inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj garáž vo dvore obytného domu Mýtna ulica

Kategória: Garáže

Ponúkame na predaj tehlovú garáž s elektrinou na ul. Mýtna, hneď vedľa rezidencie Blumental.

Garáž sa nachádza v radovej zástavbe garáží vo dvore uzamknutom bránou. Právo prechodu a prejazdu je zabezpečené vecným bremenom na liste vlastníctva.
Vo dvore je naviac niekoľko parkovacích miest.

Garáž je suchá, nezateká, je v nej nová elektroinštalácia, poter a je vymaľovaná. Bez ďalších investícií. Má samostatný elektromer, vetracie otvory a sklobetónový svetlík.

Zastavaná plocha garáže je 21 m2, vnútorná rozloha garáže 16,7 m2. Strop garáže sa zvyšuje od dverí smerom do vnútra garáže.

Pozemok pod garážou je vo vlastníctve Hlavného Mesta SR Bratislava, nájomné za pozemok je 35 Eur/mesiac. /možnosť odkúpiť od Mesta/

Rozmery garáže:
- vnútorné rozmery garáže 6,25 m x 2,70 m (dĺžka x šírka)
- svetlá výška pri dverách cca 200 cm
- svetlá výška na konci cca 260 cm
- vnútorná výška dverí 189 cm
- vnútorná šírka dverí 210 cm

CENA: 44.900,- EUR /dohoda možná/

KONTAKT: 0911 22 11 23
Poschodie: prízemie
Dodatok k cene: , vrátane provízie
Obytná plocha: 17m²
Úžitková plocha: 17m²
Vlastníctvo: osobné
Vykurovanie: nie
Pivnica: nie
Postavené z: tehla
Predaj garáž vo dvore obytného domu Mýtna ulica
Podobné inzeráty
Garáž - Mýtna, BA
Ponúkame na predaj tehlovú garáž s elektrinou na ul. Mýtna, hneď vedľa rezidencie Blumental. Garáž sa nachádza v radovej zástavbe garáží vo dvore uzamknutom bránou. Vo dvore je naviac niekoľko parkovacích miest. Garáž je suchá, nezateká, je v nej nová elektroinštalácia, poter a je vymaľovaná. Bez ďalších investícií. Má samostatný elektromer, vetracie otvory a sklobetónový svetlík. Zastavaná plocha garáže je 21 m2, vnútorná rozloha garáže 16,7 m2. Strop garáže sa zvyšuje smerom od dverí smerom do vnútra garáže. Pozemok pod garážou je v nájme od m.č. Staré mesto.
Garáž na predaj Belánska ulica Staré mesto - centrum
Predám garáž v centre Košíc na Belánskej ulici. Rozloha 17 m2. Bez elektriky. Pohodlné parkovanie prípadne ako sklad. Po dohode možná obhliadka. V blízkosti nemocnica, Cassovar, hlavná pošta. V prípade seriózneho záujmu možná dohoda v cene. V blízkosti Žriedlová ulica, Vojenská ulica, Ondavská ulica, Floriánska ulica, Škultétyho ulica, Karpatská ulica, Kuzmányho ulica KS: garáž na predaj, garáž, garaz, predaj garaz
Prenájom garáže vo dvore obytného domu, A.Bernoláka
Ponúkame na prenájom murovanú garáž, v radovej zástavbe garáží, vo dvore obytného domu na ulici A.Bernoláka v Ružomberku. Garáž má privedenú elektrinu 220V/380V, LED svietidlo, drevené dvere, betónovú podlahu. Minimálna doba nájmu je 1 rok, garáž nie je určená na prenájom na komerčné účely. Prosím výlučne len telefonický kontakt.
Garáž na predaj Bratislava 1
Ponúkame na predaj tehlovú garáž s elektrinou na ul. Mýtna, hneď vedľa rezidencie Blumental. Garáž sa nachádza v radovej zástavbe garáží vo dvore uzamknutom bránou. Zastavaná plocha garáže je 21 m2, vnútorná rozloha garáže 16,7 m2. Strop garáže sa zvyšuje smerom od dverí smerom do vnútra garáže. Garáž je suchá, nezateká, je v nej nová elektroinštalácia, poter a je vymaľovaná. Bez ďalších investícií. Má samostatný elektromer, vetracie otvory a sklobetónový svetlík. Vo dvore je naviac niekoľko parkovacích miest. Pozemok pod garážou vlastní Hlavné Mesto SR Bratislava, nájomné za pozemok je 35 Eur/mesiac. Potenciálne je možnosť odkúpiť pozemok od mesta (niektoré susedné garáže majú v súkromnom vlastníctve aj pozemok). Vlastníci garáží majú právo prechodu cez dvor. Rozmery garáže: - vnútorné rozmery garáže 6,25 m x 2,70 m (dĺžka x šírka) - svetlá výška pri dverách cca 200 cm - svetlá výška na konci cca 260 cm - vnútorná výška dverí 189 cm - vnútorná šírka dverí 210 cm
PREDAJ - Garáž na Mýtnej  ulici
Ponúkame na  predaj tehlovú garáž s elektrinou na ul. Mýtna, hneď vedľa rezidencie Blumental. Garáž sa nachádza v radovej zástavbe garáží vo dvore uzamknutom bránou. Vo dvore je naviac niekoľko parkovacích miest. Garáž je suchá, nezateká, je v nej nová elektroinštalácia, poter a je vymaľovaná. Bez ďalších investícií. Má samostatný elektromer, vetracie otvory a sklobetónový svetlík. Zastavaná plocha garáže je 21 m2, vnútorná rozloha garáže 16,7 m2. Strop garáže sa zvyšuje smerom od dverí smerom do vnútra garáže. Pozemok pod garážou je v nájme od Hlavného Mesto SR Bratislava. Cena nehnuteľnosti je  41.900,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 1.500,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 43.40,-Eur celkom. Kontakt: Alexandra Katonová,  katonova@, tel.: 0911 896 465 K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo! Naše služby  vrátane právneho advokátskeho servisu sú pre vás bezplatné, akceptujeme vašu predajnú cenu Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real? - Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. - Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. - K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. - Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.    
Garáž pri Blumentále
Ponúkame na predaj tehlovú garáž s elektrinou na ul. Mýtna, hneď vedľa rezidencie Blumental. Garáž sa nachádza v radovej zástavbe garáží vo dvore uzamknutom bránou. Vo dvore je naviac niekoľko parkovacích miest. Garáž je suchá, nezateká, je v nej nová elektroinštalácia, poter a je vymaľovaná. Bez ďalších investícií. Má samostatný elektromer, vetracie otvory a sklobetónový svetlík. Zastavaná plocha garáže je 21 m2, vnútorná rozloha garáže 16,7 m2. Strop garáže sa zvyšuje smerom od dverí smerom do vnútra garáže. Pozemok pod garážou je v nájme od Hlavného Mesto SR Bratislava.