inzercia, predaj, predám, bazár

Pracovné nohavice a Kraťasy Bosch, TOP, tkanina CODURA

Kategória: Nohavice

Veľkosť 50 - šedé
Codura tkanina, super kvalita a dizajn.
Zasielam na dobierku, poštovné 4,7€
Nohavice 35€
Kraťasy 30€

Mám aj iné oblečenie, (topánky Engelbert Strauss) nohavice Bosch, a topánky na predaj, ak potrebujete inú veľkosť napíšte, pošlem Vám fotky.
Zasielam aj na dobierku.

Pozrite si aj moje ostatné inzeráty :)
Pracovné nohavice a Kraťasy Bosch, TOP, tkanina CODURA
Podobné inzeráty
Pracovné nohavice a Kraťasy Bosch, TOP, tkanina CODURA
Sledujte Monterkovo, viď. obrázky. Veľkosť 50 - šedé Codura tkanina, super kvalita a dizajn. Zasielam na dobierku, poštovné 4,7€ Nohavice 35€ Kraťasy 30€ Mám aj iné oblečenie, (topánky Engelbert Strauss) nohavice Bosch, a topánky na predaj, ak potrebujete inú veľkosť napíšte, pošlem Vám fotky. Zasielam aj na dobierku. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty :)
Pracovné nohavice Bosch, TOP, hrubá tkanina CODURA
Veľkosť 54 (obvod pásu 98 cm). Codura tkanina, super kvalita a dizajn. Nohavice, cena 35€ Kraťasy, cena 30€ Platné do vymazania. Mám aj iné oblečenie, nohavice Bosch, a topánky na predaj, ak potrebujete inú veľkosť napíšte, pošlem Vám fotky. Zasielam aj na dobierku. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty :)
Pracovné nohavice Bosch, TOP, hrubá tkanina CODURA
Veľkosť 54 (obvod pásu 98 cm). Codura tkanina, super kvalita a dizajn. Nohavice sú čierne, cena 36€ Kraťasy hned0 cena 30€ Platné do vymazania. Mám aj iné oblečenie, nohavice Bosch, a topánky na predaj, ak potrebujete inú veľkosť napíšte, pošlem Vám fotky. Zasielam aj na dobierku. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty :)
Pracovné nohavice Bosch, TOP, hrubá tkanina CODURA
Sleduj Monterkovo (viď. obrázok v tomto inzeráte) pre dodatočnú zľavu a produkty: Veľkosť 54 (obvod pásu 98 cm). Codura tkanina, super kvalita a dizajn. Nohavice sú čierne, cena 36€ Kraťasy hned0 cena 30€ Platné do vymazania. Mám aj iné oblečenie, nohavice Bosch, a topánky na predaj, ak potrebujete inú veľkosť napíšte, pošlem Vám fotky. Zasielam aj na dobierku. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty :)
Pracovné nohavice Bosch, CODURA tkanina, TOP
Veľkosť 50, 54 a 56 Codura tkanina, super kvalita a dizajn. Zasielam na dobierku, poštovné 3,7€ Mám aj iné oblečenie, (topánky Engelbert Strauss) nohavice Bosch, a topánky na predaj, ak potrebujete inú veľkosť napíšte, pošlem Vám fotky. Zasielam aj na dobierku. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty :)
Pracovné nohavice Bosch, 2021, TOP, hrubá tkanina CODURA
Veľkosť 54 - šedé Codura tkanina, super kvalita a dizajn. Zasielam na dobierku, poštovné 3,7€ Mám aj iné oblečenie, (topánky Engelbert Strauss) nohavice Bosch, a topánky na predaj, ak potrebujete inú veľkosť napíšte, pošlem Vám fotky. Zasielam aj na dobierku. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty :)