inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ 2i byt , MEZONET projekt OPÁL, BA V.,Jarovce, 51,52 m

Kategória: Byty

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na predaj 2 izbový mezonetový byt s loggiou v projekte OPÁL Jarovce, BA V.

Celková výmera mezonetového bytu s príslušenstvom je 51,52 m2, z toho vnútorná plocha bytu 48,07 m2 + loggia 3,45 m2.

POPIS:
prízemie - vstupná chodba 4,58 m2, kúpeľňa s WC 4,68 m2, kuchyňa 4,46 m2, obývacia izba 13,95 m2, loggia 3,45 m2, schodisko 2,75 m2.
poschodie- spálňa 17,65 m2.

Byt sa predáva v prevedení štandard, veľmi kvalitný a moderný obklad a dlažba v kúpeľni, sanita, plávajúce podlahy, interiérové dvere, vstupné bezpečnostné dvere.
Projekt má nadštandardné vybavenie, ktorého súčasťou v každom byte je stropné chladenie a vykurovanie, príprava na externé žalúzie vrátane kastlíkov, vysoký štandard vybavenia a služieb.

Projekt Opál je spojením nadčasovej architektúry, nízkoenergetického štandardu a skvelej lokality v blízkosti Bratislavy. Už svojím vzhľadom sa Opál odlišuje, využíva prvky a typológie bytov, ktoré poznáme len zo zahraničnej architektúry.

Bytový komplex Opál prináša možnosť získať komfortný byt za rozumnú cenu. Projekt Opál prináša mnoho zaujímavých, komunitu budujúcich prvkov, ktoré budú pre obyvateľov poskytovať nielen uľahčenie života, ale aj príjemné chvíle strávené s rodinou či priateľmi. V projekte budú detské ihriská, multifunkčné športoviská, grilovacie miesto, park s oddychovou zónou, dostatočná a funkčná obchodná vybavenosť, komunitné záhony a celý projekt bude napojený na cyklotrasu.

Jarovce sú skvelým miestom pre život pri Bratislave. Poskytujú dostatok zelene, dostupnosť športu, prírody. Zároveň je v nich plnohodnotná obchodná vybavenosť v blízkosti hraníc Rakúska s ešte širšími nákupnými možnosťami. Výborné dopravné napojenie a občianska vybavenosť: súčasťou projektu bude komplexná obchodná vybavenosť.
Priamo v Jarovciach sa nachádza materská aj základná škola, potraviny, reštaurácia, MHD, napojenie na cyklotrasu, futbalové ihrisko.

Prvý skutočne ekologický projekt v Bratislave, nízkoenergetické až pasívne budovy založené na minimalizme, to všetko prináša klenot bývania v Jarovciach. Štandard projektu tvoria nielen jeho byty, ale aj jeho okolie a vonkajšie plochy.


Celková cena ponúkanej nehnuteľnosti v prevedení ŠTANDARD je 179.900,-EUR.

V súčasnosti nie je potrebné mať k dispozícii celú kúpnu cenu, predaj sa zrealizuje formou postúpenia práv a povinností na nového kupujúceho.
V prípade záujmu je možné k predmetnému bytu dokúpiť vnútorné garážové státie, cena dohodou.




TOPPONUKA
Poschodie: 3
Počet poschodí: 4
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: , vrátane provízie
Obytná plocha: 51.52m²
Celková rozloha: 51.52m²
Úžitková plocha: 51.52m²
Vlastníctvo: firemné
Stav: po rekonštrukcii
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: neuvedené
Plyn: nie
Internet: optika
Kúpeľňa: vaňa
Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa
Lódžia: áno
Terasa: nie
Pivnica: áno
Garáž: áno - 1 auto
Výťah: áno
PREDAJ 2i byt , MEZONET projekt OPÁL, BA V.,Jarovce, 51,52 m
Podobné inzeráty
PREDAJ 2i byt , MEZONET projekt OPÁL, BA V.,Jarovce, 53,89 m
Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na predaj 2 izbový mezonetový byt s loggiou v projekte OPÁL Jarovce, BA V. Celková výmera mezonetového bytu s príslušenstvom je 53,89 m2, z toho vnútorná plocha bytu 48,07 m2 + loggia 3,45 m2 + pivnica 2,37 m2. POPIS: prízemie - vstupná chodba 4,58 m2, kúpeľňa s WC 4,68 m2, kuchyňa 4,46 m2, obývacia izba 13,95 m2, loggia 3,45 m2, schodisko 2,75 m2. poschodie- spálňa 17,65 m2. Byt sa predáva v prevedení štandard, veľmi kvalitný a moderný obklad a dlažba v kúpeľni, sanita, plávajúce podlahy, Projekt má nadštandardné vybavenie, ktorého súčasťou v každom byte je stropné chladenie a vykurovanie, príprava na externé žalúzie vrátane kastlíkov, vysoký štandard vybavenia a služieb. Projekt Opál je spojením nadčasovej architektúry, nízkoenergetického štandardu a skvelej lokality v blízkosti Bratislavy. Už svojím vzhľadom sa Opál odlišuje, využíva prvky a typológie bytov, ktoré poznáme len zo zahraničnej architektúry. Bytový komplex Opál prináša možnosť získať komfortný byt za rozumnú cenu. Projekt Opál prináša mnoho zaujímavých, komunitu budujúcich prvkov, ktoré budú pre obyvateľov poskytovať nielen uľahčenie života, ale aj príjemné chvíle strávené s rodinou či priateľmi. V projekte budú detské ihriská, multifunkčné športoviská, grilovacie miesto, park s oddychovou zónou, dostatočná a funkčná obchodná vybavenosť, komunitné záhony a celý projekt bude napojený na cyklotrasu. Jarovce sú skvelým miestom pre život pri Bratislave. Poskytujú dostatok zelene, dostupnosť športu, prírody. Zároveň je v nich plnohodnotná obchodná vybavenosť v blízkosti hraníc Rakúska s ešte širšími nákupnými možnosťami. Výborné dopravné napojenie a občianska vybavenosť: súčasťou projektu bude komplexná obchodná vybavenosť. Priamo v Jarovciach sa nachádza materská aj základná škola, potraviny, reštaurácia, MHD, napojenie na cyklotrasu, futbalové ihrisko. Prvý skutočne ekologický projekt v Bratislave, nízkoenergetické až pasívne budovy založené na minimalizme, to všetko prináša klenot bývania v Jarovciach. Štandard projektu tvoria nielen jeho byty, ale aj jeho okolie a vonkajšie plochy. Celková cena ponúkanej nehnuteľnosti je 199.900,-eur. V súčasnosti nie je potrebné mať k dispozícii celú kúpnu cenu, predaj sa zrealizuje formou postúpenia práv a povinností na nového kupujúceho. TOPPONUKA Poschodie: 3 Počet poschodí: 4 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie Obytná plocha: 50.44m² Celková rozloha: 53.89m² Úžitková plocha: 50.44m² Vlastníctvo: firemné Stav: po rekonštrukcii Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: optika Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa Lódžia: áno Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: áno - 1 auto Výťah: áno Parkovanie: verejné Postavené z: Zmiešané Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Káblová televízia: áno Energetický certifikát: nie Predzáhr
| 2i byt , projekt OPÁL- VILADOMY, BA V.,Jarovce,145,44 m2
Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 2 izbový mezonetový byt s vlastnou ZÁHRADOU a terasou vo vypredanej PRVEJ ETAPE výnimočného projektu OPÁL , VILADOMY, objekt V11B, BA V., Jarovce, kolaudácia - prvý kvartál 2023. Výmera interiéru 61,54 m2 + terasa 9,40 m2 + záhrada. Celková výmera pozemku vrátane terasy bez zastavanej plochy stavby je 145,44 m2. POPIS: prízemie - vstupná chodba 1,98 m2, WC 1,55 m2, technická miestnosť 3,13 m2, kuchyňa 12,05 m2, obývacia izba 14,69 m2, terasa 9,40 m2, záhrada. poschodie- schodisko 4,56 m2, chodba 1,14 m2, kúpeľňa 4,82 m2, izba 17,62 m2. Projekt Opál je spojením nadčasovej architektúry, nízkoenergetického štandardu a skvelej lokality v blízkosti Bratislavy. Už svojím vzhľadom sa Opál odlišuje, využíva prvky a typológie bytov, ktoré poznáme len zo zahraničnej architektúry. Bytový komplex Opál prináša možnosť získať komfortný byt za rozumnú cenu. Projekt Opál prináša mnoho zaujímavých, komunitu budujúcich prvkov, ktoré budú pre obyvateľov poskytovať nielen uľahčenie života, ale aj príjemné chvíle strávené s rodinou či priateľmi. V projekte budú detské ihriská, multifunkčné športoviská, grilovacie miesto, park s oddychovou zónou, dostatočná a funkčná obchodná vybavenosť, komunitné záhony a celý projekt bude napojený na cyklotrasu. Jarovce sú skvelým miestom pre život pri Bratislave. Poskytujú dostatok zelene, dostupnosť športu, prírody. Zároveň je v nich plnohodnotná obchodná vybavenosť v blízkosti hraníc Rakúska s ešte širšími nákupnými možnosťami. Výborné dopravné napojenie a občianska vybavenosť: súčasťou projektu bude komplexná obchodná vybavenosť. Priamo v Jarovciach sa nachádza materská aj základná škola, potraviny, reštaurácia, MHD, napojenie na cyklotrasu, futbalové ihrisko. Ponúkaný byt sa nachádza v najatraktívnejšej časti projektu, v zóne Viladomy. Jedná sa o byt v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami. Prvý skutočne ekologický projekt v Bratislave, nízkoenergetické až pasívne budovy, čistá „sošná“ architektúra bez komínov, výčnelkov založená na minimalizme, to všetko prináša klenot bývania v Jarovciach. Štandard projektu tvoria nielen jeho byty, ale aj jeho okolie a vonkajšie plochy. Byt sa predáva v prevedení štandard, veľmi kvalitný a moderný obklad a dlažba v kúpeľni, sanita, plávajúce podlahy, interiérové dvere, vstupné bezpečnostné dvere. Projekt má nadštandardné vybavenie, ktorého súčasťou v každom byte je stropné chladenie a vykurovanie, príprava na externé žalúzie vrátane kastlíkov, vysoký štandard vybavenia a služieb. Cena predmetného bytu v prevedení štandard je 279.900,-eur vrátane 2 vonkajších parkovacích státí (1+1). Kúpou voľné, aj na HÚ. TOPPONUKA Počet poschodí: 1 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie Obytná plocha: 61.54m² Celková rozloha: 145.44m² Úžitková plocha: 61.54m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno - sep
BOSEN | OPÁL: Nový 3 izb. byt v novostavbe, Jarovce, 73 m2
Typ: 3-izbový byt Ulica: Jantárová Obec: Bratislava-Jarovce Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj úplne nový 3 izbový byt v novostavbe OPÁL, Bratislava – m.č. Jarovce s vonkajším parkovacím státím a pivničnou kobkou. BYT: Byt má výmeru 72,51 m2 z čoho loggia tvorí 4,64 m2 a pivničná kobka 3,06 m2. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží z celkových 4 a je orientovaný na 2 svetové strany JV (obývacia izba) a SZ (nočná časť). Významným benefitom je aj stropné chladenie a kúrenie, či predpríprava na exteriérové žalúzie. DISPOZÍCIA: Byt je rozdelený na dennú (obývacia izba, kuchyňa a jedálenská časť) a nočnú časť (spálňa a detská izba).  Z obývacej izby je výstup na balkón s výhľadom do zeleného vnútrobloku. Výhodou je aj samostatná kúpeľňa a toaleta. ZARIADENIE:  Byt sa predáva v štádiu holobyt. PARKOVANIE: Vonkajšie parkovacie státie pred bytovým domom. LOKALITA: Novostavba OPÁL sa nachádza v mestskej časti Jarovce. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (potraviny, reštaurácie, škola, škôlka, kaviarne), detské a športové ihriská, zelený park či napojenie na cyklotrasu. V tesnej blízkosti projektu sa nachádza nielen zastávka MHD, ale k dispozícii je aj priame napojenie (do 1 minúty) na diaľničný obchvat AT/HU/CZ, na novovybudovanú D4R7 a disponuje výbornou dostupnosťou (do 2 minút) k projektu Slnečnice. CENA: 239.990 € byt a pivničná kobka + 10.000 € parkovacie státie = 249.990 € KOLAUDÁCIA: 4. kvartál 2022. Byt sa predáva formou postúpenia práv a povinností. Na jeho financovanie sú nevyhnutné vlastné zdroje vo výške 136.000 EUR (ostatok kúpnej ceny je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru). Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 72.51 m2 Úžitková plocha: 72.51 m2 Poschodie: 2 Loggia: áno Počet podlaží: 4 Počet izieb: 3 Balkón: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Klimatizácia: centrálna Zariadenie: nezariadený Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: áno Terasa: nie
BOSEN | Nový 2 izb. byt v novostavbe OPAL, 63 m2
Typ: 2-izbový byt Ulica: Jantárová Obec: Bratislava-Jarovce Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj úplne nový 2 izbový byt v novostavbe OPÁL, Bratislava – m.č. Jarovce s vonkajším parkovacím státím a pivničnou kobkou. BYT: Byt má výmeru 63,4 m2 z čoho loggia tvorí 3,5 m2 a pivničná kobka 1,76 m2. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží z celkových 4 a je orientovaný na 3 svetové strany: južná a východná orientácia (obývacia izba a kuchyňa), severná a východná (spálňa). Významným benefitom je aj stropné chladenie a kúrenie, či predpríprava na exteriérové žalúzie. DISPOZÍCIA: Byt je priechodzí a rozdelený na dennú (obývacia izba, kuchyňa a jedálenská časť) a nočnú časť (spálňa).  Z obývacej izby je výstup na loggiu s výhľadom do zeleného vnútrobloku. Výhodou je aj samostatná kúpeľňa a toaleta. ZARIADENIE:  Byt sa predáva v štádiu holobyt. PARKOVANIE: Vonkajšie parkovacie státie pred bytovým domom. LOKALITA: Novostavba OPÁL sa nachádza v mestskej časti Jarovce. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (potraviny, reštaurácie, škola, škôlka, kaviarne), detské a športové ihriská, zelený park či napojenie na cyklotrasu. V tesnej blízkosti projektu sa nachádza nielen zastávka MHD, ale k dispozícii je aj priame napojenie (do 1 minúty) na diaľničný obchvat AT/HU/CZ, na novovybudovanú D4R7 a disponuje výbornou dostupnosťou (do 2 minút) k projektu Slnečnice. CENA: 199.990 € byt a pivničná kobka + 10.000 € parkovacie státie = 209.990 € KOLAUDÁCIA: 4. kvartál 2022. Byt sa predáva formou postúpenia práv a povinností.  Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 63.4 m2 Úžitková plocha: 63.4 m2 Poschodie: 2 Loggia plocha: 3,5 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 4 Počet izieb: 2 Balkón: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Klimatizácia: centrálna Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: nezariadený Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: áno Terasa: nie Pivnica: áno Pivnica plocha: 1.76 m2
BOSEN | Nový 2 izb. byt v novostavbe OPAL, 63 m2
Typ: 2-izbový byt Ulica: Jantárová Obec: Bratislava-Jarovce Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj úplne nový 2 izbový byt v novostavbe OPÁL, Bratislava – m.č. Jarovce s vonkajším parkovacím státím a pivničnou kobkou. BYT: Byt má výmeru 63,4 m2 z čoho loggia tvorí 3,5 m2 a pivničná kobka 1,76 m2. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží z celkových 4 a je orientovaný na 3 svetové strany: južná a východná orientácia (obývacia izba a kuchyňa), severná a východná (spálňa). Významným benefitom je aj stropné chladenie a kúrenie, či predpríprava na exteriérové žalúzie. DISPOZÍCIA: Byt je priechodzí a rozdelený na dennú (obývacia izba, kuchyňa a jedálenská časť) a nočnú časť (spálňa).  Z obývacej izby je výstup na loggiu s výhľadom do zeleného vnútrobloku. Výhodou je aj samostatná kúpeľňa a toaleta. ZARIADENIE:  Byt sa predáva v štádiu holobyt. PARKOVANIE: Vonkajšie parkovacie státie pred bytovým domom. LOKALITA: Novostavba OPÁL sa nachádza v mestskej časti Jarovce. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (potraviny, reštaurácie, škola, škôlka, kaviarne), detské a športové ihriská, zelený park či napojenie na cyklotrasu. V tesnej blízkosti projektu sa nachádza nielen zastávka MHD, ale k dispozícii je aj priame napojenie (do 1 minúty) na diaľničný obchvat AT/HU/CZ, na novovybudovanú D4R7 a disponuje výbornou dostupnosťou (do 2 minút) k projektu Slnečnice. CENA: 199.990 € byt a pivničná kobka + 10.000 € parkovacie státie = 209.990 € Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 63.4 m2 Úžitková plocha: 63.4 m2 Poschodie: 2 Loggia plocha: 3,5 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 4 Počet izieb: 2 Balkón: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Klimatizácia: centrálna Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: nezariadený Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: áno Terasa: nie Pivnica: áno Pivnica plocha: 1.76 m2
Predám obrovský byt v lokalite Jarovce (ID: 104393)
Ponúkame na predaj EXKLUZÍVNY 4 izbový byt s obrovskou 93 m2 terasou, s garážovým parkingom 2x a kobkou vo výnimočnom už skolaudovanom projekte OPÁL Jarovce. Výmera interiéru 96 m2 + terasa 93 m2. Projekt Opál je spojením nadčasovej architektúry, nízkoenergetického štandardu a skvelej lokality Bratislavy. Už svojím vzhľadom sa Opál odlišuje, využíva prvky a typológie bytov, ktoré poznáme len zo zahraničnej architektúry. Toto komunitné bývanie prináša najlepšiu kombináciu vidieckeho a mestského komfortu. Z bytu a terasy je výhľad na srdce projektu Opál a detské ihrisko s parkom. Výborné dopravné napojenie a občianska vybavenosť. Priamo v Jarovciach sa nachádza materská aj základná škola, potraviny, reštaurácia, MHD, vináreň, napojenie na cyklotrasu, futbalové ihrisko, v blízkosti hraníc Rakúska a s ešte širšími nákupnými možnosťami a mnoho ďalšieho. Z dôvodu vysokého štandardu bytu sa byt predáva ako holobyt, aby si ho nový majiteľ mohol zariadiť podľa seba. Ďalšou výhodou sú 2 kúpeľne a šatník. V prípade záujmu je možné byt dať do štandardu priamo developerom. Súčasťou bytu je stropné chladenie a kúrenie a príprava na externé žalúzie. Celková cena bytu je: 374000,- € (335000,- Byt, 2 x 18000,- Parkovanie a 3000,- Kobka). REALITNÉ KANCELÁRIE VOLAŤ LEN S KLIENTOM. Obhliadku priamo s majiteľom nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na webovej stránke prevádzkovateľa v sekcii nehnuteľnosti po zadaní ID 104393, alebo nás kontaktujte telefonicky