inzercia, predaj, predám, bazár

Potlače rôznych predmetov

Kategória: Ostatné

Ponúkam reklamné ale aj darčekové predmety s vlastnou potlačou.
Potláčam okrem iného:
- šálky, hrnčeky s vlastnou potlačou rôznych farieb, tvarov, rozmerov
- pivové krígle s vlastnou potlačou
- vankúše rôznych rozmerov, tvarou s vlastnou potlačou
- puzzle s vlastnou potlačou
- tričká s vlastnou potlačou
- a veľa iného.

Viac info cez mail, alebo mobil.
Potlače rôznych predmetov
Podobné inzeráty
Laserové gravírovanie/rezanie na mieru
Pracujem s technológiou CO2 lasera a diódového lasera. Materiály na ktoré je možné u nás použiť laser : papier, kartón, koža, drevo, dyha, akryl, sklo, textil, dyha, plexi, mdf, vybrané plasty (bez PVC) Najčastejšie vyrábané predmety : gravírované reklamné predmety – perá ,klúčenky, eloxované farebné vizitky, drevené predmety, Akrylové reklamné veci Gravírované drevené predmety – dosky, trofeje, podnosy, klúčenky, krabičky a rôzne iné Gravírovanie do akrylu – V kombonácii s 3d tlačou je možná výroba pamätných predmetov, reklamných predmetov alebo lámp do izby. Rezanie nápisov z dreva a plastu – Nápisy na smútočné a dekoračné účely Menovky a reklamné cedule – Menovky na dver, stôl kanceláriu, dom, chatu alebo do Vašeho hotela Štítky – štítky použiteľné na výrobky, rozvádzaťe, regále, skladovacie priestory Gravírovanie skla – Výroba rôznych predmetov do domácnosti alebo kancelárie Stojany z plexiskla na rôzne príležitosti a rôzne predmety Značenie predmetov, kartónových balení, výrobkov Psie známky Maximálna veľkosť pracovnej plochy je podľa druhu gravírovania aký zákazník požaduje ale pre väščinu výrobkov je to 60x40 cm a pre špecifické veci 70x70 cm Cenová ponuka mailom Viac info na
Laserové gravírovanie/rezanie na mieru
Novinka od 2023 : Študentom ako podporu mladých šikovných ľudí poskytujem zľavu :) Pracujem s technológiou CO2 lasera a diódového lasera. Materiály na ktoré je možné u nás použiť laser : papier, kartón, koža, drevo, dyha, akryl, sklo, textil, dyha, plexi, mdf, vybrané plasty (bez PVC) Najčastejšie vyrábané predmety : gravírované reklamné predmety – perá ,klúčenky, eloxované farebné vizitky, drevené predmety, Akrylové reklamné veci Gravírované drevené predmety – dosky, trofeje, podnosy, klúčenky, krabičky a rôzne iné Gravírovanie do akrylu – V kombonácii s 3d tlačou je možná výroba pamätných predmetov, reklamných predmetov alebo lámp do izby. Rezanie nápisov z dreva a plastu – Nápisy na smútočné a dekoračné účely Menovky a reklamné cedule – Menovky na dver, stôl kanceláriu, dom, chatu alebo do Vašeho hotela Štítky – štítky použiteľné na výrobky, rozvádzaťe, regále, skladovacie priestory Gravírovanie skla – Výroba rôznych predmetov do domácnosti alebo kancelárie Stojany z plexiskla na rôzne príležitosti a rôzne predmety Značenie predmetov, kartónových balení, výrobkov Psie známky Maximálna veľkosť pracovnej plochy je podľa druhu gravírovania aký zákazník požaduje ale pre väščinu výrobkov je to 60x40 cm a pre špecifické veci 70x70 cm Cenová ponuka mailom Viac info na
PIZZA krabice & BURGER boxy
Hľadáte spoľahlivého partnera, ktorý zabezpečí kvalitné obaly za prijateľné ceny pre vašu prevádzku? Neváhajte nás kontaktovať a využite naše 17 ročné skúsenosti. Ponúkame Vám PIZZA krabice rôznych druhov a veľkostí s možnosťou jednofarebnej celoplošnej potlače, BURGER box (veľký s prepážkou na hranolky, malý bez prepážky) samozrejme tiež s možnosťou jednofarebnej celoplošnej potlače. Ďalej Vám ponúkame nastrihaný ALOBAL v dvoch veľkostiach 30x30 a 40x40cm. V našej ponuke nájdete aj STOJANČEKY do pizza krabíc. Pizza krabice a burger boxy dodávame v rozloženom stave. Doprava po Slovensku. CENOVÁ PONUKA: (E-mail: pizzaburgerobaly@)
Nerezová ploskačka bez potlače
Nerezová ploskačka bez potlače, objem 8oz (230ml), nepoškodená, aj osobný odber MT, BB.
PS4 HRY(AKTUÁLNE DO ZMAZANIA)
Ponúkam na predaj originál hry pre hernú konzolu Playstation 4 Ps4 v dobrom stave. Zoznam hier : Ghost Of Tsushima : 17€ Call of Duty Modern Warfare - 23€ GTA V - 16€ Watch Dogs 2 - 9€ Mortal Kombat X - 10€ Heavy Rain Collection - 13€ Anthem - 7€ Assasins Creed Odissey - 9€(obal bez potlače) Cyber Punk 2077 - 14€(obal bez potlače) Red Dead Redemtion 2 - 18€ The Last of Us 2 - 17€ Battlefield V - 11€ Sims 4 - 7€ Crash N Sane Trilogy - 19€ Mafia Trilogy - 19€ UFC 3 - 13€ Snoopys - 13€ Spiderman Miles Morales - 29€ Gran Turismo 7 - 33€ Spiderman - 16€ Dark Souls 3 - 12€ Gran Turismo Sports Cz - 8€ Assasins creed Unity - 9€ Call of Duty Black Ops 3 - 12€ Dead Strading - 11€ Fifa 22- 19€ Tom Clancys Ghost Recon - 9€ Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint - 9€ NBA2K22-16€ NBA2K18- 7€ Days Gone - 15€ Steep - 7€ Horizon Zero Complet Edition - 8€ Po dohode možnosť poslať poštou alebo cez zasielkovnu. V rámci okresu a okolia viem priniesť na adresu. Ak vás moja ponuka zaujala tak ma neváhajte kontaktovať..
PS4 HRY(AKTUÁLNE DO ZMAZANIA)
Ponúkam na predaj originál hry pre hernú konzolu Playstation 4 Ps4 v dobrom stave. Zoznam hier : Ghost Of Tsushima : 17€ Call of Duty Modern Warfare - 19€ Far Cry 6 - 19€ GTA V - 16€ Watch Dogs 2 - 9€ Heavy Rain Collection - 13€ Anthem - 7€ Assasins Creed Odissey - 9€(obal bez potlače) Red Dead Redemtion 2 - 18€ Sims 4 - 7€ Snoopys - 13€ Spiderman - 16€ Dark Souls 3 - 12€ Assasins creed Unity - 9€ Dead Strading - 11€ Bloodborn (bez potlače) - 7€ Tom Clancys Ghost Recon - 9€ NBA2K22-16€ NBA2K18- 7€ Days Gone - 15€ Far Cry 4 - 8€ Steep - 7€ Horizon Zero Complet Edition - 8€ Po dohode možnosť poslať poštou alebo cez zasielkovnu. V rámci okresu a okolia viem priniesť na adresu. Ak vás moja ponuka zaujala tak ma neváhajte kontaktovať..