inzercia, predaj, predám, bazár

Prechodná obuv Superfit

Kategória: Obuv

Predám prechodnú obuv zn. Superfit, v.30.
Popis:
Prechodná obuv Superfit
Podobné inzeráty
Dievčenské tenisky č.30 Superfit
Predám značkové a hlavne kvalitné dievčenské tenisky Superfit veľkosť číslo 30. Dĺžka vnútornej vložky 18cm. Botasky sú v peknom neokopanom stave. Vhodné na ďalšie nosenie. Kúpené pred rokom. Pôvodná cena: 68€. Teraz 35€. Po dohode pošlem alebo priveziem stredné a východné sk. Info o teniskách: dievčenské celoročná obuv Kellys Superfit 0-600187-4400 Športové tenisky Superfit s extrémne ľahkou podošvou Detská celoročná členková obuv na suchý zips Vyberateľná kožená stielka. Obuv má veľmi pružnú, maximálne ohybnú podošva. Jedná sa o nadpriemerne ľahkú obuv. Pevný opätok v kombinácii s perfektnou podošvou ponúka veľmi stabilný obuv. Materiál: koža /textil Šírka: stielka WEITECH - široká Trendová teniska MERIDA je ideálnym spoločníkom pre skeletom dievčatá, ktoré dbajú na módu. Kombinácia semišové a efektné kože s hravými detaily, ako sú bodky a trblietavé hviezdy, je nielen absolútnym pútačom, ale aj zmesou materiálov, ktoré sú veľmi odolné. Priedušná textilná podšívka zaisťuje dokonale vyvážené klímu nôh v topánke. Vďaka praktickým zapínaním na suchý zips možno topánku pre deti roztvoriť doširoka, čo umožňuje rýchle a jednoduché nasadenie a zložení. Dvojfarebná podošva v neformálnom "profile bežca" ponúka neporovnateľné pohodlie pri nosení a najlepší trakciu. Stielka tohto modelu je odnímateľná a možno ju kedykoľvek vymeniť za nové vložky. MERIDA sa vyrába v šírke M IV. Kellys sú módne tenisky od SUPERFIT, ktoré očarujú dievčenskými detaily. Kombinácia semišu s lesklým efektom kože nielen rozjasní detské oči, ale tiež materiál je veľmi odolný, elastický a udržuje svoj tvar. Vysoko ľahká podošva z TPU poskytuje dobrú priľnavosť a má dokonalé tlmiace vlastnosti. Neformálne teniska SUPERFIT je ideálny pre všetky aktívne dievčatá.
DETSKÉ SANDÁLE SUPERFIT v.29
dvakrát obuté (cena 20 eur + postovne) Letné sandále značky Superfit so zapínaním na dva suché zipsy. Je veľmi ľahký a má maximálne ohybnú podošvu. O značke Superfit = zdravý vývoj detskej nohy pre deti vhodné padnutie obuvi Superfit vymyslené a ďalej vyvíjané s lekármi a ortopédmi podporuje prirodzený vývoj vo fáze rastu dostatok miesta v prednej časti obuvi Superfit Optimálna, skutočná opora nohy topánok Superfit predĺžený opätok anatomicky prispôsobené šnurovanie pohodlné nazutie prostredníctvom dopredu posunutého šnurovania Príjemný pocit z nosenia najlepšie rozmerové riešenie (odskúšaný WMS-systém v 3 šírkach) mäkké a poddajné vrchové a podšívkové usne Najlepšia klíma pre nohy v topánkach Superfit priedušné vnútorné materiály priedušné + vodonepriepustná, vysoko kvalitná GORE-membrána výhradné použite materiálov bez škodlivín Nárazové sily sú optimálne tlmené špeciálne vankúšovanie paty Superfit ochrana proti bočným nárazom ohybné a mäkké, protišmykové, nefarbiace podošvy ochrana pri nárazoch (pohyby pri skákaní, váľaní atď.
Detská obuv Superfit č. 35, outdoorová obuv - goratex
Detská obuv Superfit č. 35, outdoorová obuv - goratex Pohodlné topánky značky Superfit. Väčšia časť topánok tvorí Prírodná koža(useň), Ekologická koža , Látka - Materiál. Vo vnútri topánok textil.. Dĺžka vložky vo vnútri obuvi (mm) 224,5 . Pôvodná cena 79,- €. Dovoz v Bratislave zdarma pri zakúpení.
Superfit topánky
Veľkosť 20 Zimná členková zateplená obuv Superfit HUSKY s membránou GORE-TEX. Detská obuv Superfit, je veľmi ľahká a zodpovedá najprísnejším zdravotným kritériám. Vyznačuje sa pevnou pätou, sediacim strihom, ohybnú podošvou a mäkkou ortopedickú stielkou. Obuv GORE-TEX ® ponúka priedušnosť, optimálnu izoláciu a trvalú nepremokavosť pri najrôznejších aktivitách. Nohy zostanú v teple a suchu, nikdy sa nezapotí - ani v extrémnych podmienkach.
Celoročné Superfit topánky
Ponúkam na predaj detskú celoročnú obuv topánočky Superfit UNIVERSE vo veľmi peknom stave. Maximálne pohodlné štýlové celokožené topánky vo veľkosti 26 - VD 17.1 cm. Flexibilná a ohybná podrážka s pevnými pätami. Použitie - všetky outdorové aktivity - ihrisko, mesto - vychádzková obuv. Zapínanie - šnurovanie Vhodné od prvých krokov. Vyrobené kvalitným rakúskym výrobcom SUPERFIT - ortopédmi schválená obuv. Cena 21 eur + poštovné, prípadne po dohode osobný odber / PC 46 eur /.
Topánky Superfit UNIVERSE
Ponúkam na predaj detskú celoročnú obuv topánočky Superfit UNIVERSE vo veľmi peknom stave. Maximálne pohodlné štýlové celokožené topánky vo veľkosti 25 - VD 16.4 cm. Flexibilná a ohybná podrážka s pevnými pätami. Použitie - všetky outdorové aktivity - ihrisko, mesto - vychádzková obuv. Zapínanie - šnurovanie Vhodné od prvých krokov. Vyrobené kvalitným rakúskym výrobcom SUPERFIT - ortopédmi schválená obuv. Cena 21 eur + poštovné, prípadne po dohode osobný odber / PC 46 eur /.