inzercia, predaj, predám, bazár

Prechodná khaki bundička s odnímateľnou kapucňou

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám bavlnenú zelenú khaki prechodnú bundu s odnímateľnou textilnou oranžovou kapucňou. Veľkosť je písaná XXL, ale taká veľká ozaj nie je - je vhodná pre L, Dĺžka 53 cm, šírka v kľude 48 cm, je taká skôr do pása a rukávy sú dlhšie:). Má vrecká a zipsy sú funkčné, nemá poškodenia!  V prípade záujmu ešte premeriam! Budem rada, keď niekomu poslúži:).

PS: K sume za tovar je potrebné pripočítať aj poštovné podľa aktuálneho cenníka SR pošty (buď obyčajne, alebo doporučene). Po dohode, je možný aj osobný odber!

Zasielam po pripísaní peňazí na účet.

V prípade otázok píšte na mail.
Prechodná khaki bundička s odnímateľnou kapucňou
Podobné inzeráty
Predám tieto nenosene bundy
Predám tieto bundicky bohužiaľ som ich nestihla vynosit už ich neobleciem bundicky nie sú vôbec nosené takže sú bez známok či poškodenia alebo nosenia bundicky sú nad kolená....Čierna bundicka je prechodná na zips 2 predné vačky s kapucou okolo kapuci kožušinka veľkosť 38...cena 30€ Béžová kožená bundička s opaskom koženým tiež vôbec nenosena veľkosť XL bundicka je oteplena...tiež 2 vrecka na zips okolo rukavou kožušinka aj okolo kapuci je kožušinka cena 30€ posledná zelená bundicka veľkosť L....tiež nad kolená oteplena bundicka na zips aj vačky sú na zips v páse je gunička na stiahnutie ....na kapuci je hnedá kožušina tiež nenosena nová bundicka cena 30€ ....na dobierku neposielam iba osobný odber...kontaktovať ma môžete buď sms alebo telefonicky....poprosím ma kontaktovať iba vážny záujem
Bundy, vetrovky, kabátik
Fotka č. 1 - modro-šedá bundička zn. Raintex, šírka cez prsia je 57x2 cm, dlžka je 73 cm, cena: 13,90 eur. Fotka č. 2 a 3 - zelená bundička s kapucňou, šírka cez prsia je 48x2 cm, dlžka je 66 cm, cena: 14,90 eur. Fotka č. 4 - béžový kabátik s kožušinkou, veľkosť uvedená S, šírka cez prsia je 42x2 cm, dlžka je 88 cm, cena: 15,90 eur. Fotka č. 5 a 6 - tmavohnedá bundička, veľkosť uvedená M, šírka cez prsia je 49x2 cm, dlžka je 61/67 cm, cena: 12,90 eur. Fotka č. 7 - modrá bundička s kapucňou, veľkosť uvedená L, šírka cez prsia je 57x2 cm, dlžka je 62 cm, cena: 13,90 eur.
Prechodná parka khaki
Khaki prechodná bunda. Kupovaná v H&M detské oddelenie ale sadne aj na dámsku veľkosť M/L. Posielam cez zasielkovnu nie na dobierku.
Prechodná bundička S (158-164)
Krátka prechodna bundička veľkosť S (158-164). Bundička bola málo nosená. Nemá žiadne poškodenia. Miery rukáv rameno 72 CM aj s patentom. Patent dĺžka 8 CM. Pod pazuchami 48 CM aj s patentom. Dĺžka 56 CM aj s patentom. Patent 11 CM. Šírka pod pazuchami 49 cm x 2
Krátka džínsova teplá bundička s odnímateľnou kožušinkou
Džínsova zateplená bundička do pásu s odnímateľnou kožušinkou a zlatou vnútornou podšívkou. Oblečená len 2x, bez poškodení, veľkosť: S Pozri aj iné moje inzeráty, zbavujem sa postupne veľkého množstva aj nových vecí za "drobné". Najlepšie osobný odber, v prípade dobierky IBA po úhrade poštovného vopred na účet. 100% serióznosť, maximum pre Vašu spokojnosť. Pri väčšom odbere, dohoda na cene možná. Pri nákupe u mňa nad 10€ praktický darček podľa vlastného výberu #zadarmo, takže s týmto nákupom automaticky.
Wellensteyn Centurion a Wellensteyn Scotland
Predám špičkové pánske bundy Wellensteyn Centurion a Wellensteyn Scotland v stave ako nové, používané asi 2x, ako z obchodu len bez výsačky :-). Wellensteyn Scotland - farba biela, s odnímateľnou kapucňou, krásny, teplý a kvalitný kabát, veľmi jemný materiál. Veľkosť M, presné rozmery: - celková dľžka od krku 81 cm - dľžka rukáv od ramena 67 cm - šírka pod pazuchou 54 cm - šírka pásu 58 cm. Pôvodná cena na internete je 300,-€. CENA 90,-€. Wellensteyn Centurion - farba čierna, s odnímateľnou kapucňou, krásny, teplý a kvalitný kabát, veľmi jemný materiál. Veľkosť XL, presné rozmery: - celková dľžka od krku 91 cm - dľžka rukáv od ramena 71 cm - šírka pod pazuchou 62 cm - šírka pásu 66 cm. Pôvodná cena na internete je 340,-€. CENA 90,-€. MÁM AJ DALŠIE BUNDY - KABÁTY ZN. WELLENSTEY, Tommy Hilfiger, Geographical Norway, Bergans of Norway, Mammut - STAČÍ KLIKNÚT NA MOJE MENO KOVI. Mám aj iné bežné - vojenské - turistické topánky aj oblečenie, dámske aj pánske - stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možno vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.