inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj 4 izb. dom, garáž, dielňa, humno, záhrady, pivnice

Kategória: Domy

Predaj 4 izb. dom, garáž, dielňa, humno, záhrady, pivnice, 2154 m2, Hont. Trsťany, okres Levice.

Predaj rodinného domu blízko kúpeľov Dudince – 7 km , rodinný dom, vhodný aj na chalupu
- Ihneď voľný,
- bezproblémové parkovanie pred domom resp. vo dvore

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:.
- * lokalita: Hontianske Trsťany
- * pôvodný stav
- * poschodie: 1/1
- * veľkosť obytnej časti podlahová: 90 m2
- * úžitková plocha spolu: 198 m2
- * záhrada: áno- 1270 m2
- * veranda: zakrytá 24 m2
- * počet izieb: 4
- * výťah: nie
- * orientácia: juhozápad a východ
- * elektrina
- * plyn: áno
- * kanalizácia: áno
- * studňa: áno
- * garáž: áno
- * dielňa: 16 m2
- * komora: 3x: spolu 23 m2
- * pivnica: áno 2x
- * humno: 32 m2
- * pajta: 92 m2
- * zastav. plocha dvora s RD: 792 m 2
- * zast. plocha domu: cca 220 m2
- * pozemok spolu:

DISPOZÍCIA:
• 3 samostatné vchody
• Nepriechodné izby 2x
• Priechodné 2x

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:
V blízkosti v obci i v kúpeľoch 7 km sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, obchody, zastávka bus , kúpele , plaváreň, lekárne, pošta, apod. Možnosť bývať v dvoch samostatných bytových jednotkách.
V prípade záujmu volajte na tel.:
Pozn.:Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať cenu podľa všeobecných podmienok licitácie v sieti Winners reality Slovakia s.r.o.

Predaj  4 izb. dom, garáž, dielňa, humno, záhrady, pivnice
Podobné inzeráty
NA RPEDAJ rodinný dom s 2 byt. jednotkami Vysoká pri Morave
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom s dvomi samostatnými 5-izbovými bytovými jednotkami vo výstavbe v pôvodnej zastavanej časti obce Vysoká pri Morave. Nehnuteľnosť sa predáva ako rozostavaná stavba v súčasnom stupni rozostavania. Rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami sa predáva v celosti alebo aj samostatne ako každá bytová jednotka separátne. Charakteristika rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami - Byt A a Byt B: Byt A: jedná sa o samostatnú 5-izbovú dvojpodlažnú bytovú jednotku s podpivničením, ktorá má úžitkovú plochu o výmere 150 m2. Výmera pivnice je cca 25 m2. Byt je postavený na pozemku o výmere 350 m2. K dispozícii priestranný balkón orientovaný do záhrady, v ktorej je situovaná studňa. Byt B: má úžitkovú plochu o výmere 160,50 m2 a je z časti podpivničený. Výmera pivnice je cca 33 m2. Dom je postavený na pozemku o výmere 450 m2. K dispozícii priestranný balkón orientovaný do záhrady. K bytu prináleží garáž s dielňou domáceho majstra o výmere 15,5 m2. Dom sa predáva v stupni rozostavania HOLODOM V prípade Vášho záujmu vieme zabezpečiť dorobenie do ŠTANDARDU. Inžinierske siete: vodovod, elektrina, plyn, kanalizácia (prípojky treba dorobiť), studňa Dispozícia: Byt A: Prízemie: vstupná predsieň prepojená chodbou, z ktorej sa vchádza do samostatnej toalety, do kúpeľne so sprchou, šatníka, práčovne a do denného veľkopriestoru, ktorý je tvorený kuchyňou so špajzou voľne prepojenou jedálenskou časťou s obývačkou s krbom a s východom na balkón orientovaný do záhrady. Poschodie: chodba, z ktorej sa vchádza do štyroch samostatných izieb a do centrálnej kúpeľne. Pivnica: dom je z časti podpivničený. Do pivnice sa vchádza samostatným vchodom z dvora. Byt B: Prízemie: vstupná predsieň prepojená chodbou, z ktorej sa vchádza do garáže, samostatnej toalety, do kúpeľne so sprchou, do šatníka do denného veľkopriestoru, ktorý je tvorený kuchyňou so špajzou voľne prepojenou jedálenskou časťou s obývačkou s krbom a s východom na balkón orientovaný do záhrady. Poschodie: chodba, z ktorej sa vchádza do štyroch samostatných izieb a do centrálnej kúpeľne. Pivnica: dom je z časti podpivničený. Výmera pivnice je cca 33 m2. Do pivnice sa vchádza samostatným vchodom z dvora. Na túto nehnuteľnosť v súčasnosti nie je vypracovaný energetický certifikát nakoľko sa jedná o novostavbu vo výstavbe. Nehnuteľnosť je bez tiarch, predáva sa ako rozostavaná stavba v stave v akom sa nachádza. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena novostavby rozostavaného rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami vo výstavbe vo Vysokej pri Morave je 446.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade Vášho záujmu ma kontaktujte prosím mailom: renataduffekova@ alebo telefonicky: . © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.
NA RPEDAJ rodinný dom s 2 byt. jednotkami Vysoká pri Morave
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom s dvomi samostatnými 5-izbovými bytovými jednotkami vo výstavbe v pôvodnej zastavanej časti obce Vysoká pri Morave. Nehnuteľnosť sa predáva ako rozostavaná stavba v súčasnom stupni rozostavania. Rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami sa predáva v celosti alebo aj samostatne ako každá bytová jednotka separátne. Charakteristika rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami - Byt A a Byt B: Byt A: jedná sa o samostatnú 5-izbovú dvojpodlažnú bytovú jednotku s podpivničením, ktorá má úžitkovú plochu o výmere 150 m2. Výmera pivnice je cca 25 m2. Byt je postavený na pozemku o výmere 350 m2. K dispozícii priestranný balkón orientovaný do záhrady, v ktorej je situovaná studňa. Byt B: má úžitkovú plochu o výmere 160,50 m2 a je z časti podpivničený. Výmera pivnice je cca 33 m2. Dom je postavený na pozemku o výmere 450 m2. K dispozícii priestranný balkón orientovaný do záhrady. K bytu prináleží garáž s dielňou domáceho majstra o výmere 15,5 m2. Dom sa predáva v stupni rozostavania HOLODOM V prípade Vášho záujmu vieme zabezpečiť dorobenie do ŠTANDARDU. Inžinierske siete: elektrina, (vodovod, plyn, kanalizácia - prípojky treba dorobiť), studňa Dispozícia: Byt A: Prízemie: vstupná predsieň prepojená chodbou, z ktorej sa vchádza do samostatnej toalety, do kúpeľne so sprchou, šatníka, práčovne a do denného veľkopriestoru, ktorý je tvorený kuchyňou so špajzou voľne prepojenou jedálenskou časťou s obývačkou s krbom a s východom na balkón orientovaný do záhrady. Poschodie: chodba, z ktorej sa vchádza do štyroch samostatných izieb a do centrálnej kúpeľne. Pivnica: dom je z časti podpivničený. Do pivnice sa vchádza samostatným vchodom z dvora. Byt B: Prízemie: vstupná predsieň prepojená chodbou, z ktorej sa vchádza do garáže, samostatnej toalety, do kúpeľne so sprchou, do šatníka do denného veľkopriestoru, ktorý je tvorený kuchyňou so špajzou voľne prepojenou jedálenskou časťou s obývačkou s krbom a s východom na balkón orientovaný do záhrady. Poschodie: chodba, z ktorej sa vchádza do štyroch samostatných izieb a do centrálnej kúpeľne. Pivnica: dom je z časti podpivničený. Výmera pivnice je cca 33 m2. Do pivnice sa vchádza samostatným vchodom z dvora. Na túto nehnuteľnosť v súčasnosti nie je vypracovaný energetický certifikát nakoľko sa jedná o novostavbu vo výstavbe. Nehnuteľnosť je bez tiarch, predáva sa ako rozostavaná stavba v stave v akom sa nachádza. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena novostavby rozostavaného rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami vo výstavbe vo Vysokej pri Morave je 446.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade Vášho záujmu ma kontaktujte prosím mailom: renataduffekova@ alebo telefonicky: . © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r
NA RPEDAJ rodinný dom s 2 byt. jednotkami Vysoká pri Morave
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom s dvomi samostatnými 5-izbovými bytovými jednotkami vo výstavbe v pôvodnej zastavanej časti obce Vysoká pri Morave. Nehnuteľnosť sa predáva ako rozostavaná stavba v súčasnom stupni rozostavania. Rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami sa predáva v celosti alebo aj samostatne ako každá bytová jednotka separátne. Charakteristika rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami - Byt A a Byt B: Byt A: jedná sa o samostatnú 5-izbovú dvojpodlažnú bytovú jednotku s podpivničením, ktorá má úžitkovú plochu o výmere 150 m2. Výmera pivnice je cca 25 m2. Byt je postavený na pozemku o výmere 350 m2. K dispozícii priestranný balkón orientovaný do záhrady, v ktorej je situovaná studňa. Byt B: má úžitkovú plochu o výmere 160,50 m2 a je z časti podpivničený. Výmera pivnice je cca 33 m2. Dom je postavený na pozemku o výmere 450 m2. K dispozícii priestranný balkón orientovaný do záhrady. K bytu prináleží garáž s dielňou domáceho majstra o výmere 15,5 m2. Dom sa predáva v stupni rozostavania HOLODOM V prípade Vášho záujmu vieme zabezpečiť dorobenie do ŠTANDARDU. Inžinierske siete: vodovod, elektrina, plyn, kanalizácia, studňa Dispozícia: Byt A: Prízemie: vstupná predsieň prepojená chodbou, z ktorej sa vchádza do samostatnej toalety, do kúpeľne so sprchou, šatníka, práčovne a do denného veľkopriestoru, ktorý je tvorený kuchyňou so špajzou voľne prepojenou jedálenskou časťou s obývačkou s krbom a s východom na balkón orientovaný do záhrady. Poschodie: chodba, z ktorej sa vchádza do štyroch samostatných izieb a do centrálnej kúpeľne. Pivnica: dom je z časti podpivničený. Do pivnice sa vchádza samostatným vchodom z dvora. Byt B: Prízemie: vstupná predsieň prepojená chodbou, z ktorej sa vchádza do garáže, samostatnej toalety, do kúpeľne so sprchou, do šatníka do denného veľkopriestoru, ktorý je tvorený kuchyňou so špajzou voľne prepojenou jedálenskou časťou s obývačkou s krbom a s východom na balkón orientovaný do záhrady. Poschodie: chodba, z ktorej sa vchádza do štyroch samostatných izieb a do centrálnej kúpeľne. Pivnica: dom je z časti podpivničený. Výmera pivnice je cca 33 m2. Do pivnice sa vchádza samostatným vchodom z dvora. Na túto nehnuteľnosť v súčasnosti nie je vypracovaný energetický certifikát nakoľko sa jedná o novostavbu vo výstavbe. Nehnuteľnosť je bez tiarch, predáva sa ako rozostavaná stavba v stave v akom sa nachádza. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena novostavby rozostavaného rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami vo výstavbe vo Vysokej pri Morave je 446.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade Vášho záujmu ma kontaktujte prosím mailom: renataduffekova@ alebo telefonicky: . © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r
NA PREDAJ RODINNÝ/VIDIECKY DOM NA LIPTOVE V PODHORSKEJ...
VÝHRADNE LEN V NAŠEJ PONUKE RODINNÝ DOM so zastavanou plochou 90 m2 + hosp. budovy - humno 94 m2 so záhradou na pozemku o celkovej rozlohe 657 m2 v podhorskej obci Bobrovec - pri Lipt. Mikuláši. _______________________________________________________ Viac fotografií na TU: __turealitylm.sk__ _______________________________________________________ POZEMOK: Rovinatý pozemok s prístupom z obecnej asfaltovej komunikácie je oplotený. Na pozemku stojí rodinný jednopodlažný dom so zastavanou plochou 90 m2. Povyše domu je zo západnej strany veľké humno z časti s murovanými hosp. budovami, ktoré slúžia, ako dieľňa a sklad. Rodinný dom prešiel v roku 2019 rozsiahlou rekonštrukciou, kde boli realizované stavebné úpravy: pod obvodovým murivom bola dodatočne riešená vodorovná hydroizolácia, nová elektroinštalácia, rozvody vody kanalizácie, osadené elektrické konvektory, piecky na pevné palivo, nová kuchynská linka, nová kúpeľňa so sprchovým kútom a nový ohrievač TÚV so zásobníkom, nové podlahy a omietky. Humno s hospodárskymi budovami slúži z časti, ako veľký altánok a zvyšok, ako úložný priestor. V murovanej časti je dieľňa a sklad. _______________________________________________________ DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: V 1. nadzemnom podlaží sa nachádza zádverie, chodba, kúpeľňa so sprchou a wc, kuchyňa s obývacou izbou, veľká spáleň a menšia izba. V podkroví sa nachádza pochôdzna povala ktorá slúži ako odkladací priestor. _______________________________________________________ IS: Elektrina, obecný vodovod, kanalizácia. Vykurovanie v rod. dome je riešené priamovýhrevnými elektrickými konvektormi a dvoma krbovími pieckami na pevné palivo. _______________________________________________________ TECHNICKÉ RIEŠENIE: Základy betónové s novou vodorovnou hydroizoláciou, zvislé nosné konštrukcie murované z tehál v skladobnej hrúbke 30-40 cm, deliace priečky tehlové, stropy s rovným podhľadom drevené trámové, strecha drevený krov sedlovej strechy s krytinou z pálenej a betónovej škridle, klampiarske práce z pozinkovaného plechu, úpravy vonkajších povrchov fasádne vápennocem. omietky bez zateplenia, úpravy vnútorných povrchov hladké omietky, vnútorné obklady kúpeľne a časti kuchyne, podlahy v obytných miestnostiach (okrem kuchyne kde je dlažba) veľkoplošné laminátové podlahy. Ostatné miestnosti - ker. dlažby. V kuchyni je kompletná kuchynská linka so sporákom s elektrickou rúrou a keramickou platňou, chladnička. Okná drevené zdvojené s trojvrstvovým zasklením....
NA PREDAJ RODINNÝ/VIDIECKY DOM NA LIPTOVE V PODHORSKEJ...
VÝHRADNE LEN V NAŠEJ PONUKE RODINNÝ DOM so zastavanou plochou 90 m2 + hosp. budovy - humno 94 m2 so záhradou na pozemku o celkovej rozlohe 657 m2 v podhorskej obci Bobrovec - pri Lipt. Mikuláši. _______________________________________________________ Viac fotografií na TU: __turealitylm.sk__ _______________________________________________________ POZEMOK: Rovinatý pozemok s prístupom z obecnej asfaltovej komunikácie je oplotený. Na pozemku stojí rodinný jednopodlažný dom so zastavanou plochou 90 m2. Povyše domu je zo západnej strany veľké humno z časti s murovanými hosp. budovami, ktoré slúžia, ako dieľňa a sklad. Rodinný dom prešiel v roku 2019 rozsiahlou rekonštrukciou, kde boli realizované stavebné úpravy: pod obvodovým murivom bola dodatočne riešená vodorovná hydroizolácia, nová elektroinštalácia, rozvody vody kanalizácie, osadené elektrické konvektory, piecky na pevné palivo, nová kuchynská linka, nová kúpeľňa so sprchovým kútom a nový ohrievač TÚV so zásobníkom, nové podlahy a omietky. Humno s hospodárskymi budovami slúži z časti, ako veľký altánok a zvyšok, ako úložný priestor. V murovanej časti je dieľňa a sklad. _______________________________________________________ DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: V 1. nadzemnom podlaží sa nachádza zádverie, chodba, kúpeľňa so sprchou a wc, kuchyňa s obývacou izbou, veľká spáleň a menšia izba. V podkroví sa nachádza pochôdzna povala ktorá slúži ako odkladací priestor. _______________________________________________________ IS: Elektrina, obecný vodovod, kanalizácia. Vykurovanie v rod. dome je riešené priamovýhrevnými elektrickými konvektormi a dvoma krbovými pieckami na pevné palivo. _______________________________________________________ TECHNICKÉ RIEŠENIE: Základy betónové s novou vodorovnou hydroizoláciou, zvislé nosné konštrukcie murované z tehál v skladobnej hrúbke 30-40 cm, deliace priečky tehlové, stropy s rovným podhľadom drevené trámové, strecha drevený krov sedlovej strechy s krytinou z pálenej a betónovej škridle, klampiarske práce z pozinkovaného plechu, úpravy vonkajších povrchov fasádne vápennocem. omietky bez zateplenia, úpravy vnútorných povrchov hladké omietky, vnútorné obklady kúpeľne a časti kuchyne, podlahy v obytných miestnostiach (okrem kuchyne kde je dlažba) veľkoplošné laminátové podlahy. Ostatné miestnosti - ker. dlažby. V kuchyni je kompletná kuchynská linka so sporákom s elektrickou rúrou a keramickou platňou, chladnička. Okná drevené zdvojené s trojvrstvovým zasklením....
2 izb. a 4izb. byty v RD s pozemkom vo Hviezdoslavove
Ponúkame na predaj byty v rodinnom dome s v obytnej zóne v juhovýchodnej časti obce Hviezdoslavova – Slnečné záhrady, Rumančeková ul. - 2 izb byt so zahrádkou, 2 izb.byt s balkónom a 4 izb. mezonet s veľkým pozemkom. - 4 izb. mezonet - úžitková plocha bytu je 90 m2 + záhrada 177 m2 + dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 39 m2. Dispozícia bytu: prízemie: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby s východom do záhrady, samostatnej kuchyne, wc, schodisko, sklad pod schodiskom poschodie: tri spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc, technická miestnosť - 2 izb.byt – nachádza sa na prízemí s úžitkovou plochou 46m2 + záhrada 47m2+ dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 37 m2. Dispozícia bytu: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom do záhrady, samostatnej spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc. - 2 izb.byt v štandarde – byt na poschodi s úžitkovou plochou 53 m2 + balkón 5m2. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu: schodisko, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlová zostava a wc, technická miestnosť. Technická špecifikácia stavby : - dom napojený na všetky IS - voda, elektrina, kanalizácia - murivo - 30 cm tehla - zateplenie 15 cm polystyren - vnútorné priečky – 11,5 cm tehla - sedlová strecha pokrytá betónovou strešnou krytinou Terran - strešná izolácia – 40 cm zateplenie - stropy domu – sadrokartón, maľba biela - okná plastové, 6 komorové 3-sklo, vstupné dvere - vnútorné omietky sádrové - vykurovanie elektrické vodné podlahové kúrenie s reguláciou teploty. - vlastný inteligentný elektrický kotol na ohrev TÚV - rekuperácia - dátové rozvody v každej izbe - terénne úpravy na pozemku, vybudované parkovisko pre dve vozidlá Výhodou lokality je výborné napojenie do Bratislavy cestným obchvatom R7 vzdialený cca 1,5 km alebo vlakovým spojom v pešej dostupnosti 700m. V blízkosti na pešo je Billa, Jednota, v obci plná občianska vybavenosť - reštaurácie, škola, škôlka. Ceny bytov - 4 izb. mezonet 195.000 € holobyt - 2 izb. prízemie 145.000 € holobyt, 152.000 € v štandarde - 2 izb. poschodie 129.900 € v štandarde Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte: Barátová Jana info@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.