inzercia, predaj, predám, bazár

Pracovné zošity pre predškolákov

Kategória: Detská literatúra

Iba prelistované. V prípade otázok píšte. Rozvíjame zručnosti predškoláka 30 eur
Hádanky pre predškolákov od 4 do 5 2.50 eur
Hádanky pre predškolákov od 3 do 4 rokov 2.50 eur
Moje prvé písanie - tvary 3.50
Moje prvé písanie - čiary 3.50
Pracovné zošity pre predškolákov
Podobné inzeráty
Pracovné zošity pre predškolákov
Predám výborne zošity pre predškolákov na precvičovanie grafomotoriky a pod. Je tam veľmi veľa pracovných listov. V pracovných zositoch sa môže nájsť niečo vypracované ale veľmi málinko. Odporúčam! Cena spolu 10€. Odber Petržalka.
Kuliferdo sada pre predškolákov 3ks
Ponúkam na predaj sadu zošitov KULIFERDO IDE DO ŠKOLY. Ako nové, možno vypracované 3 strany, aj to ceruzkou, nepokrčené. Obsahujú tri pracovné zošity plné pracovných listov, prostredníctvom ktorých rodičia a učitelia zistia a budú rozvíjať školskú pripravenosť dieťaťa. Úlohy v pracovných zošitoch sú koncipované tak, aby rozvíjali všetkých desať oblastí školskej pripravenosti: Pohyb, Samostatnosť, Motorika, Vnímanie, Tvorivosť, Myslenie, Pravidlá, Jazyk a reč, Vedomosti a Pamäť. Sada 3 pracovných zošitov pre predškolákov, ktoré pripravia na školu naozaj po všetkých stránkach. Tvoria užitočnú pomôcku na zistenie a rozvíjanie školskej pripravenosti detí. Sú určené pre deti vo veku 5 až 7 rokov. Vhodné aj ako darček. Celý set za 14€ (pôvodne 20€).
Predám pracovné zošity a vzdelávaciu hru
Predám pracovné zošity pre pred školákov : 1. Mala voľná ručička so zotieratelnymi stranami - nové so stieratelnou fixkou 2. Učíme sa počítať - nakresli a zotri! - nové 3. Uvoľňovacie cviky - nakresli a zotri! - nové 4. Život na farme - Kniha plná samolepiek , hier a vystrihovačiek s pekne ilustrovanými obrázkami-asi 5 nálepiek chýba 5. Súvislosti - trefl vzdelávacia hra s puzzle pre predškolákov, v ktorej sa naučia pomenúvať predmety a deje a zaraďovať ich do skupín - hrané, nepoškodené.
Rozprávky, knihy pre malých školákov
Predám rozprávkové knihy a knihy pre malých školákov. 2 Eur za kus. Rozprávky a iné pre predškolákov Splnený sen koreňovej kráľovnej Rozprávky ktoré potešia Rozprávky o zvieratkách Zabavme sa s Macom Pacom – príbehy a veršíky Veselé rozprávky o zvieratkách Hádanky pre predškolákov od 3 do 4 rokov Rozprávky o malých hrdinoch Modrá a žltá lokomotíva Kniha plná rozprávok Knihy pre malých školákov Marta Hlušíková – Krištof, vrabec z prvej CÉ Branislava Hronská – Sníček Jarmila Hešová – Zoo Bratislava Hana Košková – Uľa-Fuľa krotí farby Francesca Simon – Smradľavý útok Grázlika Gaba Francesca Simon – Grázlik Gabo Francesca Simon – Grázlik Gabo a príšerná pestúnka Francesca Simon – Grázlik Gabo a tjný spolok Francesca Simon - Smradľavý útok Grázlika Gaba Walt Disney - Cililing - Knižka na rok 2011 Tafiti a cesta na koniec sveta Miška a jej pacienti – Príručka mladého veterinára Mimi & Líza Prvá kniha hier s prírodou – záhradka vo fľaši a ďalšie úžasné nápady Verní priatelia – príbehy pre deti Nevšedný svet zvierat
Predám knihy pre predškolákov
Predám knihy pre predškolákov, za 4€+poštovné.
kniha pre predskolakov rozpravky
predam knizku pre predskolakov v top stave. cena 2 eura + posta. piste do inzeratu na sms nereagujem