijem v rozsahu asi 91 - 101 Mhz - montaz 75 ohm antenneho koaxialneho konektora a symetrizacneho clenu (konvertor ma vstup 75 ohm ale vstupna jednotka 300 ohm) - vymena demodulatora za modul s A220D, lebo povodne cievky demodulatora boli poskodene - zladenie MF 10,7 MHz - sprovoznenie magickeho oka na indikaciu sily signalu pre VKV s novym demodulatorom - vymena magickeho oka EM84 za EM80, ktoru urobil niekto predo mnou, montaz improvizovaneho drziaka magickeho oka (povodny chybal) - drobnosti ako vycistenie od prachu, vymena vypalenej ziarovky, napnutie ladiaceho lanka... Cielom uprav bolo, aby radio hralo aj dnes a dalo sa pouzivat - nie zachovanie vzhladovej vernosti suciastok. Do AM rozsahov nebolo zasahovane, ale funguju tiez. Prepinace rozsahov niekedy nezaskakuju a treba skusit viackrat, raznejsie a silnejsie. K nemu dam vytlacenu servisnu dokumentaciu. Predavam z dovodu dlhodobeho nevyuzitia. Osobny odber mozny v Ziline, posta mozna len v pripade platby (aspon postovneho) vopred na ucet. V pripade zaujmu pouzite kontaktny formular, cislo je vymyslene kvoli SMS spamu. Inzerat plati do zmazania. Pozrite aj moje dalsie inzeraty.