inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj majeru Gorazdov 4,5ha so skvelým investičným potenci

Kategória: Ostatné

Realitná kancelária RE/MAX vám exkluzívne ponúka predaj majeru Gorazdov so skvelým investičným potenciálom.

Majer Gorazdov bol pred rokmi využívaný ako družstvo. Na majery sa nachádza niekoľko bytových jednotiek (na fotke označené modrým) a niekoľko bývalých budov pre hospodárske zvieratá.

Majer Gorazdov sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite na trase Nitra – Šaľa. Výhodou je bezproblémový prístup po asfaltovej ceste.

Ponuka zahŕňa len "C" parcely – zastavaná plocha a nádvorie, čo poskytuje viacero možností využitia.

Možnosť zakúpenia majeru aj bez bytových jednotiek.

Bližšie informácie vám rady poskytneme na tel. čísle .
Predaj majeru Gorazdov 4,5ha  so skvelým investičným potenci
Podobné inzeráty
Polyfunkčný objekt Močenok, Gorazdov - Šaľa
Ponúkame na predaj polyfunkčnú budovu v obci Močenok, Gorazdov - Šaľa, so zastavanou plochou 372 m2, ktorá pôvodne slúžila ako ubytovňa pre zamestnancov. Polyfunkčný objekt pozostáva z 8-ich izieb, má vstupnú chodbu, dve umyvárky, toaletu a jednu spoločnú miestnosť. Je založený na betónových základoch s betónovou podmurovkou, obvodové murivo je z porobetónových tvárnic a nosné, ako aj deliace priečky sú z pórobetónu. Strop tvorí doskový základ na drevených trámoch, omietka na pletivo. Vnútorne omietky MVC hladké, vonkajšie sú zo striekaného brizolitu. Krov je tvorený z klincového väzníka, strešná krytina je z AZC vlnovky, klampiarina z pozinkovaného plechu. Strecha je sedlová s nízkym sklonom.  V budove je základná elektroinštalácia, rozvody z pozinkovaného potrubia, bez ohrevu TÚV. Kúrenie lokálnymi kachľami na tuhé palivo.  Objekt je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nakoľko sa objekt nachádza v blízkosti obce Močenok a je situovaný v blízkosti hlavnej cesty je možnosť jeho využitia na sezónne bývanie pripadne iný účel podnikateľského využitia.  V prípade, že Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0911 03 05 20 alebo emailom na antalkova@ a dohodnite si obhliadku.
Predaj polyfunkčnej budovy s investičným potenciálom…
polyfunkcny objekt, Štefánikova, Senica, Senica - Predaj polyfunkčnej budovy s investičným potenciálom Popis: Výborná ponuka pre investorov aj developerov!!! Ponúkame na predaj budovu na Štefánikovej ulici v širšom centre Senice pozostávajúcej z dvoch podlaží s nákladným výťahom – podzemné podlažie pre skladové a zásobovacie účely (130 m2) a nadzemné podlažie prístupné priamo z ulice (400 m2) – rozdelené na dva samostatné celky 275 m2 a 125 m2. Vo väčšom priestore (275 m2) je dlhodobo v prenájme zabehnutá predajňa potravín COOP Jednota – pozostáva z predajnej plochy, skladu, kancelárie, technickej miestnosti a chladiaceho boxu. Menší priestor (125 m2) je voľný – vstupná hala so zázemím recepcie, dve samostatné miestnosti, dve skladové miestnosti, sociálne zariadenia (WC pánske, WC dámske, WC personál). Spoločné priestory pozostávajú z chodby, schodiska a nákladného výťahu. V podzemnom podlaží prístupnom zo zadnej strany ulice je kotolňa, tri skladové miestnosti, šatne s toaletami, chodba, schodisko a nákladný výťah. Budova je napojená na všetky inžinierske siete. Vykurovanie plynovými kotlami Protherm (inštalované v r. 2010), ohrev vody plynovým zásobníkovým ohrievačom. V roku 2006 boli vyhotovené nové plastové okná a plastové vstupné dvere, v 2013 nová krytina strechy a zateplenie polystyrénom. Výborný prístup z hlavnej komunikácie, možnosti parkovania pred aj za budovou. V okolí sú bytové domy, mestský park, obchodné a nebytové priestory. Zaujímavý investičný potenciál - ku nehnuteľnosti sú vypracované kompletné podklady projektovej dokumentácie nadstavby bytových jednotiek. Voľné ihneď aj so zabehnutým nájomcom. Províziu RK neplatíte. Zariadenie: Bez zariadenia Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 402 Celková úžitková plocha administratívy: 400 Celková úžitková plocha skladu: 130 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Mestská voda Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Firemné Počítačová sieť: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Mário Strapák m.strapak@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fair Adresa: Potočná 14, 909 01, Skalica Telefón:
Predaj polyfunkčnej budovy s investičným potenciálom…
polyfunkcny objekt, Štefánikova, Senica, Senica - Predaj polyfunkčnej budovy s investičným potenciálom Popis: Výborná ponuka pre investorov aj developerov!!! Ponúkame na predaj budovu na Štefánikovej ulici v širšom centre Senice pozostávajúcej z dvoch podlaží s nákladným výťahom – podzemné podlažie pre skladové a zásobovacie účely (130 m2) a nadzemné podlažie prístupné priamo z ulice (400 m2) – rozdelené na dva samostatné celky 275 m2 a 125 m2. Vo väčšom priestore (275 m2) je dlhodobo v prenájme zabehnutá predajňa potravín COOP Jednota – pozostáva z predajnej plochy, skladu, kancelárie, technickej miestnosti a chladiaceho boxu. Menší priestor (125 m2) je tiež v prenájme – vstupná hala so zázemím recepcie, dve samostatné miestnosti, dve skladové miestnosti, sociálne zariadenia (WC pánske, WC dámske, WC personál). Spoločné priestory pozostávajú z chodby, schodiska a nákladného výťahu. V podzemnom podlaží prístupnom zo zadnej strany ulice je kotolňa, tri skladové miestnosti, šatne s toaletami, chodba, schodisko a nákladný výťah. Budova je napojená na všetky inžinierske siete. Vykurovanie plynovými kotlami Protherm (inštalované v r. 2010), ohrev vody plynovým zásobníkovým ohrievačom. V roku 2006 boli vyhotovené nové plastové okná a plastové vstupné dvere, v 2013 nová krytina strechy a zateplenie polystyrénom. Výborný prístup z hlavnej komunikácie, možnosti parkovania pred aj za budovou. V okolí sú bytové domy, mestský park, obchodné a nebytové priestory. Zaujímavý investičný potenciál - ku nehnuteľnosti sú vypracované kompletné podklady projektovej dokumentácie nadstavby bytových jednotiek. Voľné ihneď aj so zabehnutým nájomcom. Províziu RK neplatíte. Zariadenie: Bez zariadenia Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 402 Celková úžitková plocha administratívy: 400 Celková úžitková plocha skladu: 130 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Mestská voda Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Firemné Počítačová sieť: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Mário Strapák m.strapak@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fair Adresa: Potočná 14, 909 01, Skalica Telefón:
Vinohrad
Ponúkam na predaj vinicu o rozlohe cca 4,5ha. Lokalita: Južnoslovenská vinohradnícka oblasť, Strekovský vinohradnícky rajón, Obec Svodín. Odroda: Pinot noir Merlot Zweigelt Rulandské šedé Dunaj Cabernet frank Asfaltová prístupová cesta. Vinohrad je obrábaný vo výbornej kondícii.
Ranć v krásnej prirode(susedne rakusko)
Ponúkam na predaj v krasnom prostredi prírody stajne s paddockmi, aut.napajačky, miesto na umyvanie koní,kolotoč pre kone, round pend a vonkajšiu jazdiareň 20x60m.Na pozemku je mozná výstavba rodinneho domu(nehnutelnosti)Pozemok má cca 2,5Ha +2Ha v prenajme.Jazdecka hala v bezprostrednej blízkosti je možná na použivanie.Viac Info cez whatsup:6
PREDAJ: POZEMKY BELUŠSKÉ SLATINY - 15.-€/m2
Ponúkame vám na predaj slnečné, mierne svahovité pozemky v obci Beluša, v katastrálnom území Hloža-Podhorie, okres Púchov. Pozemky sa nachádzajú v rekreačnom a turistickom stredisku - v chatárskej oblasti na rozhraní Považského podolia a Strážovských vrchov, v doline Slatinského potoka na ceste do obce Mojtín. Pokiaľ hľadáte prostredie vhodné na oddych, v lone prírody, kde by ste mohli tráviť voľné chvíle, táto ponuka je určená práve Vám. Výhody ponuky: výmera pozemkov 723 m2, 723 m2 a 2893 m2 (spolu: 4339 m2) pozemky sa nachádzajú vedľa seba, sú lemované lesom prístup z komunikácie okrem rekreačného účelu majú aj investičný potenciál zo strany terajšieho vlastníka podaná žiadosť o zaradenie do územného plánu zatiaľ vhodné na umiestnenie mobilného domu možnosť odkúpenia pozemkov jednotlivo, príp. riešiť novú výmeru geometrickým plánom po dohode s vlastníkom. Cena: 15.-eur/m2 Vzdialenosť od mesta Púchov 12 km. Pripojenie na diaľnicu D1 do 6 km. Fotky záhradného domu ilustračné. Vybavíme za vás: - hypotéku - zmluvy a kataster Ponuku nájdete na stránke: , ID 12554, call centrum: .