inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, mobilný dom Nové Zámky - IBA U NÁS

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj 3-izbový mobilný dom s obytnou plochou 46 m2.

Dispozícia: vstup spojený s kuchyňou, jedálňou a obývačkou, detská izba pre dve deti, spálňa, kúpeľňa s rohovou vaňou a splachovacou toaletou.

Premena tohto priestoru na nadštandardný mobilný dom bola dokončená v decembri roku 2022. V rámci premeny bola urobená nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, odpad vedený do zbernej nádoby 1 m3 s vývodom do prípadnej kanalizácie alebo trativodu, plastové okná a dvere, vnútorné textilné žalúzie deň a noc, sieťky na oknách, bodové svetlá, rohová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, v izbe rolldor, plávajúca podlaha, na stenách plastový obklad, klimatizácia, komplet zateplené obvodové steny, strecha a podlaha, manuálne výsuvy, konštrukcia spodného úložného priestoru, elektrický bojler 100L, zastrešená terasa.

Kúrenie zabezpečuje klimatizácia, ktorá bez problémov vykúri priestor aj v zime, ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler uložený v samostatnom skladovom priestore, plyn je riešený plynovou bombou.

K mobilnému domu prislúcha odnímateľná zastrešená terasa 4x1,5m so schodiskom, ktorá sa pri prevoze uskladňuje v zadnej časti návesu.

Pri prevoze sa zadná izba a vstupná časť s jedálňou zasúva po svojich koľajniciach do vnútra návesu, pod ktorým je aj úložný priestor.

Obytný mobilný náves je vo vlastníctve jedného majiteľa a je kúpou k dispozícii ihneď.
Tento mobilný dom je možné obývať trvalo aj rekreačne podľa potrieb majiteľa.
Náves sa predáva zariadený ako na fotografiách (okrem televízora, sedačky v obývačke a drobností majiteľa).

Pri rýchlom a serióznom jednaní možná dohoda. V cene je zároveň dovoz v rámci celej SR po dohode s majiteľom.

Odporúčam obhliadku!!!

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: NZ-61339

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už v
Predaj, mobilný dom Nové Zámky - IBA U NÁS
Podobné inzeráty
Dražba v spoluvlastníckych podielov na rod.dom a poz.
Dátum konania dražby: 21.02.2023 Čas otvorenia dražby: 11:00 hod. Miesto konania dražby: Notársky úrad Nová Baňa, Mgr. Andrea Galetová, Bernolákova č. 5, 968 01 Nová Baňa, okres Žarnovica, Banskobystrický kraj LV č. Okresný úrad, katastrálny odbor Katastrálne územie Okres Obec 1648 Nové Zámky Kolta Nové Zámky Kolta Parcely registra „E“ evidované na mape určeného operátu: Parcelné číslo Výmera v m2 Druh pozemku Podiel (B 22) 719/11 673 Zastavaná plocha a nádvorie 1/12 b) LV č. Okresný úrad, katastrálny odbor Katastrálne územie Okres Obec 1441 Nové Zámky Kolta Nové Zámky Kolta Parcely registra „E“ evidované na mape určeného operátu: Parcelné číslo Výmera v m2 Druh pozemku Podiel (B 22) 711/2 2395 Orná pôda 1/76 c) LV č. Okresný úrad, katastrálny odbor Katastrálne územie Okres Obec 1603 Nové Zámky Strekov Nové Zámky Strekov Parcely registra „C“ evidované na mape určeného operátu: Parcelné číslo Výmera v m2 Druh pozemku Podiel (B 4) 3575/1 441 Zastavaná plocha a nádvorie 1/6 Právny vzťah k stavbe súpisné číslo 119 evidovanej na pozemku parcelné číslo 3575/1 3575/2 691 Záhrada 1/6 Stavby: Súpisné číslo Na pozemku parcelné číslo Druh stavby Popis stavby Umiestnenie stavby 119 3575/1 10 Rodinný dom 1 d) LV č. Okresný úrad, katastrálny odbor Katastrálne územie Okres Obec 782 Nové Zámky Strekov Nové Zámky Strekov Parcely registra „C“ evidované na mape určeného operátu: Parcelné číslo Výmera v m2 Druh pozemku Podiel (B 9) 780/11 229 Zastavaná plocha a nádvorie 66/252 Právny vzťah k stavbe súpisné číslo 227 evidovanej na pozemku parcelné číslo 780/11 780/33 314 Vinica 66/252 Parcely registra „E“ evidované na mape určeného operátu: Parcelné číslo Výmera v m2 Druh pozemku Podiel (B 9) 2754 1079 Orná pôda 66/252 Stavby: Súpisné číslo Na pozemku parcelné číslo Druh stavby Popis stavby Umiestnenie stavby 227 780/11 10 Rodinný dom 1 Najnižšie podanie: 10 500,00 EUR Minimálne prihodenie: 300,00 EUR Výška dražobnej zábezpeky: 3 000,00 EUR Obhliadka 1: 06.02.2023 o 11:00 hod. Obhliadka 2: 16.02.2023 o 11:00 hod. Záujemcovia o obhliadku sa môžu ohlásia aspoň jeden deň pred konaním obhliadky na tel. č.: , Po – Pi 8:00 – 15:00 hod. Obhliadky sa uskutočnia na mieste, kde sa nachádza predmet dražby.
Na predaj dvojgeneračný rodinný dom v Nových Zámkoch
Typ: Rodinný dom Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám ponúka na predaj 7-izbový dvojgeneračný rodinný dom v Nových Zámkoch.  Nachádza sa v centre mesta Nové Zámky. Dom má samostatné dve bytové jednotky. Pozemok: - celková plocha: 315m2 - zastavaná plocha: 126m2 - na pozemku sa nachádza garáž/ pre tri autá za sebou/ - okolie pozemku skrášľujú okrasné kry a stromy - pozemok je rovinatý, zatrávnený a oplotený Dom: - 7-izbový - úžitková plocha: 200m2 - postavený je z pálenej tehly /60cm/ - nová strecha /2018/ - na prízemí prebehle kompletná rekonštrukcia - prízemie je vykurované plynovými konvenčnými ohrievačmi /gamatkami / - prvé poschodie je v pôvodnom, ale v zachovalom stave a vykurované plynovým kotlom - na prvom poschodí sú drevenné parkety, ktoré sú udržiavané - dom disponuje všetkými IS: /elektrina, plyn, voda, kanalizácia/    Dispozícia domu: Prízemie:  dispozične pozostáva z predsiene, troch izieb, kuchyne, komory, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatnej toalety 1. poschodie:  dispozične pozostáva z predsiene, chodby, štyroch izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne, samostatnej toalety a balkóna Výhody: - na prízemí domu prebehla kompletná rekonštrukcia /v roku 1997/ - nakoľko 1. poschodie je v pôvodnom stave, nový majiteľ si ho môže zrekonštruovať podľa svojich predstáv - tiež je tu možnosť využiť priestor na povale - v letnom období je v rodinnom dome príjemný chládok a v zimnom období stena slúži ako dobrý izolant - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľný Lokalita: - rodinný dom sa nachádza na vo vyhľadávanej  lokalite mesta Nové Zámky - 3 minúty chôdze od námestia - tiché a kľudné prostredie Občianska vybavenosť:  - v meste Nové Zámky je dostupná všetka občianska vybavenosť /Neváhajte a kontaktujte Nás ohľadom obhliadky/ Cena: v RK         *vrátane všetkých poplatkov spojené s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 315 m2 Úžitková plocha: 200 m2 Plocha pozemku: 315 m2 Zastavaná plocha: 126 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 7 Balkón: áno Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: zariadený Garáž: áno - 3 autá Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno Internet: áno - iné pripojenie Materiál: tehla Zateplený objekt:
Na predaj dvojgeneračný rodinný dom v Nových Zámkoch
Typ: Rodinný dom Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám ponúka na predaj 7-izbový dvojgeneračný rodinný dom v Nových Zámkoch.  Nachádza sa v centre mesta Nové Zámky. Dom má samostatné dve bytové jednotky. Pozemok: - celková plocha: 315m2 - zastavaná plocha: 126m2 - na pozemku sa nachádza garáž/ pre tri autá za sebou/ - okolie pozemku skrášľujú okrasné kry a stromy - pozemok je rovinatý, zatrávnený a oplotený Dom: - 7-izbový - úžitková plocha: 200m2 - postavený je z pálenej tehly /60cm/ - nová strecha /2018/ - na prízemí prebehle kompletná rekonštrukcia - prízemie je vykurované plynovými konvenčnými ohrievačmi /gamatkami / - prvé poschodie je v pôvodnom, ale v zachovalom stave a vykurované plynovým kotlom - na prvom poschodí sú drevenné parkety, ktoré sú udržiavané - dom disponuje všetkými IS: /elektrina, plyn, voda, kanalizácia/    Dispozícia domu: Prízemie:  dispozične pozostáva z predsiene, troch izieb, kuchyne, komory, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatnej toalety 1. poschodie:  dispozične pozostáva z predsiene, chodby, štyroch izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne, samostatnej toalety a balkóna Výhody: - na prízemí domu prebehla kompletná rekonštrukcia /v roku 1997/ - nakoľko 1. poschodie je v pôvodnom stave, nový majiteľ si ho môže zrekonštruovať podľa svojich predstáv - tiež je tu možnosť využiť priestor na povale - v letnom období je v rodinnom dome príjemný chládok a v zimnom období stena slúži ako dobrý izolant - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľný Lokalita: - rodinný dom sa nachádza na vo vyhľadávanej  lokalite mesta Nové Zámky - 3 minúty chôdze od námestia - tiché a kľudné prostredie Občianska vybavenosť:  - v meste Nové Zámky je dostupná všetka občianska vybavenosť /Neváhajte a kontaktujte Nás ohľadom obhliadky/ Cena: 299.000.-E      *vrátane všetkých poplatkov spojené s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 315 m2 Úžitková plocha: 200 m2 Plocha pozemku: 315 m2 Zastavaná plocha: 126 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 7 Balkón: áno Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: zariadený Garáž: áno - 3 autá Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno Internet: áno - iné pripojenie Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovan
Na predaj 5-izbový rodinný dom v meste Nové Zámky
Typ: Rodinný dom Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám ponúka na predaj 5-izbový rodinný dom v meste Nové Zámky. Nachádza sa v tichej a kľudnej lokalite mesta. Pozemok: - celková plocha: 732m² - zastavaná plocha: 419m2 - pozemok je rovinatý a oplotený - na pozemku sa nachádza 2x letná kuchyňa, vlastná studňa, ovocné stromy a vinič Dom: - úžitková plocha: 120m2 - postavený v roku 1950 - strecha je sedlová, zo škridle - dom je napojený na všetky IS : / voda, elektrina, kanalizácia, plyn/ optika sa nachádza pred pozemkom - kúrenie je riešené plynovým kotlom/ riadiátory, jedna izba je vykurovaná gamatkami/ - ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler - dom sa predáva v pôvodnom ale v zachovalom stave Dispozícia domu: - rodinný dom dispozične pozostáva z dvoch chodieb ,kuchyne, piatich izieb, kúpeľne s toaletou a komory Letná kuchyňa: - úžitková plocha: 19m2 - dispozične pozostáva z jednej miestnosti a komory Výhody: - dom je suchý, nezateká a je udržiavaný - nakoľko dom sa predáva v pôvodnom stave, nový majiteľ si ho môže zrekonštruovať podľa svojich predstáv - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľný - nízke mesačné náklady Lokalita: - rodinný dom sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite mesta - milí a príjemní susedia Občianska vybavenosť: - v meste dostupná všetka občianska vybavenosť Cena: 198.200.-€ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti - obhliadky možné kedykoľvek!! Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 732 m2 Úžitková plocha: 120 m2 Plocha pozemku: 450 m2 Zastavaná plocha: 419 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn
Iba u nás  Na predaj starší 3 izbový rodinný dom v obci Svod
IBA U NÁS !!! Ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom v pôvodnom stave v malebnej obci Svodín v okrese Nové Zámky. Obec Svodín je od Nových Zámkov je vzdialená 36 km a od mesta Štúrovo je vzdialená 22 km. Tento tehlový dom ktorý bol postavený koncom šesťdesiatych rokov je postavený na rovinatom pozemku. Dom je jednopodlažný a pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne , obývačky, spálne, detskej izby. V zadnej časti domu je ďalšia miestnosť, ktorú je možné využiť ako kúpeľňu a WC. Dom je postavený v kombinácii z pálenej tehly a nabíjaniny. Dom je odizolovaný. Podlahy v dome sú drevené. Dom má sedlovú škridlovú strechu, ktorá je v dobrom stave. Všetky okná ako aj vstupné dvere sú drevené. Okná sú osadené s vonkajšími drevenými roletami. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. Dom je suchý a je postavený v tichej ulici. Vyžaduje si však rozsiahlu rekonštrukciu. Celková rozloha pozemku je 687 m2 z toho je zastavaná plocha je 460 m2. Na pozemku sú všetky inžinierke siete – obecná voda, plyn, elektrina. Odpadová voda je vedená žumpou. Na pozemku je vykopaná studňa. Nehnuteľnosť je po vykonanej rekonštrukcii vhodná na celoročné bývanie ako aj rekreačný či víkendový dom s možnosťou ďalšieho prenájmu. Dom je okamžite obývateľný. V obci Svodín je plná občianska vybavenosť ( základná škola, materská škola, potraviny, pošta, detské ihrisko, futbalové ihrisko). Obec Svodín je známa svojimi početnými vínnymi hajlochmi a v susednej obci Strekov sa každoročne koná obľúbený Strekovský festival vína s medzinárodnou účasťou. V okolí obce je vynikajúca možnosť agroturistiky. Obec Svodín je spojená so susednou obcou Strekov náučným turistickým chodníkom o dĺžke 9,3 km. V blízkosti Svodína sa nachádza tzv. Svodínsky rybník ktorý poskytuje úžasné miesta pre milovníkov rybolovu. Pre klientov vybavujeme prepisy všetkých energií (voda, elektrina a plyn) V rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis a samozrejme možnosť financovania hypotekárnym úverom. Realitná kancelária Reality - Kontakt Nové Zámky, ktorá úspešne pôsobí na realitnom trhu od roku 2007 Vám ponúka kompletný realitný poradenský servis. V cene nehnuteľnosti máte zahrnuté vyhotovenie rezervačnej zmluvy a kúpnej zmluvy. Taktiež spolupracujeme s najlepšími znalcami a geodetmi ako aj s autorizovanými advokátmi v súvislosti s právnym servisom. Pre klientov zabezpečujeme vybavenie financovania nehnuteľnosti cez ktorúkoľvek banku. Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, od roku 2007 máme viac ako 16 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte. Cieľom našej realitnej kancelárie je vyvinúť maximálnu spokojnosť a komfort pre našich klientov. Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 460m² Obytná plocha: 460m² Celková rozloha: 687m² Rozloha pozemku: 687m² Úžitková plocha: 460m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný
Nový Mobilný dom 10x3.6m Celoročný
Nový ²mobilný dom na celoročné bývanie Naša ponuka zahŕňa nový celoročný mobilný dom s rozlohou 35 m². Konštrukcia je dobre izolovaná, vďaka čomu je vhodná pre každé ročné obdobie. Mobilný dom je vybavený elektrickou inštaláciou, ktorá umožňuje využívať energiu v každej miestnosti. Mobilný dom má svetlú kúpeľňu, priestrannú kuchyňu a dve útulné spálne. Vďaka úsporným tvarom je domček veľmi praktický a flexibilný z hľadiska hospodárenia s priestorom. Pozývame vás na návštevu nášho chalupárskeho dvora, kde si môžete bližšie pozrieť holandské a anglické domčeky, ktoré ponúkame. CELOROČNÝ MOBILNÝ DOM: Rozmery: 3,50 m - 10 m Plocha: 35 m² Počet spální: 2 Priestranná kuchyňa spojená s obývacou izbou Kúpeľňa so sprchovacím kútom Ponúkame možnosť rýchlej a včasnej prepravy mobilných domov na adresu určenú zákazníkom. Celoročné mobilné domy - pozývame vás, aby Doprava celá SK HU CZ +543 domkimobilnesk@ +925 nás kontaktovali!