inzercia, predaj, predám, bazár

Práca v Bufete pri Trnave

Kategória: Brigády

Dobrý deň hľadáme na sezónu do Bufetu Lážo Plážo pri Trnave brigadničky
Práca v kuchyny, možnosť ubytovania viac kontakt Ďakujem vek od 17r Leto plné zážitkov
Práca v Bufete pri Trnave
Podobné inzeráty
Letná práca v bufete aj na živnosť.
Dobrý deň, ponúkam brigádu v bufete na sezónu 2023 od júna do Septembra. Jedná sa o prácu v Štúrove na termálnom kúpalisku Vadaš. Pracovné pozície: Kuchár/ka : 4,50 - 6€/ hod. Výčapník/čka : 4,50 - 6€/ hod Pomocný pracovník : 4,50 - 5€/ hod Možnosť ubytovania v Štúrove pre zamestnancov. Hlásiť sa môžu aj penzisti, invalidi, aj na živnosť. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na tel. čísle .
Práca v DinoParku ZOO Košice-Kavečany
Práca v DinoParku ZOO Košice-Kavečany - dlhodobá brigáda na celodenné zmeny (pondelok až nedeľa) na sezónu do konca októbra 2023 vhodná aj pre seniorov (dôchodcov), študentov, popri zamestnaní - práca s pokladňou -obsluha v bufete, príprava rýchleho občerstvenia, -predaj suvenírov v obchode, -vstupná brána, -rozdávanie letákov -údržba parku a upratovanie v parku Mzda/plat od 4,70 Eur/hod./brutto +osobné bonusy, príplatky za víkendy a príplatky za výsledky +pracovný odev +možnosť plánovať si zmeny Nástup v priebehu mesiacov marec-apríl. Prosíme, aby nás kontaktovali len vhodní uchádzači so serióznym záujmom. Pracovné pozície sa vykonávajú na dohodu o pracovnej činnosti, dohodu o brigádnickej práci študentov a dohodu o vykonaní práce. Flexibilná pracovná doba podľa dohody a vopred určených zmien. Uchádzačov prosíme zaslať stručný životopis +foto na email: sopkova@ Kontaktovať budeme LEN vybraných uchádzačov. Tešíme sa na Vás.
Brigáda / Práca v bufete v podhorí Malej Fatry
Chata Fatranka v Šútovskej doline hľadá: 1. chatára/chatárku, prípadne pár 2. brigádnikov na letnú sezónu a víkendy pred aj po lete Očakávame: všestranné, šikovné a zodpovedné osoby. Pozitívny vzťah k horám a hlavne k práci, ktorá obsahuje: práca za barom (čapovanie, obsluhovanie, umývanie pohárov, ...), upratovanie (zametanie podlahy, umývanie okien a WC), práca okolo chaty (kosenie, úprava okolia, maľovanie chaty, kúrenie, upratovanie a pod.), obsluhu parkoviska (usmerňovanie áut a vyberanie parkovného). Skúsenosti s podobnou prácou sú výhodou. Ponúkame: prácu v príjemnom horskom prostredí, v prípade záujmu aj ubytovanie a adekvátnu mzdu od 4 € v čistom + odmeny. Životopis s fotkou pošlite na nižšie uvedený e-mail. Oslovený budú len vybratí uchádzači. Kontaktujte nás len e-mailom: fatranka@
Práca NuRu masérky v Trnave
Chcela by si si privyrobiť popri štúdiu, materskej dovolenke alebo pracovať popri zamestnaní?Ak si milé a usmievavé dievča či žena práca/brigáda Tantra/Nuru masérky v Trnave je možno práve pre teba. Práca je ideálna aj na brigádu, cez víkend, pripadne aj popri zamestnaní. Podmienky: Vek nad 18 rokov priťažlivy vzhľad zodpovednosť. Mzda: od 3000€ a viac, v závislosti od odpracovaných dní. Vyplácanie denne. Hľadáme len masérky, inteligentné a na úrovni. Máme solventných klientov, všetko muži na úrovni. Každa masérka, ktorá má záujem pracovať, može napisať sms alebo zavolat na cislo . Pri osobnom stretnutí radi všetko vysvetlíme.
Brigáda v RS Viktoria na Bukovci 5km od Košíc
Hľadáme študentov a brigádnikov od 16 rokov z Košíc a blízkeho okolia na brigádu do rekreačného strediska Viktoria na Bukovci pri Košiciach od 1. júna do 31. augusta. Nástupný plat je od 4,023 eur na hodinu.Hodinova mzda rastie s výkonom brigádnika na pracovisku. Práca je zameraná na prípravu rýchlych jedál a občerstvenia v bufete, vyberanie poplatkov, starostlivosť, údržba areálu. Pracuje sa podľa počasia. Nutný je osobný pohovor tu v rekreačnom stredisku. Vážny záujemcovia sa hláste na čísle - na SMS neodpovedáme.
predajca pečiva v prívesnom bufete Lamač
Dobrý deň, Hľadáme do predajného prívesu občasnú výpomoc na brigádu, senior/študent. Práca v Lamači, nutný zdravotný preukaz pre prácu s potravinami. Pracovná doba (podľa potreby - nie každý deň): PO-PIA 7:00 – 12:30 14:00 – 16:30 Odmena fix + variabilná zložka. Pre viac informácií ma kontaktujte, rád vysvetlím.