inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, chata Spišský Štiavnik

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažnú chatu, ktorá sa nachádza v chatovej oblasti, v lese vzdialenej od obce Spišský Štiavnik len 2 km. Ponúkaná nehnuteľnosť je vedená na LV ako chata, ale môže byť využívaná ako dom pre viacčlennú rodinu, alebo na ubytovanie hostí, kombinovane s bývaním majiteľa, prípadné správcu. Chata je schovaná v lese, kde ranný spánok preruší vtáčí spev a slnečné lúče, ktoré sa udržia počas celého dňa. S veľkej loggie je čiastočný výhľad na Královú hoľu.
DISPOZÍCIA CHATY: pozostáva z prvého nadzemného podlažia (1NP) a druhého nadzemného podlažia (2NP).
1. NADZEMNÉ PODLAŽIE: pozostáva zo vstupu do chaty zo západnej strany cez vstupnú chodbu, z ktorej je po pravej strane samostatný vchod do izby majiteľa ( prip. správcu), po ľavej strane je kotolňa na drevo s malou udiarňou. Z tejto chodby vedú dvere rovno do vstupnej haly, ktorá je otvorenou časťou (obývačky ) spoločenskej miestnosti s krbom, s kuchyňou z ktorej je vstup na veľkú 50 m2 terasu. V vstupnej hale po ľavej strane sú dvere, za ktorými je vstup na schodište ktoré vedie na 2 NP. Na medzi poschodí sú dvere z ktorých je samostatný prístup na 2 NP. z vonku. Po pravej strane v hale je samostatný vstup na toaletu a samostatný vstup do veľkej kúpeľne v ktorej je umývadlo, sprchovací kút a jacuzzi.

2. NADZEMNÉ PODLAŽIE: Prístup je cez 1 NP, alebo z vonku samostatne so severnej strany vedie schodište k dverám na medzi poschodie. Po schodoch sa dostaneme na 2 NP, na chodbu z ktorej je samostatný vstup do každej z troch izieb, kuchyne, toalety, sprchovací kút a veľkú loggiu do ktorej je ešte samostatný prístup z dvoch izieb.

3. STAV NEHNUTE2NOSTI: Chata je v pôvodnom stave, výstavba bola začatá v r.2009. Je postavená z kalsiloxových tvárnic/pórobetón/ hrúbky 37,5 cm a má také tepelné- izolačné vlastnosti, že nevyžaduje zateplenie. Chata je dvojpodlažná o rozmeroch 10 m x 12 m, celkom 120 m2 zastavanej plochy. Má vlastnú, vŕtanú studňu do hĺbky 20m, s bohatým zdrojom veľmi chutnej pitnej vody. Odpad je vedený do septiku. Na dome je strecha Bramac, fasáda - potiahnutá škrabaná omietka, okna plastové, dvere drevené, podlahy plávajúca a dlažba. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečené prostredníctvom kotla na tuhe palivo, ktorý vyhrieva radiátory v celom objekte. Kúrenie je možné využívať aj kombinované s krbom s prieduchmi. Chata je napojená na spoločnú elektrickú sieť v chatovej osad
Predaj, chata Spišský Štiavnik
Podobné inzeráty
Predaj trojpodlažnej chaty Košické Oľšany
Túžite relaxovať po namáhavom pracovnom dni alebo si užívať dôchodkový vek s rodinou a priateľmi v prírode  na chate mimo panelákového bytu a pritom byť v  blízkosti Košíc? Ak áno, tak táto exkluzívna ponuka je určená práve Vám! Pozrite si virtuálnu obhliadku 3D - na stránke ,  kliknutím na uvedený link alebo na iných stránkach skopírovaním linku do vášho prehliadača: Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia  Vám ponúka  3-podlažnú  rekreačnú murovanú chatu s príslušenstvom v záhradkárskej lokalite obce Košické Olšany, katastrálne územie Vyšný Olčvár, ľudovo Girady. V záhradkárskej lokalite sa nachádzajú aj  celoročne užívané chaty (domy). Stavba záhradnej chaty bola realizovaná na pozemku v osobnom vlastníctve podľa overenej projektovej dokumentácie. Jej kolaudácia prebehla pred 30-timi rokmi a chata má pridelené súpisné číslo. Posledné úpravy na chate sa realizovali v r. 2020,2021. Obec Košické Olšany je vzdialená 5 km z mestskej časti Košice III., záhradskárska časť Girady je vo vzdialenosti 2,5 km.  Prístup k nehnuteľnosti po vstupe do záhradkárskej lokality je po spevnenej ceste.  Chata je trojpodlažná  s obytným podkrovím, samostatne stojaca s upravenou záhradou.  Pozemok o výmere 422 m2 je rovinatý. Zastavaná plocha chaty je 19 m2, úžitková výmera 60 m2.  Príslušenstvo chaty tvorí: Altánok s dreveným stolom a lavicami, plechový sklad náradia a plechový prístrešok na drevo, murovaný vonkajší krb (gril).  SIETE Chata je napojená na elektrinu, vodu zo záhradkárskeho vodovodu,  zdrojom teplej vody je zásobníkový elektrický ohrievač (bojler). Na pozemku sa nachádza žumpa o výmere 3 m3. Záhradkársky vodovod je odstavený v zimnom období. Chaty, ktoré sa využívajú celoročne, majú  vodu zo studne na vlastnom pozemku. Vykurovanie chaty v zimnom období je možné realizovať elektrickými konvektormi alebo dobudovaním krbu. Komín sa v chate nachádza.  V kuchyni viete využívať na varenie - elektrické alebo indukčné varné dosky, piecku na tuhé palivo alebo plynový sporák napojený na plynovú bombu. DISPOZÍCIA A POPIS CHATY NP - kuchyňa, kúpeľňa (sprchový kút) a toaleta, komora a sklad náradia NP -  obývacia izba so schodiskom do podkrovia NP - podkrovie - spálňa  Chata  je murovaná z kvádrov a vonkajšiu fasádu má z časti obloženú tehlami.  Základy sú zo železobetónu, podlaha 1. A 2. NP je betónová. Na 1. NP je dlažba a na 2.NP je PVC krytina. Podlaha 3.NP je drevená trámová, krytina je PVC.  Je osadená na rovinatom pozemkom, pričom  1.NP je osadené do svahu. Chata je umiestnená v zadnej časti pozemku.   Vstup do podkrovia je vnútorným schodiskom z obývacej izby. Stavba je zastrešená sedlovou strechou,  je výborne zateplená a krytina je plechová.  V podkroví je obklad červeným smrekom. Okná sú plastové - izolačné dvojsklo a majú vnútorné žalúzie.  Vnútorné omietky sú vápenaté štukové a vonkajšie omietky sú na báze minerálnych látok. Viac na
Stavebný pozemok 1577 m2
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Spišský Hrhov s rozlohou 1577 m2 v lokalite pod lesom v novej IVB. Pozemok je slnečný, mierne svahovitý s príjazdovou cestou a všetkými IS ( elektrina, voda, kanalizácia a plyn ). Rozmery pozemky: šírka cca 29 m , dĺžka cca 58 m. Vstup na pozemok s obecnej cesty predstavuje šírku cca 7 m. Výborná poloha pozemku v bezprostrednej blízkosti prírody v zastavanej a stabilizovanej časti. Je osadený na tichej novej ulici v príjemnom prostredí pod lesom s nádherným výhľadom na Spišský Hrad, panorámu obce a okolitej prírody. V prípade záujmu o bližšie informácie ma prosím kontaktujte na tel.č. .
Chata po kompletnej rekonštrukcii s parametrami hotela
Ponúkam na predaj chatu po kompletnej a dôkladnej rekonštrukcii, ktorá spĺňa hotelové ubytovanie na vysokej úrovni. Chata sa nachádza v chatovej oblasti na Kováčovej, neďaleko rýchlostnej cesty R1 medzi Zvolenom a Banskou Bystricou. Je usadená v horskom prostredí obklopená borovicovím lesom. Čistá príroda, kľud, slnko. Chata s 11 izbami, každá so svojím sociálnym zabezpečením, s celkovou kapacitou 24 ubytovaných hostí. Izby sú od jednolôžkovej, cez dvojlôžkové, trojlôžkové až po dvojizbové apartmány. Väčšina izieb má východ na terasu, resp. balkón. Izby sú novo zariadené, kvalitné postele, matrace, TV s hotelovým módom, kúpeľne so sprchovým kútom ( v najväčšom apartmáne vaňa ), WC ( geberit ), umývadlo s kvalitnou batériou, kvalitný keramický obklad. V celej chate sú na podlahách hotelové koberce. Na prízemí sa nachádza recepcia – bar, jedáleň a sociálne zázemie pre hostí. V suteréne chaty sa nachádza technické zázemie, práčovňa, žehliareň, sklady, kompletne novo zariadená kuchyňa aj so zariadením a vybavením spĺňajúce najvyššie hygienické normy. V týchto priestoroch je aj kotolňa s kotlom plynovým a kotlom na drevošiepku, resp. peletky, všetko prepojené do ústredného kúrenia a dvoch obrovských zásobníkov na teplú vodu. Vedľa chaty je k dispozícii veľká terasa s kompletným zariadení, stoly, stoličky, lavice slnečníky. Menšia terasa je pripravená na zabudovanie vírivky, všetky potrebné prívody vody a elektriny sú tu vyvedené. Samozrejmosťou je parkovisko garáže. Chata prešla kompletnou rekonštrukciou pred 5 rokmi, majiteľ má urobené všetky revízie a novému majiteľovi vie poskytnúť všetky doklady týkajúce sa rekonštrukcie a vybavenia chaty. K dispozícii bude novému majiteľovi kamerový systém ako aj rezervačný hotelový systém spolu s funkčnou internetovou stránkou. Pre viac informácií, aj o cene, volajte . Všetko sa nedá popísať a nafotiť, treba prísť pozrieť.
NOVOSTAVBA: CHATA S PRÍSTUPOM K VODE, Zemplínska šírava-Lúč
​​PROMO Reality Vám ponúka na predaj chatu na Zemplínskej šírave s krásnym výhľadom na vodu v tichej časti Lúč. Novostavba murovanej chaty sa dá využiť na celoročné bývanie, vlastnú rekreáciu, poprípade krátkodobý prenájom pri ktorom je návratnosť investície vypočítaná na 13 rokov. Chata s vlastným oploteným pozemkom o rozlohe 286 m2 má zastavanú plochu 130 m2 a úžitkovú plochu 75 m2. Pozostáva z veľkej obývačky s krbom, s jedálňou a kuchyňou s kumbálom. Má 2 samostatné izby, jedna so šatníkom a druhá so vstavanou skriňou, 1 samostatné wc a jedno wc s kúpeľňou. Disponuje predzáhradkou a krásnou veľkou krytou terasou s výhľadom na Zemplínsku šíravu na ktorej je predpríprava aj na vonkajší krb. Pod celou terasou sa nachádza pivnica. Novostavba chaty bola skolaudovaná tohto roku. Má k dispozícii inžinierske siete: elektrina, obecná voda, kanalizácia a internet. Je postavená tvárnic Ytong, s hrúbkou stien 33 cm z toho zateplenie o šírke 10 cm minerálnej vaty. V celej chaty sú znížené stropy a nad stropmi použitá fúkaná izolácia. Možnosť využitia móla a altánku aj pri vode. Možnosť získania hypotekárneho úveru na túto chatu, nakoľko má chata súpisné číslo. S riešením a vybavením hypotekárneho úveru vám radi poradia naši hypotekárny poradcovia. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. MOŽNÁ DOHODA NA CENE
1izbovy byt
Predám, alebo vymením za chatu,chalupu,drevenicu 1 izbový byt v novostavbe bytového domu v krásnom prostredí obce Štiavnik. Rozloha 32,5 M2. V cene je aj vlastné parkovacie miesto pri vchode.
Predaj 3-izbového bytu (Zaľubica)
042-113-BRTEa Vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame na predaj 2-izbový byt prerobený na 3-izbový v obci Ľubica (časť Zaľubica). Nachádza sa na prízemí v 3-poschodovom bytovom dome. Časť Zaľubica je vzdialená od Ľubice približne 2 kilometre, od mesta Kežmarok približne 5 kilometre a od obce Vrbov približne 7 kilometrov. Okolie tejto lokality ponúka množstvo príležitosti Prírodné: Tatranský národný park, Pieninský národný park, Národný park Slovenský raj Kultúrno - historické: Kežmarok, Levoča, Spišský hrad, Spišská kapitula Termálne pramene - kúpaliska: Vrbov, Poprad Dispozične riešený veľmi praktickým spôsobom. Kompletnú dispozíciu bytu si pred osobnou obhliadkou môžete pozrieť prostredníctvom 3D obhliadky a video obhliadky. (skopírovať a otvoriť v novom okne Vášho prehliadača) 3D obhliadka: my./show/?m=942FJrSr4kK Výmera samotného bytu je 58m², k bytu prislúcha pivnica. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Cena 82 000€. Telefónne číslo: Email: tetemonte@ NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM NEHNUTEĽNOSTI. V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok na danú nehnuteľnosť nás neváhajte kontaktovať. Ponúkame: Prvotriedne služby v oblasti predaja a prenájmu nehnuteľností Právne služby našich právnikov – prevodcov, odborníkov na problematiku realitného práva Služby potrebné na vybavenie finančných prostriedkov Vypracovanie a zaistenie potrebných zmluvných podkladov a dokumentácie Pomoc pri jednaní s úradmi (Kataster nehnuteľností, stavebný úrad atď.) Zhotovenie fotografií nehnuteľností, 3D obhliadku, video obhliadku, natáčanie nehnuteľnosti dronom, TOPovanie, ...