inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ CVRCKOVY FARMU - SÚRNE Z DÔVODU SŤAHOVANIA

Kategória: Ostatné

PREDAJ CVRCKOVY FARMU - SÚRNE Z DÔVODU SŤAHOVANIA

• „Slovak Cricket Farm“ predáva hotový podnik (Start-up) na pestovanie cvrčkov.
• Pestujú sa na výrobu cvrčkovej múky (obsahujúcej 76 % bielkovín), na vyprážanie cvrčkových snackov, ako aj na pekárske výrobky bohaté na bielkoviny (cestoviny, športové proteínové tyčinky, rôzne snacky), ako aj krmivo pre plazy, hydina, krmivo pre ryby.
• Kriketová farma sa nachádza neďaleko Bratislavy.
• Na ploche 950 m2 vrátane všetkých inžinierskych dodávok.
• Už sú umiestnené a fungujúce 3 kontajnery. Nádoby je možné zakúpiť samostatne.
• Mikroklíma je podporovaná cez aplikáciu v mobilnom telefóne.
• Výrobné množstvo jednej nádoby je 40-60 kg vyrobenej cvrčkovej múky.
• K dispozícii sú všetky povolenia na vedenie a fungovanie spoločnosti.
• Investori tiež vyjadrujú svoj veľký záujem.

CENA DOHODOU
Tel.
PREDAJ CVRCKOVY FARMU - SÚRNE Z DÔVODU SŤAHOVANIA
Podobné inzeráty
Hľadám gazdovstvo, farmu, hospodárstvo, pozemok, usadlosť
 K u p i m GAZDOVSTVO, hospodársku usadlosť s domom a príslušnými hospodárskymi budovami alebo aj bez, pozemok vhodný na farmu a pod. Nie na developerske projekty. Dom čiastočne alebo dokončený, starší, novší.  Pozemok môže byť aj 1 ha a viac .  Na samote, polosamote -  bez možnosti ďalšej zástavby DEVELOPEROV, lazy. OD gazdu, človeka ktorému záleží na zachovaní a zveladení jeho pôvodného GAZDOVSTVA, pozemku atď., za serióznu cenu, nielen zmeny na golfové ihriska a satelitné mestečka. Lokalita SLOVENSKO , Česko , Poľsko. - PONUKY POSIELAJTE NA EMAIL S LOKALITOU RESPEKTíVE číSLOM PARCELY ALEBO SMS,TELEFON. V pripade záujmu sa vám obratom telefonicky ozvem. Ďakujem. LEN SERIÓZNE JEDNANIE. farmu, gazdovstvo, dvor, hospodárstvo, pozemok, starší objekt vhodný na hospodárenie.
Dobrý deň Predám mining Farmu 1800MH/s
Dobrý deň Predám mining Farmu využívanú dva mesiace v plnej prevádzke úplne nové karty celkovo v kúpnej hodnote 35 000€ bez skladania nastavovania a ostatných komponentov, od čoho mám aj doklad vohodné ako investičná príležitosť. Ja ich predávam z dôvodu stavby rodinného domu a chýbajú mi peniaze inak by som ich nepredaval. Predávam za cenu tak ako je vidno 38000€. Cena je za všetky a nedajú sa kúpiť po kuse. Skladba 8strojov 6x sapphire nitro 6600xt, zdroj fractal 760w platinnum, 8gb ram, doska bud msi alebo as rock 1 stroj ako hlavný 5x 3060ti.
Dobrý deň Predám mining Farmu 1800MH/s
Dobrý deň Predám mining Farmu využívanú 4 mesiace v plnej prevádzke úplne nové karty celkovo v kúpnej hodnote 35 000€ bez skladania nastavovania a ostatných komponentov, od čoho mám aj doklad vhodné ako investičná príležitosť. Ja ich predávam z dôvodu stavby rodinného domu a chýbajú mi peniaze. Predávam za cenu tak ako je vidno 35000€. Cena je za všetky. Skladba : 8strojov 6x sapphire nitro 6600xt, zdroj fractal 760w platinnum, 8gb ram, doska bud msi alebo as rock 1 stroj ako hlavný 5x nvidia 3060ti základná doska msi 8gb ram Cena: 29000
Farma na predaj
Ponúkame na predaj krásnu farmu zameranú na chov oviec v lokalite Oravská Lesná. Farmu je možné využiť na podnikanie a chov zvierat. Celková rozloha farmy je 20000m2. CENA: Dohodou V prípade záujmu kontaktujte prosím na telefónnom čísle: Zabezpečte si aj Vy propagáciu cez ONLINE REALITY aby vedel o Vašej nehnuteľností každý v okolí. Taktiež aj iné služby ako sú vyhotovenie zmlúv či právny servis za bezkonkurenčné ceny.
NA PREDAJ MOBILNÝ DOM  54 m2
Ponúkame na predaj mobilný dom 12 x 5 metrov - zateplený, vnútro pred dokončením. Dom sa skladá zo štyroch oceľových konštrukcií, strecha sedlová, plech trapez ,farba antracid .Momentálne sa už rozoberá jedna každá časť meria 6 x 2,50. Cena samozrejme dohodou výrazná zľava, súrne odvoz viem zabezpečiť a ešte sa vieme dohodnúť výmenou za nejaké auto a doplatok DOHODA ISTÁ..... Treba navrhnúť. Súrne poprosím volať a viem vám to aj poskladať alebo vymením za auto. Kontakt alebo Súrne musím to odviesť z pozemku až zoberiete hneď dám veľkú zľavu. V prípade záujmu kontaktujte prosím na telefónnom čísle: Zabezpečte si aj Vy propagáciu cez ONLINE REALITY aby vedel o Vašej nehnuteľností každý v okolí. Taktiež aj iné služby ako sú vyhotovenie zmlúv či právny servis za bezkonkurenčné ceny.
Hľadám si prácu súrne ako pizzerka-pomocna
Hľadám si súrne prácu ako pizzerka-pomocna. Túto prácu som už robila. Najlepšie TPP. Len okres PD.