inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj obrazov - maľby akvarel

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj originál obrazy maľované technikou akvarel, rozmery obrázku 21x29cm, v drevenom ráme 32,5 x 43cm. Cena za kus 50EUR. Obrazy je možné kúpiť jednotlivo, aj ako sériu.
Predaj obrazov - maľby akvarel
Podobné inzeráty
Maly princ, líška a zámok - akvarel
Akvarelova malba na akvarelovom papieri v ramceku. Kombinovana technika,akvarel,metalicky akvarel,mircon 27x21cm
Jak rozumět obrazum
Alexander Sturgis, Hollis Clayson: Jak rozumět obrazum. Malby a ich náměty. Slovart 2006. Kniha je v češtine. Stav knihy: Výborný, bez akéhokoľvek poškodenia. S prebalom. O čom je kniha Jak rozumět obrazům, malby a jejich náměty? Návštěvníci muzeí a galerií po celém světě denně obdivují malířská díla minulosti i současnosti. Co chtěli autoři těchto děl svému okolí sdělit? A jaký postoj zastávali vůči umění svých předchůdců? Kniha Jak rozumět obrazum vám tyto otázky zodpovídá novou, netradiční cestou. Na rozdíl od běžných publikací o výtvarném umění nepohlíží na malířství - konkrétně na evropskou a americkou malbu posledních sedmi staletí chronologicky, ale tematicky. Otvírá vám tak cestu k daleko hlubšímu porozumění dějinám malby. Učí vás správně číst v obrazech náboženských i abstraktních. Ukazuje, jak se od počátků až po dnešek vyvíjelo umění zátiší či krajinomalby, jaké jsou jeho konstantní rysy a jak je možné mezi sebou jednotlivá díla porovnávat. Kniha Jak rozumět obrazům je nepostradatelnou příručkou pro každého, kdo se zajímá o výtvarné umění. Pozri si aj ostatné moje inzeráty.
Anna Gedes puzzle zarámované krásny rám
Predám 2x zarámované puzzle Anna Gedes obraz detí á 15 eur kvalitný rám zarámované v Rámování obrazov, rozmery 97šx36v. Predám aj samostatne pri kúpe oboch obrazov súčasne cena 25 eur. Predám 3x zarámované puzzle Anna Gedes obraz detí á 5 eur, rozmery cca 20x30. Pri kúpe troch obrazov menší rozmer 10 eur.
Gedes puzzle zarámované v Rámování obrazov
Predám obraz puzzle Anna Gedes obraz detí á 5 eur zarámované v Rámování obrazov a kvalitný zaujímavý rám, rozmery cca 20x30 cm. Pri kúpe troch obrazov súčasne cena 10 eur
orig. obrazy - "Domčeky" akvarel
Ponúkam na predaj originál obrazy maľované technikou akvarel, rozmery obrázku 21x29cm, v drevenom ráme 32,5 x 43cm. Cena za kus 50EUR(2ks-90EUR). Obrazy je možné kúpiť jednotlivo, aj ako sériu.
Obrazy - akvarel "Pestré domčeky"
Ponúkam na predaj originál obrazy maľované technikou akvarel, rozmer samotného obrázku 21x29cm, v drevenom ráme 32,5 x 43cm. Cena za kus 50EUR.