inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj

Kategória: Jedálenské kúty

Predám jedálenský stôl +6 stoličiek.
Predaj
Podobné inzeráty
Ponúkam na predaj drevené stoličky 6ks
Ponúkam na predaj drevené stoličky v zelenej farbe. Stoličky sú v dobrom stave. Na predaj je 6 kusov. Cena za kus 20€
Starožitný jedálenský stôl a stoličky
Na predaj v Košiciach do 24. februára! Z dôvodu predaja domu ponúkam na predaj starožitný rozťahovací jedálenský stôl a stoličky. Nábytok z obdobia 1. Československej republiky. Všetko je v pôvodnom stave. Nábytok bol pravidelne používaný pri rodinných stretnutiach. Výška 80, dĺžka 120 (ak je roztiahnutý tak 220, šírka 100. Na predaj je aj príborník (na fotkách v pozadí) z toho istého obdobia a k tomu aj historický luster. Pri spoločnej kúpe dohoda možná.
Ponúkam na predaj jedálenský pult a stolicky
Ponúkam na predaj úplne nový jedálenský stôl zo stoličkami (pravý dub) dohoda možna
Starožitný jedálenský stôl a stoličky
Na predaj v Košiciach do 24. februára! Predám starožitný rozťahovací jedálenský stôl a stoličky. Nábytok z obdobia 1. Československej republiky. Všetko je v pôvodnom stave. Nábytok bol pravidelne používaný pri rodinných stretnutiach. Výška 80, dĺžka 120 (ak je roztiahnutý tak 220, šírka 100. Na predaj je aj príborník (na fotkách v pozadí) z toho istého obdobia a k tomu aj historický luster. Pri spoločnej kúpe dohoda možná.
Starožitný jedálenský stôl a stoličky
Z dôvodu predaja domu ponúkam na predaj starožitný rozťahovací jedálenský stôl a stoličky. Do 24. februára! V sobotu 25.2. sťahujem z Košíc a odovzdávam dom. V prípade potreby viem na sobotu 25.2. dohodnúť dodávku. Nábytok z obdobia 1. Československej republiky. Nábytok bol používaný, jeho stav je adekvátny veku a používaniu. Všetko je v pôvodnom stave. Odporúčam zrenovovať. Výška stola je 80 cm , dĺžka 120 cm (ak je roztiahnutý tak 220 cm), šírka 100 cm. Na predaj je aj príborník (na fotkách v pozadí) z toho istého obdobia. Pri spoločnej kúpe dohoda možná.
Retro Sekretar 60's
Na predaj celkom zachovaly Retro Sekretar, cca 60 rokov stary. Ziadne sklo nechyba, neposkriabane, nerozbite. Pre uplnost, z daneho setu je na predaj aj rozkladaci jedalensky stol, 4ks stoliciek, 2ks kresiel, perinak, konferencny stolik, satnik, kniznica, vitrinka. Pozrite dalsie inzeraty, obhliadka a osobny odber KOSICE. Mozne predat zvlast aj spolu, teda aj dohoda. VOLAT medzi 09:00 a 20:00, na SMS A E-mail NEREAGUJEM! Scammers: Don't bother!!!