inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj komerčného objektu vhodného na podnikanie v Rudina (

Kategória: Hotely, reštaurácie

(175-18-MACHa)
Ponúkame Vám na predaj komerčno - prevádzkový objekt v obci Rudina, vzdialený cca 5 km od Kysuckého Nového mesta a cca 7 km od Žiliny.
Predáva sa jednopodlažná budova, pozostávajúca z dvoch spojených budov o rozmeroch 10 x 7 x 3,5m( D x Š x V) a druhej budovy 11 x 5 x 2,5m ( D x Š x V). Priestory slúžili pre reštauračné podnikanie.
Objekt sa predáva v pôvodnom stave. Menené sú plastové okná. Podlahy: dlažba. Objekt je napojený je na IS (plyn, elektrika, voda, kanalizácia do vlastného septiku).Budova sa nachádza na pozemku o ploche 306m2. Prístup k budove: asfaltová komunikácia. Parkovanie zabezpečuje plochu pre 3-5 áut. Na pozemku sa nachádza taktiež drevený altánok na posedenie. Vstupná časť pred budovou je pokrytá zámkovou dlažbou. Náklady na prevádzku budovy sa pohybujú cca 200€ / mesačne podľa priemernej spotreby energií. Objekt je vybavený 2 samostatnými oddelenými toaletami pre klientelu a 1 WC pre majiteľa. Zariadenie budovy sa predáva po dohode s majiteľom.
Nehnuteľnosť radi predstavíme na osobnej obhliadke.
Výhody: dobrá poloha objektu v strede obce, dobrý prístup, parkovanie pre 5 áut, budova ponúka priestory pre rôzne podnikateľské aktivity, dobrá cena, satelitná prípojka.

Cena : 142 950€.
Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis a je odsúhlasená majiteľom.
Podrobnosti radi poskytneme na tel. č. , e-mail: chrensc@
Predaj komerčného objektu vhodného na podnikanie  v Rudina (
Podobné inzeráty
Krásny meštiansky dom s penziónom v CENTRE mesta pod Tatrami
BYTY + PENZIÓN + OBCHODNÉ PRIESTORY + DVOJ-GARÁŽ + POZEMOK Unikátna poloha v HISTORICKOM CENTRE mesta pod TATRAMI Prestížne bývanie – zabehnuté podnikanie – prenájmy Výnimočná investičná príležitosť – všetko v jednom: • veľkometrážny 4+iz. byt s veľkou lodžiou • 10 prenajímateľných obytných jednotiek, každá s vl. záz. • obchodné priestory • vysoká priestranná a vykurovaná 2-garáž • uzavretý dvor s terasou a možnosťou parkovania • neobmedzený prístup autom z 2 ulíc s dostatkom parkovacích miest Na predaj Meštiansky/Polyfunkčný dom rezidenčného a komerčného charakteru, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej tatranskej lokalite, a to priamo v krásnom historickom centre mesta Kežmarok. Prestížna adresa, kde budete mať pohodlný život a všetko ako na dlani - historické námestie s množstvom obchodov, všetky služby, bohaté kultúrne dianie a zároveň pokojné miesto plné zelene a blízkosť najväčších atrakcií v rámci mesta a lokality. Okresné mesto Kežmarok (pamiatková rezervácia) je jedným z centier cestovného ruchu pod Vysokými Tatrami a patrí k najkrajším mestám Slovenska. Na atraktívnosti mestu pridávajú ďalšie okolité národné parky - Slovenský raj a Pieniny. Objekt s veľkolepou výmerou 750m2 úžitkovej plochy pozostáva z 2 prepojených budov, ktoré prešli kompletnou rekonštrukciou s nadstavbou nového podlažia na každej budove a vďaka praktickému členeniu slúžia ako polyfunkčný komplex na bývanie a podnikanie. Budúceho majiteľa čaká v objekte slnečný byt luxusnej rozlohy 182 m2 s 2 kúpeľňami, veľkou lodžiou a idylickými výhľadmi na starobylé pamiatky aj na Tatry. Byt má samostatný vchod, poskytuje dokonalé súkromie a jedinečnú atmosféru staromestského bývania. Či už ho bude využívať na trvalé bývanie alebo na rekreáciu, každopádne ho ocení. Rovnako ďalšie samostatné podlažie 182 m2, ktoré tvorí 2 iz. apartmán a 2 nepriechodné izby s príslušenstvom môže slúžiť na komfortné rodinné bývanie alebo iné rezidenčné či komerčné využitie. Komerčnú hodnotu poskytujú aj Obchodné priestory a Penzión, situovaný v 2. budove. Penzión je útulný, vysoko oceňovaný hosťami a vďaka svojej polohe funguje celoročne. Možnosť pokračovať v zabehnutej prevádzke alebo využiť obytné jednotky na dlhodobé prenájmy. Vynikajúca dostupnosť a dispozičné danosti týchto priestorov umožňujú využívať ich aj pre viaceré prevádzky služieb, rôzne kliniky, zariadenia, inštitúcie a iné. Objekt je reprezentatívny, udržiavaný a zariadený s možnosťami okamžitého užívania a profitovania. Navyše pamiatková hodnota nehnuteľnosti umožňuje získať nevratné granty z eurofondov na jej ďalší rozvoj, ktoré na predmetnú nehnuteľnosť doposiaľ neboli žiadané ani využité. Viaceré benefity tohto objektu predstavujú výbornú príležitosť na bezpečnú investíciu, ktorá vždy nájde svoje zhodnotenie. Centrum mesta a atraktívna turistická lokalita je nesporne strategická poloha pri investícii do nehnuteľnosti. Viac info a cena na tel. č
Predaj rozostavaného hotela/apartmánového domu v Terchovej
RE/MAX ponúka na predaj rozostavaný hotel/apartmánový dom v Terchovej s nádherným výhľadom. Pôvodne vypracovaná PD riešila na mieste bývalého objektu reštaurácie „Skleník“ výstavbu hotelového objektu. Podľa tejto PD bola zahájená výstavba objektu. Nasledovne vypracovaná PD riešila zmenu stavby pred dokončením a riešila „transformáciu“ objektu na apartmánový dom so 41 apartmánmi, v ktorom budú apartmány rozpredané jednotlivým individuálnym majiteľom. Podľa tejto PD sa začali realizovať taktiež stavebné práce, ktoré boli v určitom stupni rozostavanosti ukončené. Bola zhotovená hrubá stavba, osadené obvodové okenné konštrukcie, bola zhotovená šikmá strecha, ktorá bola následne zateplená. Na objekte bola zhotovená zateplená fasáda. Vo vnútri objektu boli zhotovené hrubé konštrukcie priečok, bez osadení výplní dverných otvorov. Rozvody TZB a elektro neboli zhotovené. Hoci objekt zvonku vyzerá ako skoro dokončený, z vnútra je to hrubá stavba bez schodísk. Momentálne bolo zadané preprojektovanie s dobudovaním ďalšieho bloku stavby na kompletný apartmánový dom v duchu Alpskej architektúry. K projektu je pripravená nová kalkulácia investícii.
Investičná príležitosť v oblasti Modra – Harmónia
....jedinečná investičná príležitosť v príjemnej rekreačnej oblasti Modra – Harmónia Ak túžite po vlastnom rekreačnom objekte, ktorý Vám zabezpečí nie len príjem, ale poskytne Vám aj možnosť oddychu, tak toto je jednoznačne ponuka pre Vás. Vysoký potenciál tejto investičnej príležitosti je hlavne v lokalite, v ktorej sa nachádza. Zalesnené prostredie v blízkosti Malých Karpát s krásnou prírodou, možnosti nenáročných vychádzok s výhľadmi, kúpanie sa v neďalekom jazere, či lyžiarske aktivity. To je to čo ponúka rekreačná oblasť Modra – Harmónia. Ale nie len lokalita je to, čo túto ponuku robí výnimočnou. Skvelou výhodou rekreačného objektu je aj primeraná veľkosť pozemku, vlastné parkovacie miesta v areáli, kompletná rekonštrukcia a zariadenie. Celková výmera pozemku predstavuje 2 098 m2, pričom zastavaná plocha je o výmere 249,26 m2 a úžitková plocha je 493,50 m2. Samozrejmosťou daného objektu je pitná a úžitková voda z mestského vodovodu, elektrická energia z verejnej siete a vykurovanie dvoma plynovými kotlami. Spomínaná kompletná rekonštrukcia, vrátane sanity, stien, obvodu stropov, podláh, zateplenia a strechy, odbremení potenciálnych kupcov od nekonečných prerábok. Kompletné zariadenie a vybavenie zároveň poskytuje možnosť okamžite spustiť objekt do prevádzky a užívať si plnohodnotne všetky pozitíva daného rekreačného objektu. Samotný objekt nie je podpivničený, ale disponuje 3 nadzemnými podlažiami, ktorých dispozícia je ideálna. Prvé nadzemné podlažie slúži ako vstup do objektu. Nachádza sa tu recepcia, reštaurácia, bar, kuchyňa, sklady so vstupom na zásobovanie, chodba, sociálne zariadenia pre pánov a dámy, šatňa pre zamestnancov, plynová kotolňa, spoločenská miestnosť s krbom, menšia chodba s kanceláriou a vstupom na dvor a točité schody, ktoré vedú na druhé nadzemné podlažie. Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádza 9 izieb s ubytovacou kapacitou 26 osôb a (každá izba má vlastnú kúpeľňu a WC), sociálne zariadenie pre zamestnancov a schody, ktoré vedú na tretie nadzemné podlažie. Súčasťou tretieho nadzemného podlažia sú 2 priestranné izby, resp. apartmány, ktoré disponujú vlastnou kúpeľňou a WC, hala a 2 sklady, ktoré slúžia na uskladnenie prádla. Objekt má zároveň 3 vstupy a to hlavný vstup, zadný vstup a vstup na zásobovanie, čo je veľkou výhodou. Objekt sa nachádza v lokalite s obrovským potenciálom, je skvelým miestom na oddych a rekreáciu a preto môžeme potvrdiť, že ide o jedinečný investičný rekreačný objekt, ktorého kúpu určite nebudete ľutovať. Cena rekreačného objektu je 999 000 € vrátane DPH Viac tofografií, pôodorys a daľšie info. nájdete na stránke Ak máte záujem o doplňujúce informácie zavolajte mi na číslo , alebo napíšte mail na: Ján Pinka Váš realitný partner & partner Babony TRE Počet poschodí: 2 Počet izieb: 11 Dodatok k cene: vrátane DPH, vrátane provízie Zastavaná plocha: 249.26m&
Investičná príležitosť v oblasti Modra – Harmónia
....jedinečná investičná príležitosť v príjemnej rekreačnej oblasti Modra – Harmónia Ak túžite po vlastnom rekreačnom objekte, ktorý Vám zabezpečí nie len príjem, ale poskytne Vám aj možnosť oddychu, tak toto je jednoznačne ponuka pre Vás. Vysoký potenciál tejto investičnej príležitosti je hlavne v lokalite, v ktorej sa nachádza. Zalesnené prostredie v blízkosti Malých Karpát s krásnou prírodou, možnosti nenáročných vychádzok s výhľadmi, kúpanie sa v neďalekom jazere, či lyžiarske aktivity. To je to čo ponúka rekreačná oblasť Modra – Harmónia. Ale nie len lokalita je to, čo túto ponuku robí výnimočnou. Skvelou výhodou rekreačného objektu je aj primeraná veľkosť pozemku, vlastné parkovacie miesta v areáli, kompletná rekonštrukcia a zariadenie. Celková výmera pozemku predstavuje 2 098 m2, pričom zastavaná plocha je o výmere 249,26 m2 a úžitková plocha je 493,50 m2. Samozrejmosťou daného objektu je pitná a úžitková voda z mestského vodovodu, elektrická energia z verejnej siete a vykurovanie dvoma plynovými kotlami. Spomínaná kompletná rekonštrukcia, vrátane sanity, stien, obvodu stropov, podláh, zateplenia a strechy, odbremení potenciálnych kupcov od nekonečných prerábok. Kompletné zariadenie a vybavenie zároveň poskytuje možnosť okamžite spustiť objekt do prevádzky a užívať si plnohodnotne všetky pozitíva daného rekreačného objektu. Samotný objekt nie je podpivničený, ale disponuje 3 nadzemnými podlažiami, ktorých dispozícia je ideálna. Prvé nadzemné podlažie slúži ako vstup do objektu. Nachádza sa tu recepcia, reštaurácia, bar, kuchyňa, sklady so vstupom na zásobovanie, chodba, sociálne zariadenia pre pánov a dámy, šatňa pre zamestnancov, plynová kotolňa, spoločenská miestnosť s krbom, menšia chodba s kanceláriou a vstupom na dvor a točité schody, ktoré vedú na druhé nadzemné podlažie. Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádza 9 izieb s ubytovacou kapacitou 26 osôb a (každá izba má vlastnú kúpeľňu a WC), sociálne zariadenie pre zamestnancov a schody, ktoré vedú na tretie nadzemné podlažie. Súčasťou tretieho nadzemného podlažia sú 2 priestranné izby, resp. apartmány, ktoré disponujú vlastnou kúpeľňou a WC, hala a 2 sklady, ktoré slúžia na uskladnenie prádla. Objekt má zároveň 3 vstupy a to hlavný vstup, zadný vstup a vstup na zásobovanie, čo je veľkou výhodou. Objekt sa nachádza v lokalite s obrovským potenciálom, je skvelým miestom na oddych a rekreáciu a preto môžeme potvrdiť, že ide o jedinečný investičný rekreačný objekt, ktorého kúpu určite nebudete ľutovať. Cena rekreačného objektu je 860 000 € vrátane DPH Viac tofografií, pôodorys a daľšie info. nájdete na stránke Ak máte záujem o doplňujúce informácie zavolajte mi na číslo , alebo napíšte mail na: Ján Pinka Váš realitný partner & partner Babony TRE Počet poschodí: 2 Počet izieb: 11 Dodatok k cene: vrátane DPH, vrátane provízie Zastavaná plocha: 249.26m&
Novostavba komerč.objektu-reštaurácia,kaviareň,ambulancia
Ponúkame na predaj novostavbu komerčného objektu so zastavanou plochou 164m2 v Miloslavove, časť Alžbetin Dvor. Nachádza sa na pozemku o celkovej výmere 462m2, v úplne novej lokalite s bytovými a rodinnými domami, preto akákoľvek prevádzka nebude mať núdzu o klientov. Objekt je tesne pred kolaudáciou, pripravený kolaudovať sa ako reštaurácia / kaviareň. Nie je problém skolaudovať ho na iný účel využitia (ambulancie, administratívne priestory...). Pri prevádzkovaní reštaurácie / kaviarne je možnosť priestor rozšíriť aj o terasu s vonkajším posedením. Interiér je zatiaľ bez vnútorných priečok, tie sa prispôsobia podľa finálneho zámeru využitia priestoru. Objekt má podlahové vykurovanie a klimatizáciu. Cena nehnuteľnosti s kompletným právnym servisom vrátane provízie je 299 000 eur. V prípade, že máte nejaké otázky, prípadne sa chcete dohodnúť na obhliadke, neváhajte ma kontaktovať na čísle . Obec Miloslavov sa nachádza od centra hlavného mesta 20 km a poskytuje nasledovnú občiansku vybavenosť: základná škola (aj 2. stupeň), materská škola, súkromné materské školy, nákupné centrum OC Miloslavov (Billa, 101 drogerie, pekáreň...), pošta, knižnica, futbalové ihrisko, vonkajšie fitness centrum, praktický lekár, detský lekár, ortopéd, lekáreň. Dostupnosť do Bratislavy okrem automobilovej dopravy je riešená i frekventovaným autobusovým prípadne vlakovým spojením (RegioJet). Blízkosť napojenia na R7/D4 výrazne zrýchlila dopravu do centra hlavného mesta, ktorá je aktuálne naozaj bezproblémová. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať na . Obhliadky sú možné denne, i počas víkendov, vtedy je však potrebné vopred si dohodnúť termín.
Predaj komerčný objekt, multifunk. budova, 4056 m2, Kvetnica
Ponúkame na predaj komerčný objekt  4000 m2 úžitkovej plochy, Poprad, Kvetnica ZÁKLADNÉ ÚDAJE - zastavaná plocha budovy 1352 m2 - na troch podlažiach je využiteľná plocha 4056 m2 - objekt sa nachádza na pozemku o rozlohe 1352 m2 - energetický certifikát: neuvedené POPIS AREÁLU - jedná sa o podpivničený objekt s dvoma nadzemnými podlažiami a podkrovnými priestormi - tretie podlažie - budova bola v minulosti ústredný objekt liečebných ústavov, v súčasnosti sa tu nachádzajú 4 samostatné byty, veľké priestranné miestnosti - bývalá kinosála, jedáleň, spoločenská, resp. kongresová miestnosť, cca 50 menších miestností určených na rôznorodé využitie - v objekte bola vlastná pekáreň a vlastná mäsovýroba - v centre objektu sa nachádza átrium, kde je ďalší vstup do objektu - súčasťou objektu je aj veľký priľahlý pozemok, na ktorom sa športové ihrisko -  prístupové cesty v okolí objektu sú vyasfaltované UMIESTNENIE AREÁLU - budova je situovaná v nádhernom prostredí ihličnatého lesa pri Poprade - v Kvetnici pod Vysokými Tatrami, ktorá je známa klimatickými kúpeľami - objekt sa nachádza v prímestskej časti Popradu - leží v lesoch pohoria Kozie chrbty - v Kvetnici sa nachádza veľký dobre udržiavaný park s jazierkom a fontánou - návštevníkom je v zime k dispozícii lyžiarsky vlek.K - k uvedenej budove  patrí priľahlý pozemok o rozlohe 5446 m2 MOŽNOSTI VYUŽITIA - budova môže slúžiť ako nadštandardné bývanie pre seniorov, hotel, zotavovňa, relaxačné centrum, kongresové centrum UŽ 13 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle , mailom na adrese ponuky@  Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.