inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ - Dom 61, 5 izbový dom s garážou - Jahodová, Lužianky

Kategória: Domy


Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj dispozične premyslený 5 izbový rodinný dom s garážou a krytou terasou v novovznikajúcej lokalite pri golfovom ihrisku RED OAK Nitra - Lužianky, Jahodová ulica.
Dom je vo výstavbe a bude dohotovený do štádia "HOLODOM" = vnútorné sadrové omietky, biely striekaný náter, osadená elektroinštalácia, zateplenie, fasádna farba.

Dom má interné označenie č.61.
Dom stojí na pozemku s výmerou 757 m2.
Úžitková plocha domu vrátane garáže je 159,65 m2 + prekrytie terasy 34,50 m2.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Vstupná chodba, technická miestnosť spojená s WC, obývačka spojená s kuchyňou, špajza, prvá izba 14,55 m2, druhá izba 13,25 m2, tretia izba 14,50 m2, spálňa rodičov so šatníkom 16,60 m2 (izba 12,20 + šatník 4,40), kúpeľňa s prípravou pre toaletu, bidet, vaňu, sprchový kút a dvojumývadlo, garáž 21,5 m2.
Na povale je odkladací priestor - pochôdzna časť povaly. Východ na terasu je z obývačky a zo spálne.

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA:
Základ domu - betónové debniace tvárnice, hydroizolačné nátery a hydroizolačné lepiace pásy. Obvodový múr - tehla Wienerberger 30 cm, vnútorné priečky - tehla Wienerberger porotherm 12 cm, väzníkový drevený krov, betónová strešná krytina Bramac, fúkaná stropná izolácia Isover (sklenná vata) 40 cm, zateplenie obvodového múru - 15 cm polystyrén, fasádna farba, plastové okná s izolačným trojsklom, vchodové dvere plastové, podlahové teplovodné kúrenie, podlahy - betónový poter, tepelná izolácia podlahy - podlahový polystyrén 10 cm, plynový kondenzačný kotol, hladké sadrové vnútorné omietky Baumit, technická miestnosť vápenno-cementová omietka, stropy sadrokartónové, biela striekaná maľovka v interiéri, v obývacej časti je predpríprava na krb - komínový systém zn. Schiedel, ukončená elektroinštalácia, osadené zásuvky a vypínače, 2 x WC geberit závesná zostava, pripravená elektroinštalácia pre zabezpečovací systém, predpríprava pre optické pripojenie na internet, pripravená elektroinštalácia pre elektrickú bránu, predpríprava pre klimatizáciu, predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie.
Energetický certifikát triedy A.

INŽINIERSKE SIETE:
Vodovodná, plynová, elektrická a kanalizačná prípojka. Lokalita s vybudovanou infraštruktúrou - asfaltové cesty, chodníky, verejné osvetlenie, optické pripojenie na internet.

PREDAJNÁ CENA 5 izbového holodomu s garážou spolu s pozemkom je 299.000 EUR.

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte:

amaxades.reality@

Počet poschodí: 1
Počet izieb: 5
Obytná plocha: 159.65m²
Celková rozloha: 194.15m²
Rozloha pozemku: 757m²
Úžitková plocha: 159.65m²
Vlastníctvo: firemné
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Plyn: áno
Kanalizácia: áno
Internet: optika
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Vykurovanie: vlastné - plyn
Terasa: áno - 1
Garáž: áno - 1 auto
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske sie
PREDAJ - Dom 61, 5 izbový dom s garážou - Jahodová, Lužianky
Podobné inzeráty
PREDAJ - Dom č. 61, 5 izbový dom s garážou - Jahodová, Lužia
Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj dispozične premyslený 5 izbový rodinný dom s garážou a krytou terasou v novovznikajúcej lokalite pri golfovom ihrisku RED OAK Nitra - Lužianky, Jahodová ulica. Dom je vo výstavbe a bude dohotovený do štádia "HOLODOM" = vnútorné sadrové omietky, biely striekaný náter, osadená elektroinštalácia, zateplenie, fasádna farba. Dom má interné označenie č.61. Dom stojí na pozemku s výmerou 757 m2. Úžitková plocha domu vrátane garáže je 159,65 m2 + prekrytie terasy 34,50 m2. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Vstupná chodba, technická miestnosť spojená s WC, obývačka spojená s kuchyňou, špajza, prvá izba 14,55 m2, druhá izba 13,25 m2, tretia izba 14,50 m2, spálňa rodičov so šatníkom 16,60 m2 (izba 12,20 + šatník 4,40), kúpeľňa s prípravou pre toaletu, bidet, vaňu, sprchový kút a dvojumývadlo, garáž 21,5 m2. Na povale je odkladací priestor - pochôdzna časť povaly. Východ na terasu je z obývačky a zo spálne. TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA: Základ domu - betónové debniace tvárnice, hydroizolačné nátery a hydroizolačné lepiace pásy. Obvodový múr - tehla Wienerberger 30 cm, vnútorné priečky - tehla Wienerberger porotherm 12 cm, väzníkový drevený krov, betónová strešná krytina Bramac, fúkaná stropná izolácia Isover (sklenná vata) 40 cm, zateplenie obvodového múru - 15 cm polystyrén, fasádna farba, plastové okná s izolačným trojsklom, vchodové dvere plastové, podlahové teplovodné kúrenie, podlahy - betónový poter, tepelná izolácia podlahy - podlahový polystyrén 10 cm, plynový kondenzačný kotol, hladké sadrové vnútorné omietky Baumit, technická miestnosť vápenno-cementová omietka, stropy sadrokartónové, biela striekaná maľovka v interiéri, v obývacej časti je predpríprava na krb - komínový systém zn. Schiedel, ukončená elektroinštalácia, osadené zásuvky a vypínače, 2 x WC geberit závesná zostava, pripravená elektroinštalácia pre zabezpečovací systém, predpríprava pre optické pripojenie na internet, pripravená elektroinštalácia pre elektrickú bránu, predpríprava pre klimatizáciu, predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie. Energetický certifikát triedy A. INŽINIERSKE SIETE: Vodovodná, plynová, elektrická a kanalizačná prípojka. Lokalita s vybudovanou infraštruktúrou - asfaltové cesty, chodníky, verejné osvetlenie, optické pripojenie na internet. PREDAJNÁ CENA 5 izbového holodomu s garážou spolu s pozemkom je 299.000 EUR. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte: amaxades.reality@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 5 Obytná plocha: 159.65m² Celková rozloha: 194.15m² Rozloha pozemku: 757m² Úžitková plocha: 159.65m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: optika Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno - 1 Garáž: áno - 1 auto Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske sie
Novostavba - 4 izbový rodinný dom - Lužianky - Nitra - 3D
Typ: Rodinný dom Ulica: Lužianky Obec: Lužianky Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom - novostavbu v obci Lužianky v 6 km od Nitry pri rieke. Dom je zrealizovaný do HOLODOMU a je SKOLAUDOVANÝ. Dom sa nachádza mimo hlavnej cesty, na okraji obce, na rovinatom pozemku s výhľadom na Zobor.  Dispozícia domu: obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, terasa, 2 spálne, detská izba, vstupná chodba, samostatná toaleta a technická miestnosť, kúpeľňa s toaletou. Dom je stavaný z moderných kvalitných materiálov, energetická trieda - A0. Dom sa ponúka v štádiu holodom, skolaudovaný,  možnosť po dohode dokončiť do štádia štandard. Dom je napojený na vodu, elektrinu, plyn a kanalizáciu.  Cena za HOLODOM: 204000 euro. Dokončenie do ŠTANDARDU : fasáda, podlaha, steny, interiérové dvere, sanita, zásuvky, bez nábytku, kuchynskej linky a spotrebičov. Cena na dokončenie 14000 euro vrátane kvalitného materiálu v strednej cenovej kategórii. Výhody v štadiu HOLODOM: Je možnosť vnútorné práce prispôsobiť svojím predstavám a rozpočtu, vybrať farebnosť, vzor obkladu, fasády, sanity, a pod. Cena v tomto prípade bude závisieť od konkrétnych materiálov.  Výhody dokončenia do ŠTANDARDU: jednoduchšie riešenia bez nutnosti  výberu materiálov, šetrnosť, rýchlosť (dokončenie trvá max 1 mesiac). Odporúčam obhliadku na mieste, 3D obhliadka v štadiu HOLODOM je tu: /e/uc/e0f16c26f6854239a8c98aba3826a0fa?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=medium&upload-key=383a48bb15a349adad067e536f6b5d37  Je to pekné miesto na prechádzky, pri rieke je cyklistická trasa. V obci Lužianky je kompletná občianska vybavenosť, MHD a železničná stanica - 9 minut pešo, Coop Jednota - 15 minút. Len 6 km od Nitry, 4 km - dialnica R1A. Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , e-mail: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 124 m2 Úžitková plocha: 101 m2 Plocha pozemku: 481 m2 Zastavaná plocha: 124 m2 Podlahová plocha: 101 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: A El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: predpríprava Zariadenie: nezariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia
Skolaudovaná novostavba - 4 izbový rodinný dom - Lužianky -
Typ: Rodinný dom Ulica: Radošinská Obec: Lužianky Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom - novostavbu v obci Lužianky v 6 km od Nitry. Dom je zrealizovaný do HOLODOMU a je SKOLAUDOVANÝ. Dom sa nachádza mimo hlavnej cesty, na okraji obce, na rovinatom pozemku s výhľadom na Zobor.  Dispozícia domu: obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, terasa, 2 spálne, detská izba, vstupná chodba, samostatná toaleta a technická miestnosť, kúpeľňa s toaletou. Dom je stavaný z moderných kvalitných materiálov, energetická trieda - A0. Dom sa ponúka v štádiu holodom, skolaudovaný,  možnosť po dohode dokončiť do štádia štandard. Dom je napojený na vodu, elektrinu, plyn a kanalizáciu.  Cena za HOLODOM: 204000 euro. Dokončenie do ŠTANDARDU : fasáda, podlaha, steny, interiérové dvere, sanita, zásuvky, bez nábytku, kuchynskej linky a spotrebičov. Cena na dokončenie 14000 euro vrátane kvalitného materiálu v strednej cenovej kategórii. Výhody v štadiu HOLODOM: Je možnosť vnútorné práce prispôsobiť svojím predstavám a rozpočtu, vybrať farebnosť, vzor obkladu, fasády, sanity, a pod. Cena v tomto prípade bude závisieť od konkrétnych materiálov.  Výhody dokončenia do ŠTANDARDU: jednoduchšie riešenia bez nutnosti  výberu materiálov, šetrnosť, rýchlosť (dokončenie trvá max 1 mesiac). Odporúčam obhliadku na mieste, 3D obhliadka v štadiu HOLODOM je tu: /e/uc/e0f16c26f6854239a8c98aba3826a0fa?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=medium&upload-key=383a48bb15a349adad067e536f6b5d37  Je to pekné miesto na prechádzky, pri rieke je cyklistická trasa. V obci Lužianky je kompletná občianska vybavenosť, MHD a železničná stanica - 9 minut pešo, Coop Jednota - 15 minút. Len 6 km od Nitry, 4 km - dialnica R1A. Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , e-mail: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 124 m2 Úžitková plocha: 101 m2 Plocha pozemku: 481 m2 Zastavaná plocha: 124 m2 Podlahová plocha: 101 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: A El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: predpríprava Zariadenie: nezariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn
REZERVOVANÉ 5 izbový holodom s garážou, Lužianky, RED OAK
POSLEDNÝ 5 IZBOVÝ DOM S GARÁŽOU Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom s garážou a terasou v novovznikajúcej lokalite pri golfovom ihrisku RED OAK Nitra - Lužianky, Smreková ulica. Dom je dohotovený do štádia "HOLODOM" = vnútorné sadrové omietky, biely striekaný náter, osadená elektroinštalácia, fasádna farba. Dom je skolaudovaný. Fotoprezentácia obsahuje aj fotografie VZOROVÉHO DOMU. Dom stojí na pozemku s výmerou 707 m2. Rozmery pozemku sú ca. 22m x 33m. Úžitková plocha domu vrátane garáže je 151,5 m2 + terasa 21 m2 = 172,5 m2. Zastavaná plocha domu je 184 m2 + terasa DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Vstupná chodba, technická miestnosť, toaleta pre hostí (s oknom), obývačka spojená s kuchyňou, špajza, detská izba 13,90 m2, detská izba 13,50 m2, hosťovská izba / pracovňa 13,60 m2, spálňa rodičov so šatníkom 16,15 m2 (izba 11,90 + šatník 4,25), kúpeľňa s prípravou pre toaletu, bidet, vaňu a sprchovací kút, garáž 22 m2. Na povale je odkladací priestor - pochôdzna časť povaly. Z obývačky sa vychádza na terasu. TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA: Základ domu - betónové debniace tvárnice, hydroizolačné nátery a hydroizolačné lepiace pásy. Obvodový múr - tehla Wienerberger 30 cm, vnútorné priečky - tehla Wienerberger porotherm 12 cm, väzníkový drevený krov, betónová strešná krytina Bramac čierna, fúkaná stropná izolácia Isover (sklenná vata) 40 cm, zateplenie obvodového múru - 15 cm polystyrén, fasádna farba, plastové okná s izolačným trojsklom, vchodové dvere plastové, podlahové teplovodné kúrenie, podlahy - betónový poter, tepelná izolácia podlahy - podlahový polystyrén 10 cm, plynový kondenzačný kotol, hladké sadrové vnútorné omietky Baumit, technická miestnosť vápenno-cementová omietka, stropy sadrokartónové, biela striekaná maľovka v interiéri, v obývacej časti je predpríprava na krb - komínový systém zn. Schiedel, ukončená elektroinštalácia, osadené zásuvky a vypínače Legrand, WC geberit závesná zostava, pripravená elektroinštalácia pre zabezpečovací systém, predpríprava pre optické pripojenie na internet, pripravená elektroinštalácia pre elektrickú bránu a bazén, predpríprava pre klimatizáciu, predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie. Energetický certifikát triedy A. INŽINIERSKE SIETE: Vodovodná, plynová, elektrická a kanalizačná prípojka - VŠETKY SIETE FUNKČNÉ!!! Lokalita s vybudovanou infraštruktúrou - asfaltové cesty, chodníky, verejné osvetlenie, optické pripojenie na internet. PREDAJNÁ CENA 5 izbového domu s garážou a terasou v prevedení HOLODOM spolu s pozemkom je 269.000 EUR. Predajná cena vzorového domu je 369.000 EUR. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte: amaxades.reality@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 5 Zastavaná plocha: 205m² Obytná plocha: 152m² Celková rozloha: 173m² Rozloha pozemku: 710m² Úžitková plocha: 152m² Vlastníctvo: firemné Stav: holop
Novostavba - 4 izbový bungalov v tichom prostredí - Nitra -
Typ: Rodinný dom Ulica: Lužianky Obec: Lužianky Ponúkame Vám na predaj 4 izbový bungalov v tichej časti obci Lužianky v peknej lokalite. Dom je postavený z moderných  kvalitných materiálov, predáva sa vnútri dokončený do štadiu holodom. Výmera domu je 101 m². Dom sa nachádza mimo hlavnej cesty, na rovinatom pozemku s rozlohou 481m2 + podiel na súkromnej ceste. Konštrukcia objektu: kvádrová. Okná: plastové 3-skla. Sedlová strecha s podkrovím, strop a dom je zateplený. Strešná krytina: škridla. Kúrenie podlahové plynové, príprava na krb. Dispozícia domu: 3 spálne, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, s obývacej miestnosti je výstup na terasu s výhľadom na Zobor, špajza, vstupná chodba, toaleta, technická miestnosť, komora, kúpeľňa a toaleta. Je možnosť dokončiť  "na kľuč" a vnútorné práce prispôsobiť svojím predstavám a rozpočtu, vybrať farebnosť, vzor obkladu, sanity, a pod. Je aj možnosť dohodnúť na úprave okolia (oplotenie, výsadba trávnika, rastlín, ...) a cesty. Výborná lokalita - dom sa nachádza v tichom prostredí, s výhľadom na Zobor, blízko sú rieky Nitra a Radošinka, pekné miesto na prechádzky, cyklistická trasa pri rieke.   Kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, kostol, obchod, futbalové ihrisko, zastávka autobusu a železničná stanica Lužianky. Len 6 km od Nitry, 4 km - dialnica R1A. Pozrite si 3D fotografie     /e/uc/e0f16c26f6854239a8c98aba3826a0fa?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=medium&upload-key=383a48bb15a349adad067e536f6b5d37  Odporúčam obhliadku na mieste! Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , e-mail: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 124 m2 Úžitková plocha: 101 m2 Plocha pozemku: 481 m2 Zastavaná plocha: 124 m2 Podlahová plocha: 101 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: predpríprava Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 12.5 m2 Vykurovanie: vlastné
REZERVOVANÉ - 5 izbový holodom s garážou , Lužianky, RED OAK
POSLEDNÝ 5 izbový dom s garážou! Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom s garážou a terasou v novovznikajúcej lokalite pri golfovom ihrisku RED OAK Nitra - Lužianky, Smreková ulica. Dom je dohotovený do štádia "HOLODOM" = vnútorné sadrové omietky, biely striekaný náter, osadená elektroinštalácia, fasádna farba. Fotoprezentácia obsahuje aj fotografie VZOROVÉHO DOMU. Dom stojí na pozemku s výmerou 707 m2. Rozmery pozemku sú ca. 22m x 33m. Úžitková plocha domu vrátane garáže je 151,5 m2 + terasa 21 m2 = 172,5 m2. Zastavaná plocha domu je 184 m2 + terasa. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Vstupná chodba, technická miestnosť, toaleta pre hostí (s oknom), obývačka spojená s kuchyňou, špajza, detská izba 13,90 m2, detská izba 13,50 m2, hosťovská izba / pracovňa 13,60 m2, spálňa rodičov so šatníkom 16,15 m2 (izba 11,90 + šatník 4,25), kúpeľňa s prípravou pre toaletu, bidet, vaňu a sprchovací kút, garáž 22 m2. Na povale je odkladací priestor - pochôdzna časť povaly. Z obývačky sa vychádza na terasu. TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA: Základ domu - betónové debniace tvárnice, hydroizolačné nátery a hydroizolačné lepiace pásy. Obvodový múr - tehla Wienerberger 30 cm, vnútorné priečky - tehla Wienerberger porotherm 12 cm, väzníkový drevený krov, betónová strešná krytina Bramac čierna, fúkaná stropná izolácia Isover (sklenná vata) 40 cm, zateplenie obvodového múru - 15 cm polystyrén, fasádna farba, plastové okná s izolačným trojsklom, vchodové dvere plastové, podlahové teplovodné kúrenie, podlahy - betónový poter, tepelná izolácia podlahy - podlahový polystyrén 10 cm, plynový kondenzačný kotol, hladké sadrové vnútorné omietky Baumit, technická miestnosť vápenno-cementová omietka, stropy sadrokartónové, biela striekaná maľovka v interiéri, v obývacej časti je predpríprava na krb - komínový systém zn. Schiedel, ukončená elektroinštalácia, osadené zásuvky a vypínače Legrand, WC geberit závesná zostava, pripravená elektroinštalácia pre zabezpečovací systém, predpríprava pre optické pripojenie na internet, pripravená elektroinštalácia pre elektrickú bránu a bazén, predpríprava pre klimatizáciu, predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie. Energetický certifikát triedy A. INŽINIERSKE SIETE: Vodovodná, plynová, elektrická a kanalizačná prípojka - VŠETKY SIETE FUNKČNÉ!!! Lokalita s vybudovanou infraštruktúrou - asfaltové cesty, chodníky, verejné osvetlenie, optické pripojenie na internet. PREDAJNÁ CENA 5 izbového domu s garážou a terasou v prevedení HOLODOM spolu s pozemkom je 269.000 EUR. Predajná cena vzorového domu je 369.000 EUR. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte: amaxades.reality@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 5 Zastavaná plocha: 205m² Obytná plocha: 152m² Celková rozloha: 173m² Rozloha pozemku: 707m² Úžitková plocha: 152m² Vlastníctvo: firemné Stav: holopriestor Odvoz odpadu: