inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj 2 menších spojených domov v st. Detve 1700m2 záhrada

Kategória: Domy

Ponúkam na predaj dva menšie rodinné domy spojené stenou v starej Detve / Nám. SNP /. Vyhľadávaná lokalita. Pekné prostredie. Výborná dostupnosť.

V minulosti boli domy využívané, ako dve samostatné bytové jednotky. Jednoduchou stavebnou úpravou je možné ich spojiť do jednej jednotky.

Menší dom pozostáva z 2 miestností a väčší z 2 miestností a kúpeľne.
K domu patrí aj menšia latková dreváreň a sklad/dielňa...

Veľkým plusom je krásna slnečná 1700m2 veľká záhrada za domom.

Možnosť využitia – trvalé bývanie, prípadne rekreácia, alebo ako investícia s možnosťou prenájmu.

Celková výmera pozemku – 2110m2
Obytná plocha – 120m2
Sklad – 38m2

Fotky interiéru nie sú zverejnené, nakoľko sa domy vypratávajú.
Predaj 2 menších spojených domov v st. Detve 1700m2 záhrada
Podobné inzeráty
RD- Encs / Ináncs  20.min od hraníc
JKV REAL Ponúka na predaj DOM Encs / Ináncs na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Ináncs. Na trvalé bývanie s rýchlou dostupnosťou po diaľnici do Košíc.20min/ RD je jednopodlažný - dlhý gazdovský. Na vstupe sa nachádza vstupná kuchyňa + 4 izby, WC , kúpeľňa . studňa na dvore . Plocha: úžitková 90 m2, pozemku 1700m2. IS: vodovod, elektrina, plyn, kanalizácia. Podlaha: dlažba, parkety,.. Okná: plastové, dvere: plastové. Pri dome je veľký pozemok a záhrada . Stav objektu: je v dobrom technickom stave - potrebne omietnuť vonku , Kúrenie: plyn - gamatky .. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: tiché prostredie v blízkosti vlaková stanica do Košíc, mesačné náklady do 100 €. Dom sa nachádza na kľudnom mieste v príjemnej obci pri Encsi. Plocha: úžitková 90m2, pozemku 1700m2.Stav objektu: pôvodný stav. Cena 52 000 €
3 izb. rodinný dom, Szalaszend, Maďarsko, pozemok 1700m2
Predáme rodinný dom vo veľmi zachovalom stave v Maďarsku pri hlavnom ťahu z Košíc na Miškolc len 23km od hranice. V súčasnosti je dostupnosť už aj po diaľnici, teda doprava je veľmi komfortná. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Szalaszend s krásnou prírodnou scenériou. Dom bol postavený z plynosilikátových kvádrov, priečky sú tehlové. Stropy sú montované železobetónové. Zastavaná plocha je cca 110m2. V dome sú 3 izby, chodba, kuchyňa, komora, kúpeľňa a WC. Dom je úplne podpivničený, kde sa nachádzajú skladové priestory a garáž pre dve autá. Dom je napojený na elektriku, vodu a kanalizáciu. Plynová prípojka je na pozemku. Kúrenie je zabezpečené lokálne na tuhé palivo. Pozemok je pekný široký a má rozlohu cca 1700m2. Orientácia je východ - západ. Výhodou je, že nový majiteľ si ho vie upraviť podľa vlastných predstáv. V obci je plná infraštruktúra a v okolí sú príjemní susedia. Ponúkame odbornú pomoc pri realizácii kúpy, tlmočenie, vypracovanie kúpnej zmluvy a zavkladovanie na katastri certifikovanou právnickou kanceláriou.V obci vlastní nehnuteľnosti už viac ako 25 slovenských rodín. Cena nehnuteľnosti je 37 990 EUR.
3 izb. rodinný dom, Szalaszend, Maďarsko, pozemok 1700m2
Predáme rodinný dom vo veľmi zachovalom stave v Maďarsku pri hlavnom ťahu z Košíc na Miškolc len 23km od hranice. V súčasnosti je dostupnosť už aj po diaľnici, teda doprava je veľmi komfortná. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Szalaszend s krásnou prírodnou scenériou. Dom bol postavený z plynosilikátových kvádrov, priečky sú tehlové. Stropy sú montované železobetónové. Zastavaná plocha je cca 110m2. V dome sú 3 izby, chodba, kuchyňa, komora, kúpeľňa a WC. Dom je úplne podpivničený, kde sa nachádzajú skladové priestory a garáž pre dve autá. Dom je napojený na elektriku, vodu a kanalizáciu. Plynová prípojka je na pozemku. Kúrenie je zabezpečené lokálne na tuhé palivo. Pozemok je pekný široký a má rozlohu cca 1700m2. Orientácia je východ - západ. Výhodou je, že nový majiteľ si ho vie upraviť podľa vlastných predstáv. V obci je plná infraštruktúra a v okolí sú príjemní susedia. Ponúkame odbornú pomoc pri realizácii kúpy, tlmočenie, vypracovanie kúpnej zmluvy a zavkladovanie na katastri certifikovanou právnickou kanceláriou.V obci vlastní nehnuteľnosti už viac ako 25 slovenských rodín. Cena nehnuteľnosti je 28 900,-EUR.
Vidiecky + Rodinný dom + Pozemok 1460m2 Dobrá Niva
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj „vidiecku usadlosť“ pozostávajúcu z vidieckeho domu, rodinného domu, hospodárskej budovy a pozemku o veľkosti 1460m2 v obci Dobrá Niva vhodný na trvalé bývanie, chalupu alebo podnikanie. Nehnuteľnosti vzhľadom na pôvodný stav sú v dobrom suchom stave, pozemok rovinatý s možnosťou stavbu jedného alebo dvoch menších rodinných domov. Lokalita: Dobrá Niva / okr. Zvolen Vlastníctvo: podielové / bez tiarch Úžitková plocha: 433m2 Pozemok: 1460m2 Orientácia: Východ Prístup autom: Áno Cena: 175.000€ Vidiecky dom Stav: Pôvodný Siete: Elektrina / Voda – obecná / Odpad (žumpa...) Nie Vlastná studňa: Nie Úžitková plocha: 165m2 Dvor: 31 x 15m Rodinný dom Stav: Pôvodný Siete: Elektrina - odhlásená / Voda – obecná / Odpad (žumpa...) Áno Vlastná studňa: Nie Úžitková plocha: 70m2 Hospodárska budova Stav: Pôvodný Siete: Elektrina / Voda – obecná Úžitková plocha: 200m2 Pozemok Druh: Záhrada Plocha: 747m2 a 713m2 Umiestnenie: V zastavanej časti obce Možnosť stavby: Áno Dostupné siete: Elektrina / Plyn / Voda Samostatné odkúpenie: NIE VIAC FOTOGRAFIÍ: TECHNICKÉ ÚDAJE: Všetky nehnuteľnosti, ktoré tvoria „vidiecku usadlosť predávajúce ako celok, sú v pôvodnom stave, udržiavané, suché, no potrebujú rekonštrukciu. Strechy sú v dobrom stave, krytina škridla, okná dvere pôvodné, stropy zdravé – v niektorých miestnostiach priznané. Domy aj s hospodárskou časťou sú napojené na elektrinu (v rodinnom dome je elektrina odhlásená), obecnú vodu a odpad je riešený v rodinnom dome žumpou, vidieckom dome suchým wc. Kúrenie v dome je pevným palivom v jednotlivých pieckach a elektrickými pecami. Hospodárska budova donedávna využívaná na chov domácich zvierat, šopa veľká priestranná v dobrom technickom stave. DISPOZÍCIA: Vidiecky dom: 2x izba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s wc, chodba, 2x komora, garáž. Rodinný dom: 2x izba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s wc, veranda, dreváreň Hospodárska budova: Letná kuchyňa, dielňa, sklad, chlievy, šopa. Budovy spája spoločný dvor o veľkosti približne 400m2. Pôdorys vo fotodokumentácii. POZEMOK: Slnečný, rovinatý pozemok je zložený z dvoch parciel 747m2 a 717m2 s možnosťou postavenia jedného väčšieho alebo dvoch menších rodinných domov. Popri pozemku a cez jednu z parciel vedie plynovod, elektrina a voda v dosahu. Vstup na pozemok je z bočnej ulice vedúcej priamo od hlavnej cesty. Na pozemku sa nachádza niekoľko menších ovocných stromov. LOKALITA: Dobrá Niva, obec v nadmorkej výške 374m s počtom obyvateľov 1840 sa nachádza na hlavnom ťahu Zvolen – Krupina. Vzdialenosť od mesta Zvolen 13km a Krupiny 15km. Výborné vlakové a autobusové spojenie na oba smery. Vybavenosť obce: škola, škôlka, obchodné stredisko, katolícky a evanjelický kostol, pizzéria, reštaurácia, pivovar, a plánovaná výstavba Billa. KONTAKT: Juraj Ladziansky, 09
4 izbové radové domy - Hegyeshalom - 22m od Bratislavy
Home 4 Life s. r. o. Vám ponúka na predaj novostavby 4 izbových radových domov v obci Hegyeshalom, odkiaľ trvá cesta do centra Bratislavy len 22 minút. Poschodový radový dom sa nachádza na novej ulici na začiatku obce. Jednotlivé bytové jednotky majú rozlohu od 95 do 98 m2, terasu 12 m2 a záhradu od 70 do 170 m2. Na predaj sa ponúkajú v stave holodom, s dokončeným kúrením, elektroinštaláciou, oplotením, vydláždenou terasou a parkovacím miestom, plastovými oknami a dverami. V domoch je plynové podlahové kúrenie. Rozmiestnenie bytu je mimoriadne praktické: na prízemí nájdeme predsieň, komoru, toaletu, obývačku, kuchyňu, na poschodí sú 3 spálne, kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť. Na nového majiteľa čaká návrh interiéru podľa jeho vkusu a potrieb. V cene je aj parkovacie miesto a chodník pred domom s rozlohou 30 m2. Aktuálne sú k dispozícii nasledovné radové domy: 1. 98,38 m2 + 12 m2 terasa + 170 m2 záhrada 140.000,- EUR 2. 95,88 m2 + 12 m2 terasa + 80 m2 záhrada 137.500,- EUR 3. 95,88 m2 + 12 m2 terasa + 75m2 záhrada PREDANÝ 4. 95,88 m2 + 12 m2 terasa + 70 m2 záhrada 137.500,- EUR 5. 95,88 m2 + 12 m2 terasa + 75 m2 záhrada 137.500,- EUR 6. 98,38 m2 + 12 m2 terasa + 170 m2 záhrada REZERVOVANÝ Obec Hegyeshalom má 3700 obyvateľov ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, ambulancia lekára, lekáreň, škôlka, jasle, základná škola s vyučovacím jazykom nemeckým, kostol) a skvelú dostupnosť do Bratislavy: centrum hlavného mesta je vzdialené 32 km (22 minút po diaľnici). Podobne rýchlo sa dá dostať po diaľnici aj do Viedne. Pre dohodnutie obhliadky a pre viac informácií nás prosím kontaktuje na čísle uvedenom nižšie. Tieto ceny sú orientačné (kurz 1 EUR = 400 HUF). Cena v domácej mene je od 55.000.000 HUF. Uvedené ceny sú vrátane provízie kancelárie Home 4 Life s. r. o., ktorá zahŕňa tlmočenie, servis pred podpisom kúpnej zmluvy a tiež pomoc pri prehlásení vlastníka na úradoch a u dodávateľov energií. Ku kúpnej cene je potrebné pripočítať poplatok za spísanie zmluvy u autorizovaného advokáta. Hľadáte najvhodnejší spôsob financovania? Pomôžeme Vám nájsť riešenie za súčinnosti skúsených finančných poradcov. Kontakt: home4lifesro@ – kontaktovať nás môžete aj cez víkend.
4 izbové radové domy - Hegyeshalom - 22m od Bratislavy
Home 4 Life s. r. o. Vám ponúka na predaj novostavby 4 izbových radových domov v obci Hegyeshalom, odkiaľ trvá cesta do centra Bratislavy len 22 minút. Poschodový radový dom sa nachádza na novej ulici na začiatku obce. Jednotlivé bytové jednotky majú rozlohu od 95 do 98 m2, terasu 12 m2 a záhradu od 70 do 170 m2. Na predaj sa ponúkajú v stave holodom, s dokončeným kúrením, elektroinštaláciou, oplotením, vydláždenou terasou a parkovacím miestom, plastovými oknami a dverami. V domoch je plynové podlahové kúrenie. Rozmiestnenie bytu je mimoriadne praktické: na prízemí nájdeme predsieň, komoru, toaletu, obývačku, kuchyňu, na poschodí sú 3 spálne, kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť. Na nového majiteľa čaká návrh interiéru podľa jeho vkusu a potrieb. V cene je aj parkovacie miesto a chodník pred domom s rozlohou 30 m2. Aktuálne sú k dispozícii nasledovné radové domy: 1. 98,38 m2 + 12 m2 terasa + 170 m2 záhrada 140.000,- EUR 2. 95,88 m2 + 12 m2 terasa + 80 m2 záhrada 137.500,- EUR 3. 95,88 m2 + 12 m2 terasa + 75m2 záhrada PREDANÝ 4. 95,88 m2 + 12 m2 terasa + 70 m2 záhrada 137.500,- EUR 5. 95,88 m2 + 12 m2 terasa + 75 m2 záhrada 137.500,- EUR 6. 98,38 m2 + 12 m2 terasa + 170 m2 záhrada PREDANÝ Obec Hegyeshalom má 3700 obyvateľov ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, ambulancia lekára, lekáreň, škôlka, jasle, základná škola s vyučovacím jazykom nemeckým, kostol) a skvelú dostupnosť do Bratislavy: centrum hlavného mesta je vzdialené 32 km (22 minút po diaľnici). Podobne rýchlo sa dá dostať po diaľnici aj do Viedne. Pre dohodnutie obhliadky a pre viac informácií nás prosím kontaktuje na čísle uvedenom nižšie. Tieto ceny sú orientačné (kurz 1 EUR = 400 HUF). Cena v domácej mene je od 55.000.000 HUF. Uvedené ceny sú vrátane provízie kancelárie Home 4 Life s. r. o., ktorá zahŕňa tlmočenie, servis pred podpisom kúpnej zmluvy a tiež pomoc pri prehlásení vlastníka na úradoch a u dodávateľov energií. Ku kúpnej cene je potrebné pripočítať poplatok za spísanie zmluvy u autorizovaného advokáta. Hľadáte najvhodnejší spôsob financovania? Pomôžeme Vám nájsť riešenie za súčinnosti skúsených finančných poradcov. Kontakt: home4lifesro@ – kontaktovať nás môžete aj cez víkend.