inzercia, predaj, predám, bazár

Prechodný kabátik Gate

Kategória: Bundy a Kabáty

Prechodný,vhodný na jar jeseň. Veľkosť 36. Cena 10eur + poštovné.
Prechodný kabátik Gate
Podobné inzeráty
Dámsky prechodný kabátik, zn. Aivelli, XL
Predám dámsky prechodný vlneny kabátik zn. Aivelli, farba kráľovská modrá s aplikáciou vážky na golier a na vačku. Kabátik nemá podšívkou. Miery cez prsia 73 cm x 2, celková dľžka 77 cm. Kabátik nemá žiadne poškodenia.
Prechodný kabátik Gate
Pekný prechodný kabátik vo výbornom nosenom stave. Bez poškodení. Píšu veľkosť L, ale podľa mňa je to M (ja nosím M a je mi akurát.
Prechodný kabátik
Predám jasno červený prechodný kabátik Gate,č.34. Mne moc nesedí, tak snáď ho využije niekto iný.
Modry prechodny kabatik
Velmi pekny modry prechodny kabatik krasne sedi na postave.Velkost je M.Kabatik bol zakupeny v v perfektnom stave.Cena plus postovne.
MOISON SCOTCH - Elegantný nepremokavý kabátik v. 38/40
Ponúkam krásny a zároveň praktický prechodný kabátik, do času i nečasu. Je unikátny! Kabátik je vlastne pršiplášť zo 100 %bavlny s waterproof povrchom. Teda je nepremokavý zo širokou manžetou na kapucíni, ktorá dobre chráni pred nepriazňou počasia, prípadne dažďom. Rukávi majú manžety s kovovými gombíkmi na upínanie a reguláciu šírky. Bundička má hlboké a praktické lištové kapsy po stranách PD. Zapínanie na cvočky. Kapucňa je odnímateľná a miesto nej vynikne vysoký golier s lemom,ktorý chráni citlivý krk. Vhodný na veľkosť medzi 38/40 Má vzor pepito kocky v kombinácii čierna a lososová. Záverom...Kabátik je od holandskej luxusnej značky MOISON SCOTCH. Pôvodná cena 182€. Odporúčam ho, ako naozaj hodnotný kúsok do nadchádzajúcej jari,ktorý bude dlho robiť radosť svojej majiteľke! Rozmery sú v prílohe.
prechodný kabát, pulóver, kardigán
predám všetky tri veci na obrázku - SPOLU za všetky tri ks. 10€. Len osobný odber Hronský Beňadik! Neposielam. všetko veľkosť M/38. prechodný kabátik zn . Gate pulovrík zn. H&M Dlhý kardigán zn. Beloved