inzercia, predaj, predám, bazár

Pozemok s chatou

Kategória: Ostatné

Predám pozemok so zrubovou chatou v blízkosť kúpaliska Margita / cca 15 min/ chata je zateplena, má 1 izbu, kuchynský kút a obyvatelné podkrovie .
Pozemok s chatou
Podobné inzeráty
Keď už máte všetko ... vinica Tešmak - Šomoš, ŠAHY,
XEMAR (emilia.kurakova@ alebo 0915 / 974 931) ponúka na predaj samostatne stojacu 2-podlažnú chatu – hajlok s vínnou klenbovou pivnicou a vinicou v krásnom prostredí Šiah – časť TEŠMAK – ŠOMOŠ. Nachádza sa na pozemku o výmere 1 479 m², z toho  zastavaná plocha je 41 m².  Chata je murovaná, celá zateplená kvalitným styrodurom a s bielou fasádou. Všetky okná aj dvere na chate sú nové, plastové a majú aj parapety a sieťky.  V spodnej časti chaty je vínna pivnica a prípravovňa na spracovanie hrozna, ktorá sa dá prebudovať na malú kúpeľničku so sprchovým kútom + toaletou. Za ňou sa nachádza izba, v ktorej môže byť kuchynský kút spojený s obývačkou a keďže je tu aj komín po celej výške chaty – je tu možnosť vybudovať krb s vývodmi do celej chaty. Na poschodí je spálňa s veľkou, nanovo vydláždenou terasou – novým betónom + izoláciou, cca 22 m². Stropy v chate sú keramické. Všetky najnáročnejšie veci na chate boli teda nanovo urobené z kvalitných materiálov a na nového majiteľa zostáva vytvoriť si vnútrajšok a interiér podľa vlastného vkusu.  V chate sú pripravené niektoré materiály, napr. OSB dosky na dokončenie rekonštrukcie.   Na pozemku pred chatou sa nachádza murovaná studňa hlboká 23 m s čistou vodou, výška hladiny je 11 m. V chate nie je zavedená elektrina, ale dá sa dotiahnuť od suseda max. 30 m, prípadne elektrocentrála alebo fotovoltika.    Za chatou je situovaná krásna vinica cca 100 m na dĺžku a cca 20 m na šírku. Zostáva tu na šírku ešte pás pozemku zarastený náletovinami, ktoré po odstránení môžu rozšíriť vinicu o cca 10 m.   Celá chata i pozemok sú slnečné a pôsobia útulným dojmom.  Prístup k pozemku je po hlavnej asfaltovej ceste a parkovať budete na svojom pozemku pred chatou.   Táto nehnuteľnosť je ako stvorená na aktívny oddych. Je vzdialená 6 km od Šiah a okúpať sa môžete na kúpalisku Dudinka vzdialenom cca 25 km od pozemku.   Nepremárnite možnosť získať túto nehnuteľnosť a oslovte ma na obhliadku ešte dnes !
Chata v Ružinove BA II
Ponúkam na predaj obytnú chatu v atraktívnej lokalite intravilánu Ružinov - východ, s dobrou dostupnosťou až k pozemku a k chate, dobré napojenie na inžinierske siete, oplotenia pozemku s obytnou drevo/betón chatou 5,6m x 3,6m pôdorys ( +1 izba, +1 predsieň, +1 kuchynka, +2x betónová pivnica v suterén pod chatou -1 podlažie, el. 230 V, pitná voda z BVS , ...
Záhrada s chatou
Predám 3,5 árovú záhradu s poschodovou chatou aj na celoročné bývanie. Chata sa nachádza v Nových Zámkoch, v lokalite ES Osada č.1, neďaleko termálneho kúpaliska Nesvady. Info t.č.
Zhanam pozemok - pozemok s chatu pri vode
Zhanam pozemok alebo rovno pozemok s chatou pri vode. Najlepsie okolie Bratislava ale moze byt aj dalej ak bude zaujimava ponuka.
STAVEBNÝ POZEMOK
VOLAT NA CISLO PREDAM STAVEBNÝ POZEMOK VYBAVENÝ INŽINIERSKYMI SIEŤAMI O ROZLOHE 8,5 árov . NA POZEMKU SA NACHÁDZAJÚ DVE HOSPODÁRSKE BUDOVY KTORE BOLI VYUŽÍVANÉ NA CHOV PSOV . SU VYBAVENE ELEKTRICKÝM PODLAHOVÝM KÚRENÍM . TREBA VIDIET -NIEKOMU SA ZÍDU NA CHOV ZVIERAT . POZEMOK VYBAVENÝ KAMOEROVYM SYSTÉMOM HIKVISION SO ZÁLOŽNÝM ZDROJOM V HODNOTE 10TIS. EUR .ELEKTRICKA BRÁNA ,VODA ,ELEKTRINA ,PRIPOJENIE NA INTERNET . POZEMOK OSVETLENÝ REFLEKTORMY S ČIDLAMI NA POHYB V HODNOTE 1000eur .POZEMOK TREBA VYCISTIT -NACHÁDZA SA TAM STAVEBNÝ ODPAD (ZBÚRANÁ STAVBA O ROZLOHE 10m2 . POZEMOK SA NACHÁDZA NEĎALEKO MESTA ŠAĽA (12km) V DEDINE VLČANY . POZEMOK ZÁHRADA RODINNÝ DOM POZEMOK NA VÝSTAVBU
Chata so záhradou
Ponúkam na predaj murovanú chatu so záhradou v katastrálnom území Dolné Krškany,obec Nitra. Chata je napojená na elektrickú energiu a vodovod. Je to viacúčelová stavba mimo zastavaného územia. Celkový pozemok aj so záhradou má rozlohu 891m2+ pozemok, ktorý sa nachádza nad chatou vo výmere 333m2. Zastavaná plocha chaty a nádvorie vo výmere 26m2.Chatka má riadne súpisné číslo. Dispozícia chaty: Na prízemí je veľká miestnosť, v ktorej sa nachádza malá kuchynka s jedálňou, so spoločenskou miestnosťou a schodmi, ktoré vedú na podkrovie. Na podkroví sa nachádza jedna veľká miestnosť na spanie. Vnútro chaty je čiastočne obité drevom-tatranskym profilom.Chatka má suterén a klembovú murovanú pivnicu. V suteréne je veľká miestnosť/ pôvodne prešovna. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy/ jablone,hruška... a okrasné dreviny. K pozemku vedie riadne prístupová cesta. Pozemok je celý oplotený.rozmery pozemku:7mx131m NIE REALITY!!!