inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj medu

Kategória: Potraviny

Ponúkam na predaj med v plastových nádobách zo včelnice vo veľkostiach:
14kg, 20kg, 40kg.
odrody medu:
Agátový med: 7,70 eur /kg
Lipový med: 8.00 eur/ kg
Lesný med: 9.00 eur / kg
Medovicovy med: 10.00 eur / kg

Ceny sú platne len pri týchto objemoch!!!


V prípade zaujmu buď správa alebo volajte:
Predaj medu
Podobné inzeráty
Včelí med
Dobrý deň, ponúkam na predaj kvalitný domáci včelí med. (viď.foto) Ponúkam flaše medu t.j. kilo medu: - Kvetový mix medu (repkóvy a sezónne kvety) 6 € - Kvetový med (tekutý) 7 € - Repkový med (prirodzene skryštalizovaný) 6 € - Propolisová tinktúra 30 ml - 3,5 € - Viem dodať 40 kg vedro repkového medu, cena dohodou Osobný odber si vieme dohodnúť telefonický, bývam v Petržalke pri Technopole. Kúpou medu podporíte poctivého včelára.
Predaj medu, momentálne už len kvetovy
Predaj medu, momentálne už len kvetovy
Predaj medu
Predám vlastný med zo včelnice priamo od včelára. Predávam po kandliach. Na predaj : Repkový med - 8 kandlí Kvetov med - 2 kandle. Cena - 100 euro za 1 kandľu 35 kg medu. Dohoda možná. T.č. - 3
Púpavový ,,med"
Na predaj posledných 5 skiel (cca 450g netto) tohtoročného domáceho púpavového medu, z púpavy zbieranej mimo ciest a prach. Nie je to klasický včelí med, preto je označený ako ,,med", avšak svojou konzistenciou, farbou a lepkavosťou pripomína ten od včielok. Chuť púpavového ,,medu" závisí od konkrétneho receptu. Púpavový ,,med" je skvelý do čaju, do mlieka, na chlebík alebo len tak, na lyžičku :) Cena je uvedená za 1 sklo. Pri odbere 3 a viacerých skiel, cena za jedno sklo 4€.
Predám med - posielam aj kuriérom
V ponuke 2 druhy: jarno/letný ako ovocné stromy + púpava + agát a druhý je letný, tmavší lesný. Cena je 8 eur za 950 g. Darčekové balenie ako na obrázku je 430 g za 5 eur. Posielam aj cez kuriéra. Cena za prepravu je 5 eur, balík 7 veľkých medov v jednom balíku, to je max množstvo v jednom balíku aby sa nerozbili, preprava za 3 eurá, to je balík 3 veľké fľaše medu v jednom balíku. Mám to už odskúšané ako je najlepšie posielať, aj množstvo že koľko maximálne kusov v jednom balení aby sa nerozbil med a tiež aj dobre to zabaliť. Posielam cez prepravcu Packeta. Viem poslať aj cez Poštu, ale tam je drahšie poštovné. Včelárim na východe SVK. Som aj vyučená včelárka, mám ukončenú včelársku školu a tiež mám urobený certifikovaný rozbor medu. Snažím sa včeláriť ekologicky, bez nadbytočných liečiv a prípravkov, používam najmä prírodné prostriedky.
Med
Predám posledné poháre medu z poslednej sezóny. Jeden pohár = cca 1 kg medu od včielok z panenskej prírody dedinky Skýcov. Med včielky pripravovali od skorej jari 2022 po letné vytáčanie (júl). Teda nejde o jednodruhový med, ale je v ňom z každého kvetu niečo... Cena za pohár je 10e.