inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, Luxusné apartmány, Vinné Jazero

Kategória: Byty

015-113-GABA

Ponúkame Vám na predaj posledné 4 luxusné apartmány (z ôsmich) v krásnej lokalite Vinného Jazera.
Jedná sa o novostavbu moderných apartmánových bytov s rozlohou 84 -149 m2 vo veľmi vyhľadávanej a tichej lokalite.
Apartmány sú osadené do krásy nedotknutej prírody bukových lesov, takmer na brehu Vinianského jazera, ktoré ponúka vo svojom okolí množstvo príležitostí na relax, šport a zábavu. 
Apartmány disponujú vysokým štandardom, použitím najkvalitnejších materiálov, automatickým a diaľkovým ovládaním, vlastnými parkovacími miestami, welnes zónou, rezortom, a dalšími vymoženosťami.

Je to výhodná investícia, ktorá ponúka skvelú príležitosť.

Celoročné bývanie v modernej rezidencii s veľkou úžitkovou plochou od 84 m2.
150 m2 - oddychová Wellness zóna
3195 m2 - rozloha rezortu
12 krytých parkovacích miest
Výhodná investícia do budúcna
Ekologické a nízkoenergetické riešenie
Praktické dispozičné riešenie
Rezort obklopený zeleňou s priamym výhľadom na jazero 

Exkluzívny štandard:
Kompletne zariadené kúpeľne a toalety značkovej keramiky a armatúr
Kuchynská linka na mieru v štandarde
Exkluzívne podlahy svetových značiek
Hliníkové okná s automatickými žalúziami 
Zateplenie minerálnou vlnou
Plne klimatizované apartmány v štandarde
Samostatné podlahové plynové vykurovanie v každom apartmáne
Vlastné meranie všetkých médií 

Vinné jazero má výbornú polohu vzhľadom na jednoduchú dostupnosť od mesta Michalovce, ktoré je len 10 minút autom. Nachádza sa 3 minúty od dedinky obce Vinné, ktorá je s kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tam všetky potrebné úrady, zdravotné stredisko, lekáreň, materská aj Základná škola, sieť obchodov, reštaurácie, kaviarne, amfiteáter a ďalšie vymoženosti. Táto obec a Vinné jazero sú vyhľadávanou turistickou destináciou známou v celej Európe, ktoré sú svojou lokalitou blízko pri Zemplínskej šírave. Na vinnom jazere si príjemne oddýchnete. Je to vhodná lokalita pre tých, ktorí majú radi vodné športy ale aj pre tých, ktorí milujú lesy a prechádzky vo voľnej prírode s krásnym výhľadom na Viniansky hrad.
Vinné jazero priam ponúka očarujúce výlety kde si nájde aj niečo každá veková kategória od detí po seniorov.

Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska.
Ku každému klientovi pristupujeme individuálne.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky.

Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo).
Predaj, Luxusné apartmány, Vinné Jazero
Podobné inzeráty
Luxusné apartmány s úžasným výhľadom na jazero Vinné
REALITY HOUSE Vám ponúka: Luxusné apartmány s úžasným výhľadom na jazero Vinné - ponúkame Vám na predaj apartmánové byty s priamym výhľadom na malebné jazero Vinné, v tichej lokalite pod lesom, v súkromnom uzavretom rezorte - ponúkame 3 celoročné apartmány, určené na rekreačné aj na celoročné bývanie aj s rodinkou - ponúkame 2 typy apartmánov o veľkosti 70 m2 ako 2izbové a 125 m2 ako 3 - 4 izbové, každý s veľkou priestrannou terasou s výhľadom - súčasťou kúpy je aj parkovanie v garáži (12 park. miest) a luxusná privátna wellness a fitness zóna vrátane sáun a posedenia pod prístreškom - wellness sa odovzdá klientom s kompletným vybavením - sauny, vírivka, kuchyňa, zariadenie - ako na vizualizácii - biobazén - do vlastníctva prechádza aj podiel z celkovej rozlohy uzavretého oploteného areálu 3195 m2 - apartmány sú nízkoenergetické a ekologické - moderná otvorená dispozícia apartmánov - byty sa ponúkajú vo vysokom nadštandarde stavebných materiálov a zariadenia: Luxusné vybavenie kúpelní vrátane značkovej keramiky a armatúr, Kvalitná kuchynská linka na mieru v štandarde, kvalitné podlahy v celom apartmáne, Hliníkové okná a vonkajšie automatické žalúzie, samozrejmosťou je klimatizácia, Byty sú postavené z tehly so zateplením miner. vlnou, Vlastné podlahové kúrenie vrátane kotla a vlastné meranie energií. 1. menší APARTMÁN – výmera 70 m2 + terasa 14 m2 * CENA 229 000,- eur vrátane DPH 2. väčší APARTMÁN - výmera 122-125 m2 + terasa 26 m2 * CENA od 360 000,- eur vrátane DPH Celý areál je už kompletne dokončený. Ku každému apartmánu prináleží aj parkovacie miesto 13 m2 + pivničná kobka 5,7 m2. Obhliadka je možná kedykoľvek. Možnosť financovania kúpy aj hypotekárnym úverom, nakoľko apartmány si kúpite už skolaudované vrátane súpisného čísla. Všetky bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo osobne. Tešíme sa na Vás... Kontakt: REALITY HOUSE MICHALOVCE Bc. Denisa Hanusičová Dodatok k cene: , možnosť HÚ Obytná plocha: 70m² Celková rozloha: 85m² Úžitková plocha: 70m² Vlastníctvo: osobné Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Terasa: áno - 1 Pivnica: nie Garáž: áno Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: hliníkové
Luxusné apartmány s úžasným výhľadom na jazero Vinné
REALITY HOUSE Vám ponúka: Luxusné apartmány s úžasným výhľadom na jazero Vinné - ponúkame Vám na predaj apartmánové byty s priamym výhľadom na malebné jazero Vinné, v tichej lokalite pod lesom, v súkromnom uzavretom rezorte - ponúkame ešte 3 celoročné apartmány, určené na rekreačné aj na celoročné bývanie aj s rodinkou - 2 typy apartmánov o veľkosti 70 m2 ako menšie 3-izbové a jeden väčší 125 m2 ako 3 - 4 izbový, každý s veľkou priestrannou terasou s výhľadom - súčasťou kúpy je aj parkovanie v garáži (12 park. miest) a luxusná privátna wellness a fitness zóna vrátane sáun a posedenia pod prístreškom - wellness sa odovzdá klientom s kompletným vybavením - finska a infra sauna, vírivka, letná kuchyňa s grilom, vybavenie - ako na vizualizácii - biobazén s krásnou záhradou v celom objekte - do vlastníctva prechádza aj podiel z celkovej rozlohy uzavretého oploteného areálu 3195 m2 - apartmány sú nízkoenergetické a ekologické - moderná otvorená dispozícia apartmánov s krásnym výhľadom a východom na terasu - byty sa ponúkajú vo vysokom nadštandarde stavebných materiálov a zariadenia: Luxusné vybavenie kúpelní vrátane značkovej keramiky a armatúr, Kvalitná kuchynská linka na mieru v štandarde (bez spotrebičov), kvalitné podlahy v celom apartmáne, Hliníkové okná a vonkajšie automatické žalúzie, samozrejmosťou je klimatizácia, Byty sú postavené z tehly 300mm so zateplením miner. vlnou 200 mm. Vlastné podlahové kúrenie vrátane kotla a vlastné meranie energií. 1. menší APARTMÁN 3 - izb. – výmera 70 m2 + terasa 14 m2 * CENA 245 000,- eur vrátane DPH a 1 park. miesta 2. väčší APARTMÁN 3 - izb. - výmera 122-125 m2 + terasa 26 m2 * CENA od 366 000,- eur vrátane DPH a 2 park. miest Celý areál je už kompletne dokončený. Ku každému apartmánu prináleží aj parkovacie miesto 13 m2 + pivničná kobka 5,7 m2. Obhliadka je možná kedykoľvek. Všetky bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo osobne. Tešíme sa na Vás... Kontakt: REALITY HOUSE MICHALOVCE Bc. Denisa Hanusičová makler1@ Dodatok k cene: , možnosť HÚ Obytná plocha: 70m² Celková rozloha: 85m² Úžitková plocha: 70m² Vlastníctvo: osobné Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Terasa: áno - 1 Pivnica: nie Garáž: áno Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: hliníkové
Na predaj apartmán D1, 1.04 luxusný, Vinné Jazero
019-113-GABA Ponúkame Vám na predaj luxusný apartmán v krásnej lokalite Vinného Jazera. Jedná sa o novostavbu moderného apartmánového bytu vo veľmi vyhľadávanej a tichej lokalite. Apartmán je osadený do krásy nedotknutej prírody bukových lesov, takmer na brehu Vinianského jazera, ktoré ponúka vo svojom okolí množstvo príležitostí na relax, šport a zábavu.  Apartmán disponuje vysokým štandardom, použitím najkvalitnejších materiálov, automatickým a diaľkovým ovládaním, vlastným parkovacím miestom, welnes zónou, rezortom, a dalšími vymoženosťami. Do konca roka zvýhodnená cena. Je to výhodná investícia, ktorá ponúka skvelú príležitosť. Celoročné bývanie v modernej rezidencii s veľkou úžitkovou plochou 84 m2. 150 m2 - oddychová Wellness zóna 3195 m2 - rozloha rezortu Kryté parkovacie miesto Výhodná investícia do budúcna Ekologické a nízkoenergetické riešenie Praktické dispozičné riešenie Rezort obklopený zeleňou s priamym výhľadom na jazero  Exkluzívny štandard: Kompletne zariadené kúpeľne a toalety značkovej keramiky a armatúr Kuchynská linka na mieru v štandarde Exkluzívne podlahy svetových značiek Hliníkové okná s automatickými žalúziami  Zateplenie minerálnou vlnou Plne klimatizované apartmány v štandarde Samostatné podlahové plynové vykurovanie v každom apartmáne Vlastné meranie všetkých médií  Vinné jazero má výbornú polohu vzhľadom na jednoduchú dostupnosť od mesta Michalovce, ktoré je len 10 minút autom. Nachádza sa 3 minúty od dedinky obce Vinné, ktorá je s kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tam všetky potrebné úrady, zdravotné stredisko, lekáreň, materská aj Základná škola, sieť obchodov, reštaurácie, kaviarne, amfiteáter a ďalšie vymoženosti. Táto obec a Vinné jazero sú vyhľadávanou turistickou destináciou známou v celej Európe, ktoré sú svojou lokalitou blízko pri Zemplínskej šírave. Na vinnom jazere si príjemne oddýchnete. Je to vhodná lokalita pre tých, ktorí majú radi vodné športy ale aj pre tých, ktorí milujú lesy a prechádzky vo voľnej prírode s krásnym výhľadom na Viniansky hrad. Vinné jazero priam ponúka očarujúce výlety kde si nájde aj niečo každá veková kategória od detí po seniorov. Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo).
Na predaj apartmán C2, 2.03 luxusný, Vinné Jazero
018-113-GABA Ponúkame Vám na predaj luxusný apartmán v krásnej lokalite Vinného Jazera. Jedná sa o novostavbu moderného apartmánového bytu vo veľmi vyhľadávanej a tichej lokalite. Apartmán je osadený do krásy nedotknutej prírody bukových lesov, takmer na brehu Vinianského jazera, ktoré ponúka vo svojom okolí množstvo príležitostí na relax, šport a zábavu.  Apartmán disponuje vysokým štandardom, použitím najkvalitnejších materiálov, automatickým a diaľkovým ovládaním, vlastným parkovacím miestom, welnes zónou, rezortom, a dalšími vymoženosťami. Do konca roka zvýhodnená cena. Je to výhodná investícia, ktorá ponúka skvelú príležitosť. Celoročné bývanie v modernej rezidencii s veľkou úžitkovou plochou 149 m2. 150 m2 - oddychová Wellness zóna 3195 m2 - rozloha rezortu Kryté parkovacie miesto Výhodná investícia do budúcna Ekologické a nízkoenergetické riešenie Praktické dispozičné riešenie Rezort obklopený zeleňou s priamym výhľadom na jazero  Exkluzívny štandard: Kompletne zariadené kúpeľne a toalety značkovej keramiky a armatúr Kuchynská linka na mieru v štandarde Exkluzívne podlahy svetových značiek Hliníkové okná s automatickými žalúziami  Zateplenie minerálnou vlnou Plne klimatizované apartmány v štandarde Samostatné podlahové plynové vykurovanie v každom apartmáne Vlastné meranie všetkých médií  Vinné jazero má výbornú polohu vzhľadom na jednoduchú dostupnosť od mesta Michalovce, ktoré je len 10 minút autom. Nachádza sa 3 minúty od dedinky obce Vinné, ktorá je s kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tam všetky potrebné úrady, zdravotné stredisko, lekáreň, materská aj Základná škola, sieť obchodov, reštaurácie, kaviarne, amfiteáter a ďalšie vymoženosti. Táto obec a Vinné jazero sú vyhľadávanou turistickou destináciou známou v celej Európe, ktoré sú svojou lokalitou blízko pri Zemplínskej šírave. Na vinnom jazere si príjemne oddýchnete. Je to vhodná lokalita pre tých, ktorí majú radi vodné športy ale aj pre tých, ktorí milujú lesy a prechádzky vo voľnej prírode s krásnym výhľadom na Viniansky hrad. Vinné jazero priam ponúka očarujúce výlety kde si nájde aj niečo každá veková kategória od detí po seniorov. Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo).
Na predaj apartmán C1, 1.03 luxusný, Vinné Jazero
017-113-GABA Ponúkame Vám na predaj luxusný apartmán v krásnej lokalite Vinného Jazera. Jedná sa o novostavbu moderného apartmánového bytu vo veľmi vyhľadávanej a tichej lokalite. Apartmán je osadený do krásy nedotknutej prírody bukových lesov, takmer na brehu Vinianského jazera, ktoré ponúka vo svojom okolí množstvo príležitostí na relax, šport a zábavu.  Apartmán disponuje vysokým štandardom, použitím najkvalitnejších materiálov, automatickým a diaľkovým ovládaním, vlastným parkovacím miestom, welnes zónou, rezortom, a dalšími vymoženosťami. Do konca roka zvýhodnená cena. Je to výhodná investícia, ktorá ponúka skvelú príležitosť. Celoročné bývanie v modernej rezidencii s veľkou úžitkovou plochou 126 m2. 150 m2 - oddychová Wellness zóna 3195 m2 - rozloha rezortu Kryté parkovacie miesto Výhodná investícia do budúcna Ekologické a nízkoenergetické riešenie Praktické dispozičné riešenie Rezort obklopený zeleňou s priamym výhľadom na jazero  Exkluzívny štandard: Kompletne zariadené kúpeľne a toalety značkovej keramiky a armatúr Kuchynská linka na mieru v štandarde Exkluzívne podlahy svetových značiek Hliníkové okná s automatickými žalúziami  Zateplenie minerálnou vlnou Plne klimatizované apartmány v štandarde Samostatné podlahové plynové vykurovanie v každom apartmáne Vlastné meranie všetkých médií  Vinné jazero má výbornú polohu vzhľadom na jednoduchú dostupnosť od mesta Michalovce, ktoré je len 10 minút autom. Nachádza sa 3 minúty od dedinky obce Vinné, ktorá je s kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tam všetky potrebné úrady, zdravotné stredisko, lekáreň, materská aj Základná škola, sieť obchodov, reštaurácie, kaviarne, amfiteáter a ďalšie vymoženosti. Táto obec a Vinné jazero sú vyhľadávanou turistickou destináciou známou v celej Európe, ktoré sú svojou lokalitou blízko pri Zemplínskej šírave. Na vinnom jazere si príjemne oddýchnete. Je to vhodná lokalita pre tých, ktorí majú radi vodné športy ale aj pre tých, ktorí milujú lesy a prechádzky vo voľnej prírode s krásnym výhľadom na Viniansky hrad. Vinné jazero priam ponúka očarujúce výlety kde si nájde aj niečo každá veková kategória od detí po seniorov. Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo).
Na predaj apartmán C2, 2.03 luxusný, Vinné Jazero
018-113-GABA Ponúkame Vám na predaj luxusný apartmán v krásnej lokalite Vinného Jazera. Jedná sa o novostavbu moderného apartmánového bytu vo veľmi vyhľadávanej a tichej lokalite. Apartmán je osadený do krásy nedotknutej prírody bukových lesov, takmer na brehu Vinianského jazera, ktoré ponúka vo svojom okolí množstvo príležitostí na relax, šport a zábavu.  Apartmán disponuje vysokým štandardom, použitím najkvalitnejších materiálov, automatickým a diaľkovým ovládaním, vlastným parkovacím miestom, welnes zónou, rezortom, a dalšími vymoženosťami. Do konca roka zvýhodnená cena 2500 eur za m2. Je to výhodná investícia, ktorá ponúka skvelú príležitosť. Celoročné bývanie v modernej rezidencii s veľkou úžitkovou plochou 149 m2. 150 m2 - oddychová Wellness zóna 3195 m2 - rozloha rezortu Kryté parkovacie miesto Výhodná investícia do budúcna Ekologické a nízkoenergetické riešenie Praktické dispozičné riešenie Rezort obklopený zeleňou s priamym výhľadom na jazero  Exkluzívny štandard: Kompletne zariadené kúpeľne a toalety značkovej keramiky a armatúr Kuchynská linka na mieru v štandarde Exkluzívne podlahy svetových značiek Hliníkové okná s automatickými žalúziami  Zateplenie minerálnou vlnou Plne klimatizované apartmány v štandarde Samostatné podlahové plynové vykurovanie v každom apartmáne Vlastné meranie všetkých médií  Vinné jazero má výbornú polohu vzhľadom na jednoduchú dostupnosť od mesta Michalovce, ktoré je len 10 minút autom. Nachádza sa 3 minúty od dedinky obce Vinné, ktorá je s kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tam všetky potrebné úrady, zdravotné stredisko, lekáreň, materská aj Základná škola, sieť obchodov, reštaurácie, kaviarne, amfiteáter a ďalšie vymoženosti. Táto obec a Vinné jazero sú vyhľadávanou turistickou destináciou známou v celej Európe, ktoré sú svojou lokalitou blízko pri Zemplínskej šírave. Na vinnom jazere si príjemne oddýchnete. Je to vhodná lokalita pre tých, ktorí majú radi vodné športy ale aj pre tých, ktorí milujú lesy a prechádzky vo voľnej prírode s krásnym výhľadom na Viniansky hrad. Vinné jazero priam ponúka očarujúce výlety kde si nájde aj niečo každá veková kategória od detí po seniorov. Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo).