inzercia, predaj, predám, bazár

Prebíjací lis-Lee Classic Turret Press Kit

Kategória: Všetko ostatné

Predám prebíjací lis LEE s matricami Lee Deluxe Pistol 4-Die Set 9mm Luger. V zostave je náhradná hlava pre ďalšiu ráž , zápalkovače na malé a velké zápalky, váha na prach ,nábojnice 9*19. Lis má primontované led osvetlenie priestoru nábojnice.
Cena 330e.
Prebíjací lis-Lee Classic Turret Press Kit
Podobné inzeráty
Losi Rock Rey 1:10 4WD Rock Racer KIT (RC)
Predám poskladaný a málo použivaný RC kit od LOSI - Rock Rey 1:10 4wd. Predávam ako postavený KIT bez elektroniky. Kit už nie je oficiálne dostupný. Viac info o podvozku:
Predám nohavice na Judo DANRHO CLASSIC 160
Predám 2x oblečené nohavice na Judo DANRHO CLASSIC 160. Nohavice mi nevyužité ležia v skrini, tak ich posúvam, snáď niekomu poslúžia. Ich stav sa rovná stavu nového tovaru. V rámci BA ich viem priniesť osobne alebo Vám ich viem poslať na dobierku.
Balance Board
Predam balancnu dosku Trickboard Classic All Season. Detaily tu:
AK-47 Classic SDM / 7,62×39
Firma SDM patrí do konglomerátu Norinco čo dlhé roky znamená zbrane z kvalitného materiálu za dostupnú cenu. Nenechajte sa odradiť výrobou v Číne, zatiaľ čo v súčasnosti vyrába AK-47 viac ako 20 krajín sveta, Čína je ich najväčším svetovým výrobcom. Rusko už túto zbraň nevyrába. Nešetrili ani na týchto AK ktoré sa vyznačujú peknou povrchovou úpravou, výborným spracovaním a bonusmi ako napríklad CHRÓMOVANÁ HLAVEŇ ktorou nedisponujú ani raz tak drahé zbrane. Model: AK-47 Classic Kaliber: 7,62×39 Hlaveň: 415mm Celková dĺžka zbrane: 87cm Hmotnosť: 3,4kg Pažba: drevo Posledný kus na sklade - NESTRIELANÁ Zásobníky na predaj 10/30-(potrebná výnimka) Vyrobené ako semiauto, zbraň kategórie B – NIEJE POTREBNÁ VÝNIMKA Bolo vyrobených viac ako 100 miliónov kópií a variácií AK-47 na celom svete, čo z neho robí najpoužívanejšiu pušku na svete. Prepis OR PZ BA III - poplatok za prepis 30 EUR Nutný ZP a NP!
Kettler Classic
Predám Kettler Classic multifunkčnú posilňovaciu lavicu vo výbornom stave. Ideálna na domáce cvičenie.
Predám Steper Sedco Classic
Predám takmer nepoužívaný stepper Sedco Classic. Volať