inzercia, predaj, predám, bazár

Pozlateny strieborny prsten

Kategória: Doplnky

Minimalisticky prsten zo striebra- pozlateny ( opotrebovanim sa moze zlato jemne osuchavat, potom ostane strieborny sprsten)
Nastavitelny, teda ho mozno lahko variovat.
Pozlateny strieborny prsten
Podobné inzeráty
Pánsky prsteň veľkosť 10 4ks a veľkosť 12 1 ks
Predám tieto pánske prstene veľkosť 10, Tri prstene drak, len všetky spolu - 4€ Čínsky prsteň pre šťastie s 3D znakmi - 3€ Čierny spinning prsteň (jediný veľkosť 12) - 2,5€ Pri kúpe všetkých cena 8€ prsteň prsten prstene doplnky čína ázia ázijsky
Pierre Lang prsteň Helena REZERVOVANÝ
Rezervovaný Prsteň Pierre Lang- Helena, prevedenie GO/WSS+GD, pozlateny a biela vo veľkosti VIII ( 56-57 európske číslovanie) Prsteň je nový, nenosený, pôvodná cena 149 EUR, teraz 75 EUR. Zaslanie + poštovné, osobný odber Chorvátsky Grob alebo Bratislava V prípade záujmu mi prosím napíšte správu Pierre Lang šperky sú jedinečným doplnkom každej ženy. Tieto šperky vyrába prevažne ručne rakúska manufaktúra s viac ako 50 ročnou tradíciou. Šperky sú vhodné aj pre alergikov.
Pierre Lang prsteň Aura REZERVOVANÝ
Rezervovaný Prsteň Pierre Lang-Aura, prevedenie- pozlátený, farba ružového zlata so vsadenými krištáľmi vo veľkosti VIII ( 56-57 európske číslovanie) Prsteň je nový, nenosený, pôvodná cena 129 EUR, teraz 65 EUR. Zaslanie + poštovné, osobný odber Chorvátsky Grob alebo Bratislava V prípade záujmu mi prosím napíšte správu Pierre Lang šperky sú jedinečným doplnkom každej ženy. Tieto šperky vyrába prevažne ručne rakúska manufaktúra s viac ako 50 ročnou tradíciou. Šperky sú vhodné aj pre alergikov.
Pierre Lang prsteň Impériale REZERVOVANÝ
Rezervovaný Prsteň Pierre Lang-Impériale prevedenie GO/SWZ, pozlátený a čierna vo veľkosti IX( 58-59 európske číslovanie). Prsteň sú nový, nenosený, pôvodná cena 169 EUR, teraz 85 EUR. Zaslanie + poštovné, osobný odber Chorvátsky Grob alebo Bratislava V prípade záujmu mi prosím napíšte správu Pierre Lang šperky sú jedinečným doplnkom každej ženy. Tieto šperky vyrába prevažne ručne rakúska manufaktúra s viac ako 50 ročnou tradíciou. Šperky sú vhodné aj pre alergikov
Yves Saint Laurent prsteň Arty (originál)
Predám prsteň Arty ring značky Yves Saint Laurent. Prsteň je v bezchybnom stave, ako nový, nenosený. Farba: marine. S originálnou krabičkou, vreckom a dokladom o kúpe. Veľkosť 6 v tabuľke YSL = priemer 16mm + obvod 52mm. Prsteň bol kupovaný v obchode Saks Fifth Avenue v roku 2014 za 222€ - mám odložený doklad o kúpe, v prípade potreby môžem doložiť. Preferujem osobný odber (BA - Staré Mesto, Cintorínska ulica). V prípade doporučenej dobierky treba platbu vopred.
Diamantové prstene
Oba prstene sú z bieleho 18 Kt zlata. Žltý prsteň - kupovaný v DSDC Jewelery (Dead Sea Diamond Center) v meste Tel Aviv za sumu 15 000 €. Dominantný žltý diamant 0.5 ct. Okolo je umiestnených 79 diamantov 0.48 ct. Fialový prsteň - kupovaný v ALO Diamonds Bratislava za sumu 5 000 €. Dominantný Turmalín 1,15 ct. Okolo je umiestnených 38 ks diamantov 0,47 ct. Cena za žltý prsteň je 2500 €. Cena za fialový prsteň je 1800 €. Pri kúpe oboch prsteňov možná dohoda na cene.