inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj komerčného priestoru - ul.Gorkého - Prievidza

Kategória: Ostatné

Ponúkame Vám na predaj komerčný priestor na 2.nadzemnom podlaží polyfunkčného objektu na ul.M.Gorkého (sídlisko Kopanice v Prievidzi. Objekt bol daný do užívania v roku 1981.Ponúkaný priestor pôvodne slúžil ako predajňa potravín, naposledy bol využívaný ako pošta, resp. obchodné a skladovacie priestory. Zastavaná plocha 2.nadzemného podlažia je 500 m2, podlahová plocha priestoru činí 414 m2 a výmera prislúchajúcich pozemkov a ich podielov činí celkom 782 m2.
Priestor má samostatný vstup z úrovne terénu, nakladaciu rampu, parkovanie a vonkajším schodiskom je komunikačne prepojený s prízemím, kde sa v súčasnosti nachádza predajňa potravín.
Predmetný komerčný priestor bol zmodernizovaný, boli kompletne vymenené elektrické rozvody, nové interiérové dvere, vykurovanie je riešené stropnými sálavými fóliami,sú tu nové dátové rozvody, nová optika, nová rekuperácia s doohrevom a ochladzovaním. V celom priestore je zabezpečovacie zariadenie s kamerami. Všetko na diaľkové ovládanie s automatizáciou SMART-home.
Tento komerčný priestor je vhodný ako obchodná prevádzka, priestor pre služby, sídlo spoločnosti, kancelárie, resp. sklad.
Bližšie technické informácie Vám poskytneme pri osobnom rokovaní alebo obhliadke.
Predaj komerčného priestoru - ul.Gorkého - Prievidza
Podobné inzeráty
Odstúpenie komerčného objektu - Vieska nad Žitavou (1082-18-
1082-18-AFI Ponúkame Vám odstúpenie komerčného a prevádzkového priestoru v centre obce Vieska nad Žitavou. V budove je jedna veľká miestnosť a toalety (pánske, dámske) V suteréne sú skladové priestory. budova bola využívaná ako pohostinstvo, po úprave vhodná aj na inú podnikateľku činnosť. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Cena nájmu majiteľovi budovy 102€ mesačne, plus za skutočnú spotrebu energií. Cena 9 900 € V cene je odstúpenie nájmu, všetko zariadenie a vybavenie prevádzky.
Parkovacie miesto Gorkeho
Ponúkam na prenájom vonkajšie parkovacie miesta na gorkého ulici. (Jumbo 1-2min pešo) (Hlavná ulica cca 5min pešo) Výmera parkovacieho miesta je cca 12 m2. Vjazd auta na parkovisko je cez uzamykateľnú bránu. 3 miesta volné. Cena s dph 50€/mesiac 1vozidlo. Je to vonkajšie státie. Poprosím sms, ja vám zavolám. Ďakujem
OBJEKT komerčného využitia - bývalá výmenníková stanica, 200
AstonReal ponúka na predaj OBJEKT komerčného využitia - bývala výmenníková stanica. Celková rozloha objektu je 200 m2. Objekt je možné využiť ako: - obchodné priestory (obchod, sklad ....) - služby (posilňovňa, ateliér, kaviareň, pub ...) - a iné. - možnosť bývania K objektu prislúcha jedno vyhradené parkovacie miesto. Strecha po rekonštrukcii, plastové okná. Cena je bez DPH Viac informácií na tel. č.: alebo e-mail: schmidt@ Celková rozloha: 200m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Okná: plastové
BUDOVY KOMERČNÉHO VYUŽITIA, KAVEČIANSKA CESTA, KOŠICE SEVER
V exkluzívnom zastúpení ponúkam na predaj súbor budov nachádzajúcich sa na Kavečianskej ceste, Košice Sever, v areáli Lokomotívy. Ide o dve budovy komerčného využitia a tri garáže (sklady). Úžitková plocha spolu 698 m2. Pozemok vrátane zastavaných plôch je o výmere 1386 m2. Budovy sú napojené na všetky IS. Vstup k budovám je priamo z verejnej komunikácie. Momentálne sú budovy plne obsadené nájomcami. Vhodné ako investícia s návratnosťou alebo pre vlastné využitie. Bližšie informácie poskytnem pri osobnom stretnutí. V prípade záujmu volajte na číslo .
Zemné práce , fotovoltika , tepelné čerpadlá
✅ PROFIbager-Lukáš Hačko ✅✅ Zdravím. Ponúkam Vám zemné a výkopové práce, Fotovoltiku a tepelné čerpadlá v okrese Partizánske, Bánovce nad Bebravou, v okrese Prievidza,Moja ponuka: ✅Zemné práce : - základová doska nakomplet + odborne poradenstvo na základe skúseností - obkopanie budovy pred sanáciou - výkop základov - navozenie materiálu do základov - prípojky na inžinierske siete (vodu, elektriku, plyn, kanalizáciu) - stavebné prípravy pod bazény a jazierka, žumpy a čističky vôd - stavebné prípravy pod zámkovku - rôzne terénne úpravy - Svahovanie + úprava terénu - vytrhávanie koreňov - zrovnávanie pozemkov - prípravy pozemku pod trávnik - vybudovanie prístupových ciest - Skopávanie svahu - Nakládka/vykládka paliet (5e/ks) K dispozícii mám kopacie lyžice 40,60,90cm a svahovaciu lyžicu 120 cm. ...Cena? Hodinový výjazd 100,- 40eur/h plus cena za príjazd podľa vzdialenosti obce. Ale všetko je vec dohody podľa typu a obťiažnosti práce. V ponuke ďalej: ✅✅Fotovoltika -po dohode ponúkame energetickú analýzu priamo u zákazníka. -precízna kalkulácia -TOP produkty na trhu -spokojnosť zákazníka na1.mieste ✅✅Tepelné čerpadlá -značkové vysokokvalitné,nie fejky z PL -kompatibilné -odborná montáž -záruka Všetko skladom,žiadne zbytočné čakanie a sľuby ako ine firmy a potom rok čakáte ...chceme byť najlepší. Viac info po telefóne. Ak nezdvihnem volám späť. ☎️ 0️⃣9️⃣1️⃣7️⃣ 9️⃣5️⃣1️⃣ 3️⃣4️⃣0️⃣ ☎️ Prof.služby prof.prístup prof.poradenstvo Watsap/Messenger Ďalej v ponuke: MAN 4x4 s Hyd.rukou, vyklápač vhodný do dvorov či menších priestorov či dvorov kde je dlažba. Pre skvalitnenie služieb k dispozicii UNC 060. Volať sem; ☎️ 0️⃣9️⃣4️⃣9️⃣ 2️⃣4️⃣5️⃣ 2️⃣8️⃣4️⃣ ☎️ Špecialisti v obore a dlhoročné skúsenosti na strojoch sú našou zárukou Vašej spokojnosti. Neváhajte nás kontaktovať a určite sa dohodneme. ✅✅✅Zemné Práce, fotovoltika a tepelné čerpadlá: 0️⃣9️⃣1️⃣7️⃣ 9️⃣5️⃣1️⃣ 3️⃣4️⃣0️⃣ Autodoprava Man s hydr.rukou: 0️⃣9️⃣4️⃣9️⃣ 2️⃣4️⃣5️⃣ 2️⃣8️⃣4️⃣ Za kvalitou svojich prác si stojíme a vždy nájdeme riešenie. ❎❎❎❎❎❎ Fotovoltika partizánske Tepelné čerpadlá partizánske ,tepelné čerpadlá Prievidza , tepelné čerpadlá Bánovce nad Bebravou ,tepelné čerpadlá Topoľčany Báger Pratizánske, traktorbager Partizánske, Autodoprava Partizánske, dovoz štrkov pieskov, Štrky piesky doprava, nákladné auto z rukou, hydraulická ruka, zemné práce Bánovce n.Bebravou, Báger Velké Uherce, Kolačno, Brodzany, Nedanovce, Krásno, Bošany , Chynorany, Malé Bielice, Veľké Bielice, Veľké Kršteňany, Pažiť, Oslany Bystričany, Ostratice, Hradište, Skačany, Dolné Vestenice, Oslany,Topoľčany, Partizánske, Nováky, Prievidza, Žarnovica, Nová Baňa, Horná Ves, Zlaté Moravce. fotovoltaika Prievidza , fotovoltika Nitra , fotovoltika Topoľčany
Fotovoltaický menič Solax Power Hybridný 3F 10KW
X3 -ESS G4 Inverter only, X3-Hybrid-10.0-M, G4, hybrid inverter, 10.0KW SKLADOM Možnosť dodania : SolaX Power s potešením oznamuje spustenie komerčného trojfázového komerčného akumulátora na ukladanie batérií. Trojfázová fáza zahŕňa meniče s veľkosťou od 5 do 15 kW a so schopnosťou inštalovať viac meničov paralelne, škálovateľná kapacita batérie pre komerčné aplikácie je teraz realitou. Striedač je vybavený vstavaným EPS (Emergency Power Supply), má viac možností komunikácie a dá sa ovládať na diaľku. So SolaX X-Hybrid si môžte byť istý, že nikdy neostanete bez energie a to ani pri výpadku prúdu. Núdzové napájanie alebo spínač „EPS“ (k dispozícii iba pri modeloch „E“) umožňuje X-Hybrid pracovať úplne mimo sieť, čo znamená, že všetka energia, ktorú ste si uložili na svoje batérie, sa teraz použije v prípade straty napájania. cena z DPH. doklad o kúpe.