inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj nového tovaru

Kategória: Stavebný materiál

Dobrý deň,

Máme kamennú predajňu a ponúkame na predaj rôzny sortiment pre odvetia ako sú - Dom, Dielňa, Elektroinštalačný materiál, Elektrické a ručné náradie, Farby-laky-riedidlá, Kotviaci a spojovací materiál(dodávame na kusy), Ochranné pomôcky, Zváranie, Vodoinštalačný materiál a taktiež ponúkame službu CNC Frézovanie.

Pri záujme Nás kontaktujte E-mailom kde Vám povieme čo mám všetko skladom.
Tovar odosielame prepravnou spoločnosťou.
Predaj nového tovaru
Podobné inzeráty
Magnetické revízne dvierka pod obklady 30x30
Predám nepoužité revízne dvierka AQUALINE + zdarma pridám nepoužitú kryciu mriežku 30x30 viď foto. PRIHLÁSIŤ SACZ SK Výrobca SAPHO AQUALINE - Magnetické dvierka pod obklady 300x300 (PD305) AQUALINE - Magnetické dvierka pod obklady 300x300 (PD305) Skladom centrála 10 ks Odoslanie tovaru možné pozajtra. Tovar je k dispozícii na centrálnom sklade 15,40 € 12,83 € bez DPH Pri platbe prevodom 14,94 € 1 KÚPIŤ AQUALINE Cena dopravy Sledovať dostupnost tovaru Otázka na tovar Zdieľať Kód: SAPHOPD305 EAN: Značka: AQUALINE Záruka: 24 měs. Hodnotenie: Magnetická dvierka pod obklady slúži na zakrytie revíznych otvorov v stenách, kde je finálnym dokončením nalepený obklad. Nie sú určené pre oddeľovanie požiarnych úsekov ani únikových ciest. Žiadne prerušenie dekoru Dvierka nemusíme spárovať - PV… (celý popis) Potřebuje poradit s výběrem? Poradíme Vám Vaše telefonní číslo ZAVOLEJTE MI Přečtěte si naše zásady pro zpracování osobních údajů. Popis Cena dopravy 9 Recenzie Poradňa Magnetická dvierka pod obklady slúži na zakrytie revíznych otvorov v stenách, kde je finálnym dokončením nalepený obklad. Nie sú určené pre oddeľovanie požiarnych úsekov ani únikových ciest. Žiadne prerušenie dekoru Dvierka nemusíme spárovať - PVC rámček škáru nahradí Rámček možno použiť na všetky hrúbky obkladov Jednoduché a rýchle zabudovanie Materiálové zloženie: Nosná doska: oceľ, plech zinkovaný Rámček: PVC (rozoberateľný) Magnety: feritové anizotropné (výškovo nastaviteľné) MONTÁŽ: Obklady prilepíme silikónom (akrylátové lepidlo) na nosnú dosku (dvierka) z pozinkovaného plechu, dvierka vložíme do rámčeka a skontrolujeme ich tesnosť a pravouhlosť. Potom dvierka vyberieme a rámček zabudujeme pod obklady zároveň s okolitým obkladom. Rámček je skladací. Rozmer môžeme meniť s toleranciou +/- 5 mm. Dvierka dorovnáme pomocou nastaviteľných magnetov so závitovým spojením.
Predam drevene masivne parkety
Predavam pouzite masivne drevene parkety. Povodny majitel zvolil nespravny technologicky postup - nalepil nevhodnym lepidlom parkety priamo na poter (asi aj bez penetrovania) a tak sa po case na niektorych miestach zacali parkety oddelovat od poteru a vznikalo chrapacanie pri chodzi a niekde sa aj vyduvali. Parkety sa daju nanovo nalepit a prebrusit a nikto nic nespozna, len my sme uz haklivy na lepenie parkiet a tak sme ich vsetky vyhodili a davame plavajuce podlahy... Parkety maju okolo 15 rokov a boli vzdy iba olejovane, takze su vo velmi dobrom stave. Jedna parketa ma rozmer 7cm x 25cm - hrubka 10mm, ale ja by som skor pocital 11mm aj s poterom, ktory ostal na parketach, lebo by bolo pracnejsie to davat dolu. Mnozstvo by malo byt okolo 41m2 Farebne prevedenie vid foto - zavisi od uhla pohladu a osvetlenia, ale po prebruseni sa da naolejovat na iny otien. Este planujeme zrekontruovat aj vrchne poschodie, kde bude k dispozicii dalsich cca 50m2. (tam sa da este pozriet ako to vyzera, aby ste mali predstavu) Telefonne cislo je vymyslene, poprosim o prvy kontakt cez bazosovsky kontaktny formular. Dolezita informacia pre vsetky moje inzeraty: Tovar nie je novy a bol pouzivany a nevztahuje sa na neho ziadna dodatocna zaruka. Cena je adekvatna stavu tovaru a je v nej zahrnute aj opotrebenie a preto je podstatne nizsia ako za novy produkt. Pri prevzani dostavate dostatok casu na dokladne prezrenie a skontrolovanie tovaru. Zaplatenim akceptujete tovar v takom stave ako ste ho prevzali a dodatocne reklamacie nie su akceptovane...
Predám europalety na prepravu tovaru
Predám europalety na prepravu tovaru. 5eur/1ks.Mám 20ks.
Hlina záhradnáv big bag
Ponúkame na predaj hlinu záhradnú , preosiatú , bez pyru , kamena .Predaj v big bagoch . Vhodná do záhonov , pod kvety , do skleníkov , na jarnú výsadbu . Cena za 1 tonu 38 € možnosť zakúpiť aj v 500 kg big bagu cena 28 € bez DPH Ponúkame s dovozom s naším autom 5 ton voľne loženú alebo v big bagu dovoz HR Iveco vyklápacie 5 ton cena za km 1,20€ cesta sa počíta tam a späť. Hydraulická ruka 1km 1,80 € cesta sa počíta tam a späť plus zvlášť vykládka podľa monožstva tovaru. Možnosť naloženia na privesny vozík . Uvedené ceny sú bez DPH !!!
Hlina záhradnáv big bag
Ponúkame na predaj hlinu záhradnú , preosiatú , bez pyru , kamena .Predaj v big bagoch . Vhodná do záhonov , pod kvety , do skleníkov , na jarnú výsadbu . Cena za 1 tonu 45 € možnosť zakúpiť aj v 500 kg big bagu cena 35 € bez DPH Ponúkame s dovozom s naším autom 5 ton voľne loženú alebo v big bagu dovoz HR Iveco vyklápacie 5 ton cena za km 1,30 € cesta sa počíta tam a späť. Hydraulická ruka 1km 1,80 € cesta sa počíta tam a späť plus zvlášť vykládka podľa monožstva tovaru. Možnosť naloženia na privesny vozík . Uvedené ceny sú bez DPH !!!
Tvrdené kartónové podložky.
Ponúkame na predaj tvrdené kartónové podložky,vhodné na izoláciu,podložky pri práci v miestnostiach a ako podložky na paletovanie rôznych tovarov.Cena je uvedená za celú paletu v počte 500 kusov.Na predaj máme aj krabice na balenie tovaru,z tvrdéného materiálu.