inzercia, predaj, predám, bazár

PRE NÁROČNÝCH - Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Kameničná
Obec: Kameničná

PRE NÁROČNÝCH - Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ -EXKLUZÍVNE- Nový tehlový rodinný dom v obci Kameničná!(okres Komárno)

Je to nádherný dvojpodlažný rodinný dom s výmerou 200 m2!

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, veľká obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchyňou, z ktorých je  možný priamy vstup na terase a do útulnej záhradky. Takisto sa tu nachádza aj nádherná kúpeľňa.
V hornej časti sa nachádzajú dve izby, a nájdete tu aj veľkú a priestrannú kúpeľňu s vaňou a WC.

V dome je podlahové kúrenie a aj sú radiátory, čo funguje na kvalitný plynový kotol.

V tomto dome má proste všetko svoje miesto...veď posúďte sami: nech Vám fotky prezradia aspoň kúsok veľmi príjemnej atmosféry!
Výborná investícia pri dnešných cenách za pohodlné a príjemné bývanie vo vlastnom - s pocitom čistoty novostavby vo skvelej lokalite, blízko s Komárna!

Celková úžitková plocha 200 m2, terasa 20m2, a výmera pozemku je  989 m2.

Domček môžete dokončiť úplne podľa vlastných predstáv!
Dom je postavaný z moderných, kvalitných materiálov tak, aby splnili všetky požiadavky zákazníka! Dom má energetický certifikát B!
- Kvalitné DREVENÉ okná s izolačným trojsklom.
- Zateplenie 100 - 150 mm polystyrén
- celulózová izolácia strechy - Tepelnoizolačná pena ICYNENE® Canada tech.
- Plynový kotol najvyšších kvalit - Geminox, čo má 2 tepelné čerpadlá na podlahové kúrenie a na radiátory.
- Plynový Bojler
- Alarm
- Prípojka na internet
- Prípojka na klima
- Nová brána v cene!

Cena:  169 000 Eur - MOŽNÁ VÝRAZNÁ ZĽAVA PRI RÝCHLOM JEDNANÍ!!!

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo.

Status: zľava
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
Celková plocha: 245 m2
Úžitková plocha: 245 m2
Plocha pozemku: 989 m2
Zastavaná plocha: 110 m2
Podlahová plocha: 100 m2
Počet podlaží: 1
Počet izieb: 3
Kúpeľňa: áno
Počet kúpeľní: 2
Klimatizácia: áno
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: áno
Voda: verejný vodovod
Zariadenie: nezariadený
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: nie
Plyn: áno
Internet: áno - wi-fi
Materiál: tehla
Zateplený objekt: áno
Terasa: áno
Vykurovanie: vlastné - plyn
Pivnica: áno
Pivnica plocha: 16 m2
PRE NÁROČNÝCH - Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ
Podobné inzeráty
PREDAJ - Luxusný komplex v malebnom prostredí pri Piešťanoch
PREDAJ – luxusný komplex s nádherným výhľadom v Moravanoch nad Váhom, okres Piešťany Realitná kancelária LEXXUS ponúka EXKLUZÍVNE na predaj luxusný komplex víl nachádzajúci sa v rezorte určenom na rekreačné i celoročné bývanie, s nádherným výhľadom na jazero Striebornica, neďaleko kúpeľného mesta Piešťany. Poloha a charakter nehnuteľnosti je určený pre náročných klientov, ktorí ocenia jeho prevedenie, polohu a výnimočnosť tohto krásneho miesta. Vila sa nachádza v Moravanoch nad Váhom, v tichej lokalite, v uzavretom areáli na kopci obklopenom prírodou. Nehnuteľnosť je výbornou investíciou s možnosťou celoročného prenajímania. Oceníte ju nielen počas rodinných stretnutí, ale je riešená tak, aby splnila kritériá a komfort pre oddych, firemné stretnutia, oslavy. Jej rozmanité využitie prináša výhodnú investíciu. Je čiastočne dvojpodlažná, čiastočne podpivničená, s prestrešeným parkovaním v úrovni suterénu. Úžitková plocha: 462,17 m2, úžitková plocha balkónov: 67,65 m2. K domu prislúcha aj pozemok s rozlohou 1265 m2. DISPOZÍCIA: suterén: pomocný vstup so schodiskom, technické vybavenie, kuchyňa, sklad a miestnosť pre personál, pre ktorých slúži aj izba na medziposchodí. 1.NP hlavné podlažie je prístupné z južnej terasy, z ktorej sa vstupuje do predsiene. Podlažie je rozdelené na obytné priestory vlastného domu a východné krídlo pre hostí s relaxačným zázemím s vírivkou a saunou s exteriérovou terasou. Časť pre hostí pozostáva z obytnej izby a spálne s kúpeľnou a samostatnej izby s kúpeľnou, z predsiene je prístupné WC pre návštevy. 1.NP vlastného objektu pozostáva z obývacej izby s jedálňou a orientované na JV a SZ do záhrady s terasou. Na obývací priestor nadväzujú dve spálne s kúpeľňami. Nad hlavnou časťou sa nachádza ustupujúce 2.NP s tromi spálňami, kúpeľňami a terasou. Priestory využívajú prirodzené osvetlenie a vetranie doplnené núteným systémom vetrania, čo prispieva k svetelnej a tepelnej pohode vnútorných priestorov. VYBAVENIE Dve vily prepojené dverami ponúkajú veľkorysý priestor s komfortnou dispozíciou. Objekt je klimatizovaný s vonkajším kamerovým systémom. Ponúka bezbariérový prístup – k dispozícii je nielen osobný výťah, ale i malý výťah z kuchyne pre bezproblémové podávanie jedla. Nehnuteľnosť poskytuje dostatočný komfort pre rodinné, ale i obchodné stretnutia. Sauna, vírivka, spoločenská miestnosť. 8 spální poskytuje priestor pre ubytovanie 17 hostí. Veľká vírivka pre 12 osôb, fínska + infra sauna, 2 sprchy zabezpečia wellness na úrovni, dostatočný oddych si užijete na vonkajšej terase, kde si vychutnáte krásny výhľad na upravenú záhradu. Záhrada s parkovou úpravou ponúka veľkorysé trávenie voľného času. Plot je z gabiónových košov plnených vápencom. Stavba je realizovaná veľmi kvalitne, je vykurovaná 2 tepelnými čerpadlami typu vzduch/voda a má k dispozícii aj záložný elektrický kotol. V dome je podlahové vykurovanie a v kúpeľniach sú aj radiátory. Okná sú plastové s izolačným a bezp
Znížená cenaMimoriadna ponukaREALITY KOMPLEX s.r.o. Vám ponú
Typ: Rodinný dom Ulica: Kameničná Obec: Kameničná !!Znížená cena!! REALITY KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj poschodový, podpivničený rodinný dom s garážou v Kameničnej. Reality KOMPLEX ponúka na predaj poschodový, podpivničený rodinný dom s garážou na 10 á pozemku v Kameničnej. Dom má obytnú plochu 120m2 +garáž a vedľajšie budovy! Dom bol postavený v roku 1977, má na prízemí vstupnú chodbu, obývaciu izbu, kuchyňu, špajzu a balkón. Na poschodí má 2 izby, kúpeľňu a balkón. Pozemok má výmeru 1034 m2, je rovinatý a pripravený na výsadbu alebo ako priestor na oddych. Na pozemku je aj vlastná vŕta ná studňa. Výhodou nehnuteľnosti je jej poloha, vo veľmi žiadanej lokalite, jej veľkosť a prispôsobenia na akýkoľvek účel - bývanie, investícia, podnikanie. ZNÍŽENÁ CENA:74000 Eur V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 1034 m2 Úžitková plocha: 180 m2 Plocha pozemku: 1034 m2 Zastavaná plocha: 64 m2 Počet podlaží: 3 Počet izieb: 3 Balkón: áno - 3 Kúpeľňa: vaňa Klimatizácia: nie Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Garáž: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: nie Plyn: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: Ytong Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 40 m2
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 3 izbový tehlový
Typ: Rodinný dom Ulica: Velká Gúta Obec: Kolárovo Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 3 izbový tehlový rozostavaný rodinný dom v obci Veľká Gúta len pár minút od Kolárova! Stavba leží na pozemku o výmere 757 m2, úžitková plocha je 165 m2. Dom sa predáva v stave stavba na kľúč. Aktuálne prebieha výstavba RD, stavba by mala byť dokončená do začiatku leta 2023. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: • vstupná chodba • obývacia izba spojená s kuchyňou • technická miestnosť • samostatná toaleta • veľká kúpeľňa s vaňou a so sprchovým kútom • toaleta • 3 samostatné izby Dom bude postavaný z moderných, kvalitných materiálov tak, aby splnili všetky požiadavky zákazníka. - Plastové okná - Tehla Porotherm30 - Zateplenie polystyrén - Plynový kotol a podlahové kúrenie, radiátory - Plynový bojler - Prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor a sporák - Zámková dlažba - Vlastné parkovisko - Betónové oplotenie LOKALITA: Hoci obec s 120 obyvateľom ponúka iba základnú občiansku vybavenosť, ale jej okolie ponúka mnoho možnosti športového využitia, rybarčanie, napojenia na cyklotrasy. Kultúrne využitie je okrem Kolárova dostupné aj v okolitých mestách a obciach s bohatými tradíciami. Rýchla dostupnosť do Kolárova je cca 4 minút, kde mesto ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, obchody, reštaurácie, kaviarne, fitness, banky, pošta... ). Nové Zámky sú zdiaľené 18 km. Podujatia mesta Nesvady z diaľky 7 km je geotermálne novo otvorené kúpalisko, čo poskytuje návštevníkom príjemný relax počas celého roka.. Dopravné spojenie s jednotlivými mestami je možné buď osobnou alebo autobusovou dopravou. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Teším sa na Vás! Cena: 165 000 Eur V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Ponúkame bezplatné finančné poradenstvo v prípade záujmu!   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 757 m2 Úžitková plocha: 165 m2 Plocha pozemku: 757 m2 Zastavaná plocha: 165 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: áno Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: nie
DOHODA MOŽNÁ Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ krá
Typ: Rodinný dom Ulica: Lesné Kračany Mestská časť: Lesné Kračany Obec: Kráľovičove Kračany Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 4 izbový krásny a moderný rodinný dom typu bungalov len 4 km od Dunajskej Stredy v obci Lesné Kračany! RD bol postavený z kvalitných materiálov na vlastné užívanie. Interiér domu, ako aj dispozičné riešenie boli vytvorené moderne, tak aby poskytli komfortné a príjemné bývanie. Celý dom pôsobí útulne a vyznačuje sa príjemnou atmosférou. Budúci majiteľ tu nájde všetko k pohodlnému využitiu vlastného bývania. Veľkým bonusom je aj krásny a kvalitný 1,50m hlboký bazén. Dom je vhodný pre mladé páry, rodinky i seniorov. Je ideálny pre tých, ktorí už nechcú ďalšie investície do bývania. Dom bol skolaudovaný v roku 2017 a je postavený na 634 m2 pozemku, ktorý je celý oplotený. Zastavaná plocha domu je 125 m2 a úžitková plocha je 105 m2. Výborným riešením je pochôdzna povala s množstvom úložného priestoru. Veľkou výhodou je, že RD má vlastný zdroj vody. Vykurovanie domu je plynové na vodovej báze prostredníctvom radiátorov a podlahového kúrenia, aby sa dosiahlo čo najúčinnejšie využitie tepla. Vykurovanie je taktiež možné aj prostredníctvom krbu, pomocou vzdušného rozvedenia sa teplo dostane do každej izby a aj na zakrytú terasu. V obývacej izbe sú veľkoformátové okná z trojskla, vďaka čomu je dom vzdušný a svetlý. Dom disponuje s alarmom, s videovrátnikom a s dymovými senzormi. Podlahy sú riešené laminátovými parketami a dlažbami. V kúpeľni nájdete kvalitné obklady, sprchový kút, vaňu, toaletu a umývadlo. V modernej a vkusnej kuchyni nájdete kuchyňskú linku s kvalitnými spotrebičmi a špajzu. Neoddeliteľnou a potrebnou súčasťou domu je aj technická miestnosť s práčkou, sušičkou a s úložným priestorom. Na pozemku nájdeme aj malý záhradný domček na uskladnenie a priestrannú voliéru pre psov. Dvor je krásne udržiavaný, nachádzajú sa tu oxi stromy, platány, eukalyptové stromy atď. Parkovanie pre dve autá je možné aj priamo vo dvore cez bránu na elektrický pohon a taktiež aj v dvojgaráži. Mesačné náklady pre trojčlennú rodinu: plyn max. do 80€ elektrina max. do 60€. Výhody domu: bezpečnosť, bezproblémové parkovanie a nízke mesačné náklady, tiché prostredie, moderné zariadenie, veľmi dobrá dostupnosť do BA (v blízkosti R7) a rýchle napojenie na cestu I. triedy s č.63. Cena:  289 990 Eur+ !!DOHODA MOŽNÁ!! Odporúčam osobnú obhliadku domu! Viac informácií vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke domu! Teším sa na Vás! V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 634 m2 Úžitková plocha: 105 m2 Plocha pozemku: 634 m2 Zastavaná plocha: 125 m2 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Po
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj EXKLUZÍVNE 3 izb
Typ: Rodinný dom Ulica: Nová Cintorínska Obec: Strekov Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj EXKLUZIVNE 3 izbový  dom v obci Strekov! Dom je v pôvodnom stave, ponúka Vám možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Je postavený z tehál. Všetky inžinierske siete sa nachádzajú pri pozemku. Dom stojí na pozemku o výmere 787 m2,  úžitková plocha je 110 m2. Dispozičné riešenie domu: vstupná sklenená veranda, predsieň, 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta. Obec Strekov leží medzi Novými Zámkami a Štúrovom, je súčasťou južnoslovanskej vinohradníckej oblasti. Každoročne sa tu usporadúva Strekovský festival vín. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť: pošta, potraviny, lekáreň, ambulancia obvodného lekára, autobusová a železničná stanica, základná škola. CENA : 47.000 Eur  + DOHODA V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 787 m2 Úžitková plocha: 110 m2 Zastavaná plocha: 110 m2 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ viacgeneračný ro
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Trstice Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ krásny viacgeneračný rodinný dom len cca. 60 km od Bratislavy v nádhernom prostredi v Trsticiach. Vhodný aj ako penzión!! Dom s kapacitou pre cca 25 ľudí (14 + 11), s tromi klimatizovanými bytovými jednotkami  a s celkovou obytnou plochou cca 230m2 je  vhodný aj ako penzión. Spoločenskú miestnosť zútuľňuje krb, a pre milovníkov vody je v exteriéri k dispozícii bazén. Veľká terasa, altánok, záhrada a pieskovisko pre deti zabezpečujú úžasnú atmosféru pre príjemné posedenie s priateľmi alebo s rodinou pri táboráku. Pozemok s rozlohou 2100 m2 je ohradený barierovými doskami vo výske 2m. Zdravá, pekná zeleň, ovocné stromy (12ks),  a 3 studne skrášľujú prostredie. Táto nehnuteľnosť sa momentálne využíva  aj pre teambuildingy, nakoľko je kvôli blízkosti hlavného mesta obľúbeným miestom viacerých firiem a nadnárodných spoločností.  Cena: 225.000,- EUR V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti.V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 2100 m2 Úžitková plocha: 230 m2 Zastavaná plocha: 230 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 7 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 3 Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: zariadený Garáž: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Materiál: tehla Terasa: áno Terasa plocha: 30 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie