inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ: 2 i byt s loggiou a komorou v najlepšej lokalite - p

Kategória: Byty

SÍDLISKO SEVER - NAJLEPŠIE SÍDLISKO V MARTINE. EŠTE TU NEMÁTE SVOJ BYT?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový byt v pôvodnom stave s loggiou a komorou na sídlisku Sever v Martine.

PREDMET PONUKY
Východne orientovaný 2 izbový byt s presklenou loggiou a príslušenstvom (komorou v spoločných priestoroch a latkovou pivnicou), umiestnený na 12. z 13. poschodí čiastočne zrekonštruovaného bytového domu (zateplenie, úprava spol. priestorov, stúpacie rozvody a i.) na sídlisku Sever, ul. J. Palkoviča v Martine.
V roku 2005 boli v byte vymenené okná za plastové, inak je byt v udržiavanom pôvodnom stave, s dobudovanými vstavanými skriňami v predsieni. Vhodný je na kompletnú rekonštrukciu s možnosťou dispozičných úprav kúpeľne, kuchyne, aj vytvorenia tretej izby.
Mesačné náklady na prevádzku bytu sú pri dvoch osobách 120 Eur + energie.

DISPOZÍCIA
12 poschodie: vstupná predsieň, kúpeľňa s WC, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, loggia, komora v spoločných priestoroch.
Suterén: latková pivnica.

PREDPOKLADANÝ TERMÍN UVOĽNENIA BYTU JE 07/2023

LOKALITA
Sídlisko Sever v Martine je lokalita zaujímavá svojím parkovým vzhľadom, pokojným, príjemným prostredím, kompletnou občianskou vybavenosťou (obchody, reštaurácie, ZŠ, MŠ, farský kostol, cintorín, športové plochy a i.), vlastným komunitným životom a dobrou dostupnosťou do centra mesta, okolitých turistických centier i väčších miest (Turčianske Teplice, Žilina a i.).

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Príjemnému, priestranne pôsobiacemu bytu s loggiou a komorou v spoločných priestoroch dominuje živá panoráma výhľadov na pohorie Veľká Fatra. Napriek pôvodnému stavu je byt dobre udržiavaný, uvíta však kompletnú rekonštrukciu, ktorá má okrem modernizácie a zlepšeniu technického stavu bytu potenciál pre nové dispozičné usporiadanie kúpeľne, kuchyne, ale aj vytvorenie ďalšej izby. Sídlisko Sever patrí vďaka prostrediu a občianskej vybavenosti, ale aj komunitnému životu k najlepšie hodnoteným sídliskám v meste Martin.

CENA
99 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera
PREDAJ: 2 i byt s loggiou a komorou v najlepšej lokalite - p
Podobné inzeráty
PREDAJ: 2 i byt s loggiou a komorou v najlepšej lokalite - p
SÍDLISKO SEVER - NAJLEPŠIE SÍDLISKO V MARTINE. EŠTE TU NEMÁTE SVOJ BYT? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj dispozične obľúbený 2 izbový byt v pôvodnom stave s loggiou a komorou na sídlisku Sever v Martine. PREDMET PONUKY Východne orientovaný 2 izbový byt s presklenou loggiou a príslušenstvom (komorou v spoločných priestoroch a latkovou pivnicou), umiestnený na 12. z 13. poschodí čiastočne zrekonštruovaného bytového domu (zateplenie, úprava spol. priestorov, stúpacie rozvody a i.) na sídlisku Sever, ul. J. Palkoviča v Martine. V roku 2005 boli v byte vymenené okná za plastové, inak je byt v udržiavanom pôvodnom stave, s dobudovanými vstavanými skriňami v predsieni. Vhodný je na kompletnú rekonštrukciu s možnosťou dispozičných úprav kúpeľne, kuchyne, aj vytvorenia tretej izby. Mesačné náklady na prevádzku bytu sú pri dvoch osobách 120 Eur + energie. DISPOZÍCIA 12 poschodie: vstupná predsieň, kúpeľňa s WC, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, loggia, komora v spoločných priestoroch. Suterén: latková pivnica. PREDPOKLADANÝ TERMÍN UVOĽNENIA BYTU JE 07/2023 LOKALITA Sídlisko Sever v Martine je lokalita zaujímavá svojím parkovým vzhľadom, pokojným, príjemným prostredím, kompletnou občianskou vybavenosťou (obchody, reštaurácie, ZŠ, MŠ, farský kostol, cintorín, športové plochy a i.), vlastným komunitným životom a dobrou dostupnosťou do centra mesta, okolitých turistických centier i väčších miest (Turčianske Teplice, Žilina a i.). ODPORUČENIE MAKLÉRA Príjemnému, priestranne pôsobiacemu bytu s loggiou a komorou v spoločných priestoroch dominuje živá panoráma výhľadov na pohorie Veľká Fatra. Napriek pôvodnému stavu je byt dobre udržiavaný, uvíta však kompletnú rekonštrukciu, ktorá má okrem modernizácie a zlepšeniu technického stavu bytu potenciál pre nové dispozičné usporiadanie kúpeľne, kuchyne, ale aj vytvorenie ďalšej izby. Sídlisko Sever patrí vďaka prostrediu a občianskej vybavenosti, ale aj komunitnému životu k najlepšie hodnoteným sídliskám v meste Martin. CENA 99 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera
1-izb. byt/apartmán s loggiou v centre mesta pri pešej zóne
Ponúkame Vám na predaj moderný apartmán s loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový apartmán má plochu 28,5 m2 na ktorej sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe orientovanej na sever je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia má plochu 2,9m2. K bytu patrí aj polovica spoločnej vstupnej chodby pre dva byty. Byt je vybavený podlahovým kúrením. K dispozícii sú aj rozlohou väčšie apartmány a byty. Jednoizbové byty: B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 € B2G byt - 24,49 m2 - predané B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 € B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané B2K byt - 29,80 m2 - predané B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627 B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 € B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 € Jednoizbové apartmány: A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 € A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 € A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 € A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 € A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 € A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 € B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 € Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Parkovanie v areály objektu bezplatne. Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.
Mezonet 113 m2 s loggiou, Zvolen - Centrum
VÝNIMOČNÁ PONUKA: Mezonetový tehlový byt, až 113 m2 s 5,5m2 loggiou v uzavretom dvore, v najlepšej lokalite Zvolen centrum. ID 400 Igor Ambrózy – expert na reality a financie Vám v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka tento pekný a zaujímavý mezonetový byt, až 113 m2 s dvomi kúpeľňami a veľkou 5,5m2 loggiou v najlepšej lokalite mesta Zvolen. Mezonetový byt sa len málo kedy objaví v ponuke na predaj a tento je zvlášť priestranný, má spodnú a hornú kúpeľňu, oddelené WC v podkroví. Je to pôvodne 4 izbový byt, momentálne je z neho 3 izbový, pretože si majitelia nechali veľký otvorený priestor v podkroví spolu so šatníkom. Veľkou výhodou je, že tento byt má spolu až 113m2, je už čiastočne prerobený, viď foto v galérii; Byt bol .......... viac info, foto, video, pôdorysy, virtuálnu 3D prehliadku postupne nájdete na linku nižšie: (link si skopírujte do svojho prehliadača a otvorte, tam sú všetky info). Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak neváhajte a zavolajte alebo napíšte mi ešte dnes a dohodnite si stretnutie. Čo keď ponuka zaujme viacerých a niekto vás predbehne... A cena? Pri veľkosti tohto bytu je cena naozaj lákavá. Veď kedy inokedy máte možnosť kúpiť mezonet v centre mesta s dobrým parkovaním a ideálnou polohou s veľkou loggiou? Veľkosť tohto mezonetového bytu zodpovedá veľkosti bungalovu a sú tu aj dve kúpeľne a 2x WC. Spolu teda je cena za tento výnimočný byt 229 997 €. V prepočte je to cca. 2.035 eur/m2. Cena je pripravená k jednaniu. Zohnať dnes takýto byt je veľmi ťažké, ak nie priam nemožné..... Takže neváhajte: Na cene aj obhliadke sa dá dohodnúť, stačí zdvihnúť telefón a zavolať mi na 0948 22 44 24, napísať na : igor@ V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke. (nerozhoduje len cena). Vysvetlím osobne. © Všetky texty, obrázky, fotografie, videá, virtuálne prezentácie a 3Dprehliadky v inzercii a ďalšie tu uverejnené informácie, podliehajú autorským právam spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Reprodukcia alebo opätovné použitie celku, alebo jeho častí nie je povolené bez písomného povolenia spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Ku kúpe Vám ponúkam vybavenie financovania už od 2,25%.... a bezplatne.
Väčší 1-izb. byt s loggiou v centre Prešova + video
Ponúkame Vám na predaj nový 1-izbový byt s veľkou loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový byt má plochu 53,8 m2 na ktorej sa nachádza okrem obytnej miestnosti, vstupnej chodby, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe presvetlenej veľkými francúzskymi oknami, orientovanej na severovýchod je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia orientovaná na východ má plochu 11,28 m2. Byt je vybavený podlahovým kúrením. Video: K dispozícii sú aj rozlohou iné apartmány a byty. Apartmány: A08 apartmán 38,11 m2 - 115 687€ A09 apartmán s loggiou 31,80 m2 - 96 946€ A10 apartmán 39,29 m2 - 119 191€ A11 apartmán s loggiou 28,50 m2 - 87 145€ A12 apartmán 32,22 m2 - 98 193€ A13 apartmán s loggiou 47,32 m2 - 143 040€ Byty: B2E byt s loggiou 53,79 m2 - 162 756€ B2H byt s loggiou 53,76 m2 - 162 667€ B2I byt 48,72 m2 - 147 698€ B2M byt 32,70 m2 - 99 619€ B2N byt s loggiou 37,41 m2 - 113 608€ Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.
1- izbové byty/apartmány pri pešej zóne Prešova
Ponúkame Vám na predaj moderné, zariadené novostavby investičných bytov v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanom polyfunkčnom dome pár krokov od pešej zóny. Byty s podlahovým kúrením a veľkými francúzskymi oknami sú orientované S,J,S-V a J-V a nachádzajú sa na 2. nadzemnom podlaží. Sú momentálne využívané na prenájom. Najmenší apartmán na videu: Jednoizbové byty: B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 € B2G byt - 24,49 m2 - predané B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 € B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané B2K byt - 29,80 m2 - predané B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627 B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 € B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 € Jednoizbové apartmány: A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 € A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 € A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 € A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 € A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 € A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 € B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 € Byty sa predávajú nezariadené, pre firemných klientov s možnosťou odpočtu dph. V priestore pre kuchynskú linku budú pripravené potrebné vývody vody, odpadu a elektriny. Obytná budova v ktorej sa byty nachádzajú je vybavená funkčnou recepciou aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujmcov sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Vonkajšie parkovanie v areály objektu je bezplatné. Blízkosť pešej zóny umožňuje byty okrem vlastného bývania využiť aj na apartmánové bývanie, či na komerčný, krátkodobý prenájom. Bližšie info k cenám jednotlivých bytov: . Video: Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola.
1-izb. novostavba s loggiou v centre + video
Ponúkame Vám na predaj nový 1-izbový byt s veľkou loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový byt má plochu 53,8 m2 na ktorej sa nachádza okrem obytnej miestnosti, vstupnej chodby, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe presvetlenej veľkými francúzskymi oknami, orientovanej na juhovýchod je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia orientovaná na východ má plochu 11,28 m2. Byt je vybavený podlahovým kúrením. Video: K dispozícii sú aj rozlohou iné apartmány a byty. Apartmány: A08 apartmán 38,11 m2 - 115 687€ A09 apartmán s loggiou 31,80 m2 - 96 946€ A10 apartmán 39,29 m2 - 119 191€ A11 apartmán s loggiou 28,50 m2 - 87 145€ A12 apartmán 32,22 m2 - 98 193€ A13 apartmán s loggiou 47,32 m2 - 143 040€ Byty: B2E byt s loggiou 53,79 m2 - 162 756€ B2H byt s loggiou 53,76 m2 - 162 667€ B2I byt 48,72 m2 - 147 698€ B2M byt 32,70 m2 - 99 619€ B2N byt s loggiou 37,41 m2 - 113 608€ Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy vonkajšieho parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.