inzercia, predaj, predám, bazár

Pracovná obuv s ocelovou špicou 43

Kategória: Topánky, obuv

Pracovná obuv s ocelovou špicou vel 43
Pracovná obuv s ocelovou špicou 43
Podobné inzeráty
Pracovná bezpečnostná obuv Fridrich&Fridrich, č. 44 /NOVÉ/
Predám úplné nové bezpečnostné pracovné topánky značky Fridrich&Fridrich Bonn S1 SRC, veľkosť 44 s oceľovou špicou a stielkou. Celokožená pracovná poltopánka s oceľovou špičkou a planžetou z hovädzej usne, mäkké polstrovanie bandáže, PU2D podošva, ktorá nepíše, odolná olejom, pohonným hmotám a kontaktnému teplu do 110°C, antistatická. NORMA: EN 20345 (Obuv spĺňa požiadavky stanovené európskou normou o požiadavkách na bezpečnostnú obuv. Bezpečnostná obuv je vybavená tužinkou na ochranu prstov, konštruovanými k ochrane proti nárazu energiou najmenej 200 J a proti stlačeniu tlakom najmenej 15 kN.) Popis: - bezpečnostná obuv - s oceľovou špicou a planžetou - PU2D podošva, odolná proti olejom, pohonným hmotám a kontaktnému teplu do 110 °C, antistatická - zvršok: hovädzia useň - podošva: PU2D - norma: EN 20345 - veľkosť: 44 - farba: čierno-červená Môžem poslať aj na dobierku. Prosím kontaktovať e-mailom cez kontaktný formulár nižšie.
pracovná obuv
predám letnú pracovnú obuv Artra 40 s oceľovou špicou cena 10 eur predám pracovnú obuv s oceľovou špicou Elten veľkosť 42 cena 20 eur
Pánska pracovná obuv s oceľovou  špicou
Pracovná obuv kotníčková ARCHER s ocelovou špicou, celokožená, podošva odolná proti pohonným hmotám, antistatická, trekingový design, zateplená, b.: šedá + oranžové doplnky. Pôvodná cena 45€ Veľkosť 46 Tovar posielam poštou na dobierku.
Pracovná obuv nové/nenosené
Pracovná obuv značky Safefeet Footwear, bezpečnostná S3 členková. -celokožená s oceľovou špicou a planžetou -vode odolná obuv -nárazu vzdorná obuv -PU-PU oleju vzdorná, protišmyková podrážka -antistatická podošva -absorbcia energie v päte -antistatická obuv -odolnosť podošvy proti pohonným látkam -podrážka odolná voči prepichnutiu Obuv pre zváračov 40€ ks veľkosti: 42x1ks, 43x1ks Farba: čierna 16€ ks Veľkosti dostupné : 39x1ks 40x1ks 42x3ks materiál: zrnitá koža, PU podrážka, oceľová špica a planžeta ❌Súkromné/utajené čísla nedvíham❌
Pracovna obuv s ocelovou špicou
Predám kvalitnú pracovnú obuv s ocelovou špicou.Sú pohodlné,prievzdušné. Mám ich v číslach 39,41,42 a 43.
Pánska pracovná obuv z oceľovou špicou
Predám pánsku pracovnú obuv z oceľovou špicou veľ. 45 boli použité iba 1 krát nakoľko nám nesadla veľkosť sú ako nové cena 50eur.