inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj murovaného,dvojpodlažného rod.domu v Bytčici- Žilina

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj murovaný, samostatne stojací a zrekonštruovaný rodinný dom vo vyhľadávanej mestskej časti Bytčica - Žilina, na ul. Hatalova.
Dom je umiestnený v blízkosti hlavnej cesty v centre mestskej časti Bytčica na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 598 m2, zastavaná plocha domu je 106,4 m2 ( 14 x 7,60 ). Dom je priestranný, murovaný, dvojpodlažný, podpivničený a zrekonštruovaný.

Dispozične riešenie domu:
1. PP suterén je zrekonštruovaný a prerobený na obytnú časť: chodba, technická miestnosť s kotlom a kotlom na ohrev teplej vody, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, obývacia izba s krbom, spálňa a kuchyňa.
1.NP prízemie: kuchyňa, obývacia izba, detská izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a geberit, šatnik.
2. NP do podkrovia vedú betónové schody, galéria s výstup na terasu a výhľadom na pozemok, dve izby, samostatná kúpeľňa s veľkou vaňou, samostatné WC, pracovňa.
Stavebne - technické riešenie domu: murivo je tehla, zateplenie fasádnym polystyrenom 100 mm a silikatovou fasádnou omietkou, dom je odizolovaný a odrenážovaný, plastové okna, strecha sedlová, strešná krytina je z pozinkovaného falcovaného plechu. V dome bola kompletne vymenená elektroinštalácia, vodovodne a kanalizačne rozvody, vykurovanie domu zabezpečuje kondenzačný plynový kotol. ( suterén a prízemie radiátory zn. KORADO a podkrovie je podlahové teplovodne kúrenie ). Dom je napojený na verejný vodovod a verejnú splaškovú kanalizáciu, elektriku a plyn, optika je naplánovaná na jeseň 2021. Kuchynská linka je vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi, ktoré sú ešte v záruke. Pred vstupom do domu z hlavnej komunikácie je oplotenie z nerezu. Do oplotenia je dovedená elektrika na diaľkové ovládanie brány. Za domom na upravenom pozemku je umiestnene veľké drevene humno ( hospodárska budova )

V DOME JE EŠTE POTREBNÉ DOKONČIŤ MENŠIE STAVEBNÉ ÚPRAVY, v súčasnej dobe je dom neobývaný.

Dom svojou dispozíciou a polohou môže byť využívaný ako dvojgeneračný, alebo ako investícia na prenájom, alebo ako sídlo firmy.

ODPORÚČAM ! !

Nehnuteľnosť sa predáva výhradne v realitnej kancelárií Žilinareal s.r.o.

Pre bližšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte na tel.č. .
Informácia o novej cene po telefóne.
Predaj murovaného,dvojpodlažného rod.domu v Bytčici- Žilina
Podobné inzeráty
Na predaj NOVOSTAVBA DVOJPODLAŽNÉHO 5 - IZBOVÉHO RD V SLASKE
Na predaj Realitná kancelária REALITY SERVICE Vám exkluzívne ponúka veľkoryso riešenú novostavbu dvojpodlažného 5-izbového murovaného rodinného domu „na kľúč“ s veľkou (čiastočne prestrešenou) terasou na rozľahlom pozemku vrátane parkovacieho státia pre 2 motorové vozidlá, chodníkov, terénnych úprav, trávnika s automatickým zavlažovacím systémom, okrasných rastlín a drevín ako aj bezplatného poradenstva pri financovaní Vášho nového bývania. Rodinný dom sa nachádza na pozemku č. 24 o rozlohe 1808 m2 v novej obytnej zóne „IBV Slaská-Diely“ v obci Slaská, v tichej lokalite v lone prírody s nádherným výhľadom na okolitú scenériu, vzdialenej od okresného mesta Žiar nad Hronom iba 7 km. Dispozícia domu poskytuje veľkorysé riešenie pre väčšiu rodinu. Zastavaná plocha je 180 m2, úžitková 318 m2 + výmera terasy 60 m2. Prednosťou je energetická úspora prevádzky, zabezpečená konštrukčnou kompaktnosťou a použitými materiálmi (murivo hr. 375 mm + zateplenie 200 mm) = energetická hospodárnosť budovy „A“. Prízemie poskytuje komfort bývania pre 4-5-člennú rodinu. Pozostáva z dennej časti (kuchyne, jedálne a obývačky) a nočnej časti, v ktorej je okrem spálne so šatníkom a dvoch detských izieb aj piata izba využiteľná ako pracovňa, hosťovská izba alebo ako tretia detská izba. Link na 3D virtuálnu prehliadku: Link na video: V suteréne domu sa nachádzajú 4 miestnosti využiteľné napríklad ako: sklad náradia a záhradných potrieb (miestnosť 0.07), miestnosť pre wellness s priestorom pre saunu a vírivku (miestnosť č. 0.06) a kúpeľňa (0.08), sklad potravín a sezónnych vecí (miestnosť č. 0.04), miestnosť pre fitnes, spoločenskú miestnosť, resp. herňa pre deti (0.05).   Cena domu zahŕňa: 1. Rodinný dom v štandarde „NA KĽÚČ“ (energetická trieda „A“) vrátane finálnej fasádnej omietky vrátane kompletnej predprípravy na osadenie exteriérových žalúzií vrátane interiérových zárubní a dverí vrátane laminátových podláh v celom dome vrátane dlažieb v zádverí, kúpeľni, WC a technickej miestnosti vrátane obkladov v kúpeľni, WC a technickej miestnosti vrátane batérií, umývadiel, vane a sprchového kúta vrátane predprípravy pre montáž kamerového systému a alarmu vrátane oddrenážovania domu a okapových chodníkov v šírke 60 cm prístupový chodník zo zámkovej dlažby vstup do domu zo zámkovej dlažby čiastočne prestrešená terasa so zábradlím o rozlohe cca 60 m2 (z toho prestrešená časť 30 m2) 2. Pripojenie domu na inžinierske siete  napojenie domu na verejný vodovod odkanalizovanie domu je zvedené do vlastnej čistiarne odpadových vôd napojenie domu na elektrickú energiu napojenie domu na optickú sieť napojenie dažďovej kanalizácie zo striech do trativodu formou vsakov 3. Dokladovú časť: Kolaudačné rozhodnutie Rozhodnutie o pridelení súpisného čísla List vlastníctva so za
Na predaj NOVOSTAVBA DVOJPODLAŽNÉHO 5 - IZBOVÉHO RD V SLASKE
Na predaj Realitná kancelária REALITY SERVICE Vám exkluzívne ponúka veľkoryso riešenú novostavbu dvojpodlažného 5-izbového murovaného rodinného domu „na kľúč“ s veľkou (čiastočne prestrešenou) terasou na rozľahlom pozemku vrátane parkovacieho státia pre 2 motorové vozidlá, chodníkov, terénnych úprav, trávnika s automatickým zavlažovacím systémom, okrasných rastlín a drevín ako aj bezplatného poradenstva pri financovaní Vášho nového bývania. Rodinný dom sa nachádza na pozemku č. 24 o rozlohe 1849 m2 v novej obytnej zóne „IBV Slaská-Diely“ v obci Slaská, v tichej lokalite v lone prírody s nádherným výhľadom na okolitú scenériu, vzdialenej od okresného mesta Žiar nad Hronom iba 7 km. Dispozícia domu poskytuje veľkorysé riešenie pre väčšiu rodinu. Zastavaná plocha je 255 m2, úžitková 318 m2 + výmera terasy 60 m2. Prednosťou je energetická úspora prevádzky, zabezpečená konštrukčnou kompaktnosťou a použitými materiálmi (murivo hr. 375 mm + zateplenie 200 mm) = energetická hospodárnosť budovy „A“. Prízemie poskytuje komfort bývania pre 4-5-člennú rodinu. Pozostáva z dennej časti (kuchyne, jedálne a obývačky) a nočnej časti, v ktorej je okrem spálne so šatníkom a dvoch detských izieb aj piata izba využiteľná ako pracovňa, hosťovská izba alebo ako tretia detská izba. Link na 3D virtuálnu prehliadku: Link na video: V suteréne domu sa nachádzajú 4 miestnosti využiteľné napríklad ako: sklad náradia a záhradných potrieb (miestnosť 0.07), miestnosť pre wellness s priestorom pre saunu a vírivku (miestnosť č. 0.06) a kúpeľňa (0.08), sklad potravín a sezónnych vecí (miestnosť č. 0.04), miestnosť pre fitnes, spoločenskú miestnosť, resp. herňa pre deti (0.05).   Cena domu zahŕňa: 1. Rodinný dom v štandarde „NA KĽÚČ“ (energetická trieda „A“) vrátane finálnej fasádnej omietky vrátane kompletnej predprípravy na osadenie exteriérových žalúzií vrátane interiérových zárubní a dverí vrátane laminátových podláh v celom dome vrátane dlažieb v zádverí, kúpeľni, WC a technickej miestnosti vrátane obkladov v kúpeľni, WC a technickej miestnosti vrátane batérií, umývadiel, vane a sprchového kúta vrátane predprípravy pre montáž kamerového systému a alarmu vrátane oddrenážovania domu a okapových chodníkov v šírke 60 cm prístupový chodník zo zámkovej dlažby vstup do domu zo zámkovej dlažby čiastočne prestrešená terasa so zábradlím o rozlohe cca 60 m2 (z toho prestrešená časť 30 m2) 2. Pripojenie domu na inžinierske siete  napojenie domu na verejný vodovod odkanalizovanie domu je zvedené do vlastnej čistiarne odpadových vôd napojenie domu na elektrickú energiu napojenie domu na optickú sieť napojenie dažďovej kanalizácie zo striech do trativodu formou vsakov 3. Dokladovú časť: Kolaudačné rozhodnutie Rozhodnutie o pridelení súpisného čísla List vlastníctva so za
Predaj murovaného 6 izb.rod.domu na pozemku 1127m2-Konská
Ponúkame na predaj samostatne stojací, murovaný 6 izbový rodinný dom v obci Konská vzdialenej od kúpeľného mesta Rajecké Teplice 1 km a od krajského mesta Žilina 13 km. Rodinný dom bol postavený v roku 1965, je celý podpivničený, s jedným nadzemným podlažím obytným podkrovím. V roku 2019 bola prevedená kompletná stavebná rekonštrukcia interiéru domu: výmenná plastových okien, výmena vodovodných a kanalizačných rozvodov, nová elektroinštalácia, nový plynový kondenzačný kotol BAXI, podlahy, sanita, kuchynská linka na mieru so stavanými spotrebičmi zn. MORA, SDK stropy s bodovým osvetlením. Dom sa nachádza v zástavbe rod.domov na slnečnom pozemku o celkovej výmere 1127 m2, zastavaná plocha domu je 154 m2, podlahová plocha 201 m2, na pozemku sa nachádza murovaná garáž o výmere 24 m2 s montážnou jamou a napojenou na elektrinu a hospodárskou budovou s letnou kuchynkou o výmere 26 m2. Dispozične riešenie domu: 1.NP vstupná chodba, veľká kuchyňa s murovanou špajzou, izba, obývacia izba s krbovou pecou, detská izba, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC s geberitom, schodisko. Obytné podkrovie: dve detské izby, samostatná spálňa s veľkým šatníkom, kúpeľňa s vaňou a WC. 1.PP ( pivnica ) dve technické miestnosti, práčovňa, miestnosť s plynovým kondenzačným kotlom zn. BAXI Stavebne - technické prevedenie domu: Dom je postavený z plnej tehly 450 mm, nie je zateplený, vonkajšia omietka je z brizolitová, okná aj vchodové dvere sú plastové, vykurovanie je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom, krbovou pecou v obývacej miestnosti, strecha je sedlová, pokrytá betonovou škridlou.. Dom je napojený na všetky IS: plyn, elektrina, voda, kanalizácia. V obci je výborná občianska vybavenosť, vzdialenosť do kúpeľného mesta Rajecké Teplice je 1 km, kde sa nachádza komplexná občianska vybavenosť, základná škola, materská škôlka, pošta, obchody, reštaurácie. Dom môže slúžiť aj ako dvojgeneračný, pozemok pred domom je záhrada o výmere 420 m2, ktorý môže byť využitý na výstavbu menšieho rod.domu. Cena nehnuteľnosti bola znižovaná 5.1.2023. Pre bližšie informácie alebo obhliadku ma kontaktujte na tel.č. Nehnuteľnosť je výhradne ponúkaná v realitnej kancelárií Žilinareal s.r.o.
Murovaný, dvojpodlažný 5 izb.rod.dom, 955 m2- Konská
ZNÍŽENÁ CENA ! ! Exkluzívna ponuka, murovaného, dvojpodlažného domu v obci Konská. Skôr ako si prečítate text inzerátu, skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video prehliadku rodinného domu : Ponúkame na predaj nadštandardný, samostatne stojací, murovaný rodinný dom na začiatku obce Konská vzdialenej od kúpeľného mesta Rajecké Teplice 10 min pešou chôdzou. Dom bol skolaudovaný v roku 2002, je umiestnený na slnečnom a rovinatom pozemku o výmere 955 m2, pričom zastavaná plocha domu je 150 m2, úžitková plocha 221 m2. Rozmery domu 14,9 m x 10,06 m. Dom je murovaný, dvojpodlažný, čiastočne podpivničený, strešná krytina z pálenej škridle BRAMAC, drevené eurookna ( dvojsklo ), kúrenie je zabezpečené kondenzačným plynovým kotlom (zn.Immergas), plávajúce podlahy, keramická dlažba, podlahové kúrenie kde je keramická dlažba, panelové radiátory zn. KORADO, murovaný krb. Dispozične riešenie domu: 1.NP - zádverie , vstupná chodba, priestranná obývacia izba s krbom a plávajúcou podlahou, kuchyňa s veľkou jedálňou a výstupom na prekrytú terasu, komora, sociálne zariadenie so sprchovým kútom a WC, vstup do zimnej záhrady s elektrickým krbom. 2.NP - drevené schodište, spálňa, dve izby s výstupom na balkón, veľká kúpeľňa s tvarovanou vaňou a WC, chodba s výlezom do podkrovia. Rodinný dom je napojený na verejný vodovod, elektrickú energiu, plyn, kanalizácia je vyústená do vlastnej betónovej žumpy, internetové pripojenie a je prístupný z verejnej komunikácie. Pozemok je veľmi pekný a vkusne udržiavaný, za domom sa nachádza upravená záhrada s okrasnými rastlinami a drevinami a dreveným záhradným domčekom. V zadnej časti domu je prekrytá terasa ( 21 m2 ) so zimnou záhradou ( 20 m2 ) s orientáciou na juh. Výhody domu: výborná a vyhľadávaná lokalita s dobrou dostupnosťou do kúpeľného mesta Rajecké Teplice ( pešo 10 min), do krajského mesta Žilina 12 km, samostatné stojací a murovaný dom s udržiavanou záhradou a peknými výhľadmi na okolitú prírodu. Dom môže slúžiť aj ako viacgeneračný ale aj na podnikateľské zámery. Nehnuteľnosť je výhradne ponúkaná v realitnej kancelárií Žilinareal-servis s.r.o. Popis nehnuteľnosti, text a fotodokumentácia sú výhradným majetkom a autorským dielom realitnej kancelárie Žilinareal-servis s.r.o. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. Pre viac informácií alebo obhliadku nehnuteľnosti môžete nás kontaktovať na tel.č. alebo . V cene domu je zahrnutý celý právny servis, vieme sprostredkovať a zabezpečiť súdneho znalca a finančné poradenstvo ohľadom hypotekárneho úveru.
Na predaj NOVOSTAVBA DVOJPODLAŽNÉHO 6 - IZBOVÉHO RD V SLASKE
Na predaj Realitná kancelária REALITY SERVICE Vám exkluzívne ponúka novostavbu nízkoenergetického (A0) dvojpodlažného 6-izbového murovaného rodinného domu v štandarde „holodom“ (s možnosťou dokončenia interiéru),  vrátane pozemku, dvojgaráže, terénnych úprav okolia domu ako aj bezplatného poradenstva pri financovaní Vášho nového bývania. Do štandardu "holodom" bude dom dokončený na jeseň 2023. Rodinný dom sa nachádza na pozemku č. 21 v novej obytnej zóne „IBV Slaská-Diely“ v obci Slaská, v tichej lokalite v lone prírody s nádherným výhľadom na okolitú scenériu, vzdialenej od okresného mesta Žiar nad Hronom iba 7 km. Dispozícia domu poskytuje riešenie pre väčšiu rodinu. Zastavaná plocha je 280 m2, úžitková 276 m2. Prednosťou je energetická úspora prevádzky, zabezpečená konštrukčnou kompaktnosťou a použitými materiálmi (murivo hr. 380 mm + zateplenie 200 mm). Prízemie poskytuje komfort bývania pre 4-člennú rodinu. Zahŕňa kuchyňu so špajzou, jedáleň, obývačku, spálňu, dve detské izby, kúpeľňu s WC, samostatné WC, technickú miestnosť, chodbu, zádverie, dvojgaráž (41 m2), sklad náradia (21 m2) a prestrešenú terasu (70 m2). V podkroví sú dve obytné izby, galéria a chodba. Schodisko do podkrovia je súčasťou hlavného obytného priestoru, otvoreného do podkrovia prostredníctvom galérie. Hlavný obytný priestor je bohato presvetlený veľkými zasklenými stenami a strešnými oknami. Nočnú časť domu je možné úplne oddeliť dverami. Zdroj vykurovania: plynový kotol (predpokladané náklady na vykurovanie 28 EUR/mesiac.) Cena v štandarde HOLODOM: 349.990 EUR 3D virtuálna prehliadka (prízemie): Video: Cena domu zahŕňa: 1. Výstavbu domu do štandardu „HOLODOM“  Vonkajšia fasáda - komplexný zatepľovací systém s 20 cm polystyrénom vrátane finálnej omietky Výplne otvorov · VCHODOVÉ DVERE: Profilový systém: nadštandardný izotermický hliníkový profil so zväčšenou stavebnou hĺbkou 72 mm a s dodatočným vypenením stredovej rámovej aj krídlovej komory profilov - HEROAL 72 (Nemecko), Druh skla: 4-16-4-16-4 , tepelnoizolačné trojsklo U=0,6 - tzv.teplý dištančný rámik TPS/TGI,Kovanie: G-U (Nemecko) · OKNÁ: Profilový systém: plastové okná SLOVAKTUAL PASIV - HL, ID 8000 so stredovým tesnením (trojité tesnenie!!!), Druh skla: 4-16-4-16-4 , tepelnoizolačné trojsklo U=0,6 - tzv.teplý dištančný rámik TPS/TGI,Kovanie: ROTO (Nemecko) · POSUVNO-SKLOPNÉ DVERE v obývačke: Profilový systém: plastové okná SLOVAKTUAL PASIV - HL, ID 8000 so stredovým tesnením (trojité tesnenie!!!), Druh skla: 4-16-4-16-4 , tepelnoizolačné trojsklo U=0,6 - tzv. teplý dištančný rámik TPS/TGI,Kovanie: G-U (Nemecko) Vnútorné steny a stropy - sadrová omietka, sadrokartón - biely náter Podlahy zaliate sadrovým samonivelizačným poterom Rozvody vody - všetky rozvody prevedené podľa projektovej dokumentácie Rozvody kanalizácie - všetky rozvody prevedené p
Predaj rod.domu s pozemkom 1136m2, cez RZ len 23min do BA
Ponúkame na predaj samostatný tehlový 3-izbový rodinný dom čiastočne podpivničený so sedlovou strechou s pozemkom s rozlohou 1136m2 v obci Horný Bar - Šulany 39km od Bratislavy, 14km od Šamorína, do Dunajskej Stredy 15km a 26km do Senca. Cestovanie do Bratislavy cez dialničný obchvad R7 cez Holice , ktoré sú vzdialené len 6,7km od obce Horný Bar. Rod. dom má nové plastové okná, parapety a vchodové dvere inak pôvodný stav. Dom sa nachádza v zastavanej časti obce. Šírka pozemku 20m. I.S. plyn, elektrina, obecná voda, studňa, žumpa s obsahom 30m3, príjazdová cesta je obecná. Orientácia domu: Východ, juh, juhozápad, Úžitková plocha murovaného rod. domu 98,4m2 + pivnica 8m2. Zastavaná plocha : 124m2 Príslušenstvo: 2 x vedlajšia stavba spolu 65,41m2 / murovaná garáž 17m2 + dieľňa 12m2 + sklady 17,4m2 + 2 x kurín 19,01m2 /. Pozemok je oplotený , V prednej časti plotu je malá a veľká brána. DISPOZÍCIA DOMU: /priložený pôdorys / Veranda 7,5m2 ,chodba 5,1m2, 3 x samostatné izby s rozlohou 19,m2, 17,30m2, a 11m2. Komora pri kuchyne 1,2m2 , priechodná kuchyňa s oknom s rozlohou 14m2 , Kúpeľňa má rozlohu 4m2, samostatné WC s rozlohou 4m2 . Schodisko 7m2 na pochôdznú povaľ po celej rozlohe domu. Pod schodami je vstup do pivnice 8m2. Kotoľňa má rozlohu 8,3m2. LOKALITA: Obec Horný Bar Šulany patrí pod okres Dunajská Streda , nachádza sa v Podunajskej nížine v južnej časti Žitného ostrova . V obci je škola,škôlka,lekáreň,potraviny,knižnica,pošta,pohostinstvo. Zástavka SAD, Obec sa nachádza v blízkosti hrádze , vybudované cyklochodníky smer na hrádzu ale aj pre bežcov, kolieskové korčulovanie , prechádzky . . . pri ramene Dunaja, len 8 minút od príjazdu na R7 – Holice, smer Bratislava – 23 minút a Dunajská Streda 10 minút do centra mesta. Cena rodinného domu spolu s pozemkom 1136m2 je 120 000,-Eur. V cene sú zahrnuté všetky poplatky spojené so zmenou vlastníckych práv,kúpna zmluva formou notárskej zápisnice a notárska úschova. Poskytujeme: - kompletný právny servis, vyhotovenie potrebných zmlúv, zaistenie vkladu do katastra nehnuteľností , zaistenie financovania pri kúpe nehnuteľností – hypotekárny úver. kontakt na makléra: Jozef Šafránek, mobil:, mailová adresa: safranek@