inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj 3 izb. bytu na začiatku Petržalky

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt Bratislava-Petržalka, Pifflova. Plocha: úžitková 71m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 8 s výťahom. Podlaha: plávajúca. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, televízor, internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, zastávka autobusu. Cena 219 900 €

PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI REINS?

Nehnuteľnosti, ktoré ponúkame na predaj sú vlastnené priamo našou spoločnosťou. To znamená, že kupujete nehnuteľnosť s overeným právnym a technickým stavom priamo od spoločnosti s dobrou reputáciou a históriou.

Nehnuteľnosti sú k dispozícii na obhliadky kedykoľvek a nasťahovať sa môžete prakticky okamžite (pokiaľ nie sú v procese rekonštrukcie).

Pri rekonštrukciách nehnuteľností si dávame mimoriadne záležať na kvalite prác a použitých materiálov. Rekonštrukcie navrhuje priamo náš interný tím dizajnérov a architektov. Môžete sa spoľahnúť na účelové riešenia a nadčasový dizajn, ktorý sa vám bude páčiť aj o 10 rokov.

POTREBUJETE NAJPRV PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú!

Prečítajte si všetko o výhodnom predaji nehnuteľností na webstránke REINS alebo priamo zavolajte našim pracovníkom. Radi vám zodpovieme všetky otázky.

REINS
Jednoduchý a komfortný predaj nehnuteľnosti
Predaj 3 izb. bytu na začiatku Petržalky
Podobné inzeráty
Predaj garsónka na ul. Mlynarovičova, Bratislava - Petržalka
ATHENA REAL, s.r.o. ponúka na predaj garsónku v obľúbenej časti na začiatku Petržalky na ul. Mlynarovičova. ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA: -celková plocha: 29.95m2 -pivnica na poschodí cca 2 m2 -loggia cca 4 m2 -byt sa nachádza na 2/12 poschodí -kuchynská linka (dvojročná) -plastové okná -kúpeľňa s klasickou vaňou a spoločná s WC -byt je po staršej rekonštrukcii -zateplený bytový dom -brána na čip -bezpečnostné vstupné dvere -kvalitne udržiavaný bytový dom -TOP lokalita a vynikajúca dostupnosť VÝHODY BYTU: -lokalita na začiatku Petržalky je dnes najvyhľadávanejšou časťou a vysokým dopytom -vynikajúca dostupnosť do centra vďaka MHD , električky, Apollo most , D1, pripojenie na všetky diaľničné smery -loggia nad tichým sanatóriom, s dostatkom zelene -pivnica na poschodí -perfektná občianska vybavenosť DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Byt má praktickú dispozíciu. Po vstupe do bytu vchádzame predsieňou do izby s kuchynským kútom. izba s loggiou je orientovaná na JV. Z ľavej strany predsiene vstup do kúpeľne spoločnej s WC. LOKALITA: Ulica Mlynarovičova patrí medzi najobľúbenejšie mestskej časti Petržalka. Keďže je na začiatku Petržalky, má absolútne výhody či už v cestovaní a dostupnosti alebo voľnočasových možností. V blízkosti bytového domu je výjazd na Prístavný most D1, a na most Apollo do centra, ako aj neďaleká zastávka na električku, ktorá ide priamo až do Rače cez celé mesto. Neďaleký Starý most má pešiu zónu, cyklotrasu a ľahko sa tak dostanete do mesta, do sadu Janka Kráľa či do nákupného centra Aupark. Cez most Apollo sa dostanete do nového Downtownu a do nákupného centra Eurovea. V pláne je ešte Petržalské lido, ktoré bude prepájať práve túto petržalskú stranu s Euroveou a to priamo pešou zónou a mostom. V blízkosti bytového domu je množstvo reštaurácií, kaviarní, zdravotné stredisko s lekárňou, wellness , fitness, bazény, sauny, množstvo detských ihrísk, obchodov, služieb, pošta, Lidl, Tesco, tabak, trhovisko s ovocím, zeleninou, kvetmi, s pekárňou a večierkou. Samotná Petržalka ako mestská časť má veľa škôl a škôlok, detských ihrísk, množstvo zelene, ktoré sa často skrývajú za panelákmi a sú vo vnútroblokoch. Neďaleko domu máte možnosť napojenia sa na hrádzu a dostanete sa až k jazerám do Rusoviec či do Čunova. Okolo celej Petržalky je vybudovaný rýchlo obchvat. Napojenie na R7 je taktiež výhodné keďže sa od Slnečníc už viete napojiť na rôzne satelity, na letisko do Viedne a tým pádom už nemusíte ísť cez starú cestu, ale priamo od Slnečníc sa napojíte na diaľnicu Viedeň, ale aj na smer Šamorín. Petržalka má aj krásne a veľmi využívané jazero Draždiak, kde je množstvo lesov a parkov na oddych v tieni či v bufetoch počas horúcich letných dní. Mlynarovičova ulica nebude strácať na hodnote ani do budúcna i keď s sa jedná o starší bytový dom, developeri prepojením Eurovei a vytvorenia promenády na petržalskej strane pozdvihnú záujem o bývanie v tejto loka
Predaj garsónka na ul. Mlynarovičova, Bratislava - Petržalka
ATHENA REAL, s.r.o. ponúka na predaj garsónku v obľúbenej časti na začiatku Petržalky na ul. Mlynarovičova. ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA: -celková plocha: 29.95m2 -pivnica na poschodí cca 2 m2 -loggia cca 4 m2 -byt sa nachádza na 2/12 poschodí -kuchynská linka (dvojročná) -plastové okná -kúpeľňa s klasickou vaňou a spoločná s WC -byt je po staršej rekonštrukcii -zateplený bytový dom -brána na čip -bezpečnostné vstupné dvere -kvalitne udržiavaný bytový dom -TOP lokalita a vynikajúca dostupnosť VÝHODY BYTU: -lokalita na začiatku Petržalky je dnes najvyhľadávanejšou časťou a vysokým dopytom -vynikajúca dostupnosť do centra vďaka MHD , električky, Apollo most , D1, pripojenie na všetky diaľničné smery -loggia nad tichým sanatóriom, s dostatkom zelene -pivnica na poschodí -perfektná občianska vybavenosť DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Byt má praktickú dispozíciu. Po vstupe do bytu vchádzame predsieňou do izby s kuchynským kútom. izba s loggiou je orientovaná na JV. Z ľavej strany predsiene vstup do kúpeľne spoločnej s WC. LOKALITA: Ulica Mlynarovičova patrí medzi najobľúbenejšie mestskej časti Petržalka. Keďže je na začiatku Petržalky, má absolútne výhody či už v cestovaní a dostupnosti alebo voľnočasových možností. V blízkosti bytového domu je výjazd na Prístavný most D1, a na most Apollo do centra, ako aj neďaleká zastávka na električku, ktorá ide priamo až do Rače cez celé mesto. Neďaleký Starý most má pešiu zónu, cyklotrasu a ľahko sa tak dostanete do mesta, do sadu Janka Kráľa či do nákupného centra Aupark. Cez most Apollo sa dostanete do nového Downtownu a do nákupného centra Eurovea. V pláne je ešte Petržalské lido, ktoré bude prepájať práve túto petržalskú stranu s Euroveou a to priamo pešou zónou a mostom. V blízkosti bytového domu je množstvo reštaurácií, kaviarní, zdravotné stredisko s lekárňou, wellness , fitness, bazény, sauny, množstvo detských ihrísk, obchodov, služieb, pošta, Lidl, Tesco, tabak, trhovisko s ovocím, zeleninou, kvetmi, s pekárňou a večierkou. Samotná Petržalka ako mestská časť má veľa škôl a škôlok, detských ihrísk, množstvo zelene, ktoré sa často skrývajú za panelákmi a sú vo vnútroblokoch. Neďaleko domu máte možnosť napojenia sa na hrádzu a dostanete sa až k jazerám do Rusoviec či do Čunova. Okolo celej Petržalky je vybudovaný rýchlo obchvat. Napojenie na R7 je taktiež výhodné keďže sa od Slnečníc už viete napojiť na rôzne satelity, na letisko do Viedne a tým pádom už nemusíte ísť cez starú cestu, ale priamo od Slnečníc sa napojíte na diaľnicu Viedeň, ale aj na smer Šamorín. Petržalka má aj krásne a veľmi využívané jazero Draždiak, kde je množstvo lesov a parkov na oddych v tieni či v bufetoch počas horúcich letných dní. Mlynarovičova ulica nebude strácať na hodnote ani do budúcna i keď s sa jedná o starší bytový dom, developeri prepojením Eurovei a vytvorenia promenády na petržalskej strane pozdvihnú záujem o bývanie v tejto lokalite.
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
Pekný byt v žiadanej lokalite na začiatku Petržalky
3-izb., Šustekova, Bratislava - Petržalka, Bratislava V - Pekný byt v žiadanej lokalite na začiatku Petržalky Popis: Directreal Alfa ponúka na predaj pekný 3-izbový byt v žiadanej lokalite na začiatku Petržalky na Šustekovej ulici. Byt sa nachádza na 12. poschodí v kompletne zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome, strecha je taktiež zateplená a odizolovaná (20 cm termo-izolácia). Celková rozloha bytu je 76 m2, z toho 4 m2 loggia a 2 m2 pivnica, ktorá je priamo na poschodí. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, nové rozvody elektriny aj vody, znížené stropy, zväčšený obývací priestor, Nová kuchynská linka vrátane spotrebičov, WC s umývadlom a bidetom. V kúpeľni je masážny sprchovací kút. Byt je klimatizovaný a predáva sa aj so zariadením. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, všetko v úplnej blízkosti : zdravotné stredisko, pošta, trhovisko, Lidl, školy, škôlka, ekonomická univerzita. Výhodou je aj priame napojenie na diaľničný obchvat. Ak vás ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku! ODPORÚČAM ! DOHODA O CENE MOŽNÁ ! Podlahová plocha m2: 72 Loggia: Áno 1x Výťah: Áno 2x Stav: Po kompletnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 12/12 Konštrukcia bytu: Panel Zálohový predpis / mesiac EUR: 200 Okná: Plastové Kuchynská linka: Nová Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Plynový sporák, Elektrická rúra, Umývačka riadu, Mikrovlná rúra, Klimatizácia Kúpelňa: Po rekonštrukcii WC: Po rekonštrukcii Podlahy: Plávajúca podlaha, Dlažba Svetové strany: V, Z Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Pivnica: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Mgr. Dušan Obenrauch d.obenrauch@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Alfa Adresa: Kvačalova 22 821 08 Bratislava Telefón: 0907 - 136 349
Novostavba 1i. byt 42m, Lužná ul., začiatok Petržalky, 6p.
LINK na 3D VIRTUÁLNU PREZENTÁCIU: _____________________________________________ Predaj 1 izb. bytu v novostavbe bytového domu na Lužnej ul. (vedľa Šustekovej ul. a domu nábytku Albero) na začiatku mestskej časti BA V - Petržalka, na skok k Dunajskému nábrežiu a do Sadu Janka Kráľa. Byt je situovaný na 6/7p., výmera úžitkovej plochy bytu je 37,89m2 vrátane plochy balkóna 5,87m2. K bytu patrí samostatný nebytový priestor - murovaná pivnica v suteréne domu s výmerou 3,86m2. Interiér bytu je zariadený v harmonickom nadčasovom štýle s kvalitným vstavaným nábytkom na mieru. K dispozícii je moderná rohová kuchynská linka s raňajkovým pultom, so zabudovanými spotrebičmi vyššieho radu zn. Electrolux a Gorenje, vrátane umývačky riadu. Výhodou bytu je veľká kúpeľňa s rohovou vaňou a podomietkovou toaletou Geberit. Vo vstupnej chodbe je dvojdverový šatníkový systém rolldoor v kombinácii zrkadlo - drevený dekor s dostatkom úložného priestoru. Byt sa predáva aj so zariadením v cene predaja. Okná bytu sú orientované do príjemného zeleného átria domu so zeleňou s parkovou úpravou a s oddychovou zónou. Benefitom bytu je priestranný balkón so záhradným nábytkom. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky v blízkosti OC AUPARK a BC Digital park, v okolí domu je kompletná občianska vybavenosť. Dostupnosť do centra mesta je cca 10 min. autom alebo MHD. Inzerovaná cena je vrátane provízie pre RK. Byt je kúpou ihneď voľný, je vhodný na kúpu pre single alebo pár, aj ako výhodná investícia s výnosmi z budúcich prenájmov. Zariadenie bytu je v prípade záujmu v cene predaja. _____________________________________________ Volajte alebo píšte ešte dnes, obhliadku nehnuteľnosti Vám radi zabezpečíme, aj cez víkend: tel: , , e-mail: monika.novakova@, ivmoreal@ Text, fotografie, obrázky a 3D virtuálna prezentácia sú autorským dielom a majetkom spoločnosti IVMO-real, s.r.o. a podliehajú autorským právam.
2 iz. byt na začiatku Petržalky, loggia, samostatné izby, ku
Typ: 2-izbový byt Ulica: Mamateyova Obec: Bratislava-Petržalka PLATINUM REAL sro exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový byt na začiatku Petržalky na Mamateyovej ulici. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE O NEHNUTEĽNOSTI: -celková plocha bytu s pivnicou a loggiou: 58,5 m2 -pivnica 1,5 m2 -loggia 3,5 m2 -byt sa nachádza v bytovom dome (nie terasovitý) na 3/12 poschodí -pôvodný stav pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového vlastníka -dve samostatné priestranné izby 20 m2 a 15 m2, samostatná kuchyňa 8,5 m2 -loggia 3,5 m2 -samostatná kúpeľňa s vaňou -samostatné wc -murované jadro -zateplený bytový dom a nové výťahy (nákladný a osobný) -kamerový system s el.čipmi na vstup -vlastná kotoľňa v bytovom dome -vynikajúci susedia a slušný vchod DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Byt má výbornú dispozíciu, má vstupnú halu, dve samostatné izby, obývacia izba s východom na loggiu, orientácia západ, spálňa a kuchyňa sú orientované na východ. Pôdorys a 3D pôdorys v prílohe. LOKALITA: Mamateyová ulica a zvlášť začiatok Petržalky patria medzi najobľúbenejšie lokality Bratislavy. V tesnej blízkosti spoje MHD, výjazd na diaľničný obchvat, Prístavný Most a Apollo most, blízko na hrádzu, do sadu Janka Kráľa či do nákupných stredísk Eurovea, Aupark.  Pri dome sa nachádza škôlka, školy, ihriská a množstvo zelene, park. V tesnej blízkosti sa nachádza Ekonomická univerzita a pri bytovom dome sa nachádzajú veľké parkoviská pre obyvateľov Petržalky. CENA NEHNUTEĽNOSTI: 184.500,-EUR možnosť použiť hypotekárny úver, nehnuteľnosť je pripravená na predaj okamžite, na nehnuteľnosti neviaznu žiadne ťarchy.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 58.5 m2 Úžitková plocha: 58.5 m2 Poschodie: 3 Loggia plocha: 3,5 m2 Loggia: áno - 1 Počet podlaží: 12 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Káblová televízia: áno Parkovanie: verejné Zariadenie: nezariadený Inžinierske siete: áno Internet: áno - káblový rozvod Materiál: panel Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Pivnica plocha: 1.5 m2