inzercia, predaj, predám, bazár

PowerBank CulCharge 3-IN-1

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj malí a veľmi praktický power bank. Je to malé a ľahko sa vám zmestí aj do vrecka. Stačí to zavesiť na kľúč a ľahko môžete nabiť svoj mobil alebo tablet. Power banka je nová v originál balení. Cena 10 €.
Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
PowerBank CulCharge 3-IN-1
Podobné inzeráty
CulCharge Powerbank 2:GO (nikdy nepouzity)
Najmenší PowerBank s batériou 1800 mAh na svete.Praktická kľúčenka s funkciou bezdrôtového samonabíjania, s nabíjacím a dátovým káblom pre mobilné zariadenia Android vybavené konektorom USB-C. Vlastnosti: * Konektor USB-C * 1800 mAh batéria v najmenšej veľkosti * batéria vždy s vami * dátový a nabíjací kábel * bezdrôtová nabíjateľná funkcia * všetko na kľúčenke * farba - čierna Preferujem osobny odber BA.
PowerBank CulCharge 3-in-1
Úplne nová, nepoužitá Powerbanka 3v1, kapacita 1000 mAh, USB nabíjací kábel, USB dátový kábel. Koncovka Micro USB port. Malé a štýlové prevedenie. V luxusnom balení aj minikarabína na kľúče. Na cene sa môžeme dohodnúť. PS: balenie otvorené len kvôli foto.
CulCharge 3-IN-1 PowerBank USB-C
Malá power Banka, ktorú som dostal ako darček, ktorý nevyužijem pretože mám Iphone. Kompaktná externá batéria s nabíjaním a prenosom dát pre Android smartphony, tablety. Batéria li-polymer 1000 mAh Vlastný nabíjací časovač 1,5 hodín Životnosť 500 nabíjacích cyklov MicroUSB konektor, USB 2.0 konektor kompaktné rozmery vo veľkosti kľúčov od auta v balení sa nachádza aj prívesok na kľúče Vstup: 5V, 1A Výstup: 5V, 1A
reproduktory, powerbanky, FIT náramok, sluchadlá, VRokuliare
Predám nasledovnú nepoužívanú NOVÚ elektroniku: - svietiaci mini bluetooth reproduktor v originálnom balení. Reproduktor krásne preblikuje rôznymi farbami do hudby. Parametre: kapacita batérie: 520mAh; pracovný čas: 5 hodín; nabíjací čas: 2 hodiny; rozmery: 60 x 60 x 50mm; výstup reproduktora: 3W Tu si môžete pozrieť aj MOJE natočené video so zvukom a svetelnými efektami (skopírujte si odkaz): - vodeodolný bluetooth sprchový reproduktor DELL v originálnom balení - biele slúchadlá do uší značky STURDO v originálnom balení - veľmi pohodlné VR 3D okuliare značky SETTY pre smartfóny s max. rozmerom obrazovky 5,5" v originálnom balení - fitness náramok XD COLLECTION s odolnosťou IP67 a 5 funkcialmi (monitorovanie krokov, monitor spánku, notifikovanie prichádzajúcich hovorov, počítadlo kalórií, alarm/budík) - smart powerbank DELL / intel (kapacita 2200mAh | 3,7V Li-on 8.1 VH) - reklamná powerbank VEEAM Každú vec predávam približne za 5 EUR, ale viem sa dohodnúť hlavne keď zoberiete viac vecí.
Powerbank
Predám úplne novú powerbank - 1800mAh. Bolo to kúpené ako nevhodný darček. Pôvodná cena 50€.
Powerbank 8000 mAh
Predám nepoužívaný powerbank 8000 mAh. Led informujúce nabitie powerbanku počas nabíjania.