inzercia, predaj, predám, bazár

Prddložky pravé

Kategória: Doplnky

Predám pravé predložky, rozmery 110x62cm, 2 kusy, ako nové, cena 1ks 20 eur, farba béžová so zelenkavými vzormi
Prddložky pravé
Podobné inzeráty
2 druhy dveri
Na predaj dubove dvere. Dvere su vhodne pre klasicke železne zarubne. No zarubne neponukame! Rozmery dverí ( plne - 2ks) : širka 1x 80cm - prave širka 1x 70cm - prave Rozmery dverí ( presklenne - 2ks) : širka: 1x 80cm - prave sirka: 1x 80cm - lave Material: dyha-dub Cena za 1ks: 55€ Osobny odber len v: Hencovce Odvoz si treba zabezpecit sam! Dviham len slovenske cisla! Cislo:
Dvere pravé ''60''
Predám dvoje dvere pravé , veľkosť ,,60'' cena za kus 10€
Paplón zo 100% ovčej vlny
Paplón zo 100% ovčej vlny , rozmer 140x200cm, s výplňou zo 100% ovčej vlny Vrchná tkanina MicroFiber . Starostlivo prešívaný - aby sa výplň vo vnútri prikrývky nehýbala, zostala na svojom mieste a rovnomerne vyplnila celý priestor. Výrobok je vďaka prirodzeným vlastnostiam ovčej vlny, ktorá sa v chlade sťahuje a počas horúcich dní rozťahuje, ideálny pre ľudí, ktorí si cenia pohodlný a pokojný spánok po celý rok. Prikrývka je veľmi odolná voči vlhkosti, za čo vďačí aj jej prirodzenej výplni. Váha: 1.05 Kg Údržba: Perinu je možné prať v práčke na 30 C ( program vlna) , nesušiť v sušičke Okrem toho prikrývka z ovčej vlny, ktorú ponúkame, má tieto - zdraviu prospešné Vlastnosti: Umožňuje telu lepšie sa regenerovať Tíši reumatické bolesti Znižuje svalové napätie ZAUJÍMAVOSTI Profesor Gustav Jäger sa vo svojich knihách a mnohých dizertačných prácach pomocou svojich experimentov venoval tejto problematike. Dokázal, že ovčia vlna je tým najlepším prostriedkom tepelnej terapie. Spravil vedecký pokus, obliekol ľudí do kabátov z ovčieho rúna a niekoľko hodín počas dňa ich prevážal na sánkach. Faktom bolo, že po návrate do svojich domovov nepociťovali zimu a taktiež neboli prechladnutí či chorí. Dokázal a pripísal to práve izolačným vlastnostiam ovčej vlny. Poukázal na jedinečnú tepelnú ochranu, ktorá je výsledkom poréznej štruktúry, plynulosti a elasticity. Práve vďaka týmto schopnostiam sa dokáže studený vzduch vo vlne udržať. Vlna je totiž tým najlepším izolačným materiálom. Vlna tak „dýcha“, viaže na seba kyslé a alkalické látky, ktoré sa v ňom hromadia a následne ich neutralizuje.
Predám dvojo bielych dverí
Predám biele dvere: Rozmery: Prvé dvere 80x197 pravé 35€ Druhé dvere 60x197 práve 25€ Kontaktujte ma SMS alebo telefonicky.
Predám lacno interiérové dvere
Predam lacno a súrne interiérové dvere. 90 tky na 17cm stenu ľavé, 60 tky na 17cm stenu pravé, 60 tky na 12cm stenu pravé. Cenu ponúknite
Dvere interiérové Sapeli
Predám interiérové dvere s obložkovou zárubňou zn. Sapeli, prevedenie CPL, dekor čerešňa: 2 ks šírka 80/ pravé a ľavé, so sklom v strede 1 ks šírka 60/pravé, plné 1 ks šírka 60/ľavé, plné, dvere poškodené bez úhrady Cena za dvere a zárubňu 50 € bez kovania