inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj dvoch domov v jednej cene, Bzince pod Javorinou, 811

Kategória: Domy

ZNÍŽENÁ CENA !!! Znalecký posudok k dispozícii!!! Ponúkame na predaj, kúpou voľný:

- dva samostatne stojace rodinné domy v Bzinciach pod Javorinou okres Nové Mesto nad Váhom, postavené na rovinatom ( slnečnom ) pozemku s výhľadom na krásny les, o celkovej výmere pozemku: 811:
- veľký dom postavený na pozemku o výmere 178 m2, podlahová plocha125 m2, po rekonštrukcii, napojený na všetky IS ( plyn, elektrina, obecný vodovod, na pozemku sa nachádza aj studňa, žumpa , strecha - sedlová, krytina - plech, nový krov, materiál -kombinovaný, okná plastové, plynové kúrenie - kotol, dom zateplený, podkrovie pripravené na dokončenie !!!

- dispozične pozostáva:
- veľká vstupná hala, chodba,
- priestranná obývačka + jedáleň
- kuchyňa
- spálňa,
- detská izba, šatník
- kúpeľňa s vaňou + sprchovým kútom + WC
- technická miestnosť.

Malý domček postavený na pozemku o výmere 57 m2, podlahová plocha 40 m2, postavený z pálenej aj nepálenej tehly, strecha tehlová.
Dispozične pozostáva:
-kuchyňa, izba, kúpeľňa + WC ( treba do robiť ).
Domček vhodný aj na rekreačné účely.

Celý pozemok je oplotený, vhodný na úpravu podľa svojich potrieb, na pozemku sú aj ovocné stromy, v blízkosti preteká aj potôčik, krásny výhľad na blízky lesík.

Nehnuteľnosť je v OV, bez tiarch.

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte: Renáta Szikhartová, .

V cene:
- kompletný servis s predajom, prevodom nehnuteľnosti,
- vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy + uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve,
- poradenstvo - vybavenie financovania.
- poistné poradenstvo - vybavenie poistenia nehnuteľnosti

Ak predávate, prenajímate, alebo kupujete nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať a presvedčte sa, že naša realitná kancelária je pre Vás tým najvhodnejším partnerom.


Počet poschodí: 1
Počet izieb: 4
Zastavaná plocha: 811m²
Obytná plocha: 235m²
Celková rozloha: 811m²
Rozloha pozemku: 811m²
Úžitková plocha: 235m²
Stav: po rekonštrukcii
Odvoz odpadu: áno
Voda: studňa a vodovod
Plyn: áno
Kanalizácia: žumpa
Internet: iné
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Vykurovanie: vlastné - plyn
Garáž: nie
Inžinierske siete: áno
Postavené z: Zmiešané
Zariadenie: čiastočne
Zateplený objekt: áno
Strecha: po rekonštrukcii
Energetický certifikát: áno
Bezbariérový prístup : áno
Okná: plastové
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Predaj dvoch domov v jednej cene, Bzince pod Javorinou, 811
Podobné inzeráty
PREDAJ rodinný dom / chalupa, Hrušové, Bzince pod Javorinou
Realitná kancelária RE/MAX ponúka NA PREDAJ útulný, 3-izbový rodinný dom v tichej lokalite obce Hrušové, Bzince pod Javorinou. Rodinný dom s úžitkovou plochou 69,87 m2 sa nachádza v tichej uličke, v susedstve ďalšej zástavby rodinných domov. K domu prislúcha malý, šikovný dvor o rozlohe 42 m2. Dom je tehlový, so sedlovou strechou s pálenou škridlou, postavený v roku 1960. ► REKONŠTRUKCIE, STAV: jedna izba prešla kompletnou rekonštrukciou (elektrika, betónová podlaha, okno) - je dokončená bez položenej podlahy. V izbách sú vymenené okná za plastové. Dom je inak v pôvodnom stave. Podlahy v izbách palubovka, v kuchyni, kúpeľni dlažba, vo vstupnej chodbe a v časti s výstupom na poval betónová mazanina. ► DISPOZÍCIA: Rodinný dom je prízemný, s dvoma izbami v pôvodnom stave (dlážka na podlahe) a s jednou, zrekonštruovanou. Kuchyňa, vstupná chodba, kúpeľňa, WC v časti, kde je výstup na poval. ► POZEMOK: Pozemok má celkovú rozlohu 232 m2. Dom s dvorom sú oplotené, so vstupnou bránou. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádza oplotený pozemok o rozlohe 90 m2, vhodný buď na parkovanie, alebo napr. menšiu dielňu. ► INŽINIERSKE SIETE: Elektrika: 220V, 380V Voda: vlastný zdroj - narážaná studňa o hĺbke 10m, s el.čerpadlom Odpad: betónová žumpa (6,50 m3) Kúrenie a ohrev vody - plyn (v izbách gamatky) ► PARKOVANIE: Garáž + Parkovanie niekoľkých vozidiel je možné na obecnej prístupovej ceste/pozemku, ktorý priamo susedí s predávanou nehnuteľnosťou a svojou polohou tak takmer tvorí celok s predávanou nehnuteľnosťou. RD nemá energetický certifikát. Odkaz na ponuku ⇨ ► FINANCOVANIE V našej kancelárii je samozrejmosťou zabezpečenie hypotekárneho financovania špecialistom s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financií. Hypotekárne poradenstvo je zdarma! Svoje možnosti pri financovaní tejto, alebo inej nehnuteľnosti si môžete preveriť TU ⇨ ► POLOHOPIS Obec Hrušové je miestnou časťou obce Bzince pod Javorinou, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Obec sa nachádza kontaktnej zóne štyroch významných lokalít: Malých Karpát, Bielych Karpát, Myjavskej pahorkatiny a Považského podolia. Okresné mesto Nové Mesto nad Váhom je od obce vzdialené 5,5 km juhovýchodným smerom, druhé najväčšie mesto okresu Stará Turá 6 km juhozápadným smerom. ********** ► Každá nehnuteľnosť v našej ponuke je inzerovaná v aktuálnom stave (podľa spresnenia stavu: na predaj/prenájom, rezervovaná, predaná).
RODINNÝ a HOSŤOVSKÝ DOM na POZEMKU 811m2 BZINCE p. JAVORINOU
REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA: priestranný rodinný dom a hosťovský rodinný dom - v obci BZINCE POD JAVORINOU okres NMNV Na pozemku 811 m2 sa nachádza samostatne stojaci rodinný dom, hosťovský dom a šopa Nehnuteľnosť je pripojená na elektrinu plyn a obecný vodovod a žumpa. Je postavený z pálenej a nepálenej tehly a prístavba z termotehál. Rodinný dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou, má plastové okná, novú strechu aj krov, podlahy, dlažbu, ústredné plynové kúrenie, sanita v kúpeľni a kuchyni. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU 122 m2: veľká vstupná chodba s uzatvorenou verandou, kuchyňa s jedálenským kútom, priestranná obývacia izba s jedálenskou časťou, malá izba, spálňa, šatník, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC a technická miestnosť. Možnosť urobiť izby v podkroví. DISPOZÍCIA HOSŤOVSKÉHO RODINNÉHO DOMU 57 m2 : priestranná kuchyňa, izba, predpripravená kúpeľňa s wc ŠOPA 33m2 CENA : 139 000 € + ZNALECKÝ POSUDOK V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Dva rodinné domy, pozemok 811 m2, Bzince pod Javorinou
ZNÍŽENÁ CENA !!! Znalecký posudok k dispozícii!!! Ponúkame na predaj, kúpou voľný: - dva samostatne stojace rodinné domy v Bzinciach pod Javorinou okres Nové Mesto nad Váhom, postavené na rovinatom ( slnečnom ) pozemku s výhľadom na krásny les, o celkovej výmere pozemku: 811: - veľký dom postavený na pozemku o výmere 178 m2, podlahová plocha125 m2, po rekonštrukcii, napojený na všetky IS ( plyn, elektrina, obecný vodovod, na pozemku sa nachádza aj studňa, žumpa , strecha - sedlová, krytina - plech, nový krov, materiál -kombinovaný, okná plastové, plynové kúrenie - kotol, dom zateplený, podkrovie pripravené na dokončenie !!! - dispozične pozostáva: - veľká vstupná hala, chodba, - priestranná obývačka + jedáleň - kuchyňa - spálňa, - detská izba, šatník - kúpeľňa s vaňou + sprchovým kútom + WC - technická miestnosť. Malý domček postavený na pozemku o výmere 57 m2, podlahová plocha 40 m2, postavený z pálenej aj nepálenej tehly, strecha tehlová. Dispozične pozostáva: -kuchyňa, izba, kúpeľňa + WC ( treba do robiť ). Domček vhodný aj na rekreačné účely. Celý pozemok je oplotený, vhodný na úpravu podľa svojich potrieb, na pozemku sú aj ovocné stromy, v blízkosti preteká aj potôčik, krásny výhľad na blízky lesík. Nehnuteľnosť je v OV, bez tiarch. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte: Renáta Szikhartová, . V cene: - kompletný servis s predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy + uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, - poradenstvo - vybavenie financovania. - poistné poradenstvo - vybavenie poistenia nehnuteľnosti Ak predávate, prenajímate, alebo kupujete nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať a presvedčte sa, že naša realitná kancelária je pre Vás tým najvhodnejším partnerom. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 811m² Obytná plocha: 235m² Celková rozloha: 811m² Rozloha pozemku: 811m² Úžitková plocha: 235m² Stav: po rekonštrukcii Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Internet: iné Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - plyn Garáž: nie Inžinierske siete: áno Postavené z: Zmiešané Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Energetický certifikát: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové Prístupová cesta: asfaltová cesta
NA PREDAJ Rodinný dom s veľkým pozemkom Bzince pod Javorinou
KOLLÁR REALITY S.R.O. Vám Ponúka na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom v Obci Bzince pod Javorinou, časť Hrušové. Na pozemku sa nachádza starší rodinný dom vhodný na zbúranie alebo naozaj rozsiahlu rekonštrukciu. Za domom je ešte menšia budova + dvojgaráž + kôlňa.  - výmera pozemku: cca 1200 m2 - úžitková plocha doma: cca 240 m2 - rozmery pozemku: šírka x dĺžka: cca 18 x 71 m - druh pozemku: rovinatý - pozemok patrí do intravilánu - pozemok je v zastavanej časti obce - z oboch strán vybudovaný plot - prístupová cesta k pozemku je asfaltová - inžinierske siete na pozemku: elektrina, plyn, voda (studňa) - pozemok je vhodný na výstavbu 1 alebo aj 2 rodinných domov Cena: 89 900 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, poplatky za vklad do katastra, poplatky u notára. Naša realitná kancelária ponúka bezplatnú možnosť zabezpečenia najvýhodnejšieho financovania nehnuteľnosti cez všetky banky na Slovensku. KONTAKT: Mgr. Martin Krajčík martinkrajcik@
RODINNÝ DOM-ZRUB a POZEMOK 1060m2 VRZAVKA-BZINCE p.JAVORINOU
ZNÍŽENÁ CENA REALITY PROGRES, s.r.o. EXKLUZÍVNE PONÚKA: priestranný rodinný dom - zrub s dvojgarážou na pozemku 1060 m2 VRZAVKA - BZINCE POD JAVORINOU okres NMNV Zrub sa nachádza v tichej časti obci Vrzavka. So zrubom je spojená aj dvoj garáž. Na pozemku je potok, voliéra pre vtákov a jazierko. Zastavaná plocha zrubu 150 m2 a dvojgaráže 45 m2 DISPOZÍCIA ZRUBU: prízemie vstupná veranda, veľká zimná záhrada, kuchyňa prepojená s obývacou izbou s krbom, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC, špajza, schodisko - v samostatnej časti prízemia sa nachádza technická miestnosť a WC podkrovie dve priestranné spálne s balkónmi, kúpeľňa a samostatné wc Vykurovanie je tepelným čerpadlom, krb s prieduchmi, elektrika, obecná voda, studňa a čistička. Možnosť parkovania pre 5 áut. CENA RODINNÉHO DOMU : 319.900,- € + ZNALECKÝ POSUDOK DOHODA MOŽNÁ V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby. PRÁVNE SLUŽBY - kúpna zmluvu, darovaciu zmluvu a vecné bremeno VYHOTOVENIE ODBORNÝCH POSUDKOV ZLEGALIZOVANIE STAVIEB ZNOVA OBJAVENÝ MAJETOK VYSPORIADANIE POZEMKOV SPF M E D I Á C I A – Z A S T U P O V A N I E PRI VYSPORIADANÍ PODIELOVÉHO VLASTNÍCTVA
EXKLUZÍVNE ZRUB a POZEMOK 1060m2 VRZAVKA-BZINCE p.JAVORINOU
ZNÍŽENÁ CENA REALITY PROGRES, s.r.o. EXKLUZÍVNE PONÚKA: priestranný rodinný dom - zrub s dvojgarážou na pozemku 1060 m2 VRZAVKA - BZINCE POD JAVORINOU okres NMNV Zrub sa nachádza v tichej časti obci Vrzavka. So zrubom je spojená aj dvoj garáž. Na pozemku je potok, voliéra pre vtákov a jazierko. Zastavaná plocha zrubu 150 m2 a dvojgaráže 45 m2 DISPOZÍCIA ZRUBU: prízemie vstupná veranda, veľká zimná záhrada, kuchyňa prepojená s obývacou izbou s krbom, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC, špajza, schodisko - v samostatnej časti prízemia sa nachádza technická miestnosť a WC podkrovie dve priestranné spálne s balkónmi, kúpeľňa a samostatné wc Vykurovanie je tepelným čerpadlom, krb s prieduchmi, elektrika, obecná voda, studňa a čistička. Možnosť parkovania pre 5 áut. CENA RODINNÉHO DOMU : 319.900,- € + ZNALECKÝ POSUDOK DOHODA MOŽNÁ V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.