inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj hoblovačky

Kategória: Drevoobrábacie stroje

Predám doma robenú hoblovačku 400,trojnožovu alebo vymením za doma robenú preťahovačku minimálne tristovku.
Predaj hoblovačky
Podobné inzeráty
Nože do hoblovacky 61cm
Predám 2 ks nožov do hoblovacky 61 CM. Používané československé. Tretí nejaký zlomený zadarmo k nim. (Nože sú naľavo na fotke, prípadne ak by chcel niekto nie o iné z fotky tak kľudne napíšte) Cena spolu 20€ Žilina alebo poštou.
Nože do hoblovačky
Predám nože do hoblovačky 710x30x3 20€ kus
Profi (továrenský), horný prieťah z hoblovačky.
Predám profesionálny, (továrenský), nastaviteľný horný prieťah z hoblovačky. Pôvodne bol na továrenskej hoblovačke, už si nepamätám, či českej, či nemeckej výroby širokej (hobľovací valec 25 cm). Nechal som si ho odborne prispôsobiť na svoju hoblovačku s 30 cm hobľovacím valcom. Má aj bezpečnostné strmene zabraňujúce spätnému vrhu. Masívny, vyrobený z liatiny, ocele a železa. Váži 12 kg. Maximálna výška preťahovanej dosky alebo fošny je 6,5 cm, šírka cca. 30 cm. Prednostne osobný odber v Sabinove. Ak by ho chcel niekto poslať poštou, pri tejto váhe (+ musí to ísť kuriérom), by mi musel po dohode uhradiť výšku poštovného vopred. Hoblovačka, horný prieťah na hoblovačku.
Hoblovacka s pretahovackou
Ponukam na predaj hoblovacku s pretahovackou,súčasťou hoblovacky je odsávanie,veľmi málo používaná,v zachovalom stave,400 mm valec,pri vážnom záujme dohoda na cene možná
Metabo HC 260 C
Plne funkčná dôvod predaja kúpa väčšej hoblovačky
Hoblovacka
Predam hoblovaci valec na výrobu hoblovacky