inzercia, predaj, predám, bazár

predaj barometra

Kategória: Starožitnosti

predám zachovalý barometer,s teplomerom a hodinami, bez poškodenia, hodiny nefunkčné, treba servis, výška 77 cm, cena 35 €, osobný odber
predaj barometra
Podobné inzeráty
Starožitný barometer, vlhkomer, teplomer.
Predám starozitny barometer s ortut. teplmerom , vlhkomerom a hodinami - vsetko funkce! Osadene na drevenej platni z tvrdeho dreva. Puzdro barometra aj vlhkomera je kryte vypuklym sklom osadene v mosadznych obruciach z lestenej mosadze. Velmi pekny zachovay stav bez vyraznych poskodeni Ziadna dierka po cervotoci. Ziaden pouzity plast. vyska 76cm sirka 21cm Na zadnej strane je kovova krytka barometra, kde sa nachadza aj skrutka pre nastavenie referencnej hodnoty barometrickeho tlaku (rozna nadmorska vyska atd.)Na vrchole barometra sa nachadza mosadzny ihlanovity spic. Idealne ako darcek, na chatu, chalupu, alebo pre kazdeho kto ma rad pekne starozitnosi pripadne vintage , kolonialny , provensalsky styl.
Barometer E. Hue, Paris
Zač. 20.st., masív. drevo, mosadz, rozmer 36x23x4cm, priemer barometra 14cm
Barometer
Zač. 20.st., masív. mosadz, výška 48cm, šírka 28cm, priemer barometra 12cm, váha 2,5kg, Francúzsko, pozrite všetky moje inzeráty
Porcelánové bábiky,stol,stolička,šuplík
Porcelánové bábiky staručké Ponúkam na predaj staručké bábiky viď foto,predaj spolu ružové šaty s kvetom--52 cm, ružové šaty zlaté korále--43 cm ružové šaty s klobúčikom--43 cm zelenkavé šaty--43 cm Ponúkam na predaj drevený nábytok-tvrdé drevo viď foto Stol---85 eur Stolička---65 eur Šuplík dekorečne---35 eur Všetko na foto sa dá užívať -cena+poštovné. CENA+POŠTOVNÉ.
Smaltované konvice,petrolejová lampa, sklenené,
Ponúkam na predaj viď foto Smaltovaná konvica čiernej farby s pokrievkou stav-na spodnej časti otlk-nie deravá---28 eur Smaltovaná konvica bielej farby s pokrievkou stav -na spodnej strane otlk malý nie je deravá---28 eur Sklenené dozy veľká-3 kusy/3 x malé dozy predaj iba spolu s veľkými---55 eur Sklenený demižonik v žltom plastovom ---23 eur Vandlík biely KUS---6 eur, Haluškarka---17 eur, Hnedý s rúčkou---20 eur, Srnčí chrbát predaj spolu 2 ks---15 eur, Lavor priemer-41cm, výška-12cm---19 eur, Retro sifonová fľaša-KUS--- 50 eur, Zarámované keramické hnedé miniatúry+hnedý džbán---55 eur, Hrnček 2l, objem biely porcelánový---45 eur, Tácka zrkadlo---19 eur, Poháre varné sklo-6 ks---20 eur, Kniha KUS---25 eur, Jánske sklo okrúhle/ovalné -KUS---15 eur, Zelená cukorníčka sklo---35 eur, Zvonec keramika na koži---20 eur, Váza biela so vzorom keramika---25 eur, Tanierik s modrým vzorom-6 kusov---26 eur, Vázička krémová+nádoba na MED---20 eur, Sklo na tiramisu s úchytkami---23 eur, Šálky 6 kusov sklo varné s uškom---26 eur, Taniere ovalné veľké-2 x kvietky-KUS---25 eur, Taniere veľké biele-2 x KUS---20 eur, Šálky vianočné RETRO KUS---9 eur, Svietnik ako lampášik---18 eur, Utierka na riad KUS---7 eur, Demižon-15l, opletenie je poškodené,vypletal to moj pradedko a ozaj je to už dávno- nebráni to používaniu sklo je celé,ale vekom sa opletenie zničilo,---23 eur Galeta smaltovaná--10l, nepoškodená,vhodná na ďalšie užívanie,pokrievku doložím. priemer vrch--21 cm, priemer spodná čásť--31 cm, výška--31 cm,---40 eur Svietnik kovový---19 eur, Klbko na drevenej Špuľke---12 eur, Drevená polička na ktorej riady stoja---30 eur, Obrus starý iba na dopoužívanie na chalupu bavlnený VIANOČNÝ MOTÍV---7 eur, CENA+POŠTOVNÉ.
Retro vianocné ozdoby.
Ponukam na predaj retro vianocné ozdoby. 2ks strieborných vázičiek a 2 ks panáčikov, 1ks žltá hruška predané. 12ks+1ks zadarmo na renováciu. Kusovy predaj 2€ kus. Pri odbere vsetkych 20€. Kontakt len e-mail.