inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj betónových plotov

Kategória: Ostatné

Predaj betónových plotov
Predaj betónových plotov
Podobné inzeráty
Predaj betónových plotov
Predaj betónových plotov
Predaj a montáž betónových plotov
Predaj a montáž betónových plotov
betonove ploty -realizacia  montovanych betonovych plotov
Realizujeme vystavbu betonovych plotov,z dielcov.Dekor plotu si môžete zvolit, po konzultacii s nami .Samozrejmostou je aj zameranie a prisposobenie realizacie, podla vami požadovanych parametrov.Na vašu požiadavku, vieme dielce aj farebne upravit, odolnymi a stalymi natermi.Na baze dielcov sme schopny vytvarat aj rôzne arkady a zahony.Cena môže byt navyšena len po dohode s vami v pripade vašich špecialnych požiadaviek a je samozrejme kalkulovana osobitne.Material použivame vyhradne certifikovany,vyrabany overenym vyrobcom
Minibager, zemné, výkopové práce
Pekný deň Vám prajeme. Sme profesionálnym poskytovateľom zemných a výkopových prác. Mini báger ☎️ ➡️ Zemné práce -terénne úpravy pozemku, záhrad, zrovnanie terénu -hrubé terénne úpravy -úprava svahu, zarovnanie a tvorba svahu -prípravné stavebné práce -odvoz zeminy a sute -drenáž a odvodnenie pozemku -odvoz odpadu ➡️ Výkopové práce -výkop základov pre rodinné domy, budovy, chaty -výkop inžinierskych sietí (voda, plyn, elektrina, kanalizácia) -výkopy súvisiace s opravou inžinierskych sietí -výkop základov pre plot, oporný múr, chodník, cestu alebo parkovisko -výkop jám a rýh rôznych rozmerov -výkopy jazier a bazénov -odvoz odpadu ➡️ Búracie práce -demolácia budov, objektov a hál -búranie starých domov, budov, objektov a hál -búranie betónových podláh -búranie betónových chodníkov a betónových plôch -rozbíjanie betónov a skál -likvidácia a odvoz odpadu Kontaktujte nás ☎️ pistostav@ Viac informácii nájdete na:
Montáž plotov
Dodavka a montaz plotov klasicke pletivo, plotove dielce,podhrabova doska, gabionovy plot. Rýchla montáž kvalitný materiál, pekný kameň aj práca. Materiál privezieme, namontujeme. Montáž betónových plot, všetkých výšok do 2,5m...TT, BA,SC,PK,a okolie.
Zemné, výkopové, búracie práce/Stavebné práce‼️‼️
‼️‼️Stavebné práce/zemné, výkopové, búracie práce ???? Ponúkam ????: ➡️Zemné a výkopové práce  ➡️Brúracie práce ➡️Úpravu terénov  ➡️Odvoz materiálu - auto do 3,5t na prenos sutiny a iného materiálu ➡️Montáž betónových plotov ➡️Realizácia základovej platne ➡️Výstavba rodinných domov - podľa požiadaviek ➡️Ostatné stavebné práce ❗️Ponúkame veškeré práce s malým bágrom, ježkovým valcom, nákladným autom do 3,5t , vykládka - nakládka paliet,  výkopy na menších a úzkych plochách + odvoz vykopaného materiálu. ❗️ ⚫️Výkopy: Základy - domov, terás, plotov, oporných múrov,  inžinierske siete, bazény, drenážne jamy, trativody, šachty, žumpy + pokládka aj dovoz šácht, trativodov, žumpy a komplet napojenie, atď… ⚫️Zemné práce: prekladanie a nakladanie zeminy,stavebného odpadu, štrku, piesku, sutiny, atď… ⚫️Úprava terénu: zarovnanie terénu, predpríprava podkladu zámkovej dlažby - zhutnenie + pokládka obrubníkov a zámkovej dlažby, predpríprava na položenie trávnika + samotné položenie,  kosenie - cepákom, rotovátorovanie, šťahovanie zeminy - všetko s jedným strojom,atď…  Pre viac informácií a objednanie prác kontaktuje tel. č. .