inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj bytu Tvrdošín - Medvedzie

Kategória: Byty

REZERVOVANÝ!

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
Lokalita: Sídlisko - Medvedzie
Dispozícia: 2–izbový byt
Úžitková plocha bytu: 52 m2
Balkón: áno
Výťah: áno,
Poschodie: 2/8
Konštrukcia domu: bytový dom je zateplený a prešiel kompletnou rekonštrukciou spoločných priestorov vrátane stúpačiek
Stav bytu: čiastočne rekonštruovaný
Orientácia: juh/východ
Vykurovanie: ústredné

POPIS BYTU:
Ponúkame na predaj čiastočne rekonštruovaný byt v zrekonštruovanom bytovom dome na sídlisku Medvedzie v Tvrdošíne. Byt je dvojizbový s výmerou 48,98m2 a preskleným balkónom 3,24m2. K bytu prislúcha pivnica 2,42m2 a špajza nachádzajúca sa na prístupovej chodbe k bytu s výmerou 0,77m2. Bytové jadro je v pôvodnom stave.
Byt sa predáva čiastočne zariadený ako kuchynská linka, kuchynská skriňa a skrine v chodbe.
Čiastočná rekonštrukcia: plastové okná, podlahy (parkety, dlažba, PVC) a dverí.
Byt bude voľný od 15.3.2023

VYBAVENOSŤ/OKOLIE:
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite sídliska Medvedzie s úplnou občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, obchody a úrady.

RK nevolať!!
Predaj bytu Tvrdošín - Medvedzie
Podobné inzeráty
Na predaj byt Tvrdošín, Medvedzie (2-izbový byt s balkónom)
Realitná kancelária RE/MAX Nové bývanie Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 2-izbový byt na ulici Sídlisko na sídlisku Medvedzie v Tvrdošíne ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Sídlisko - Medvedzie Dispozícia: 2–izbový byt (dispozične prerobený z 2-izbového) Úžitková plocha bytu: 67,41 m2 Balkón: áno Výťah: áno, (dva výťahy) Poschodie: 8/11 Konštrukcia domu: panel Stav: kompletná rekonštrukcia z roku 2010 Orientácia: západ/sever Vykurovanie: ústredné POPIS BYTU: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou a WC, priechodnej kuchyne z ktorej sa vstupuje do detskej izby s západne orientovaným balkónom. Spálňu oddeľuje od Detskej izby stena so vstavanou skriňou. Byt má priestrannú obývaciu miestnosť s severne orientovaným oknom.. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2010 a pôsobí tak čistým a upraveným dojmom. V celom byte bola menená podlaha jednotnej farby, kuchynská linka, omietky, stierky, dlažba, elektrika, plastové okná. Rozvody kúrenia sú vedené zemou, boli vymenené radiátory. Byt sa predáva so vstavanými skriňami, kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi. Po dohode sedacia súprava v obývacej miestnosti. Pred bytom je špajza, ktorá tvorí príslušenstvo k bytu, rovnako ako pivnica umiestnená v suteréne bytového domu. VYBAVENOSŤ/OKOLIE: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite sídliska Medvedzie s úplnou občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, obchody a úrady. CENA, PLATBA A NÁKLADY ZA BYT: Cena bytu: 128.000,- EUR Platba: možnosť financovania aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Náklady spojené s užívaním bytu: 130 €/mesačne pre 4 osoby + 25 € elektrika CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Tento byt spĺňa všetky predpoklady, ktoré mladí ľudia pri výbere požadujú. Krásny dizajn, kvalita rekonštrukcie a moderný štýl tohto bytu si Vás určite získajú. Byt bez potreby ďalšej investície. Nízkymi mesačnými nákladmi na prevádzku bytu oproti priemerným nákladom na byt s touto rozlohou radím byt medzi nízkoenergetické byty, čo môže oceniť záujemca s víziou byt ďalej prenajímať.
Exkluzívny 3 – izbový byt (67 m2) Tvrdošín
Realitná kancelária RE/MAX Nové bývanie Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3-izbový byt na ulici Sídlisko na sídlisku Medvedzie v Tvrdošíne ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Sídlisko - Medvedzie Dispozícia: 3–izbový byt (dispozične prerobený z 2-izbového) Úžitková plocha bytu: 67,41 m2 Balkón: áno Výťah: áno, (dva výťahy) Poschodie: 8/11 Konštrukcia domu: panel Stav: kompletná rekonštrukcia z roku 2010 Orientácia: západ/sever Vykurovanie: ústredné POPIS BYTU: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou a WC, priechodnej kuchyne z ktorej sa vstupuje do detskej izby s západne orientovaným balkónom. Spálňu oddeľuje od Detskej izby stena so vstavanou skriňou. Byt má priestrannú obývaciu miestnosť s severne orientovaným oknom.. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2010 a pôsobí tak čistým a upraveným dojmom. V celom byte bola menená podlaha jednotnej farby, kuchynská linka, omietky, stierky, dlažba, elektrika, plastové okná. Rozvody kúrenia sú vedené zemou, boli vymenené radiátory. Byt sa predáva so vstavanými skriňami, kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi. Po dohode sedacia súprava v obývacej miestnosti. Pred bytom je špajza, ktorá tvorí príslušenstvo k bytu, rovnako ako pivnica umiestnená v suteréne bytového domu. VYBAVENOSŤ/OKOLIE: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite sídliska Medvedzie s úplnou občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, obchody a úrady. CENA, PLATBA A NÁKLADY ZA BYT: Cena bytu: 128.000 EUR Platba: možnosť financovania aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Náklady spojené s užívaním bytu: 130 €/mesačne pre 4 osoby + 25 € elektrika CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Tento byt spĺňa všetky predpoklady, ktoré mladí ľudia pri výbere požadujú. Krásny dizajn, kvalita rekonštrukcie a moderný štýl tohto bytu si Vás určite získajú. Byt bez potreby ďalšej investície. Nízkymi mesačnými nákladmi na prevádzku bytu oproti priemerným nákladom na byt s touto rozlohou radím byt medzi nízkoenergetické byty, čo môže oceniť záujemca s víziou byt ďalej prenajímať.
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
2-izb.byt Tvrdošín- Medvedzie
Predám krásny, priestranný, slnečný byt na sídlisku Medvedzie.Byt sa nachádza v zateplenom byť.dome s novým výťahom.Jeho rozloha je cca 67m2 na 1poschodi v 7 Posch.byt.domu.K bytu prislúcha pivnica a presklená vhodný aj pre viacčlennú rodinu.Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v r.2009 a bola k nemu pristavaná aj časť vonkajšej chodby, čím vznikla príjemná predsieň.Treba vidieť. Cenu ponúknite
3-izbový byt
Predáme byt (63m2) s balkónom (balkón orientovaný na juh) a pivnicou na sídlisku Medvedzie, mesto Tvrdošín. Nízke náklady na bývanie. Byt je svetlý 3-izbový, po kompletnej rekonštrukcii so stavebným povolením. Byt sa nachádza na treťom poschodí bez výťahu, v čistom a presvetlenom bytovom dome s parkoviskom a pekným výhľadom z oboch strán bytu. Dve študentské izby, obývačka so spálňou, kuchyňa so špajzou, kúpeľňa a chodba, plastové okná. Nedávna rekonštrukcia bytu zahŕňala zateplenie stropov, kompletné elektrické a vodovodné rozvody a odpady, podlahy, steny, radiátory, kúpeľňu, kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, vstavané šatníkové skrine. Výhody polohy bytu napr.: blízko škôlka, škola, zdravotné stredisko, pošta, obchody. Pri osobnej prehliadke sme otvorení dohode o cene bytu.
Novostavba 2 izbového bytu v centre Martina v blízkosti peše
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 2 izbového bytu v centre Martina v blízkosti pešej zóny. Novostavby bytov sú vytvorené v budove nachádzajúcej sa v centre mesta v blízkosti pešej zóny, budova bude po kompletnej rekonštrukcii, rekonštrukcia už prebieha. V bytovom dome bude vytvorených 6 resp.7 bytových jednotiek + spoločné pivničné priestory. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo zelene, vynikajúce dopravné napojenie, blízkosť úplného centra mesta. • UŽ REZERVOVANÉ 2-izbový byt (č.5) - celková rozloha bytu je 59,00 m2 (podlahová plocha bytu je 51,00 m2 + balkón 8,00 m2) a nachádza sa na 3. poschodí z troch a poskytuje kľudný východný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 134 999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu • UŽ REZERVOVANÉ 2-izbový byt (č.6) - celková rozloha bytu je 67,00 m2 (podlahová plocha bytu je 61,00 m2 + balkón 6,00 m2) a nachádza sa na 3. poschodí z troch a poskytuje kľudný južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z oboch miestností. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 139 999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu • UŽ REZERVOVANÉ 2-izbový byt - celková rozloha bytu je 44,00 m2 (podlahová plocha bytu je 42,00 m2 + balkón 2,00 m2) a nachádza sa na 1. poschodí z troch a poskytuje východný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa s WC a balkón. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 124 999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu K bytu je možné dokúpiť: • ďalšie parkovacie státie v areáli na vlastnom poze