inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj novostavby/bungalov Bzovská Lehôtka

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj novostavbu/bungalov v obci Bzovská Lehôtka okr. Zvolen s veľkorysým pozemkom 2000m2.
Nízkoenergetický a ekologický bungalov so zastavanou plochou 131m2 ponúka 3 priestranné izby/spálne, obývaciu izbu spojenú s kuchyňou s miestom pre jedálenský stôl, technická miestnosť, komora, priestor pre stavané skrine, šatník, priestranná kúpeľňa, samostatné WC pre návštevy, predsieň.
Štvorcový pôdorys prispieva k energetickej nenáročnosti ekologického a nízkoenergetického domu v lone prekrásnej prírody v tesnej blízkosti hory a s výhľadom na okolité obce ako sú Podzámčok/hrad, Sása, Pliešovce, Zábava, Zaježová.
Novostavba vzhľadom k okolitej prírode a veľkorysosti k pozemku je vhodná aj ako rekreačná nehnuteľnosť.
Nízkoenergetický montovaný keramický dom má nízke prevádzkové náklady, teda nešetrí iba Vašu peňaženku, ale šetrí energiu a aj životné prostredie a je montovaný z ľahkých keramických stenových dielcov.
Novostavba s podlahovým kúrením a v obývacej časti vývod do komína na krb, alebo piecku na tuhé palivo. Osadená elektrická a plynová skrinka, vodomerná šachta a župma 12m3. Strop je zateplený fúkanou izoláciou(výhoda proti kunám) a v obytnej časti doplnený polystyrén v hrúbke 2cm. Pozemok je oplotený.
Obec Bzovská Lehôtka je vzdialená od Zvolena 20km a do 20min. cesty autom.
Zastavaná plocha: 131.26 m², Počet spální: 3, Osobité WC, Podlahová plocha: 113,04m2, Počet kúpeľní: 1, Garáž: nie
Pôdorys veľkého bungalovu štvorcového tvaru
1. Zádverie: 5.42 m²
2. Technická miestnosť: 2.98m2
3. WC: 2.07m2
4. Komora: 1.80 m²
5. Kuchyňa: 10.37m²
6. Obývacia izba: 28.19 m²
7. Izba: 13.64 m²
8. Izba: 13.68 m²
9. Chodba + šatník: 13.30 m²
10. Kúpeľňa: 6.41 m²
11. Spálňa: 15.18 m²
Novostavba sa predáva ako holodom.
Ponúkame Vám foto výstavby, ako aj foto projektu dokončenia.
Ak Vás ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku.
Predaj novostavby/bungalov Bzovská Lehôtka
Podobné inzeráty
Predaj veľkého bungalovu/novostavby v Bzovskej Lehôtke okr.Z
Ponúkame Vám na predaj novostavbu/bungalov v obci Bzovská Lehôtka okr. Zvolen s veľkorysým pozemkom 2000m2. Nízkoenergetický a ekologický bungalov so zastavanou plochou 131m2 ponúka 3 priestranné izby/spálne, obývaciu izbu spojenú s kuchyňou s miestom pre jedálenský stôl, technická miestnosť, komora, priestor pre stavané skrine, šatník, priestranná kúpeľňa, samostatné WC pre návštevy, predsieň. Štvorcový pôdorys prispieva k energetickej nenáročnosti ekologického a nízkoenergetického domu v lone prekrásnej prírody v tesnej blízkosti hory a s výhľadom na okolité obce ako sú Podzámčok/hrad, Sása, Pliešovce, Zábava, Zaježová. Novostavba vzhľadom k okolitej prírode a veľkorysosti k pozemku je vhodná aj ako rekreačná nehnuteľnosť. Nízkoenergetický montovaný keramický dom má nízke prevádzkové náklady, teda nešetrí iba Vašu peňaženku, ale šetrí energiu a aj životné prostredie a je montovaný z ľahkých keramických stenových dielcov. Novostavba s podlahovým kúrením a v obývacej časti vývod do komína na krb, alebo piecku na tuhé palivo. Osadená elektrická a plynová skrinka, vodomerná šachta a župma 12m3. Strop je zateplený fúkanou izoláciou(výhoda proti kunám) a v obytnej časti doplnený polystyrén v hrúbke 2cm. Pozemok je oplotený. Obec Bzovská Lehôtka je vzdialená od Zvolena 20km a do 20min. cesty autom. Zastavaná plocha: 131.26 m², Počet spální: 3, Osobité WC, Podlahová plocha: 113,04m2, Počet kúpeľní: 1, Garáž: nie Pôdorys veľkého bungalovu štvorcového tvaru 1. Zádverie: 5.42 m² 2. Technická miestnosť: 2.98m2 3. WC: 2.07m2 4. Komora: 1.80 m² 5. Kuchyňa: 10.37m² 6. Obývacia izba: 28.19 m² 7. Izba: 13.64 m² 8. Izba: 13.68 m² 9. Chodba + šatník: 13.30 m² 10. Kúpeľňa: 6.41 m² 11. Spálňa: 15.18 m² Novostavba sa predáva ako holodom. Ponúkame Vám foto výstavby, ako aj foto projektu dokončenia. Ak Vás ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku.
Bungalovna predaj v obci Miloslavov
Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 1 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 2 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 3 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 4 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 5 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 6 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 7 Ponúkame na predaj kvalitný murovaný tehlový bungalov – 4 izbový, z kvalitných materiálov v tesnej blízkosti Bratislavy. Pozemok - 600 m 295 000 € Pozemok - 705 m2 - 320.000 EUR Pozemok - 798 m2 - 330.000 EUR Dom sa nachádza v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite Miloslavov. Dom má úžitkovú plochu 100 m2. Rozdelený je na 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu, WC a šatník. Podlahové kúrenie s elektrickým kotlom. Technické vyhotovenie: 30 tka tehla + 15 cm zateplenie, strecha škridla TERRA – väzníkový krov a 40 cm zateplenie stropu, okná SALAMANDER 6 komorové s tepelnoizolačným 3 sklom, komín SCHIEDEL (predpríprava na krb), elektrické zásuvky a vypínače LEGRAND. Predpríprava na vonkajšie žalúzie, podkrovné schody sklápacie, napojenie na IS, funkčná kanalizácia, pletivový plot bez podhrabovej dosky po stranách pozemku v cene, zámková dlažba pre dve autá. Obhliadku dohodnite na 0904 80 70 80 Miloslavov je krásna a veľmi perspektívna a obľúbená lokalita, 5km od okraja BA, kúsoček na nový obchvat Mostu s napojením na nový nultý obchvat Bratislavy. Vlak, autobus, jazera Košariská, 1300m2 – nove obchodne priestory – Billa, 101 drogéria, Polícia, pizzeria …. škola, škôlky, fitko s bazénom.
Rodinný dom, Veľká Lehôtka, Predaj, RD
PREDÁM priestranný samostatne stojaci rodinný dom v uličnej zástavbe Veľká Lehôtka- t.č. v prebiehajúcej prestavbe. Pôvodne sa jednalo o tehlovú prízemnú stavbu v tvare písmena L. Okolo roku 2020 bola stavba rozšírená o ďalšie priestory so zmenou dispozície podľa projektovej dokumentácie . V roku 2018 a 2022 prešla jednopodlažná stavba takmer komplexnou rekonštrukciou. Oprava sedlovej strechy sa realizovala 2021 betónovou krytinou TERRANA a k nej prislúchajúce aj nové odkvapy. Konštrukcia objektu : obvodové konštrukcie - porobetónové tvárnice YTONG, stropy-drevené trámy (celá projektová dokumentácia k nahliadnutiu). Priestory sú takmer celkovo zrekonštruované - steny sú pokryté sadrokartónom, podlahy sú betónové. Prebehla výmena všetkých okien za plastové. Nájdeme tu 4 izby, priestrannú kuchyňu s nápaditou stenou, kúpeľňu, práčovňu, samostatnú toaletu. Za RD je samostatne stojaci oporný múr, ktorý slúži ako zábrana zosuvu pôdy. Na prízemí sú miestnosti v upravenom stave, prípadne so začatou rekonštrukciou. Pod prednou časťou rodinného domu nájdeme aj veľkú pivnicu, s rôznym využitím . Elektro a vodoinštalácia je zrealizovaná. Kúrenie (nový peletkový kotol ATMOS D 21P na elektriku) je funkčný, kotolňa sa nachádza pod RD. Projekt vykurovania rieši aj prípravu teplej vody. Automatický peletkový kotol, so zásobníkom na peletky, je výborný pre zdroj tepla aj z ekonomických dôvodov. Spaliny sú odvádzané komínovým systémom. Ako alternatívny zdroj tepla je v RD navrhnutá krbová vložka. Radiátory sú zabezpečené a pripravené /už s montážou. Nové odpady-kanalizácia sú zvedené do betónovej žumpy (na pozemku). Hydroizolácia rodinného domu a pivníc je urobená, zvedená do obecnej kanalizácie. Za rodinným domom nájdeme svahovitú veľkú záhradu aj s ovocnými stromami, pred ním predzáhradku. Krásny dvor Vám dáva priestor na fantáziu úprav, ako aj veľká terasa ponúka príjemné využitie. Výstup na ňu, je z plánovanej obývacej izby. Obec Veľká Lehôtka je centrálnou obcou so základnými potrebami občana vedená ako obvod V- prislúcha k mestu Prievidza. Má bohatý kultúrny a športový život . Nehnuteľnosť je ako stvorená na pokojné bývanie v obci. Cena nehnuteľnosti je 145 000€. Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma .
Rodinný dom, Veľká Lehôtka, Predaj, RD
PREDÁM priestranný samostatne stojaci rodinný dom v uličnej zástavbe Veľká Lehôtka- t.č. v prebiehajúcej prestavbe. Pôvodne sa jednalo o tehlovú prízemnú stavbu v tvare písmena L. Okolo roku 2020 bola stavba rozšírená o ďalšie priestory so zmenou dispozície podľa projektovej dokumentácie . V roku 2018 a 2022 prešla jednopodlažná stavba takmer komplexnou rekonštrukciou. Oprava sedlovej strechy sa realizovala 2021 betónovou krytinou TERRANA a k nej prislúchajúce aj nové odkvapy. Konštrukcia objektu : obvodové konštrukcie - porobetónové tvárnice YTONG, stropy-drevené trámy (celá projektová dokumentácia k nahliadnutiu). Priestory sú takmer celkovo zrekonštruované - steny sú pokryté sadrokartónom, podlahy sú betónové. Prebehla výmena všetkých okien za plastové. Nájdeme tu 4 izby, priestrannú kuchyňu s nápaditou stenou, kúpeľňu, práčovňu, samostatnú toaletu. Za RD je samostatne stojaci oporný múr, ktorý slúži ako zábrana zosuvu pôdy. Na prízemí sú miestnosti v upravenom stave, prípadne so začatou rekonštrukciou. Pod prednou časťou rodinného domu nájdeme aj veľkú pivnicu, s rôznym využitím . Elektro a vodoinštalácia je zrealizovaná. Kúrenie (nový peletkový kotol ATMOS D 21P na elektriku) je funkčný, kotolňa sa nachádza pod RD. Projekt vykurovania rieši aj prípravu teplej vody. Automatický peletkový kotol, so zásobníkom na peletky, je výborný pre zdroj tepla aj z ekonomických dôvodov. Spaliny sú odvádzané komínovým systémom. Ako alternatívny zdroj tepla je v RD navrhnutá krbová vložka. Radiátory sú zabezpečené a pripravené /už s montážou. Nové odpady-kanalizácia sú zvedené do betónovej žumpy (na pozemku). Hydroizolácia rodinného domu a pivníc je urobená, zvedená do obecnej kanalizácie. Za rodinným domom nájdeme svahovitú veľkú záhradu aj s ovocnými stromami, pred ním predzáhradku. Krásny dvor Vám dáva priestor na fantáziu úprav, ako aj veľká terasa ponúka príjemné využitie. Výstup na ňu, je z plánovanej obývacej izby. Obec Veľká Lehôtka je centrálnou obcou so základnými potrebami občana vedená ako obvod V- prislúcha k mestu Prievidza. Má bohatý kultúrny a športový život . Nehnuteľnosť je ako stvorená na pokojné bývanie v obci. Cena nehnuteľnosti je 135 000€. Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma .
Rodinný dom na predaj, Veľká Lehôtka,čiastočná rekonštrukcia
PREDÁM priestranný samostatne stojaci rodinný dom v uličnej zástavbe Veľká Lehôtka- t.č. v prebiehajúcej prestavbe. Pôvodne sa jednalo o tehlovú prízemnú stavbu v tvare písmena L. Okolo roku 2020 bola stavba rozšírená o ďalšie priestory so zmenou dispozície podľa projektovej dokumentácie . V roku 2018 a 2022 prešla jednopodlažná stavba takmer komplexnou rekonštrukciou. Oprava sedlovej strechy sa realizovala 2021 betónovou krytinou TERRANA a k nej prislúchajúce aj nové odkvapy. Konštrukcia objektu : obvodové konštrukcie - porobetónové tvárnice YTONG, stropy-drevené trámy (celá projektová dokumentácia k nahliadnutiu). Priestory sú takmer celkovo zrekonštruované - steny sú pokryté sadrokartónom, podlahy sú betónové. Prebehla výmena všetkých okien za plastové. Nájdeme tu 4 izby, priestrannú kuchyňu s nápaditou stenou, kúpeľňu, práčovňu, samostatnú toaletu. Za RD je samostatne stojaci oporný múr, ktorý slúži ako zábrana zosuvu pôdy. Na prízemí sú miestnosti v upravenom stave, prípadne so začatou rekonštrukciou. Pod prednou časťou rodinného domu nájdeme aj veľkú pivnicu, s rôznym využitím . Elektro a vodoinštalácia je zrealizovaná. Kúrenie (nový peletkový kotol ATMOS D 21P na elektriku) je funkčný, kotolňa sa nachádza pod RD. Projekt vykurovania rieši aj prípravu teplej vody. Automatický peletkový kotol, so zásobníkom na peletky, je výborný pre zdroj tepla aj z ekonomických dôvodov. Spaliny sú odvádzané komínovým systémom. Ako alternatívny zdroj tepla je v RD navrhnutá krbová vložka. Radiátory sú zabezpečené a pripravené /už s montážou. Nové odpady-kanalizácia sú zvedené do betónovej žumpy (na pozemku). Hydroizolácia rodinného domu a pivníc je urobená, zvedená do obecnej kanalizácie. Za rodinným domom nájdeme svahovitú veľkú záhradu aj s ovocnými stromami, pred ním predzáhradku. Krásny dvor Vám dáva priestor na fantáziu úprav, ako aj veľká terasa ponúka príjemné využitie. Výstup na ňu, je z plánovanej obývacej izby. Obec Veľká Lehôtka je centrálnou obcou so základnými potrebami občana vedená ako obvod V- prislúcha k mestu Prievidza. Má bohatý kultúrny a športový život . Nehnuteľnosť je ako stvorená na pokojné bývanie v obci. Cena nehnuteľnosti je 125 000€. Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma .
Na predaj NOVOSTAVBA 4 izbový bungalov JÁNOVCE GARDENS, Jáno
Na predaj NOVOSTAVBA rodinný dom BUNGALOV s modernou architektúrou, obec Jánovce. Ponúkame Vám na predaj samostatne stojaci 4 izbový rodinný dom novostavbu v obci Jánovce v okrese Galanta , len 10 km od mesta Senec. SUPER PROJEKT!! Nová pokojná časť JÁNOVCE GARDENS. Blízko mesta Senec. Novostavby bungalovov na rozľahlých pozemkoch. Moderná architektúra. Kvalitné materiály a stavby. Bungalov sa predáva v stave holodom (typ RD - Bungalov 1678 Euroline) na pozemku o rozlohe 501 m2. Plocha: úžitková 103,5m2, zastavaná 142m2. Má modernú architektúru s vysokým stropom v obývacej miestnosti s výbornou dispozíciou kde je prakticky rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, troch samostatných nepriechodných izieb, obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou a komorou so vstupmi na terasu, z kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, toalety a aj samostatnej toalety s umývadlom a technickej miestnosti. Postavený je z pálenej brúsenej tehly, podlahové kúrenie, plastové okná s izolačným trojsklom, 20cm zateplenie, predpríprava na krb. Novostavby domov sú momentálne v štádiu výstavby a budú dokončené do stavu holodom cca marec 2023. Jedná sa o viac rodinných domov typu Bungalov, napojené na IS - obecná voda, elektrina, kanalizácia. Domy sa nachádzajú v tichej časti obce Jánovce s názvom JÁNOVCE GARDENS vo vnútri záhrad, ktorá leží len 10 km od Senca a 17 km od Galanty. V obci sa nachádza materská škola, budova obecného úradu, kultúrny dom, futbalový štadión, miestne pohostinstvo a pekáreň s malopredajňou. Obec leží v západnej časti Podunajskej nížiny v nadmorskej výške 120 m, na rozhraní Úľanskej mokrade a Žitného ostrova. V blízkosti tečie Malý Dunaj a Čierna Voda. V blízkosti sa nachádza vodný zdroj Jelka s výdatnosťou takmer 1000 l/s, zásobujúci pitnou vodou značnú časť západného Slovenska. Celé územie obce spadá do Chránenej vodohospodárskej oblasti Žitný ostrov. Aneta Liptáková RADO Reality Group Tel.:+421 911 82 00 20 E-mail: liptakova@ Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 142m² Obytná plocha: 103.5m² Celková rozloha: 501m² Úžitková plocha: 103.5m² Vlastníctvo: osobné Stav: holopriestor El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Okná: plastové Terén: rovina