inzercia, predaj, predám, bazár

Potreby na pečenie

Kategória: Ostatné

Predám viaceré potreby na pečenie:
1. Podložka TESCOMA Silicon PRIME s rozmermi 60×50cm je vhodná na prípravu a spracovanie cesta, marcipánu, cukrárskych poťahovacích hmôt a ostatných pokrmov. Vybavená stupnicou pre presné odmeranie. Vhodná do umývačky. Vynikajúca aj ako podložka pod horúce pekáče a riad, odolná do 230°C.Podložka pevne priľne k stolu, cesto sa nelepí, po rozvaľkaní je dokonale hladké. Minimálne používaná. Farba je žltá, nie oranžová. Cena 10 eur
2. Forma na bábovku, srdcová forma, forma na vianočku, formičky na pečenie, košíčky na muffiny, 2x pištoľ na zdobenie aj s násadami, ďalšia silikónová forma. Všetko za 15 eur.
Potreby na pečenie
Podobné inzeráty
Sada na pečenie, 9 ks
Nove, nepoužite. Osobne v Ba. Poprosim napisať sms, alebo volať na t.č : Inzerujem to mame. 4 formy na koláče – skvelé na prípravu chutného sladkého i slaného koláča, ktorý urobí dojem na vašich hostí alebo partnera Okrúhla tortová forma - ideálna na akýkoľvek koláč, brownies, zákusky a pod. Forma na chlieb - na pečenie rôznych druhov chleba, mramorového koláča, lasagní atď. Štvorcová tortová forma - na jednoduché každodenné pečenie a varenie v rúre, najmä lasagní a lahodných dezertov Pekáč na pečenie a restovanie - pre neobmedzené možnosti prípravy dezertov, mäsa, kuraciny, zemiakov atď. Forma na 6 muffinov - nepriľnavý povrch vám umožní ľahko vybrať muffiny s minimálnou potrebou čistenia.
Predam kameň na pečenie, priemer 33cm
Predám kameň na pečenie, nevhodny dar. Cena 15€ Okrúhly kameň na pečenie umožní pripraviť skvelú chrumkavú pizzu, focacciu, chlieb, pečené mäso, ryby, zeleninu, ale aj slané a sladké pečivo bez nutnosti vymazávania tukom alebo olejom. Kameň pod cestom na domáci chlieb, pizzu a pod. tak stačí ľahko podsypať múkou. Kameň na pečenie je z prírodného materiálu, ktorý vďaka pórovitosti absorbuje a uvoľňuje vlhkosť. Vďaka tomuto procesu bude cesto dokonale chrumkavé. Súčasťou je aj drôtený podstavec s praktickými rukoväťami, ktoré zaistia ľahšiu manipuláciu, aj keď je kameň rozpálený. Vhodný do elektrickej, teplovzdušnej aj plynovej rúry do 250 °C, samotný kameň znesie teplotu až do 800 °C. Jednoduchá údržba, stačí ho umyť v teplej vode so saponátom, pri pripečení cesta alebo náplne je možné použiť kefku alebo škrabku, potom opláchnuť a osušiť.
formy na pečenie - srnčí chrbát + mufiny + fólia na pečenie
ponúkam nepoužité formy na pečenie + fóliu na pečenie bez tuku, nevyužijem, fólia má rozmer 33x40 cm, mufinová forma je značky ZENKER, cena je za všetko na foto, cena je 12 EUR za všetko + pošta, kontakt iba mailom, inzerát je platný do zmazania
Delimano Nové plechy na pečenie
Predávam nové rôzne plechy na pečenie zn. Delimano. Ide o plechy zo setu Baken share bakery set. Nikdy neboli použité. Nakoľko niektoré takéto podobné plechy už som mala a tieto menšie ani by som nevyužila, tak ich predávam. Cena za kus 6 eur. 1. Plech na 12 ks muffin- 41,2x26,5x3,5cm 2. Plytký plech na pečenie, 38,5x29,5x1,5cm 3. Plech na biskupský chlebíček alebo chleba, 29,5x15x6,7cm 4. Okrúhly plech malý na zapekane cestoviny, zemiaky a pod. 24,3x22x5cm 5. Štvorcový malý plech- 27,3 x22,3 x5,2cm Všetky plechy možné zakúpiť aj jednotlivo, po kuse, alebo všetko spolu. Cena za 1 ks plechu 6 eur. Spolu 5 ks za 25 eur + poštovné podľa sadzobníka pošty, ako si želá kupujúci (dobierka, doporučene, platba vopred a pod.) Kontaktujte ma, prosím, len emailom cez formulár nižšie. Ďakujem.
Silikónová forma na pecenie Barancek
NEPOUZITA ani raz. Bol to nevhodný darček. Výhody silikónových foriem na pečenie: pružné a skladné pečenie je rýchle a rovnomerné sú tvarovo stabilné - aj po naplnení sa nedeformujú vďaka hrúbke materiálu odolné - znesú teplotu v rozmedzí od -40 ° C do +230 ° C nepreberajú vôňu ani chuť použitých potravín bez prácneho vymazávania a vysypávania možno ich vložiť do mrazničky aj do mikrovlnnej rúry sú vhodné do umývačky Po dohode viem doviezť do okolia alebo poslať poštou. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Pri kúpe viacero veci,dohoda na cene.
Sporák Plamen 850 Glas krémový pravý
Ohnisko je vyložené hrubými liatinovými platňami, kvalitné liatinové varné platne potiahnuté teflónovým náterom, liatinové presklene dvierka. Kvalitná veľká posmaltovaná rúra na pečenie, ktorá sa dá ľahko čistiť a je vybavená roštom a pekárničkou na pečenie, ktoré sa dajú umiestniť v 3 polohách. Mnohý ocenia je odvetranú dvojitú bočnú stenu na ktorej teploty na bokoch sporáka nepresahujú 100°C. Rozmery sporáka šírka:845mm, výška 820 mm, hĺbka 594 mm účinnosť: 83,7 % nová norma ECO design: ÁNO EEI- 110,32 Emisia CO (pri 13% O2 ) ≤ podaná je 0,09% Monimálny výkon priemerný 8 kW Maximálny výkon 11 kW Váha 121 kg Vhodný do priestoru do 160 m3 Priemer dymovodu Ø 120 mm napojenie horné a zadné (722x135 mm stred zadného napojenia) Otvor prikladania do ohniska (ŠxV) 180 x 165 mm Rozmer ohniska sporáka (ŠxVxH) 220 x 300 x 455 mm Rozmer rúry na pečenie (VxŠxH) 310 x 400 x 430 mm