inzercia, predaj, predám, bazár

Prechodne bundy sive

Kategória: Bundy a Kabáty

Predam prechodne bundičky veľkost M,L,CL,2XL.Teple na prechodne obdobie.
Prechodne bundy sive
Podobné inzeráty
Zimná puffer bunda WAVEBOARD
Predám ľahkú páperovú bundu s kapucou vo veľkosti L. Ideálna na výšku postavy 180 cm. Bunda je vo veľmi peknej farebnej trojkombińacii tmavomodrá-červená-biela. Vnútorná strana kapuce a zipsová léga sú striebornej farby. Konce rukávov sa dajú regulovať duchým zipsom. V spodnej časti bundy je regulačná gumička na úpravu obvodu bundy. Zadná - chrbtová časť bundy je mierne predĺžená do oblúčika voči prednému dielu bundy. Vrecká bundy sú na zips. Vo vnútri bundy je vrecko na mobil. Bunda je v absolútnom poriadku.
Chlapčenská páperová bunda Lee Cooper
Chlapčenská zimná bunda. Výplň: 50% kačacie perie 50% umelé vlákno Veľkosť: S ( ale je vhodná asi na 13-14r dieťa, preto sme rýchlo vyrástli ????) Rozmery: Šírka chrbta: 52cm Dĺžka bundy: 63cm Dĺžka rukáva: 62 cm Používaná max 5x. Kapucna sa dá odopnuť. Zapínanie na zips + cvočky Vrecka na zapínanie na zips Zimne bundy, oblečenie, deti, detské oblečenie, detské bundy, chlapčenské bundy, páperové bundy,
Na predaj NOVÉ dámske  prechodné bundy
Predám 2ks NOVÉ, damske prechodné bundy (tenké prešívanie). 1. farba medovo-žltá od WITT, veľkosť 40. Cena: 17 eur. 2. farba olejovo-zelená, zn. ZARA, veľkosť L (1x oblečená). Cena 10 eur.
Dámske prechodné bundy
Dámske prechodné bundy. Značka: Amisu, FB Sister. Stav: veľmi dobrý. Cena:7€/ ks+ 3€ poštovné.
Predám prechodné bundy
Predám prechodné bundy. Bordová značka Orsay,cena 20 eur. Ružová značka Marella, cena 20 eur. Kabát značka Esmara, cena 10 eur. Veci sú takmer nenosené, čisté a nepoškodené.
Chlapčenské prechodné bundy
Predám chlapčenské prechodné bundy, vo veľkostiach cca 10-13 rokov, 1ks/4€ + poštovné.Predám aj každú zvlášť.V prípade potreby premeriam. Nosené, ale stav je dobrý.