inzercia, predaj, predám, bazár

predaj

Kategória: Starožitnosti

mam na predaj vojensku cutoru na vodu
predaj
Podobné inzeráty
Porcelánové bábiky,stol,stolička,šuplík
Porcelánové bábiky staručké Ponúkam na predaj staručké bábiky viď foto,predaj spolu ružové šaty s kvetom--52 cm, ružové šaty zlaté korále--43 cm ružové šaty s klobúčikom--43 cm zelenkavé šaty--43 cm Ponúkam na predaj drevený nábytok-tvrdé drevo viď foto Stol---85 eur Stolička---65 eur Šuplík dekorečne---35 eur Všetko na foto sa dá užívať -cena+poštovné. CENA+POŠTOVNÉ.
Smaltované konvice,petrolejová lampa, sklenené,
Ponúkam na predaj viď foto Smaltovaná konvica čiernej farby s pokrievkou stav-na spodnej časti otlk-nie deravá---28 eur Smaltovaná konvica bielej farby s pokrievkou stav -na spodnej strane otlk malý nie je deravá---28 eur Sklenené dozy veľká-3 kusy/3 x malé dozy predaj iba spolu s veľkými---55 eur Sklenený demižonik v žltom plastovom ---23 eur Vandlík biely KUS---6 eur, Haluškarka---17 eur, Hnedý s rúčkou---20 eur, Srnčí chrbát predaj spolu 2 ks---15 eur, Lavor priemer-41cm, výška-12cm---19 eur, Retro sifonová fľaša-KUS--- 50 eur, Zarámované keramické hnedé miniatúry+hnedý džbán---55 eur, Hrnček 2l, objem biely porcelánový---45 eur, Tácka zrkadlo---19 eur, Poháre varné sklo-6 ks---20 eur, Kniha KUS---25 eur, Jánske sklo okrúhle/ovalné -KUS---15 eur, Zelená cukorníčka sklo---35 eur, Zvonec keramika na koži---20 eur, Váza biela so vzorom keramika---25 eur, Tanierik s modrým vzorom-6 kusov---26 eur, Vázička krémová+nádoba na MED---20 eur, Sklo na tiramisu s úchytkami---23 eur, Šálky 6 kusov sklo varné s uškom---26 eur, Taniere ovalné veľké-2 x kvietky-KUS---25 eur, Taniere veľké biele-2 x KUS---20 eur, Šálky vianočné RETRO KUS---9 eur, Svietnik ako lampášik---18 eur, Utierka na riad KUS---7 eur, Demižon-15l, opletenie je poškodené,vypletal to moj pradedko a ozaj je to už dávno- nebráni to používaniu sklo je celé,ale vekom sa opletenie zničilo,---23 eur Galeta smaltovaná--10l, nepoškodená,vhodná na ďalšie užívanie,pokrievku doložím. priemer vrch--21 cm, priemer spodná čásť--31 cm, výška--31 cm,---40 eur Svietnik kovový---19 eur, Klbko na drevenej Špuľke---12 eur, Drevená polička na ktorej riady stoja---30 eur, Obrus starý iba na dopoužívanie na chalupu bavlnený VIANOČNÝ MOTÍV---7 eur, CENA+POŠTOVNÉ.
Retro vianocné ozdoby.
Ponukam na predaj retro vianocné ozdoby. 2ks strieborných vázičiek a 2 ks panáčikov, 1ks žltá hruška predané. 12ks+1ks zadarmo na renováciu. Kusovy predaj 2€ kus. Pri odbere vsetkych 20€. Kontakt len e-mail.
krásne mosadzné starožitnosti na predaj...
ponúkam na predaj krásne mosadzné starožitnosti...cena za kus - 35 euro...TOP stav bez akéhokoľvek poškodenia...možnosť poslať poštou po platbe vopred na účet !!! + poštovné...alebo výmena za iné starožitnosti...ponúknite...uvítam osobný odber Heľpa okres Brezno...kde je ešte na výber z cca 70 ks rôznych maľovaných obrazov slovenských - českých a svetových profi maliarov a okolo 300 kvalitných a hodnotných starožitností pre každého zberateľa...Ďakujem a prejem všetkým pekný deň...s pozdravom zberateľ Blue Angel Sedrik...
rôzne staré obrazy na predaj...
ponúkam na predaj rôzne staré obrazy...( foto 1 ) - pastierka oviec - 45 euro...( foto 2 + 3 ) autor Santíni - 15 euro...( foto 4 + 5 + 6 ) prírodovedné obrázky z roku 1836 asi tlač - 15 euro...( foto 7 + 8 + 9 + 10 ) originál ciba od Tomáš Nehera spolu 20 euro...obrazy v TOP stave bez akéhokoľvek poškodenia...možnosť poslať poštou po platbe vopred na účet !!! + poštovné...alebo výmena za iné starožitnosti...ponúknite...uvítam osobný odber Heľpa okres Brezno...kde je ešte na výber z cca 70 ks rôznych maľovaných obrazov slovenských - českých a svetových profi maliarov a okolo 300 kvalitných a hodnotných starožitností pre každého zberateľa...Ďakujem a prejem všetkým pekný deň...s pozdravom zberateľ Blue Angel Sedrik...
Strieborny a postrebreny pribor, mesto Šahy
Na predaj po 2 kus vydlička a nôž s postrebrenými rúčkami. Na čepeli noža vyrazené značka výrobcu CUNO GRAND SOLINGER Na predaj po 2 a 2 kus nôž zo striebornými rúčkami. Na jednom čepeli noža vyrazené značka výrobcu J.A.HENCKELS SOLINGER ZWILLINGSWERK na druhom čepeli noža slabo čitateľné SERA.DTESVERK. Na treťom a štvrtom nože zodraté čepele noža bez znaku výrobcu. Každý kus po 5,-€ Osobný odber v Šahách cena po 5,-€/ks. Môžem poslať aj na dobierku + poštovné podľa taríf sl. pošty. V prípade záujmu Vás poprosím písať na e-mail. Ďakujem.