inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj novo zrekonštruovaného 3-izbového bytu v Galant…

Kategória: Byty

3-izb., Galanta, Galanta, Galanta - Predaj novo zrekonštruovaného 3-izbového bytu v Galante


Popis: Realitná kancelária Directreal Family Vám ponúka na predaj novo zrekonštruovaný 3-izbový byt v meste Galanta. Byt s rozlohou 74m2 sa nachádza na sídlisku Sever, v tichej lokalite, s kompletnou občianskou vybavenosťou, na 7/7 poschodí s výťahom. K bytu prislúcha pivnica.
Vchod je tichý, susedia príjemní. K dispozícii je voľné parkovanie aj s ohradeným detským ihriskom hneď pred domom.
Približne odhadované náklady sú 160€ mesačne + elektrika

Vďaka technológii matterport sa môžete po byte virtuálne poprechádzať bytu:
Z chodby je priamy vstup do spálne, obývačky, kuchyne, kúpeľne s rohovou vaňou a samostatnej toalety.
Z obývacej izby sa vstupuje do detskej izby. Vedľa kuchyne je veľmi praktická samostatná väčšia komora so špajzou.
Z kuchyne je vstup na priestranný balkón s vonkajším žalúziami.

Byt prešiel v roku 2022 rozsiahlou rekonštrukciou. V izbách sú nové plávajúce podlahy, plastové okná so žaluziami. V detskej izbe sa nachádza vstavaná skriňa a obývačku krásne presvetľuje LED podsvietenie s bodovými svetlami zabudovanými v sadrokartónovom strope.
Na chodbe a v kuchyni sa nachádza luxusná, veľkoformátová dlažba. Súčasťou čistonovej kuchynskej linky na mieru je vstavaná elektrická rúra, zabudovaná varná indukčná doska a keramické značkové umývadlo.
Po dohode s majiteľmi je možné za príplatok kúpiť byt aj s kompletným zariadením.
V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma prosím kontaktujte na telefónnom čísle
Podlahová plocha m2: 74
Loggia: Áno 1x
Výťah: Áno 1x
Stav: Po kompletnej rekonštrukcii
Poschodie --/--: 7/7
Konštrukcia bytu: Panel

Zálohový predpis / mesiac EUR: 160
Okná: Plastové
Kuchynská linka: Nová
Spotrebiče: Elektrická varná doska, Elektrická rúra
Kúpelňa: Po rekonštrukcii
WC: Po rekonštrukcii
Podlahy: Plávajúca podlaha, Dlažba
Bezpečnostné dvere: Áno
Svetové strany: V, Z
Kúrenie: Ústredné + merače tepla
Zateplený dom: Áno
Forma vlastníctva: Osobné
Pivnica: Áno


Viac informácií: obhliadka)


Obhliadky a ďalšie informácie: Eva Mezeiová
e.mezeiova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Family
Adresa: Hlavná 2156/14
927 01 Šaľa


Telefón:
Predaj novo zrekonštruovaného 3-izbového bytu v Galant…
Podobné inzeráty
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
PRENÁJOM priestranného 2i. bytu po kompletnej rekonštrukcii
Prenájom novo zrekonštruovaného a priestranného 2 izbového bytu v blízkosti centra mesta Martin. Do bytu sa vchádza cez spoločnú predsieň zdieľanú s ďalšími dvomi bytmi, následne vstupujete obývacej do miestnosti s kuchynskou linkou. Táto miestnosť je prechodná a prechádza sa ňou do chodbičky, ktorá vedie do kúpeľne spojenej s WC a do samostatnej druhej izby. Z druhej izby je možný vstup na južne orientovanú zabezpečenú terasu. Byt sa prenajíma zariadený a kompletnou rekonštrukciou prešiel v roku 2022 (nové rozvody, stierky, kuch. linka, sanita....) Budova má vlastný plynový kotol a každý z prenajímaných bytov má samostatné merače. Byt sa nachádza v tehlovej budove a jeho orientácia je južná a severná. V blízkosti sa nachádza zastávka MHD, škola, škôlka, obchody... Cena prenájmu je 650 €/mesiac vrátane energií. Prenájom je aktuálny ihneď. Previous Next Prenájom novo zrekonštruovaného a priestranného 2 izbového bytu v blízkosti centra mesta Martin. Do bytu sa vchádza cez spoločnú predsieň zdieľanú s ďalšími dvomi bytmi, následne vstupujete obývacej do miestnosti s kuchynskou linkou. Táto miestnosť je prechodná a prechádza sa ňou do chodbičky, ktorá vedie do kúpeľne spojenej s WC a do samostatnej druhej izby. Z druhej izby je možný vstup na južne orientovanú zabezpečenú terasu. Byt sa prenajíma zariadený a kompletnou rekonštrukciou prešiel v roku 2022 (nové rozvody, stierky, kuch. linka, sanita....) Budova má vlastný plynový kotol a každý z prenajímaných bytov má samostatné merače. Byt sa nachádza v tehlovej budove a jeho orientácia je južná a severná. V blízkosti sa nachádza zastávka MHD, škola, škôlka, obchody... Cena prenájmu je 650 €/mesiac vrátane energií. Prenájom je aktuálny ihneď.
Prenájom novo zrekonštruovaného 3 izbového bytu.
Prenájom novo zrekonštruovaného 3 izbového bytu v Galante na sídlisku Sever. Byt s výmerou 67 m2 sa nachádza na 5/7 poschodí v zateplenej, zrekonštruovanej bytovke s výťahom. Je kompletne zrekonštruovaný – plávajúca podlaha, dlažba, nové plastové, nové interiérové dvere, bezpečnostné dvere, kúpelka so sprchovým kútom, kuchynská linka, elektrický sporák, chladnička s mrazničkou, digestor, mikrovlnka. Byt má logiu a pivnicu. Byt sa dáva do dlhodobého prenájmu max. 5 osôb, bez zvierat. Cena nájmu je 650,-€ aj s energiami + depozit na dva mesiace. Byt nie je zariadený (len v kuchyni stôl, stoličky, chladnička, mikrovlnka). Nachádza sa na sídlisku Sever, kde je dobrá občianska vybavenosť – škôlka, škola, pošta, lekáreň, obchod, nemocnica, detské ihriská. Byt je voľný okamžite.
Novostavba 2 izbového bytu v centre Martina v blízkosti peše
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 2 izbového bytu v centre Martina v blízkosti pešej zóny. Novostavby bytov sú vytvorené v budove nachádzajúcej sa v centre mesta v blízkosti pešej zóny, budova bude po kompletnej rekonštrukcii, rekonštrukcia už prebieha. V bytovom dome bude vytvorených 6 resp.7 bytových jednotiek + spoločné pivničné priestory. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo zelene, vynikajúce dopravné napojenie, blízkosť úplného centra mesta. • UŽ REZERVOVANÉ 2-izbový byt (č.5) - celková rozloha bytu je 59,00 m2 (podlahová plocha bytu je 51,00 m2 + balkón 8,00 m2) a nachádza sa na 3. poschodí z troch a poskytuje kľudný východný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 134 999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu • UŽ REZERVOVANÉ 2-izbový byt (č.6) - celková rozloha bytu je 67,00 m2 (podlahová plocha bytu je 61,00 m2 + balkón 6,00 m2) a nachádza sa na 3. poschodí z troch a poskytuje kľudný južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z oboch miestností. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 139 999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu • UŽ REZERVOVANÉ 2-izbový byt - celková rozloha bytu je 44,00 m2 (podlahová plocha bytu je 42,00 m2 + balkón 2,00 m2) a nachádza sa na 1. poschodí z troch a poskytuje východný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa s WC a balkón. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 124 999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu K bytu je možné dokúpiť: • ďalšie parkovacie státie v areáli na vlastnom poze
Novostavba 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti peše
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti pešej zóny. Novostavby bytov sú vytvorené v budove nachádzajúcej sa v centre mesta v blízkosti pešej zóny, budova bude po kompletnej rekonštrukcii, rekonštrukcia už prebieha. V bytovom dome bude vytvorených 7 bytových jednotiek + spoločné pivničné priestory a to 3x 3izbový byt, 2x 2 izbový byt, 1x 1izbový byt. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo zelene, vynikajúce dopravné napojenie, blízkosť úplného centra mesta. • UŽ PREDANÉ 3-izbový byt (č.2) - celková rozloha bytu je 79,5 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 1. poschodí z troch a poskytuje južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. • VOĽNÉ 3-izbový byt (č.3) - celková rozloha bytu je 91,7 m2 (podlahová plocha bytu + balkón) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje východný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu • VOĽNÉ 3-izbový byt (č.4) - celková rozloha bytu je 87,80 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje kľudný južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba, chodba s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti a kuchyne s chodbou. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu K bytu je možné dokúpiť: • ďalšie parkovacie státie v areáli na vlas
Novostavba 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti peše
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti pešej zóny. Novostavby bytov sú vytvorené v budove nachádzajúcej sa v centre mesta v blízkosti pešej zóny, budova bude po kompletnej rekonštrukcii, rekonštrukcia už prebieha. V bytovom dome bude vytvorených 7 bytových jednotiek + spoločné pivničné priestory a to 3x 3izbový byt, 2x 2 izbový byt, 1x 1izbový byt. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo zelene, vynikajúce dopravné napojenie, blízkosť úplného centra mesta. • UŽ PREDANÉ 3-izbový byt (č.2) - celková rozloha bytu je 79,5 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 1. poschodí z troch a poskytuje južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. • REZERVOVANÉ 3-izbový byt (č.3) - celková rozloha bytu je 91,7 m2 (podlahová plocha bytu + balkón) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje východný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu • VOĽNÉ 3-izbový byt (č.4) - celková rozloha bytu je 87,80 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje kľudný južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba, chodba s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti a kuchyne s chodbou. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu K bytu je možné dokúpiť: • ďalšie parkovacie státie v areáli